8. juni 2015.11 god. comment_219771 Banuj ga, cisto da odmori malo. Pravila su tu da se postuju. Mislim ne bi ja Kera nikad banova, al mora se, mene su i za vece gluposti banovali :D BANUJ KERA HAHAHAHAHAHA https://www.youtube.com/watch?v=067K_7WdJVE Prijavi
8. juni 2015.11 god. comment_219779 Chiba jos ga nisi banovao ? Onda ja krecem sad vrijedjat sve koji mi idu na racku. Prijavi
8. juni 2015.11 god. comment_219783 Kad nisam nijedno pravilo prekršio. Pravilnik je ostao ispoštovan!!! Banovati me ne smijete, pašće ugled foruma ako se sazna da je banovan sasvim ugledan član. Prijavi
10. juni 2015.11 god. comment_219916 Prestanite me kopirati sa ovim nacionalnim avatarima. Tuzicu vas za neovlastenu upotrebu patenata. PS Ako bar stavljate stavite zastavu svoje zemlje. Ne kao Ivanovic tudju. Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220551 Relo zasto si posle mog doniranja novca za forum, ukinuo opciju da se vide donatori ? Prijavi
15. juni 2015.11 god. Autor comment_220553 Relo zasto si posle mog doniranja novca za forum, ukinuo opciju da se vide donatori ? Da ostali ne vide koliko si donirao pa da ne crknu od smijeha. Svaki forumaš je bitan, šteta bi bilo da ijedan crkne. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220919 ubili smo danas 96 postova do 22 h od strane 20 forumaša ako sam dobro prebrojao do 00 verovatno prelazimo 100 postova i to van sezone bravo ljudi Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220924 DOK LEGENDE PRELAZE U RIVALE ZA OVAJ FORUM IMA NADE. Ozbiljno kad god je neko sranje, ljudi od nervoze na forumu vrse pranje. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220925 Da ja nisam pokrenuo pricu na temi o Zlatnoj Malini, bilo bi dva puta manje :D Prijavi
19. juni 2015.11 god. comment_220955 ajde reLo rješi mi problem sa obavijestima. JEbe me to ima 2 godine već. Ne mogu ni vidjet tko je citirao moje postove ni ništa. bude mi samo %s je odgovorio na %s. Želim da se ispune moji uvjeti ili odlazim na drugi forum! :P Prijavi
19. juni 2015.11 god. comment_220976 Pa to većina ni nema, jer ta opcija ne postoji. Čudo ti išta prikazuje. reLo jel moguće da nekako uvedeš naplatu logiranja na forum? Recimo 5 eurocenti po dnevnom pristupu? To bi bio odličan izvor prihoda, vidim već neki to uvode i u nas, iako je u EU to popularno 5-6 godina. Prijavi
19. juni 2015.11 god. Autor comment_220984 ajde reLo rješi mi problem sa obavijestima. JEbe me to ima 2 godine već. Ne mogu ni vidjet tko je citirao moje postove ni ništa. bude mi samo %s je odgovorio na %s. Želim da se ispune moji uvjeti ili odlazim na drugi forum! :P Pokušao sam par puta, ne znam napraviti il ne može jednostavno :D Pa to većina ni nema, jer ta opcija ne postoji. Čudo ti išta prikazuje. reLo jel moguće da nekako uvedeš naplatu logiranja na forum? Recimo 5 eurocenti po dnevnom pristupu? To bi bio odličan izvor prihoda, vidim već neki to uvode i u nas, iako je u EU to popularno 5-6 godina. Samo bih ja na forum ulazio u tom slučaju. Prijavi
19. juni 2015.11 god. comment_220987 Slazem se sa ovim Caetovim predlogom, ali samo da naplacujes ovima sto ulaze sa vise profila Prijavi
19. juni 2015.11 god. comment_220992 Kako ne moze, meni izbaci regularno ko me je citirao i prebaci me na tacno tu temu :S Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221182 Meni takodje ne radi to, nije ni radilo od prvog puta pa sam se i naviko jebat ga Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221395 Vrijeme je portal da redizejniras, od kad je ova verzija portala nisam ni jednu vijest procitao. Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221517 Jbt relo ti nisi normalan svega mi, ali ozbiljno. Kakvo je ono djubre na fb stranici? Nije te sramota? Pogledaj reakciju svih ljudi u komentarima. Svi brane Ceha, normalno. Nazvao si nas "sacicom". Ispade sacica veca od vas moralnih gromada sto prdite o Cehu "izdajniku". Koji kurac se desava? Sramota me dok citam ono iznad slike. Teras ljude sa stranice onakvim kretenskim postupcima. Potpuno idiotsko ponasanje, sramota je da za sebe kazes da navijas za Celsi a da pises onakva sranja. Smucila mi se tvoja stranica, nista pametno odavno nisam video tamo. Samo neku tvoju glupu propagandu, sta li je vec, to samo ti znas. Kvalitet opada drasticno... Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221520 reLo ja te podrzavam. Ovi debili sa stranice mozda bi i rekli sta stvarno misle, ali boje se da ce im neko suknuti pa da ce ih osramotiti sa brojem lajkova. Sa kim sam god uzivo pricao rekao mi je isto, a niko nije opravdao taj potez. Prijavi
22. juni 2015.11 god. Autor comment_221525 Eto vidiš Užice, jedan me blati, drugi podržava. Na čiju sad ja stranu trebam stat? hahahah To ti je ono, nije se rodio ko je narodu ugodio. Niko te ne tjera da čitaš vijesti, posebno ako nikad nisi kliknuo na reklamu onda od tebe nikakve koristi hahahaha Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221527 Evo opet radis isto. Pogledaj odnos normalnih komentara, i komentara vas prvih, drugih i trecih. Tako da nije "jedan blati, jedan podrzava", nego "pedeset blati, jedan podrzava (brojim i tebe)". :) reLo ja te podrzavam. Ovi debili sa stranice mozda bi i rekli sta stvarno misle, ali boje se da ce im neko suknuti pa da ce ih osramotiti sa brojem lajkova. Sa kim sam god uzivo pricao rekao mi je isto, a niko nije opravdao taj potez. HAHAHHAHAHAHAHAH cekaj, a na primer, sta mislis zasto ce biti takav broj lajkova? je li i to zbog "sacice ljudi"? Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221528 Ja se ne slažem sa reLinim komentarom, ali ne vidim nikakav problem kao ti užice. Svako ima svoje, on je malo potpalio masu sa tim da su u manjini i odmah se diskusija razvila. Ni prvi a bogami ni zadnji put, čak štaviše to je u neku ruku i dobro. Jer da je napisao 'hvala mu na svemu' onda bi bilo 5 komentara, a ovako ima 50 npr Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221529 Ok moze i tako da se gleda. Ali onda je to samo kratkorocni dobitak. A svi znamo kakvu reputaciju ima admin stranice. :) I neozbiljno je, veoma. Ipak je ovo kao neka zvanicna stranica, a ne neka privatna kao iva2 sto ima :D Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221530 A sta onda znaci ovih 70+ likeova na vijest uzice? Koliko ja znam sa time se ljudi slazu :) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.