Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Napreduje forum, tema ce biti otvorena pred utakmicu.

Pa gdje će napredovat kad imaš članove koji uđu na forum samo da bi ovo napisali hehe moj Zemo 

Pa gdje će napredovat kad imaš članove koji uđu na forum samo da bi ovo napisali hehe moj Zemo

Nema nista pametno, da je tema otvorena mogli bi bar tu pisati.
  • Autor

Pa otvori je sam, niko ti ne brani. Ko da je pravilo da moderator mora otvoriti temu. Al' eto lakše je potrošit 2 minute što ćeš ući u ovu temu i napisati 2 posta nego potrošiti te 2 minute na otvaranje teme.

Pa neće se postovi napisati sami od sebe. Ima ovde par budala koje pišu cijeli dan, dok se ostali bune što je forum neaktivan. Pa đe da bude aktivan kad niko neće kad nećete pišete. 

Realno dok je King otvarao teme za tekme i pisao uvode uvek je sve bilo na vreme i dobro uradjeno, mada i Kunovi uvodi su odlicni samo sto ponekad dobro zakasne :D

Realno dok je King otvarao teme za tekme i pisao uvode uvek je sve bilo na vreme i dobro uradjeno, mada i Kunovi uvodi su odlicni samo sto ponekad dobro zakasne :D

Pa neće se postovi napisati sami od sebe. Ima ovde par budala koje pišu cijeli dan, dok se ostali bune što je forum neaktivan. Pa đe da bude aktivan kad niko neće kad nećete pišete.

Svaki dan napisem u prosjeku 10 postova. Volio bih da forum bude aktivniji kao prije. Ima nekih ljudi koji u zadnje vrijeme su tu ulaze na forum ali ne pisu postove.

King je odgovoran čovjek, ja kada imam neku obavezu to će biti na vrijeme obavljeno pa makar ne spavao dvije noći, Kun je talentovan ali je neozbiljan. :D

je li dozvoljeno da obicni clanovi foruma otvore temu za utakmicu (naravno da sve bude lepo formatirano u naslovu) pa da kasnije modovi izmene prvi post i ubace uvod?

to bi bilo idealno.

je li dozvoljeno da obicni clanovi foruma otvore temu za utakmicu (naravno da sve bude lepo formatirano u naslovu) pa da kasnije modovi izmene prvi post i ubace uvod?

to bi bilo idealno.

Pa piši ti i uvod fino je reLo rekao da možete. 

ma kakav bre uvod da pisem :D

sledeci put kad budem imao zelju da napisem nesto u vezi sa sledecom tekmom a vidim da nema teme ja cu je otvoriti pa neka neko napise uvod. ne bih umeo a nemam ni zelje ni vremena da radim tako nesto :)

znaci vaznije mi je da postoji tema a uvod manje-vise. uvod je samo bonus.

Kun jebe hahaa

Jebe on jedino nas sa temama. :D

Što se otvaranja teme za svaku utakmicu, tema mora biti otvorena bar 2 dana prije utakmice, ako je neko prihvatio to na sebe onda to mora i da odradi, meni ni otvaranje teme na vrijeme ni uvod nije bio problem jer sam već bio ušao u rutinu ali mi se sve to zgadilo nakon jedne situacije.

Pisao bih i ja, ali ja ću se jebati sa ovim anketama dok me ne smori. Najbolje podijeliti zaduženja i polako.

Ja ću anketu recimo.

Kun i još neko uvode.

Pa neka neko prevodi vijesti i super.

Ima toga još, ali recimo ove bi bile glavne. 

Teme za Premiership se trebaju otvoriti prije pocetka sezone, sve utakmice. Fino otkljucavati redom jednu po jednu kako utakmice dolaze, uvode pisati kad je ko u mogucnosti. Ja kad sam to poceo raditi ljudi me krenuli zajebavati.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Ma ja sam otvorio temu za tekmu protiv Liverpoola, šta ima veze što imam protiv Stokea tekmu u liga kupu? To su skroz dva različita svijeta, natjecanja, pristupa. A i nekad prije kad je forum bio aktivni smo po pet dana ranije otvarali teme za tekmu koja slijedi i ja ne vidim šta tu ima loše. Neka se piše. Ja sam već mislim na tekmi protiv Liverpoola. Kao i većina vas vjerujem.

Ma ja sam otvorio temu za tekmu protiv Liverpoola, šta ima veze što imam protiv Stokea tekmu u liga kupu? To su skroz dva različita svijeta, natjecanja, pristupa. A i nekad prije kad je forum bio aktivni smo po pet dana ranije otvarali teme za tekmu koja slijedi i ja ne vidim šta tu ima loše. Neka se piše. Ja sam već mislim na tekmi protiv Liverpoola. Kao i većina vas vjerujem.

Koliko mi igramo dobro ja se i ne radujem pretjerano toj utakmici.Iskren da budem,vise sam mislima na utakmici Sarajevo - Sloboda nego Chelsea - Liverpul. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.