5. decembar 2011.14 god. comment_9699 Hvala hvala Nije samo crvena boja na zastavama blijeda, nego i sve ostale. To sam uradio namjerno, da ne bi bilo previše šareno i kiÄasto ;) Prijavi
5. decembar 2011.14 god. comment_9701 Brate napredujemo , napredujemo ! Iako je crvena boja nekako blijeda Bolje da je blijeda nego da nam kriješti crveno na CFC forumu :D Prijavi
5. decembar 2011.14 god. comment_9708 Bolje da je blijeda nego da nam kriješti crveno na CFC forumu Šta ti doÄ‘e Jadranka Kosor? xD Prijavi
8. decembar 2011.14 god. comment_10117 Zasto vise nema izvjestaja o posudjenim igracima ? :) Yossy dao lijep go za Topnike ! Prijavi
8. decembar 2011.14 god. comment_10119 Zasto vise nema izvjestaja o posudjenim igracima ? :) Yossy dao lijep go za Topnike ! I opet uspijevate falit pdf, bože mili.. Evo ja gledam baš maloprije kako nema, možda ga ja odradim kasnije ako budem u mogućnosti :) Prijavi
8. decembar 2011.14 god. Autor comment_10127 Zasto vise nema izvjestaja o posudjenim igracima ? :) Yossy dao lijep go za Topnike ! Zato što sam ga smetn'o s uma skroz... Prijavi
8. decembar 2011.14 god. comment_10129 Evo ga momci http://chelseabalkan.com/index.php/zanimljivosti/item/391-izvje%C5%A1taj-s-posudbi-711-812 Prijavi
8. decembar 2011.14 god. comment_10135 Da pitam, je li meni ovaj warn rastao samo zbog psovanja? Bio je gotov pun (crven), sad je malo manje (plav je), jel to se smanjilo, jer sam bio kobejagi boljši?? Prijavi
8. decembar 2011.14 god. comment_10148 Da pitam, je li meni ovaj warn rastao samo zbog psovanja? Bio je gotov pun (crven), sad je malo manje (plav je), jel to se smanjilo, jer sam bio kobejagi boljši?? ne, smanjio sam ti jer je warn istekao.. naime, svaki warn traje mjesec dana a ako opet budeš psovao opet ćemo povećati Prijavi
9. decembar 2011.14 god. comment_10192 Da pitam, je li meni ovaj warn rastao samo zbog psovanja? Bio je gotov pun (crven), sad je malo manje (plav je), jel to se smanjilo, jer sam bio kobejagi boljši?? Nisam ja dao Warn, ali koliko se ja sjećam dobio si ga zbog vrijeÄ‘anja drugog forumaša Prijavi
9. decembar 2011.14 god. comment_10200 nesto je tu pobrkano meni ovaj jedini stoji 3 mjeseca, valjda zato sto mrzim benayoune :D Prijavi
9. decembar 2011.14 god. comment_10211 Aha, hvala momci. Nadam se da se neće povećavati više. Nekako mi je bolja ova plava boja ;) Prijavi
9. decembar 2011.14 god. comment_10234 nesto je tu pobrkano meni ovaj jedini stoji 3 mjeseca, valjda zato sto mrzim benayoune ispriÄavamo se, malo je teško pohvatati kada smo koji dali pogotovo nekom tko i ne piše puno postova pobris'o sam ti warn.. slobodno se vi žalite na warnove, mi smo tu da prodiskutiramo i uvažimo ako smo pogriješili. Prijavi
10. decembar 2011.14 god. comment_10364 Ja sam lepo reko da se svaki WARN(karton, sta vec) zajedno sa razlogom za njegovo izdavanje, prvo ovde kopira, od strane moderatora, bas da bi se izbegle ovakve zabune.... Al, izgeda da nema ko da slusa. Prijavi
10. decembar 2011.14 god. comment_10366 Od mene niko nije dobio warn (odnosno jest jednom kolega dubro, al neće on zamjeriti, kažem ja ) iz razloga što je ovdje većinom dobra raja i kad neko nešto opsuje to nam je u krvi, jednostavno tako proživljavamo teške trenutke i sad ko sam ja da na ovom forumu glumim nekog šerifa kad to isto radim ispred svog televizora ? Ne možeš uvijek ni biti pametan i miran, to je nogomet, majka mu stara ! Prijavi
