Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Autor
[quote name='Blues_95' timestamp='1326739876' post='17792']Kad hocu staviti neki link sa YT-a , moram uci na Mozillu jer na Chromu bude samo link ! Imam problem i kada hocu na portal izbaci poruku : Greška [list] [*]JLIB_LOGIN_AUTHENTICATE [/list] [b] Naslovna[/b][/quote]

To je kad preko mobitela ulazis jer nemamo wap verziju sajta.
  • Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

[quote name='reLo' timestamp='1326810136' post='18042']

To je kad preko mobitela ulazis jer nemamo wap verziju sajta.
[/quote]
NE !

Ulazim preko kompa ( Chroma )
A kad udjem na Mozillu onda moze ( ne da mi se koristiti Mozilla jer je mnogo sporija od Chroma ) :( , mislio sam da je svima koji koriste Chrome ali ocigledno da nije . . .
Ja koristim Mozilu, ali kad postavljam link ne mogu ga postaviti normalno. Kliknem desni klik ali nema nigdje 'paste', pa moram ovde nešto čačkati da postavim :D
[quote name='soxx' timestamp='1326845975' post='18339']
Dobar je samo bi bilo ljepse da nam je logo sa onim drugim "lavom". :P
[/quote]

Pa baš je fora da se razlikujemo od trenutnog službenog grba kluba, tj. da budemo malo retro. A gle ovo. Kada aBd budemo službeno prihvaćeni kao službena navijačka skupina Chelsea Balkan od strane kluba, onda ćemo morati svakako mjenjati grb, jer svi službeni grbovi navijačkih skupina imaju šablonski izgled, ovakav:

[img]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/168404_194927667199369_187142107977925_710435_4299673_n.jpg[/img]
[img]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/24782_118508071499225_118507951499237_293348_358810_n.jpg[/img]

[img]http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/185215_195856060474194_195853617141105_506433_6507826_a.jpg[/img]
Da samo obavjestim reLu sad sam htio dati Cae-u + ali "You have reached your quota of positive votes for the day" :o

Procitao sam gore negdje u postu da si "napravio" ali evo sad mene zeza :D
[quote name='soxx' timestamp='1326848023' post='18342']Da samo obavjestim reLu sad sam htio dati Cae-u + ali "You have reached your quota of positive votes for the day" :o Procitao sam gore negdje u postu da si "napravio" ali evo sad mene zeza :D[/quote]
Takoder isto sad pokusao tebi, i to mi pise :S
  • Autor
A to sam se ja zajeb'o, stavio limit "0" misleći da je to ukidanje limita, ali sad vidim da piše da ako staviš nulu neće moći dati ni jedan.

Evo sad po 1000 limit :D

I eto vam gratis opcija da možete vidjeti ko vam daje pozitivne i negativne glasove, samo kliknete na glas i to je to :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.