29. august 2015.11 god. comment_231632 Zbog trollanja na temama igrača bio sam 48 SATI pod banom. Odradio sam kaznu. A ja svoje mišljenje o Mourinhu neću promjeniti bez obzira što se to hamći ne sviđa. Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231752 Zbog trollanja na temama igrača bio sam 48 SATI pod banom. Odradio sam kaznu. A ja svoje mišljenje o Mourinhu neću promjeniti bez obzira što se to hamći ne sviđa.odradio kaznu i opet spamaš:D Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231883 hamco se mora postovati na ovom forumu, svidjalo se to nekome ili ne Prijavi
29. august 2015.11 god. Autor comment_231895 profet je Twelfth Man, vidi se iz aviona. Samo je napredovao pa koristi VPN, ip adrese mu se mijenjaju od portugalskih, preko sudanskih. Što znači da ne mogu dokazati da je on, al' svakako vidi se njegov stil spuštanja svima i to na perfridan način. Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231900 hamco se mora postovati na ovom forumu, svidjalo se to nekome ili ne to spaha nedaj me... :D heheh Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231901 profet je Twelfth Man, vidi se iz aviona. Samo je napredovao pa koristi VPN, ip adrese mu se mijenjaju od portugalskih, preko sudanskih. Što znači da ne mogu dokazati da je on, al' svakako vidi se njegov stil spuštanja svima i to na perfridan način. ja sam to skontao odmah na pocetku po broju postova, lik je najaktivniji na temi trola bez kontrolora Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231921 profet je Twelfth Man, vidi se iz aviona. Samo je napredovao pa koristi VPN, ip adrese mu se mijenjaju od portugalskih, preko sudanskih. Što znači da ne mogu dokazati da je on, al' svakako vidi se njegov stil spuštanja svima i to na perfridan način.A zasto je doticni banovan ja sam se pitao vec duze vrijeme. Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231968 Ako je profet Dvanaesti, onda dobrodošao :D reLo nemoj ga opet banati. Pa lik je bio legendaran haha. Prijavi
29. august 2015.11 god. Autor comment_231971 'Legendaran' je ali je istovremeno i veoma glup momak, jer samo budala može uraditi jednu stvar, biti zbog toga banovana, pa je opet uraditi, pa opet biti banovana, pa je opet uraditi, pa mu biti obrisan profil, i na kraju se vratiti i opet raditi iste stvari očekujući da će biti prihvaćen. Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231973 A zasto je doticni banovan ja sam se pitao vec duze vrijeme. Skino crvu trebu i dobio ban i brisanje profila Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231988 'Legendaran' je ali je istovremeno i veoma glup momak, jer samo budala može uraditi jednu stvar, biti zbog toga banovana, pa je opet uraditi, pa opet biti banovana, pa je opet uraditi, pa mu biti obrisan profil, i na kraju se vratiti i opet raditi iste stvari očekujući da će biti prihvaćen. Pa sta je radio. Prijavi
29. august 2015.11 god. Autor comment_231990 Daj ba Zemo popusti me jebte, neki dan ulaziš na forum i za Dalidu pitaš 'ko je dotična'... Moraš biti u toku s informacijama, ne možemo tako u Europu. Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232008 Daj ba Zemo popusti me jebte, neki dan ulaziš na forum i za Dalidu pitaš 'ko je dotična'... Moraš biti u toku s informacijama, ne možemo tako u Europu. Tako je, on je i nebitan da se zamjerim sa bratom muslimanom. Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232367 relo, očekujem da me banuješ na 2-3 dana ili koliko već ide za trovanje foruma. Takođe prepuštam svoju ulogu moderatora, nema smisla da toliko trujem forum i da budem mod, svoju standardnu aktivnost tj. otvaranje tema za utakmice takođe prepuštam nekom drugom. Eto, tu ću biti čisto da prokomentarišem neke aktuelne teme. :D Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232393 relo, očekujem da me banuješ na 2-3 dana ili koliko već ide za trovanje foruma. Takođe prepuštam svoju ulogu moderatora, nema smisla da toliko trujem forum i da budem mod, svoju standardnu aktivnost tj. otvaranje tema za utakmice takođe prepuštam nekom drugom. Eto, tu ću biti čisto da prokomentarišem neke aktuelne teme. :Dmožeš srat ko foka:D Prijavi
