16. oktobar 2015.10 god. comment_237994 Mislil neko otvorit temu za utakmicu, necete valjda otvarati temu kad igraci budu u tunelu. Prijavi
17. oktobar 2015.10 god. comment_238067 Sve dok se teme za utakmice ne počnu otvarati 2 dana nakon utakmice ima nade.. Prijavi
18. oktobar 2015.10 god. comment_238222 Neka, pobjedit cemo ako se u zadnjem trenutku otvori... (sad ce relo odmah otvoriti, jer hoce da izgubimo :D) Prijavi
23. oktobar 2015.10 god. comment_238719 Napreduje forum, tema ce biti otvorena pred utakmicu. Prijavi
23. oktobar 2015.10 god. comment_238721 Napreduje forum, tema ce biti otvorena pred utakmicu. Pa gdje će napredovat kad imaš članove koji uđu na forum samo da bi ovo napisali hehe moj Zemo Prijavi
23. oktobar 2015.10 god. comment_238723 Pa gdje će napredovat kad imaš članove koji uđu na forum samo da bi ovo napisali hehe moj ZemoNema nista pametno, da je tema otvorena mogli bi bar tu pisati. Prijavi
23. oktobar 2015.10 god. Autor comment_238724 Nema nista pametno, da je tema otvorena mogli bi bar tu pisati. Pa otvori je sam, niko ti ne brani. Ko da je pravilo da moderator mora otvoriti temu. Al' eto lakše je potrošit 2 minute što ćeš ući u ovu temu i napisati 2 posta nego potrošiti te 2 minute na otvaranje teme. Prijavi
23. oktobar 2015.10 god. comment_238727 Na telefonu sam, a ruzno mi da otvaram temu bez nekog uvoda. Toliko od mene. Prijavi
23. oktobar 2015.10 god. comment_238728 Nema nista pametno, da je tema otvorena mogli bi bar tu pisati. Pa neće se postovi napisati sami od sebe. Ima ovde par budala koje pišu cijeli dan, dok se ostali bune što je forum neaktivan. Pa đe da bude aktivan kad niko neće kad nećete pišete. Prijavi
23. oktobar 2015.10 god. comment_238731 Realno dok je King otvarao teme za tekme i pisao uvode uvek je sve bilo na vreme i dobro uradjeno, mada i Kunovi uvodi su odlicni samo sto ponekad dobro zakasne :D Realno dok je King otvarao teme za tekme i pisao uvode uvek je sve bilo na vreme i dobro uradjeno, mada i Kunovi uvodi su odlicni samo sto ponekad dobro zakasne :D Prijavi
23. oktobar 2015.10 god. comment_238733 Pa neće se postovi napisati sami od sebe. Ima ovde par budala koje pišu cijeli dan, dok se ostali bune što je forum neaktivan. Pa đe da bude aktivan kad niko neće kad nećete pišete.Svaki dan napisem u prosjeku 10 postova. Volio bih da forum bude aktivniji kao prije. Ima nekih ljudi koji u zadnje vrijeme su tu ulaze na forum ali ne pisu postove. Prijavi
25. oktobar 2015.10 god. comment_238937 Realno dok je King otvarao teme za tekme i pisao uvode uvek je sve bilo na vreme i dobro uradjeno, mada i Kunovi uvodi su odlicni samo sto ponekad dobro zakasne :D King je odgovoran čovjek, ja kada imam neku obavezu to će biti na vrijeme obavljeno pa makar ne spavao dvije noći, Kun je talentovan ali je neozbiljan. :D Prijavi
25. oktobar 2015.10 god. comment_238942 Kun napise "Uvod kad dodjem iz teretane" i nema ga 24 sata :D Prijavi
25. oktobar 2015.10 god. comment_238947 Kun je talentovan ali je neozbiljan. :D Kun jebe hahaa Prijavi
25. oktobar 2015.10 god. comment_238953 je li dozvoljeno da obicni clanovi foruma otvore temu za utakmicu (naravno da sve bude lepo formatirano u naslovu) pa da kasnije modovi izmene prvi post i ubace uvod? to bi bilo idealno. Prijavi
25. oktobar 2015.10 god. comment_238955 je li dozvoljeno da obicni clanovi foruma otvore temu za utakmicu (naravno da sve bude lepo formatirano u naslovu) pa da kasnije modovi izmene prvi post i ubace uvod? to bi bilo idealno. Pa piši ti i uvod fino je reLo rekao da možete. Prijavi
25. oktobar 2015.10 god. comment_238959 ma kakav bre uvod da pisem :D sledeci put kad budem imao zelju da napisem nesto u vezi sa sledecom tekmom a vidim da nema teme ja cu je otvoriti pa neka neko napise uvod. ne bih umeo a nemam ni zelje ni vremena da radim tako nesto :) znaci vaznije mi je da postoji tema a uvod manje-vise. uvod je samo bonus. Prijavi
25. oktobar 2015.10 god. comment_238966 Kun jebe hahaa Jebe on jedino nas sa temama. :D Što se otvaranja teme za svaku utakmicu, tema mora biti otvorena bar 2 dana prije utakmice, ako je neko prihvatio to na sebe onda to mora i da odradi, meni ni otvaranje teme na vrijeme ni uvod nije bio problem jer sam već bio ušao u rutinu ali mi se sve to zgadilo nakon jedne situacije. Prijavi
25. oktobar 2015.10 god. comment_238967 Pisao bih i ja, ali ja ću se jebati sa ovim anketama dok me ne smori. Najbolje podijeliti zaduženja i polako. Ja ću anketu recimo. Kun i još neko uvode. Pa neka neko prevodi vijesti i super. Ima toga još, ali recimo ove bi bile glavne. Prijavi
25. oktobar 2015.10 god. comment_238969 Teme za Premiership se trebaju otvoriti prije pocetka sezone, sve utakmice. Fino otkljucavati redom jednu po jednu kako utakmice dolaze, uvode pisati kad je ko u mogucnosti. Ja kad sam to poceo raditi ljudi me krenuli zajebavati.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
25. oktobar 2015.10 god. Autor comment_238984 je li dozvoljeno da obicni clanovi foruma otvore temu za utakmicu (naravno da sve bude lepo formatirano u naslovu) pa da kasnije modovi izmene prvi post i ubace uvod? to bi bilo idealno. Možeš. Prijavi
25. oktobar 2015.10 god. comment_239000 Ma ja sam otvorio temu za tekmu protiv Liverpoola, šta ima veze što imam protiv Stokea tekmu u liga kupu? To su skroz dva različita svijeta, natjecanja, pristupa. A i nekad prije kad je forum bio aktivni smo po pet dana ranije otvarali teme za tekmu koja slijedi i ja ne vidim šta tu ima loše. Neka se piše. Ja sam već mislim na tekmi protiv Liverpoola. Kao i većina vas vjerujem. Prijavi
25. oktobar 2015.10 god. comment_239002 Ma ja sam otvorio temu za tekmu protiv Liverpoola, šta ima veze što imam protiv Stokea tekmu u liga kupu? To su skroz dva različita svijeta, natjecanja, pristupa. A i nekad prije kad je forum bio aktivni smo po pet dana ranije otvarali teme za tekmu koja slijedi i ja ne vidim šta tu ima loše. Neka se piše. Ja sam već mislim na tekmi protiv Liverpoola. Kao i većina vas vjerujem. Koliko mi igramo dobro ja se i ne radujem pretjerano toj utakmici.Iskren da budem,vise sam mislima na utakmici Sarajevo - Sloboda nego Chelsea - Liverpul. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.