19. oktobar 2011.14 god. comment_3734 ev imam ja jedan prijedlog. Moze li se ikako iskombinovati da napravimo izbor za najboljeg igraÄa mjeseca, a na kraju i sezone. Svi mi bi glasali a onda nek moderatori naprave topic sa konaÄnim rezultatima da vidimo ko je po našem izboru igrac mjeseca ? Prijavi
19. oktobar 2011.14 god. comment_3737 ev imam ja jedan prijedlog. Moze li se ikako iskombinovati da napravimo izbor za najboljeg igraÄa mjeseca, a na kraju i sezone. Svi mi bi glasali a onda nek moderatori naprave topic sa konaÄnim rezultatima da vidimo ko je po našem izboru igrac mjeseca ? Dobra ideja, da se to uraditi. Ili recimo da poslije svake tekme se otvori tema o igraÄu te utakmice gdje možemo glasati (ima to i na TC), pa koji igraÄ bude imao najviše tih 'pobjeda' on je igraÄ sezone. Prijavi
19. oktobar 2011.14 god. comment_3740 ev imam ja jedan prijedlog. Moze li se ikako iskombinovati da napravimo izbor za najboljeg igraÄa mjeseca, a na kraju i sezone. Svi mi bi glasali a onda nek moderatori naprave topic sa konaÄnim rezultatima da vidimo ko je po našem izboru igrac mjeseca ? Kao da citas moje misli, ja sam to jos podavno mislio za igraca sezone ali sam mislio spomenuti tek u drugom dijelu sezone :) a i mozda najboljih 11 ;) Prijavi
19. oktobar 2011.14 god. comment_3743 Dobra ideja, da se to uraditi. Ili recimo da poslije svake tekme se otvori tema o igraÄu te utakmice gdje možemo glasati (ima to i na TC), pa koji igraÄ bude imao najviše tih 'pobjeda' on je igraÄ sezone. premalo je korisnika za to, bolje pocet s igracem mjeseca Prijavi
19. oktobar 2011.14 god. comment_3761 pa ev mozemo birati igraca mjeseca, a kada dodje kraj sezone izaberemo najboljeg igraÄa i najboljih 11. :D Prijavi
19. oktobar 2011.14 god. Autor comment_3783 A šta mislite da bude anketa za igraÄa utakmice na sajtu, sa lijeve strane svake vijesti? ZnaÄi, dignemo anketu poslije utakmice, koja će trajati dok ne poÄne naredna. Osim toga, na forumu bi se digla tema za tu namjenu, u kojoj bi raspravljali i u kojoj bi bili podaci o igraÄu svake utakmice. Na kraju svakog mjeseca proglasimo igraÄa mjeseca, a nakon tog i sezone? Prijavi
19. oktobar 2011.14 god. comment_3820 A šta mislite da bude anketa za igraÄa utakmice na sajtu, sa lijeve strane svake vijesti? ZnaÄi, dignemo anketu poslije utakmice, koja će trajati dok ne poÄne naredna. Osim toga, na forumu bi se digla tema za tu namjenu, u kojoj bi raspravljali i u kojoj bi bili podaci o igraÄu svake utakmice. Na kraju svakog mjeseca proglasimo igraÄa mjeseca, a nakon tog i sezone? odliÄno.....Eto odma da vcrs poÄnemo glasat :D Prijavi
22. oktobar 2011.14 god. comment_4050 Kako na ovoj anketi za igraca utakmice ima 302 glasa a ukupno 117 clanova? izgleda da ne radi bas ono jedan glas svakih 200 sati posto sam i ja jos jednom glasao :blink: Prijavi
22. oktobar 2011.14 god. comment_4053 Kako na ovoj anketi za igraca utakmice ima 302 glasa a ukupno 117 clanova? izgleda da ne radi bas ono jedan glas svakih 200 sati posto sam i ja jos jednom glasao mogu glasat i ljudi koji nisu registrirani na forum, a posjete stranicu tu i tamo, pritom prvenstveno mislim na moju ekipu od kojih je barem 10-ak glasalo Prijavi
22. oktobar 2011.14 god. comment_4100 znaci ovako! Zanima me zasto 24 sata ima isti clanak o Sturridgeu? tj ista vijest? il je neko odavde kopiro il netko od njih.... Prijavi
22. oktobar 2011.14 god. Autor comment_4102 znaci ovako! Zanima me zasto 24 sata ima isti clanak o Sturridgeu? tj ista vijest? il je neko odavde kopiro il netko od njih.... Ovo je vijest sa sarajevo-x.com, kao što sam i napisao: A sarajevo-x.com vecinom preuzima vijesti sa drugih portala. Prijavi
2. novembar 2011.14 god. comment_5582 Ukoliko imate primjedbu na karton ili bilo što vezano uz moderiranje ovdje slobodno možete to iznjeti. Što se tiÄe kartona, to su vam u stvari ovi warnovi. Prijavi
6. novembar 2011.14 god. comment_5982 Predlazem da se u ovoj temi, od strane staf membersa, objavljuje svaka sankcija preduzeta prema nekom od clanova Foruma, uz detaljno obrazlozenje razloga za davanje iste. Da se radi transparentno B) Prijavi
6. novembar 2011.14 god. comment_5987 Ja mislim da Lampard jedini kažnjava korisnike za sad ^^ pronašao se u tome, ide mu :) Prijavi
6. novembar 2011.14 god. comment_5997 Predlazem da se u ovoj temi, od strane staf membersa, objavljuje svaka sankcija preduzeta prema nekom od clanova Foruma, uz detaljno obrazlozenje razloga za davanje iste. Da se radi transparentno Ovdje se javljaju kažnjeni i onda im staff objasni u Äemu je kvaka Ja mislim da Lampard jedini kažnjava korisnike za sad ^^ pronašao se u tome, ide mu :) ne pa nije poanta kažnjavanje već da forum bude dobar i kvalitetan Prijavi
11. novembar 2011.14 god. comment_6387 Ja ne vidim nigdje nijedno obavještenje ili objašnjenje a meni Warn raste i raste...? Prijavi
11. novembar 2011.14 god. comment_6391 Ja ne vidim nigdje nijedno obavještenje ili objašnjenje a meni Warn raste i raste...? moraš se prvo javiti, a onda ti nadlezni odgovore u cemu je problem... :D Prijavi
11. novembar 2011.14 god. Autor comment_6393 Ja ne vidim nigdje nijedno obavještenje ili objašnjenje a meni Warn raste i raste...? 11. novembar, Lampard ====> Psovanje Prijavi
11. novembar 2011.14 god. comment_6396 11. novembar, Lampard ====> Psovanje InaÄe da se link od posta odnosno topica. Prijavi
12. novembar 2011.14 god. comment_6483 Što sada nema status upozorenje ispod avatara korisnika??? :/ Prijavi
1. decembar 2011.14 god. comment_9122 sta mislite da na skype otvorimo neku grupu i da npr. u toku utakmice zajedno pratimo komentarisemo i naravno psujemo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.