31. august 2015.11 god. Autor comment_232466 De King ne jebi nas, pa kad bih ja uzimao k srcu šta mi se sve govori ovog foruma odavno ne bi bilo. Da te chiba otjera jednim postom s foruma, da mi je neko pričao ne bih vjerovao. Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232467 Pa masko bi plakao narednih 48 godina i trazio da ga jebe crnjo u čmar kada bi napustio forum, jer morao bi da se privikne na ogromno smanjenje analne devastacije Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232472 Ma chiba nest nadrkan, ajd da je reko npr meni ili sta ja znam soxxu ili nekom, da smaramo, trolujem i trujem forum, realnije je. Nego kaze liku koji je vjerovatno najbolji forumas... Al ajd Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232475 Joj kinga ko uvrijedjena mladaGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232489 relo, očekujem da me banuješ na 2-3 dana ili koliko već ide za trovanje foruma. Takođe prepuštam svoju ulogu moderatora, nema smisla da toliko trujem forum i da budem mod, svoju standardnu aktivnost tj. otvaranje tema za utakmice takođe prepuštam nekom drugom. Eto, tu ću biti čisto da prokomentarišem neke aktuelne teme. :D banuj me prvo ako ćeš da ti skinu moderatora uz crva najbolji mod reci NE chibi, reci NE propastu ovog foruma Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232503 Joj kinga ko uvrijedjena mlada Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk De King ne jebi nas, pa kad bih ja uzimao k srcu šta mi se sve govori ovog foruma odavno ne bi bilo. Da te chiba otjera jednim postom s foruma, da mi je neko pričao ne bih vjerovao. Ne nisam ja osjetio uvrijeđen ili tako nešto, mene ne može pogoditi ni komentar nekog koga znam, koliko mi se puta desilo da mi cura u klubu pravi scenu ili pokušava da me spusti pa me to ne dotiče, a da ne govorim o tome šta za mene predstavalja mišljenje nekog koga ne znam, zašto bi mene pogađao komentar nekog o kome znam samo njegov nick. Nije uopšte stvar u tome, nego stvar je u tome što od kako sam došao na forum nikada nisam pravio bilo kakav problem, troll, vrijeđanje itd, znači ništa od toga nisam radio, nisam radio ništa da bi ovaj forum pao sa kvalitetom, uvijek sam težio nekim konstruktivnim postovima. Pisao sam kilometarske postove, pisao sam postove koji su bili retrospektiva komplet sezone, postove koji su detaljno opisali sezonu svakog našeg igrača, pisao samo mali mililon uvoda samo da bi na forumu bili što više postova koji mogu izazvati reakciju ili donijeti neki kvalitet. Nakon svega toga dođe ti neko i kaže da ja trujem forum, to nije rekao ni troll doktorima ni kao što sam već rekao "Dnevnik 3 likovima", to nije rekao ni nakon onih odvratnih rasprava u temi "Trolla bez kontrolora" već je to došao reći meni samo zato što se moje mišljenje ne poklapa sa njegovim. Ovo su tri posta koje sam ja napisao nakon kojih je on meni rekao da ja trujem forum. Post 1 hahahahaha pa ljudi da li ste normalni, dok se ostale ekipe pojačavaju i dok tonemo u ligi, mi se za to vrijeme bavimo nekim anonimusima, igrače koji su ispod našeg nivoa, prvo onaj Kinez sada ovaj Papa dok smo kao ekipa u kurcu, i onda ide ono