Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Autor
[quote name='Vinko' timestamp='1330459200' post='31053']
da pitam zašto više nije sve na Eng.nego na Hrvatskom/Bosanskom jednom rječju balkanskom ??? i moželi se vratit na Engleski ? i ako može oćete li ???
[/quote]

Jednostavan odgovor: Zato što smo balkanski a ne engleski forum.
Može se vratiti, naravno, ali mislim da je bolje da je forum preveden.
Ponavljam, sva slova sa kvačicama, koje forum pogrešno čita, ću ispraviti u što skorijem roku.
  • Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

[quote name='Pesta' timestamp='1330438269' post='30845']
Ja bi ako mogu zamoliti glavne ljude na forumu da budem moderator preko ljeta. I nisam nigdje vidio pravilnik foruma ovde, imate li ga?
[/quote]
mozes dobiti samo organ tipa kurac a sto se pravilnika tice potrazi ga u maminom supku !
[quote name='reLo' timestamp='1330459583' post='31062'] Jednostavan odgovor: Zato što smo balkanski a ne engleski forum. Može se vratiti, naravno, ali mislim da je bolje da je forum preveden. Ponavljam, sva slova sa kvačicama, koje forum pogrešno čita, ću ispraviti u što skorijem roku.[/quote]

Pa baš i nije u svakom slučaju :P Tipa 'Brbljaj' 'Neodobri' i tako ti izrazi :D
[quote name='reLo' timestamp='1330459583' post='31062']

Jednostavan odgovor: Zato što smo balkanski a ne engleski forum.
Može se vratiti, naravno, ali mislim da je bolje da je forum preveden.
Ponavljam, sva slova sa kvačicama, koje forum pogrešno čita, ću ispraviti u što skorijem roku.
[/quote]

pa neznam po meni bi bilo bolje da je na Eng jer nisu to bile neke jake rječi svi su znali što znači (hot,next,page, itd.) a i ovo balkansko blesavo izgleda, al dobro kak želite ja samo kažem svoje mišljenje :)
[quote name='Vinko' timestamp='1330471217' post='31120']

pa neznam po meni bi bilo bolje da je na Eng jer nisu to bile neke jake rječi svi su znali što znači (hot,next,page, itd.) a i ovo balkansko blesavo izgleda, al dobro kak želite ja samo kažem svoje mišljenje :)
[/quote]
meni je ok ovako a da pravo kazem nisam ni primjetia
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1330471372' post='31121']
meni je ok ovako a da pravo kazem nisam ni primjetia
[/quote]

ma ja sam tek skužio kad sam vidio pored Lampardove teme piše vruće, ma mislim si daj odi doma, čuj vruće ko da puding kuham pa je vruće...
meni to balkanski bezeze zvuči i za vidjet, bez uvrede al Engleski zvuči jače modernije itd...
[quote name='Vinko' timestamp='1330471581' post='31124']

ma ja sam tek skužio kad sam vidio pored Lampardove teme piše vruće, ma mislim si daj odi doma, čuj vruće ko da puding kuham pa je vruće...
meni to balkanski bezeze zvuči i za vidjet, bez uvrede al Engleski zvuči jače modernije itd...
[/quote]
istina zvuci profinjenije
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1330504480' post='31163']
kako nisi primjetio brbljaj :D
[/quote]

Jbg nisam :) a evo tek sada vidjeh ovo što se tiče da fali č, š i tako to...
evo mene s još jednim pitanjem xD
koji su kriteriji da neka tema bude epitetirana sa "vruće" ili što je nekad bilo "hot" ?? i zašto i nakon što se na temu mjesec dana ne odgovara ili se ostave 2-3 komentara i dalje piše da je "vruća" ?? i može li se to maknut jer stvarno blesavo , evo recimo u zadnjih neznam kolko cae i ja smo ostavili na temi rukomet 3-4 komentara a ona je još "vruća"

PS: ta tema je samo primjer ima ih još :)
  • Autor
[quote name='Vinko' timestamp='1330518499' post='31219']evo mene s još jednim pitanjem xD koji su kriteriji da neka tema bude epitetirana sa "vruće" ili što je nekad bilo "hot" ?? i zašto i nakon što se na temu mjesec dana ne odgovara ili se ostave 2-3 komentara i dalje piše da je "vruća" ?? i može li se to maknut jer stvarno blesavo , evo recimo u zadnjih neznam kolko cae i ja smo ostavili na temi rukomet 3-4 komentara a ona je još "vruća" PS: ta tema je samo primjer ima ih još :)[/quote]

Kriterij je 100 odgovora na njoj... Automatski postaje HOT sa 100 odgovora.
  • Autor
Poštovani članovi,

želim da vas obavijestim da na ovom forumu više nećete imati priliku lajkovati nečiji post.

Naime, već sam vam pričao da nam je baza foruma užasno velika, već sada 107 MB, a otprilike 40% otpada na spremanje lajkova u bazu. Ta baza se strašno brzo puni lajkovima i ja nemam drugog izbora nego da ukinem taj sistem i iz baze obrišem dio koji se odnosi na lajkove.

Nećete vjerovati, ali bez lajkova baza teži samo 45 MB... Dok je sa njima težila nevjerovatnih 107 MB sinoć.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.