11. decembar 2011.14 god. comment_10392 Od mene niko nije dobio warn (odnosno jest jednom kolega dubro, al neće on zamjeriti, kažem ja ) iz razloga što je ovdje većinom dobra raja i kad neko nešto opsuje to nam je u krvi, jednostavno tako proživljavamo teške trenutke i sad ko sam ja da na ovom forumu glumim nekog šerifa kad to isto radim ispred svog televizora ? Ne možeš uvijek ni biti pametan i miran, to je nogomet, majka mu stara ! To wisey legendo!!! :P Prijavi
11. decembar 2011.14 god. comment_10425 Od mene niko nije dobio warn (odnosno jest jednom kolega dubro, al neće on zamjeriti, kažem ja ) iz razloga što je ovdje većinom dobra raja i kad neko nešto opsuje to nam je u krvi, jednostavno tako proživljavamo teške trenutke i sad ko sam ja da na ovom forumu glumim nekog šerifa kad to isto radim ispred svog televizora ? Ne možeš uvijek ni biti pametan i miran, to je nogomet, majka mu stara ! I ja sam takvog stava ali da popustimo na takvim stvarima mislim da bi se kvaliteta foruma srozala i da bi tu bilo dosta psovanja... dosad je samo u dva navrata bilo težih kažnjavanja kolko ja znam, sve ovo po warn-dva je ok i to se i ne zamjera toliko, samo da se da do znanja da ljudi ipak ne pretjeraju Ali nije samo psovanje problem ljudi moji, pa za psovanje nitko nije dobio neki opasan warn, za vrijeÄ‘anje forumaša ili legendi kluba su drastiÄnije kazne bile jedino. Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11531 Mogli bi svaki mjesec odrzavati glasanje za igraca mjeseca ?? Prijavi
30. decembar 2011.14 god. comment_13194 Evo Whisper se javio u Shoutboxu, ovo su ozbiljne optužbe na raÄun foruma, vaše mišljenje o svemu tome? Whisper - (30 Dec 2011 - 03:58 AM) Ovako: Receno mi je, da objasnim, moje razloge, zbog kojih napustam sajt. Ja, Predrag Stevanovic, pri cistoj svesti, i zdravoj pameti, izjavljujem da: Mi je ponestalo razomevanja, za plitka razmisljanja 80% korisnika sajta; Za, konstantno izrazavanje nacionalizma, velicajuci Bosanske i Hrvatske igrace, na ustrb Srpskih. Subjektivno shvatanje svega, sto napisem, o gore pomenutoj temi, bez i malo razmisljanja, i proveravanja informacija koje sam naveo... Mislim da je dosta... P.S. Mrzim da se ponavljam, ali, da ne dodje do bespotrebnih prepirki, izmedju mene i ostatka Foruma, zamolio bih, da se ja, a posebno MOJA konobarica, ne spominjemo, ni u kakvom kontekstu.Ne morate da me volite, niti da se slozite sa mnom..... Ostatak ste, verujem, do sada, i sami zapamtili Prijavi
30. decembar 2011.14 god. comment_13196 Ovo velicanje, mislim da se tice krasica? Jbg, tako misli covjek. Valjda ce se vratiti nekad u buducnosti, a sad ga pustite. Prijavi
30. decembar 2011.14 god. comment_13221 Nepotrebno dramite oko niÄegJa protiv Krasića osobno nemam ništa.Ali kao igraÄ ne bi volio da doÄ‘e u Chelsea,Od Hrvata jedino možda Modrić od Bosanaca nitko trenutno.I tako i tako ne navijam za Hrvatsku već za Englesku.Ako je igraÄ dobar za Chelsea nije bitno od kuda je.Srna se dovodio u kontekst Chelsea iako ga poznajem Äak i osobno nisam bio za dolazak u Chelsea.Tako da o nekom nacionalizmu ne treba previše rijeÄi trošit.Mi smo svi ovdje zbog F.C Chelsea a ne zbog nacionalizma Prijavi
30. decembar 2011.14 god. Autor comment_13227 Ne znam fakat što je nacionalizam ako je kažem npr. Krasić nije dobar za Chelsea, ili Mandzukic nije dobar za Chelsea, ili Dzeko nije dobar za Chelsea... Za Chelsea želim samo najbolje, a svako ima svoje mišljenje o tome šta je to najbolje. Prijavi
30. decembar 2011.14 god. comment_13230 Whis razoÄarao si me. Od jednog takvog korisnika bih odluÄio da se, ukoliko je 80% foruma nekvalitetno, potrudi da to bude kvalitetnije kao što to rade ostali korisnici sliÄni tebi. Ovakav potez mi jednostavno ne sjeda, stvarno mi je žao. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.