Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

[quote name='Blues_95' timestamp='1327863746' post='21437']
Zato ima malo ili nimalo ljudi iz Crne Gore ? :blink: :blink:
[/quote]

Nema ih ni na Chelsea Serbia. Izgleda da nema puno Chelseajevih navijača u CG, mada npr. u Podgorici i Budvi djeluje jaka navijačka podgrupa Headhunters koja podržava Partizan i Chelsea.
Jel se moze zabranit da neko ko nije clan odnosno da neko ko nije lajko stranicu na fejsu da on ne moze komentarisat ono sto postavite? Ako sam se dobro izrazio, nadam se da cete skontat sta pitam..
Zalba na Andya. Brzo pravi fantasticne wallpapere, pa ih ne stignem sve probati na desktopu :D
[quote name='pidy' timestamp='1328613662' post='24097']
Zalba na Andya. Brzo pravi fantasticne wallpapere, pa ih ne stignem sve probati na desktopu :D
[/quote]

Hahahaha kraljuu, i ja sam se mislio žaliti al reko neću dobar je momak. :D
Ne znam da li je samo meni , ali usporio je forum . Duze cekam da ucita topic-e . Do konekcije nije jer sve ostale stranice su normalne . Mozda je to od novih izmjena sto ste pravili . :huh:
[quote name='Blues_95' timestamp='1329332513' post='26728']
Ne znam da li je samo meni , ali usporio je forum . Duze cekam da ucita topic-e . Do konekcije nije jer sve ostale stranice su normalne . Mozda je to od novih izmjena sto ste pravili . :huh:
[/quote]

I meni usporilo sve :S
Kad se previse spama. Trebalo bi uvesti neki dnevni limit za postove ili da treba proci 5 minuta prije nego sto se napise novi post :D
[quote name='pidy' timestamp='1329472038' post='27168']
Kad se previse spama. Trebalo bi uvesti neki dnevni limit za postove ili da treba proci 5 minuta prije nego sto se napise novi post :D
[/quote]
no no :P
[quote name='pidy' timestamp='1329472038' post='27168']
[/quote]
U jednu ruku dobar prijedlog a u drugu los .

Dobar : Primjer : Ja nisam bio oko 35 sati online i vec se "nakupile" 3 stranice komentara , vecina je bila spam . To neko ogranicenje bi bilo dobro za ove sto su manje aktivni , sto udju jednom u 3-4 dana . Probajte sami nemojte ulaziti 5 dana i vidjet cete koliko cete imati posla za procitati :D :D :D

Lose : Znaju vec svi , sto je taj prijedlog los . :D

Iskreno meni odgovara ovako jer sam svaki dan online :D
  • Autor
[quote name='drogba 11' timestamp='1329851793' post='28675']na koju foru vam idu ova "unaprijeđenja" u moderatore itd. ?[/quote]

Na foru da se trudiš da doprineseš sajtu. Rikky je preveo 5-6 igrača za Bazu igrača, radi redovno loan report... Mislim da je zaslužio.
[quote name='reLo' timestamp='1329861705' post='28811'] Na foru da se trudiš da doprineseš sajtu. Rikky je preveo 5-6 igrača za Bazu igrača, radi redovno loan report... Mislim da je zaslužio.[/quote]

ne znam zašto spominješ rikky-a, pa pitao sam čisto informativno...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.