Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

ev imam ja jedan prijedlog.

Moze li se ikako iskombinovati da napravimo izbor za najboljeg igraÄa mjeseca, a na kraju i sezone. Svi mi bi glasali a onda nek moderatori naprave topic sa konaÄnim rezultatima da vidimo ko je po našem izboru igrac mjeseca ?

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Moze li se ikako iskombinovati da napravimo izbor za najboljeg igraÄa mjeseca, a na kraju i sezone. Svi mi bi glasali a onda nek moderatori naprave topic sa konaÄnim rezultatima da vidimo ko je po našem izboru igrac mjeseca ?

Dobra ideja, da se to uraditi. Ili recimo da poslije svake tekme se otvori tema o igraÄu te utakmice gdje možemo glasati (ima to i na TC), pa koji igraÄ bude imao najviše tih 'pobjeda' on je igraÄ sezone.

Kao da citas moje misli, ja sam to jos podavno mislio za igraca sezone ali sam mislio spomenuti tek u drugom dijelu sezone :) a i mozda najboljih 11 ;)

Dobra ideja, da se to uraditi. Ili recimo da poslije svake tekme se otvori tema o igraÄu te utakmice gdje možemo glasati (ima to i na TC), pa koji igraÄ bude imao najviše tih 'pobjeda' on je igraÄ sezone.

premalo je korisnika za to, bolje pocet s igracem mjeseca

• Autor

A šta mislite da bude anketa za igrača utakmice na sajtu, sa lijeve strane svake vijesti? Znači, dignemo anketu poslije utakmice, koja će trajati dok ne počne naredna. Osim toga, na forumu bi se digla tema za tu namjenu, u kojoj bi raspravljali i u kojoj bi bili podaci o igraču svake utakmice. Na kraju svakog mjeseca proglasimo igrača mjeseca, a nakon tog i sezone?

A šta mislite da bude anketa za igraÄa utakmice na sajtu, sa lijeve strane svake vijesti? ZnaÄi, dignemo anketu poslije utakmice, koja će trajati dok ne poÄne naredna. Osim toga, na forumu bi se digla tema za tu namjenu, u kojoj bi raspravljali i u kojoj bi bili podaci o igraÄu svake utakmice. Na kraju svakog mjeseca proglasimo igraÄa mjeseca, a nakon tog i sezone?

odliÄno.....Eto odma da vcrs poÄnemo glasat :D :D

Kako na ovoj anketi za igraca utakmice ima 302 glasa a ukupno 117 clanova? izgleda da ne radi bas ono jedan glas svakih 200 sati posto sam i ja jos jednom glasao :blink:

Kako na ovoj anketi za igraca utakmice ima 302 glasa a ukupno 117 clanova? izgleda da ne radi bas ono jedan glas svakih 200 sati posto sam i ja jos jednom glasao :blink:

mogu glasat i ljudi koji nisu registrirani na forum, a posjete stranicu tu i tamo, pritom prvenstveno mislim na moju ekipu od kojih je barem 10-ak glasalo

znaci ovako! Zanima me zasto 24 sata ima isti clanak o Sturridgeu? tj ista vijest? il je neko odavde kopiro il netko od njih....

• 2 sedmice kasnije...

Ukoliko imate primjedbu na karton ili bilo što vezano uz moderiranje ovdje slobodno možete to iznjeti.

Što se tiÄe kartona, to su vam u stvari ovi warnovi.

Predlazem da se u ovoj temi, od strane staf membersa, objavljuje svaka sankcija preduzeta prema nekom od clanova Foruma, uz detaljno obrazlozenje razloga za davanje iste. Da se radi transparentno B)

Predlazem da se u ovoj temi, od strane staf membersa, objavljuje svaka sankcija preduzeta prema nekom od clanova Foruma, uz detaljno obrazlozenje razloga za davanje iste. Da se radi transparentno B)

Ovdje se javljaju kažnjeni i onda im staff objasni u Äemu je kvaka ;)

Ja mislim da Lampard jedini kažnjava korisnike za sad ^^ pronašao se u tome, ide mu :)

ne pa nije poanta kažnjavanje već da forum bude dobar i kvalitetan

Ja ne vidim nigdje nijedno obavještenje ili objašnjenje a meni Warn raste i raste...?

moraš se prvo javiti, a onda ti nadlezni odgovore u cemu je problem... :D

• 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.