3. juli 2015.11 god. comment_223028 Bio je dobar lik, al je puko ko kokica na kraju. Ne znam sta mu se desilo.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
3. juli 2015.11 god. comment_223030 Bio je previse kvalitetan za ovaj forum. Ko kada bi Mesi igrao za Buducnost iz Podgorice. Prijavi
4. juli 2015.11 god. comment_223054 Koliko je kvalitetan vidi se po zadjem postu, da je gospodin ne bi ispao iz takta. Ovako je samo izbio seljak iz njega. (Ono sto je proveo na forumu uglavnom je bio dobar, ali ovo na kraju je dno dna) Prijavi
4. juli 2015.11 god. comment_223101 A kad se sjetim i ovo je jedan od nacina, doduse dobices vise od 20 dana. Ali nista strasno, permanent, slicno je to. Hahahahahaha. Za ovo nisam znao xD. Moze direkt link na ova kom? Prijavi
4. juli 2015.11 god. comment_223134 Svaka čast keru što sačuva ovo historijski važno djelo veće i od Humačke ploče. :D Prijavi
4. juli 2015.11 god. comment_223146 Ja bih zeleo da se zahvalim reli na ukazanom poverenju i za sve prijave, kritike i zalbe mozete meni da se obratite. Prijavi
5. juli 2015.11 god. comment_223175 Ja bih zeleo da se zahvalim reli na ukazanom poverenju i za sve prijave, kritike i zalbe mozete meni da se obratite. WTF ? POSLE POSLEDNJEG RELINOG POTEZA, CHIBA JE ODLUCIO DA POTRAZI JEDAN DOBAR,CVRST,KONOPAC. Covjek se borio da od foruma napravi ozbilnju stvar, a Relo mu zabio noz u ledja :D Cestitam Klicko, sad kad me banuje Relo, ti imas pravo veta na njegove odluke. Prijavi
5. juli 2015.11 god. comment_223189 Fali mi 12ti, još sam jednom pročitao ovaj post i umro od smijeha hahaha. Čuj RANJENA KONCENTRATOM hahahahahahahha, koji je to luđak. Kralju vrati se kako znaš i umiješ! ReLo pusti čovjek bola hehe. Prijavi
5. juli 2015.11 god. comment_223198 WTF ? POSLE POSLEDNJEG RELINOG POTEZA, CHIBA JE ODLUCIO DA POTRAZI JEDAN DOBAR,CVRST,KONOPAC. Covjek se borio da od foruma napravi ozbilnju stvar, a Relo mu zabio noz u ledja :D Cestitam Klicko, sad kad me banuje Relo, ti imas pravo veta na njegove odluke. fazon je samo u tome što ne pravite štetu meni nego u globalu zajednici ko zajednici koja mora da raste jer ja gledam 5-10 godina unapred,kad dodje to vreme da mi svi radimo i imamo koju kintu pa napravimo i nešto ozbiljnije,organizujemo se,dolazimo jedni drugima u goste i idemo zajedno na utakmice pored toga nisam još odustao od toga da povezem sve zemlje sa balkana jednog dana,samo za sve to treba vremena dok ljudi ne pozavršavaju fakultete i stanu na noge i sigurno par trola i spamera neće da mi stanu na put ka tom cilju a ja imam strpljenja i volje za to a ja što to tad moram da se mlatim sa dečurlijom ovde to jbg u opisu posla ps:biću odsutan još par dana najverovatnije dok ne skupim pare za more a onda nek vam je bog u pomoći Prijavi
5. juli 2015.11 god. comment_223215 Najzad mogu da prozivam Bosance i pisem u temi za tenis i da mi niko nista ne moze hehehehehehehe Prijavi
5. juli 2015.11 god. comment_223259 Jbt Chiba napisao ovaj post a lajkovali mu najgori medju najgorima,Klicko, MASKO I RELO hahahahahahahahah Prijavi
5. juli 2015.11 god. comment_223261 Klicko masko chiba i relo za par godina bit ce poznati i u londonum fantastic four Prijavi
5. juli 2015.11 god. comment_223311 Spam sezona može početi Najzad mogu da prozivam Bosance i pisem u temi za tenis i da mi niko nista ne moze hehehehehehehe sad kad ide leto biću tolerantniji za neke stvari samo nemojte da preterujete bez vredjanja naroda,forumaša ,vodite raćuna za političke teme,pogotovo bilo šta vezano za ratove na ovim prostorima ne omalažavajte tudju veru a što se mene tiče slobodno pišite bilo šta vezano za vaše običaje kako bi se bolje upoznali trudite se da budete konstruktivni kako bi skupili što više postova i na taj način privukli nove ljude na forum opuštena atmosfera ostaje,pa i neka trola nije problem sve dok je to u kontekstu neke šale,samo ponavljam bez preterivanja jer jedno je da otvorim temu jednom bezveze a drugo je kad 33 x bezveze ulazim na forum imajte meru kako bi zadržali neki nivo kvaliteta što je od suštinske važnosti za opstanak foruma Prijavi
