Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

Evo samo da se i ja javim. Nemam s Whisperom baš neki dobar odnos još od starog foruma kada je na svoju ruku otvarao teme kako mu se ćefnulo, ALI zanemarivši sve to poštujem ga kao iskusnog forumaša i upravo sam ga ja PM-om zamolio da nam se javi i objasni razloge svog odlaska. Ako je "nacionalizam" to što netko kaže da Krasić nije klasa za Chelsea (što je isto i na Chelsea Serbia forumu konstatirano od strane navijaÄa iz Srbije da se razumijemo) onda stvarno nemam rijeÄi. Po meni djetinjaste optužbe na raÄun našeg foruma, kako ja kažem li-la. Drugo i ta konstatacija da 80% ljudi ovdje piše nešto "nekvalitetno", ni to nije fer izjaviti jer koliko ljudi toliko ćudi i razliÄtih mišljenja. Naš forum smatram kvalitetnim.

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Jebiga. Da je to neki razlog, pa hajd. Al ovo, nacionalizam i te šemice, pa fakat nema nikakvog, ali baš nikakvog vrijeÄ‘anja na toj osnovi što mi je izuzetno drago. :) Ako je tebi uvreda da je Krasić prosjek i da ne predstavlja neki velik korak naprijed u odnosu na Kaloudu onda trebaš preispitati svoja razmišljanja. LogiÄno je da ljudi vole svoje, pa možda i pretjeruju u tome ponekad, ali to je sve u granicama normale. Ovdje je raja ok, možda nekad frcne koja iskrica al ništa strašno. Ako se nastavimo prepirati oko ovoga i napuštati forume, onda brate bolje da zaratimo ponovo. Ha ja. :rolleyes:

A da glasamo za najbolji Wallper?

A da glasamo za najbolji Wallper?

Na našu facebooku stranicu (Balkan Chelsea Supporters Club) ću u dogovoru s reLom svakodnevno izbacivi po 3-4 naša wallpapera iz fan zone, pa se može glasati jednostavnim lajkom ;)

Na našu facebooku stranicu (Balkan Chelsea Supporters Club) ću u dogovoru s reLom svakodnevno izbacivi po 3-4 naša wallpapera iz fan zone, pa se može glasati jednostavnim lajkom ;)

Dobra ideja. Svidja mi se. :D

Dobra ideja. Svidja mi se. :D

Pa eto do sada su ubaÄena ova Äetiri, i tako malo po malo svaki dan:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.255682794499335.64362.166850193382596&type=3

Ja ću samo reći da je @whisper pretjrao. Ja kako znam niko nikoga i nikada od kako je nastao ovaj forum, nije vrijeđao na nacionalnoj osnovi.

On je to vjerovatno rekao zbog Krasića, gdje smo gotovo svi (što smo diskutovali), bili protiv Miloša. Al samo zobg njegovih igraÄkih kvaliteta kojih nema dovoljno za Chelsea. Kakav nacionalizam i bakraÄi. Smiješno.

A to za njegovu trebu (konobarica), nisam u toku i ne znam sta se pisalo.

Sve u svemu Whisper je pretjerao i sad mi je svejedno dal bio ili ne bio tu.

Postovao sam ga !

Svaki njegov komentar sam citao i to bas detaljno ! Inspirisao me je !

To sto spominje nacionalizam : trebao bi onda i Dubrovcanin otici i reci da smo i njega vrijedjali jer kad je rekao da Chelsea treba dovesti Mandzukica 90% foruma (ukljucujuci i mene ) je bilo protiv toga ... ali Dubro (stara iskusnjara) je presao preko toga i sada je s nama !

Kao sto je neko rekao uvijek ima malih iskrica ali sve se brzo zaboravi !

A sto se tice njegove cure : Iskreno isao mi je na kurac sa komentarima da nije gledao Chelsea da ga je "odvukla" konobarica (cura) , to mi je smetalo jer i ja i vecina ostalih imamo cure ali nepisemo tako , ali nisam mu nista rekao !!!

I mene je razocarao jer mislio sam da je ZRIJELIJI !!!

Nadam se da iskusni i aktivni forumasi nece napustati nas forum (koji je dosta kvalitetan

Koga nema bez njega se mora ! :)

Ja glasam za svaki ! :D

Jer znam koliko je tesko i koliko vremena i truda i znanja svaki od njih trazi ! ;)

Zato svi koji pravite Wallpappere RESPECT ! ;)

A sto se tice njegove cure : Iskreno isao mi je na kurac sa komentarima da nije gledao Chelsea da ga je "odvukla" konobarica (cura) , to mi je smetalo jer i ja i vecina ostalih imamo cure ali nepisemo tako , ali nisam mu nista rekao !!!

Eto ko nije znao o cemu se radi i zasto smo ga malo zezali Blues je sve rekao, ovakve djetinjaste price najvise ne podnosim kad neko naglasava neki imaginarni sex na fudbalskom ili bilo kojem drugom forumu koji nema veze sa tim ;)

Ja nemam curu, jel to znaÄi da ću zauvijek ostati na forumu?

Dok vas smrt ne rastavi ;)

Whisper će faliti ali ako on tako želi njegova stvar. Po meni: on se mogao javiti administraciji sajta/foruma i popriÄati o tome šta ga muÄi a ne ovako.

• Autor
[quote name='chelseathebest' timestamp='1325806857' post='14850']zanima me ko je dizajnirao ovaj cijeli sajt i forum? jel to neko od vas admina se bavi tim ili ste platili to? zanima me jer je sve stvarno SUPER napravljeno :D sve pohvale[/quote]

Prvobitni dizajn je pidyjev, on je dao ideju i za novi dizaj sajta ali ja sam to sve odradio.
Forum takođe mojih ruku djelo :D

Naravno, ne smijem zaboraviti spomenuti i dubrovcanina i Caeruleusa koji su radili neke grafičke detalje tipa headera i tako to.

Hvala na pohvali :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.