Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

[quote name='reLo' timestamp='1325971282' post='15249']

Ako do kraja februara budete imali i izvještaje sa utakmica biće dobro :D
Imam 2 ispita, knjige od po 500 stranica, pa vi vidite :D
[/quote]
da da ljudi, uredništvo je i ovako dosta opterećeno..
[quote name='Wisey' timestamp='1325249094' post='13245']
Jebiga. Da je to neki razlog, pa hajd. Al ovo, nacionalizam i te šemice, pa fakat nema nikakvog, ali baš nikakvog vrijeÄ‘anja na toj osnovi što mi je izuzetno drago. :) [b]Ako je tebi uvreda da je Krasić prosjek i da ne predstavlja neki velik korak naprijed u odnosu na Kaloudu onda trebaš preispitati svoja razmišljanja[/b]. Logično je da ljudi vole svoje, pa možda i pretjeruju u tome ponekad, ali to je sve u granicama normale. Ovdje je raja ok, možda nekad frcne koja iskrica al ništa strašno. Ako se nastavimo prepirati oko ovoga i napuštati forume, onda brate bolje da zaratimo ponovo. Ha ja. :rolleyes:
[/quote]

Hoćeš reći da ja ne igram dobro ?

Stranu na šalu, zanima me nešto u vezi warn statusa, jel može 'isteći' posle odreÄ‘enog vremena ili će mi stojati ovde dok nas smrt ne rastavi?
Evo skinuo sam ti warn :) vjerojatno smo svi zaboravili na to. Dobro je pa si napomenuo. Znači još jednom, tko god primjeti da je prošlo mjesec dana otkako mu je postavljen warn slobodno neka nam se obrati ovdje ili na pm da mu se skine warn. I nemojte zamjeriti što se ovakva "kašnjenja" dešavaju. Tko će misliti na sve, ali zato ste vi tu ;)
zašto ne mogu promjeniti sliku na avataru :blink: u čemu je problem?
unaprijed isprika, jer sigurno je već bilo ovakvo pitanje, al neda mi se tražiti ;)
  • Autor
[quote name='drogba 11' timestamp='1326294919' post='16282']zašto ne mogu promjeniti sliku na avataru :blink: u čemu je problem? unaprijed isprika, jer sigurno je već bilo ovakvo pitanje, al neda mi se tražiti ;)[/quote]

Pošalji mi na pm koji ces avatar pa cu ti ga ja ubaciti..
imam pitanje, zašto mogu samo jedan video stavit u jedan post?

sad vidim npr. blues95 ima 2 videa u jednom postu

a ja kad citiram jedan video i još stavim jedan svoj neće mi, piše da sam stavio više media fajlova nego što je dopušteno -.-
[quote name='chelseathebest' timestamp='1326731426' post='17706']
imam pitanje, zašto mogu samo jedan video stavit u jedan post?

sad vidim npr. blues95 ima 2 videa u jednom postu

a ja kad citiram jedan video i još stavim jedan svoj neće mi, piše da sam stavio više media fajlova nego što je dopušteno -.-
[/quote]
Zato sto ja imam stelu :D a ti nemas xD :)
  • Autor
[quote name='diablo_bih' timestamp='1326734740' post='17726']A da nam stavis da imamo vise ovih thumbs down ? Bezveze jedan dnevno :S[/quote]

Kakav jedan dnevno?
Pozitivan i negativan glas možeš dati na svakom postu. Dakle, ako ima 10 postova na temi, svima možeš dati po jedan negativan ili pozitivan glas, ili kako hoces...
[quote name='reLo' timestamp='1326736602' post='17744']

Kakav jedan dnevno?
Pozitivan i negativan glas možeš dati na svakom postu. Dakle, ako ima 10 postova na temi, svima možeš dati po jedan negativan ili pozitivan glas, ili kako hoces...
[/quote]
Ja nemogu !
Ima odredjeni broj koji mozes dati za jedan dan !
[quote name='reLo' timestamp='1326737352' post='17756']Eto tebi i ovom gore po 1 negativan, dakle to su 2, tako da vam pobijam zakljucak :D[/quote]
Evo dao sam ti 1 za ovaj gore , mislio sa i na drugi i ovo pise : [color=#5A5A5A][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][center]You have reached your quota of negative votes for the day ! [/center][/size][/font][/color]
[quote name='Blues_95' timestamp='1326738122' post='17765']

Evo dao sam ti 1 za ovaj gore , mislio sa i na drugi i ovo pise : [color=#5A5A5A][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][center]You have reached your quota of negative votes for the day ! [/center][/size][/font][/color]
[/quote]

Koji browser koristiš?
[quote name='Blues_95' timestamp='1326739503' post='17783']

Google Chrome
[/quote]

I u mene je Google Chrome, pa mogu minusa davati koliko mi mila volja. reLo da Blues_95 nema slučajno neka ograničenja koja se mogu isključiti?
Kad hocu staviti neki link sa YT-a , moram uci na Mozillu jer na Chromu bude samo link !
Imam problem i kada hocu na portal izbaci poruku :

Greška [list]
[*]JLIB_LOGIN_AUTHENTICATE
[/list]

[b] Naslovna[/b]
[quote name='Blues_95' timestamp='1326738122' post='17765']
Evo dao sam ti 1 za ovaj gore , mislio sa i na drugi i ovo pise :[center][center]You have reached your quota of negative votes for the day !

[/quote]

I meni se ovo zna cesto desit i sa plusevima..ne znam zasto..[/center][/center]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.