10. juli 2015.11 god. comment_224106 Ja sam napisao prijavu u kojoj sam trazio brisanje profila, napisao sam i zašto i mislim da je to ispravno. On je klasični internet mangup koji se odselio iz Bosne i onda iz udobnosti svoje fotelje zna da piše i sere a pri tome se mogu kladiti da je svo znanje pokupio u žutoj štampi i da nikada knjige otvorio nije, jer da jeste to nikada ne bi napisao. Naravno da ne spominjemo uvijek trazenu raspravu kada je rat u pitanju. Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224114 Neki ljudi prosto žive u 1991-oj i 1943. što bi rekao Balašević hajde da ih nazovemo jednostavno "majmuni". Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224115 HYN je neodgojen nacionalistički nastrojen primitivac, to se moglo zaključiti već dosta puta ovdje na forumu. Ovakav ispad stvarno zasluđuje trajni ban. Ali bitno da Kaluda za nekakvu zajebanciju dobije istu takvu kaznu. Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224121 Relo ispravno reagovao nakon naših zahtjeva i produžio ban na permanent. Idemo dalje čistimo forum od maloumnika Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224134 Ma brisanje profila i idemo dalje, dok god se takvi kao što je on budu vraćali na forum mi ćemo morati voditi ovakve rasprave tri puta u sedmici. Momak je vjerovatno žrtva političkih emisija i svoje okoline. On je se isticao samo kada treba pljuvati po nekim igračima ili Mourinhu i kada se vode neke ratne i političke diskusije, ako je on u stanju da piše onako nešto kada nije uopšte izazvan, onda možete zamisliti šta bi on tek pisao kada bi se neko upuštao u ozbiljnu raspravu sa njim. Njegov rezon je "ako se zoveš Muhamed-dobar si, ako se zoveš Marko - nula si i kriv si, ako se zoveš Matko - nula si i kriv si" to je bolest, meni je žao takvih ljudi, ja sam odrastao u okolini gdje su Srbi većina, najbolji prijatelji su mi Srbi, kada smo u društvu uopšte nemamo tu vrstu podjele, niti nekom pada na pamet rasprava o nekim ratovima i politici, kad je neka slava ja normalno idem kod njih, evo još malo će Bajram i oni će doći svi kod mene. Samo što je njega neko naučio da mora da mrzi i osuđuje.. Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224136 Takodje Kinze, vecina ovdje nema problema sa tim. Npr. moji su iz sela u kojem je velika vecina Bosnjaka i ne znam da li se ikad dogodio incident. Medjutim dodjes ovdje (rekao bih, omladina, normalni ljudi, moderni) i vidis slucajeve koji su cist proizvod televizije - medija, raznih propagandi i slicno. Jebo ga ja, ovo je forum napravljen bas da bi se ujedinili, a ne da se prave podjele, inace bi svako imao svoj forum i dobro. Takodje ovaj forum je olicenje Balkana, dzaba ti sto imas 90% normalnih ljudi, kad se nadje jedan u deset (ako uopste i u tolikom procentu) i uspije zasrati sve sto je ovih devet prethodno napisalo. Mislim da je ovo pravo vrijeme da chiba ili reLo napisu PRAVILNIK. I pod kojim da se navedu neke od ovih stavki. Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224140 On je se isticao samo kada treba pljuvati po nekim igračima ili Mourinhu i kada se vode neke ratne i političke diskusije, Kada sam ja to napisao proglasili su me slepim Murinjoljupcem. Prijavi
10. juli 2015.11 god. Autor comment_224141 Ma nema hljeba od pravilnika jer to niko živ ni ne pročita, a kamo li da se ophodi prema njemu. Ovako banujemo proizvoljno, tako je najbolje. Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224142 1. Moram reci sto se tice ovog incidenta da sam i ja djelimicno odgovoran sto sam uopce postavio tu sliku( i ako slika ne prestavlja nista lose) ali urednici koji uredjuju ovaj forum su jednostavno mogli obrisati taj post i nista ne bi bilo. Nakon toga se javlja Relo u raspravi sa King Chelsea i kaze slika ne prestavlja nista lose ali ce se javiti samo pojedinci, pa onda postavljamo pitanje zasto nisu skolnili sliku. 2.Krivo mi je i sto je Kale dobio ban bas zbog mene, rekao mi je da sam malouman, sat toga prije glupan pa debil i to su uslovi da bude odstranjen s foruma neko vrijeme. Jednostavno momak nezna diskutovati normalno, sta god napisem za premier ligu Bosne i Hercegovine imo je negativan komentar, FK Sarajevu je nasao svaku mogucu manu, sta god napisem njemu smeta i okrece stvari. Vec cetiri godine sam na forumu nikad ni s kim nisam imao ni najmanji sukob ili sam nekog uvrijedio( nisam nikad bio ni opomenut a kamoli banovan) a on samo vrijedja, a ako to neradi onda spama i bude banovan. Ne ljutim se uopste sto je rekao da sam malouman, debil, glupan i nisam trazio da bude odstranjen a on je trazio 15 dana za mene. Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224145 Ovo je sramota, da sam na kerovom i kingovom mestu ja bih napustio forum zauvek (naravno ja vas ne nagovaram da to uradite, samo kazem kako bi ja postupio, da ne shvatite pogresno), 30 dana za ovako vredjanje bez osnova je za brisanje profila, pogotovo sto se to njemu desava koliko sam upratio vec grugi put. Nekima se ovde cesto zazmuri na jedno oko, a pojedincima cak i na oba, ne bi da se mesam, ali to uopste nije uredu. Lik dodje izvredja dva skroz normalna momka i bobije 30 dana dana. Smesno! Znam da nas nema puno ovde i da se banovi ne mogu deliti svaki dan zbog svakakvih gluposti, al ovakve stvari zasluzuju dozivotni ban, pa nek vredja svoju mamu glupan. Bas mislim da Begovic dodje na forum i udje u ovu temu, zapitao bi se jel on fudbaler ili terorista. Ovakve se stvari moraju iskoreniti! Toliko od mene, radite kako mislite da je najbolje, al pazite da zbog pojedinaca ne odu oni koji vrede. Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224147 Ma nema hljeba od pravilnika jer to niko živ ni ne pročita, a kamo li da se ophodi prema njemu. Ovako banujemo proizvoljno, tako je najbolje. Pa treba postojati neki sistem po kom se banuju, ne ovako proizvoljo. Ne valja ovako. Ne treba nesto posebno da tupis u pravilniku, bitno da postoji nesto crno na belo zbog cega ces nekog banovati ili mu obrisati post, a ne da se brisu postovi vezani za tenis u toj temi zato sto je "truju", a ostavljaju se slike koje mogu da pokrenu politicku raspravu. Prijavi
10. juli 2015.11 god. Autor comment_224149 Pa dobio je trajni ban. Momak je bacio 5 minuta života u vodu pisajući ovaj post :D Klasičan primjer trčanja pred rudu :D Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224150 Pa treba postojati neki sistem po kom se banuju, ne ovako proizvoljo. Ne valja ovako. Ne treba nesto posebno da tupis u pravilniku, bitno da postoji nesto crno na belo zbog cega ces nekog banovati ili mu obrisati post, a ne da se brisu postovi vezani za tenis u toj temi zato sto je "truju", a ostavljaju se slike koje mogu da pokrenu politicku raspravu. Bas sam na to mislio. Upravo to, da postoji bar neki uvid u to, da znaju sta da pisu. Ovako se pise svasta, pa gata da li ces zbog toga biti banovan ili ne. Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224152 1. Moram reci sto se tice ovog incidenta da sam i ja djelimicno odgovoran sto sam uopce postavio tu sliku( i ako slika ne prestavlja nista lose) ali urednici koji uredjuju ovaj forum su jednostavno mogli obrisati taj post i nista ne bi bilo. Nakon toga se javlja Relo u raspravi sa King Chelsea i kaze slika ne prestavlja nista lose ali ce se javiti samo pojedinci, pa onda postavljamo pitanje zasto nisu skolnili sliku. Moj komentar nije bio zlonamjeran, ja sam samo htio reći da ne treba postavljati bilo kakve slike koje mogu pokrenuti neke rasprave koje nam ne trebaju na forumu, jer nikad ne znaš kako neko to može shvatiti. Slika koju si ti postavio meni nije smetala niti sam ja vidio tu nešto loše, ali ta slika može donijeti mnogo toga lošeg forumu, kao što sam već rekao u temi za Begovića, konstantno smo okruženi stresnim pričama i raspravama i vraćanju 20-25 godina u nazad, hajde da bar na forumu funkcionišemo bez toga. Forum nije mjesto gdje će neko obilježavati godišnjice ratnog ili političkog tipa.. Meni najviše smeta što baš ovakve rasprave donose najviše postova, umjesto da recimo napišemo po 15-20 postova na dan u raspravi vezanoj za određenu poziciju u prvoj postavili ili nekom igraču. Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224154 Vidim sad, nisam procitao, a svejedno tih 5 min. nisu baceni uzaludno veruj mi. Pametan potez! :-bd Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224155 Ovo je sramota, da sam na kerovom i kingovom mestu ja bih napustio forum zauvek (naravno ja vas ne nagovaram da to uradite, samo kazem kako bi ja postupio, da ne shvatite pogresno), 30 dana za ovako vredjanje bez osnova je za brisanje profila, pogotovo sto se to njemu desava koliko sam upratio vec grugi put. Brate zar misliš da mene toliko pogađa taj post koji je napisan od strane jednog lika koji mangupa smije glumiti jedino na forumu, takve obično u školi vješaju za onaj stalak gdje se jakne ostavljaju da visi preko velikog odmora, pa taj je toliko bolestan da će prije gledati izbornu kampanju nekog tamo glavonje nego izaći u grad i opustiti se, meni je njega žao. Nije on vrijedan toga da ja napustim forum.. Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224156 Treba vas banovati sviju koji pokrecete te teme. Ona slika je pokrenula sve. Samo se drzati Chelseaja, a religije i politiku potpuno iskljuciti s foruma. Hyn je dugo vremena tu i dobar je forumas itekako, pisao je kvalitetne postove vezano za sport, pogotovo Chelsea. Ima ovdje dosta prikrivenih nacionalista vjerovatno ali nismo dosli da se osudjujemo nego da pisemo i diskutujemo prvenstveno Chelseaju kog svi volimo. Cak bih i ova podjebavanja poceo sankcionisati banom jer mnogi ne kontaju, a i nije sve za zajebanciju.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224167 Mozes reLo ukratko i najobicnije napraviti neki grubo napisani pravilnik ponasanja,ne treba to biti neko "mudro slovo" ili izmisljanje tople vode vec samo naglasiti sta nije dozvoljeno.NPR: Skroz na skroz zabraniti pricu o proteklom ratu dok jos ima normalnih ljudi na ovom forumu.Bilo koji post koji ima veze sa ratom momentalno izbrisati i podjeliti ban.Kratko i jasno.Mene se smucilo vise citati o tome da li su Bosnjaci ovo ili su Srbi ono.Takodjer ima i onih kojima nije svejedno citati neke stvari vezane za ovaj rat,moozda ih sama pomisao na to zgrozava jer otkud vi znate sta sam ja ili neko drugi prozivio u ovom ratu? Druga bitna stvar je to da nema ni najmanjeg vredjanja i omalovazavanja drugog forumasa.Psovku upucenu drugom forumasu treba odmah sankcionisati i tog delikventa banovati.Kratko i jasno. Nista specificno a napravio bi veliku stvar. Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224169 Mozes reLo ukratko i najobicnije napraviti neki grubo napisani pravilnik ponasanja,ne treba to biti neko "mudro slovo" ili izmisljanje tople vode vec samo naglasiti sta nije dozvoljeno.NPR: Skroz na skroz zabraniti pricu o proteklom ratu dok jos ima normalnih ljudi na ovom forumu.Bilo koji post koji ima veze sa ratom momentalno izbrisati i podjeliti ban.Kratko i jasno.Mene se smucilo vise citati o tome da li su Bosnjaci ovo ili su Srbi ono.Takodjer ima i onih kojima nije svejedno citati neke stvari vezane za ovaj rat,moozda ih sama pomisao na to zgrozava jer otkud vi znate sta sam ja ili neko drugi prozivio u ovom ratu? Druga bitna stvar je to da nema ni najmanjeg vredjanja i omalovazavanja drugog forumasa.Psovku upucenu drugom forumasu treba odmah sankcionisati i tog delikventa banovati.Kratko i jasno. Nista specificno a napravio bi veliku stvar. Ma postoji taj neki pravilinik, mislim da je sa Sportkluba preuzet, ako baš treba pravilinik za ovaj forum onda nije teško taj njihov pravilnik samo malo izmjenit i to je to. Druga stvar, niko ovde nije dužan niti treba da nekog zanima šta je neko proživio u ratu, nismo mi zbog toga ovdje, mi smo ovdje da napišemo svoje mišljenje prvenstveno o Chelseaju, da vidimo kako drugi razmišljaju, da podjelimo radost pobjede i težinu poraza. Jednostavno ne treba počinjati takve teme niti postavljati slike koje se povezuju sa nekim događajima prije 20-25 godina, jer jedna slika može dovesti do mnogo toga. Problem je što je nekima veće zadovoljstvo predstavlja da kada dođu na forum vide da je pokrenuta neka politička rasprava ili ratna, nego da prokomentarišu recimo posudbu Van Ginkela u Stoke. Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224182 Kinge ovo je sve zbog tebe i tvoje funkcije na forumu Otkad si ti to postao moderator? gdje je demokratija ovde? mene niko nista nije pitao Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224188 Kinge ovo je sve zbog tebe i tvoje funkcije na forumu Otkad si ti to postao moderator? gdje je demokratija ovde? mene niko nista nije pitao Kad naučnici dođu do zaključka iz kojeg razloga je klicko bio admin možda usput i objasne moju funkciju. :D Jedina razlika između mene i tebe je ta što je kod mene nick tamno plav a kod tebe svijetlo plav, eto to ti je objašnjenje moje funkcije :D Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224213 Ajde se opet zakacite, da Relo i Chiba banuju i to malo ljudi sto je ostalo, pa da stavimo katanac. Ja prosto ne mogu da poverujem koliko plitkoumlje vlada ovde, da se na svaku provokaciju mora odgovoriti. Ili budite gospoda, ili gasite internet. Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224218 Zemo nije kriv, postavio je sliku iz dobrih namjera i niko to nije loše shvatio dok debil došao nije Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.