najjače, rečenica "totalno nebitan transfer sa fudbalske strane" ili "ma moramo aktivirati navijače tamo negdje, zato on dolazi" znači da čovjek ostane bez riječi. Da li neko realan može misliti da mi sa "prelaznim rješenjem" možemo izaći iz krize, pa ljudi nama treba pojačanje a ne jebeni prosjek, znači naš vrh transfer politike je da kupimo ovog Papu za 3,5 miliona kao prelazno rješenje i nadamo se da će eksplodirati da bi ga mogli prodati na ljeto, pa šta smo mi, možda osrednji klu koji živi od prodaje svojih igrača. Post 2 Smeta mi zato što mi nismo u situaciji da kupujemo igrače koji nam sa fudbalske strane ne donose ništa, ponašamo se kada da nam cvjetaju ruže u ligi pa eto možemo da radimo na povećanju baze navijača tamo negdje, dok Chelsea tone i dok Chelsea dobija šamare od svake prosječne ekipe oni se bave transferima koji su van svake pameti kada se klub nalazi u situaciji u kojoj se mi nalazimo. Sa Stonesa padamo na nekog Papu, dan prije zatvaranja prelaznog roka mi umjesto pojačanja za prvih jedansest mi kupujemo nekog anonimusa uz nadu da će eksplodirat pa ćemo uzeni na njemu nekih 5-6 miliona. Pa što City nije kupio Kineza umjesto De Bruynea, tako bi dobili navijače u Kini, a da sjetio sam se ipak ljudi žele titulu. Šta je sljedeći potez naše transfer politike, možda da počnemo posuđivati igrače od Vittesea. Post 3 Kako ćemo biti jaki kada aktiviramo bazu navijača u Kini i Senegalu, ima da kidamo na terenu, ovih +8 kojih ima City ima da stignemo u trećoj brzini. _________________________________________________________________________________________________________________ Znači imamo dva sasvim ozbiljna posta i treći post koji je plasiran uz dozu cinizma, zbog toga ja trujem ovaj forum, na sve to kaže da ja nisam za foruma danas, znači rezon je ako ne dijeliš njegovo mišljenje ti nema potrebe da dolaziš na forum, kao da sam ja došao u njegovo dvorište a ne na forum pa mi on kaže da danas ne mogu ući u kuću. Šta treba da svi tako postupamo, ako se ne slažeš sa nekim mišljenjem odmah treba da napišeš da taj član foruma truje forum i da danas nije za foruma, šta jel mi treba licenca da bi ušao forum, nema potreba za takvim postovima. Onda nakon što je on mene prozvao bez bilo kakve potrebe, onda kao on mene stavlja na ignore, znate ja sam lud a on je frajer, što se mene tiče može me staviti na ignore trajno a ne do daljnjeg, realno zašto treba da mene bude briga što je mene neki tamo chiba stavio na ignore, kao što ne treba nikog da bude briga što ga je neki tamo King Chelsea stavio na ignore. Nismo mi ovde da jedni druge ignorišemo nakon tri citiranja već da se držimo svog stava i da se ne držimo po strani u diskusijama, nikada nisam bio neko ko sluša nekog i klima glavom pa neću to biti ni na forumu. Znači korektan sam u 99% situacija, onda ti neko dođe i kaže da ti truješ forum i da ne treba danas da ulaziš na forum, pa jbt zapitaš se koji je ovo kurac i zašto sve ovo raditi, mrzim nepoštovanje, ja shvatam da se neko naloži na ulogu global moda koji je dijelio silne banove i opomene, ali pusti mene, nemoj da mene prozivaš ako nemaš razlog za to, prvo dobro razmisli šta pišeš pa onda tek objavi. Ja relo nisam rekao da napuštam forum niti bi to uradio zbog bilo kojeg forumaša, samo kažem da nakon ovog ja nemam potrebe da na ovom forumu budem bilo šta više od običnog forumaša niti da ima smisla da imam neke svoje zadatke, znači samo ću se ograničiti na komentarisanje nekih tema i to je to. Samo mi je žao što on sada nije mod da me banuje i da može u ovoj temi napisati kako je stao u kraj još jednom otrovu ovog foruma.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.