Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Kako primjetih Opera ima problema s loginom na forumu.
Jel znate možda gdje se/što uzrokuje problem da probamo riješit to? CFCnet vrti isto IP-board i Opera nema problema tamo
  • Autor
[quote name='stifmeister' timestamp='1331137484' post='33335']Kako primjetih Opera ima problema s loginom na forumu. Jel znate možda gdje se/što uzrokuje problem da probamo riješit to? CFCnet vrti isto IP-board i Opera nema problema tamo[/quote]

Vjerovatno koriste neku stariju verziju IP boarda...
[quote name='reLo' timestamp='1331156471' post='33476'] Puno se brbljalo na njoj, forum je zamr'o totalno bio...[/quote]

šta fali, bar je manje spama od strane pojedinaca :) al ok ;)
Moram se sloziti sa drogbom, nea me cca 4 sata na forumu i vec nepregledan broj postova, a sa shoutboxom se zaista manje spama i gluposti se vecinom na njemu samo pisu :D
[quote name='reLo' timestamp='1331160874' post='33529']

Dovijeka, iz razloga što si mi se drsko obratio ničim isprovociran, a dokad sve zavisi od tebe tj. hoćeš se izviniti ili ne.
[/quote]
Šta je lobi ?
opet ja :)
predlažem da napravite anketu ovdje: Jeste li za vraćanje shoutboxa na naslovnu stranu ili Vam se više sviđa trenutna solucija?
opcije za odgovor kratke, da ili ne...

mislim da bi dovoljno bilo 2, 3 dana (ako ne i manje) da glasaju svi "češći" forumaši, pa na temelju konačnog rezultata odlučite šta ćete.
pretpostavljam da je većini kao i meni ona "stara" brbljaonica draža...
valjda je cilj da su forumaši zadovoljni forumom, a i spamanja je znatno manje kada je shoutbox na naslovnoj ;)
Sad ce drvlje i kamenje po meni, ali, meni nekako preglednija glavna strana, bez Shoutboxa...
E, sad, ako je nekom tesko, da klikne na polje "shoutbox", da bi se isti video, to je vec druga stvar...
Ostajem pri svome...
Ja sam rijetko na tom shoutboxu, gotovo nikako, te bolje mi je ovako, kako je sad. Dakle da se ne vidi, ljepse izgleda, a korisnici tog shoutboxa znaju gdje treba uci i diskutovati..
[quote name='Whisper' timestamp='1331303120' post='34102']Sad ce drvlje i kamenje po meni, ali, meni nekako preglednija glavna strana, bez Shoutboxa... E, sad, ako je nekom tesko, da klikne na polje "shoutbox", da bi se isti video, to je vec druga stvar... Ostajem pri svome...[/quote]

Zašto bi drvlje i kamenje po tebi, tvoje mišljenje da ne treba i točka, tomu i služi anketa.
ja sam si promijenio sliku (avatar) još danas popodne poslije ručka i nakon toga sam se par puta ulogirao i nije prihvaćena, tj. kad mi se ode na profil vidi se ljepotica :wub: al ovako kad komentiram mi se vidi stara slika, dal je to neki tehnički problem ? ili samo treba bit strpljiv ?
[quote name='Vinko' timestamp='1331337944' post='34346']
ja sam si promijenio sliku (avatar) još danas popodne poslije ručka i nakon toga sam se par puta ulogirao i nije prihvaćena, tj. kad mi se ode na profil vidi se ljepotica :wub: al ovako kad komentiram mi se vidi stara slika, dal je to neki tehnički problem ? ili samo treba bit strpljiv ?
[/quote]
Ja vidim tu ljepoticu.
  • Autor
[quote name='Vinko' timestamp='1331337944' post='34346']
[/quote]

Stisni ctrl + f5

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.