5. juli 2015.11 god. comment_223312 Sustina je da forum izgleda k'o kupusiste. Jebote Klicko je admin, ovi kopiraju relov avatar sta god da stavi, banuje se jedna vjerski tolerantna i razumna osoba kao sto je Kalouda, chiba postaje tolerantan i tako dalje. Ovo je neki znak! Prijavi
5. juli 2015.11 god. comment_223321 Molim odredjene forumase da poprave malo svoj recnik, mnogo psuju, a mogu mesto psovke iskoristit neku lijepu rijec koja ce bolje opisat stanje u kojem se osjecaju. Svi koji se osjecate prozvanim preporucujem vam da malo pocnete citat knjige, da bi obogatili svoj vokabular. Prijavi
5. juli 2015.11 god. Autor comment_223322 Molim odredjene forumase da poprave malo svoj recnik, mnogo psuju, a mogu mesto psovke iskoristit neku lijepu rijec koja ce bolje opisat stanje u kojem se osjecaju. Svi koji se osjecate prozvanim preporucujem vam da malo pocnete citat knjige, da bi obogatili svoj vokabular. Šukurac Prijavi
5. juli 2015.11 god. comment_223335 treba samo sakriti ove nickove i samo ostaviti avatare :D Prijavi
6. juli 2015.11 god. comment_223357 banovan kalouda 7 dana zbog spama ajd idi odmori malo,besplatna salatica ovo ono btw da si se iskulirao i zajebavao u podforumu spam,ne bih ni reagovao jebo te bog otkad je spam napisati da ne bi volio Clynea i da mislim da je loš igrač? vidim da si mi taj post obrisao i odma me banovao ako je to spam onda jebem i ovakav forum i u pičku maternu više .. whisper napiso nešto isto da ne bi volio Clynea, ti napišeš ma dobar je on ovo ono, ja onda napiso da mislim da nije neki igrač i da ne bi ga volio, normalno napisao sve i ti me banuješ 7 dana i kažeš da je to spam a tamo u temi grizmana pola stranica se piše o tenisu i djokovicu nadalu federeru, niko ništ nije reko dobro soxx reče, samo ja on i i2 ne smijemo spamat, a najgore što uopšte nisam spamao neg napiso da je Clyne precijenjen i da ga ne bi volio u ekipi i to sve u temi Ljetni prelazni rok 2015 jebem ti boga i spam i kad me već banuješ banuj me ko reLo da mogu i dalje čitat forum i lajkat postove i ono sve, a ne onako da čim se prijavim piše error you are not alowed to do this itd... i onda se ne mogu ni odjavit niki kurac http://forum.chelseabalkan.com/index.php?/topic/1343-antoine-griezmann-francuska-1991/page-6 ovo ništa nije spam je li? Prijavi
6. juli 2015.11 god. comment_223369 nije isto kad napiše whisper i ti,whis je uglavnom ozbiljan i nema takve ispade zabole mene tuki što se soxx nešto buni i prosipa pamet kad godinama od njega nije bilo normalnog posta oni koji se trude i rade nešto uvek imaju kod mene bolji tretman a kalouda gospodin piše ozbiljno samo u temi košarka i navijači ,ostale teme nemam potrebe da otvaram jer je to uglavnom spam i zajebancija whis piše ljudski i zaslužio je da mu se progleda kroz prste a ti ,ivanović,masko,dzan samo nešto kukate a ništa ne dajete,zato vam i sad kažem da ako nastavite da mi terate inate biće ponovo banova pa molim lepo masko dolazi i svaki dan napiše par posta po par reči i ja sad treba nešto oko toga da se cimam sledeći ban lepo mesec dva pa se javite tamo u septembru ps: i nemoj da mi plačete više ko fufice neke jer je cae banovan na 3 meseca pa se ništa nije žalio Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.