Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

Banuj ga, cisto da odmori malo. Pravila su tu da se postuju. Mislim ne bi ja Kera nikad banova, al mora se, mene su i za vece gluposti banovali :D BANUJ KERA

HAHAHAHAHAHA

https://www.youtube.com/watch?v=067K_7WdJVE

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Chiba jos ga nisi banovao ? Onda ja krecem sad vrijedjat sve koji mi idu na racku.

Kad nisam nijedno pravilo prekršio. Pravilnik je ostao ispoštovan!!!

Banovati me ne smijete, pašće ugled foruma ako se sazna da je banovan sasvim ugledan član.

Prestanite me kopirati sa ovim nacionalnim avatarima. Tuzicu vas za neovlastenu upotrebu patenata.

PS Ako bar stavljate stavite zastavu svoje zemlje. Ne kao Ivanovic tudju.

Relo zasto si posle mog doniranja novca za forum, ukinuo opciju da se vide donatori ? 

DOK LEGENDE PRELAZE U RIVALE ZA OVAJ FORUM IMA NADE.

Ozbiljno kad god je neko sranje, ljudi od nervoze na forumu vrse pranje.

Da ja nisam pokrenuo pricu na temi o Zlatnoj Malini, bilo bi dva puta manje :D 

ajde reLo rješi mi problem sa obavijestima. JEbe me to ima 2 godine već. Ne mogu ni vidjet tko je citirao moje postove ni ništa. bude mi samo %s je odgovorio na %s. 

Želim da se ispune moji uvjeti ili odlazim na drugi forum! :P 

Pa to većina ni nema, jer ta opcija ne postoji. Čudo ti išta prikazuje.

reLo jel moguće da nekako uvedeš naplatu logiranja na forum? Recimo 5 eurocenti po dnevnom pristupu? To bi bio odličan izvor prihoda, vidim već neki to uvode i u nas, iako je u EU to popularno 5-6 godina.

• Autor

ajde reLo rješi mi problem sa obavijestima. JEbe me to ima 2 godine već. Ne mogu ni vidjet tko je citirao moje postove ni ništa. bude mi samo %s je odgovorio na %s. 

Želim da se ispune moji uvjeti ili odlazim na drugi forum! :P

Pokušao sam par puta, ne znam napraviti il ne može jednostavno :D

Pa to većina ni nema, jer ta opcija ne postoji. Čudo ti išta prikazuje.

reLo jel moguće da nekako uvedeš naplatu logiranja na forum? Recimo 5 eurocenti po dnevnom pristupu? To bi bio odličan izvor prihoda, vidim već neki to uvode i u nas, iako je u EU to popularno 5-6 godina.

Samo bih ja na forum ulazio u tom slučaju.

Slazem se sa ovim Caetovim predlogom, ali samo da naplacujes ovima sto ulaze sa vise profila

Vrijeme je portal da redizejniras, od kad je ova verzija portala nisam ni jednu vijest procitao. 

Jbt relo ti nisi normalan svega mi, ali ozbiljno. Kakvo je ono djubre na fb stranici? Nije te sramota? Pogledaj reakciju svih ljudi u komentarima. Svi brane Ceha, normalno. Nazvao si nas "sacicom". Ispade sacica veca od vas moralnih gromada sto prdite o Cehu "izdajniku". Koji kurac se desava? Sramota me dok citam ono iznad slike.

Teras ljude sa stranice onakvim kretenskim postupcima. Potpuno idiotsko ponasanje, sramota je da za sebe kazes da navijas za Celsi a da pises onakva sranja. Smucila mi se tvoja stranica, nista pametno odavno nisam video tamo. Samo neku tvoju glupu propagandu, sta li je vec, to samo ti znas. Kvalitet opada drasticno...

reLo ja te podrzavam. Ovi debili sa stranice mozda bi i rekli sta stvarno misle, ali boje se da ce im neko suknuti pa da ce ih osramotiti sa brojem lajkova. Sa kim sam god uzivo pricao rekao mi je isto, a niko nije opravdao taj potez.

Evo opet radis isto. Pogledaj odnos normalnih komentara, i komentara vas prvih, drugih i trecih. Tako da nije "jedan blati, jedan podrzava", nego "pedeset blati, jedan podrzava (brojim i tebe)". :)

reLo ja te podrzavam. Ovi debili sa stranice mozda bi i rekli sta stvarno misle, ali boje se da ce im neko suknuti pa da ce ih osramotiti sa brojem lajkova. Sa kim sam god uzivo pricao rekao mi je isto, a niko nije opravdao taj potez.

HAHAHHAHAHAHAHAH

cekaj, a na primer, sta mislis zasto ce biti takav broj lajkova? je li i to zbog "sacice ljudi"?

Ja se ne slažem sa reLinim komentarom, ali ne vidim nikakav problem kao ti užice. Svako ima svoje, on je malo potpalio masu sa tim da su u manjini i odmah se diskusija razvila. Ni prvi a bogami ni zadnji put, čak štaviše to je u neku ruku i dobro.

Jer da je napisao 'hvala mu na svemu' onda bi bilo 5 komentara, a ovako ima 50 npr

Ok moze i tako da se gleda. Ali onda je to samo kratkorocni dobitak. A svi znamo kakvu reputaciju ima admin stranice. :)

I neozbiljno je, veoma. Ipak je ovo kao neka zvanicna stranica, a ne neka privatna kao iva2 sto ima :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.