Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

još se mi zauzeli za njega(i to nisam hteo) al eto kukao mi je Igi pa sam zbog njega najviše podržao to a pretpostavljao sam šta će da se desi

i sad ne znam dal mi se više sere od tih koji sad kukaju za njega (koji očito ne mogu neke stvari da sagledaju sa šire strane a bogami naivni su ko telići ) il TM koji bi  crko samo da njegova bude poslednja

pustio ga je Relo i niko ga ne bi ni dirao nit bi bilo šta neko komentarisao ali ne kralj se vraća i ponovo proziva i nastavlja sa svojim krstaškim ratovima a Igi,Wisey i Whis i Ker i dalje svršavaju na njega a lika boli kurac na kub za njih

Mislim da sam ti objasnio zašto sam bojkotovao forum nekoliko dana, situacija sa TM-om je bila samo okidač.

Momak se sad skroz uništio, njegova krivica. Ali kako je otišao, dramatičniji odlazak nisam video!

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Vidi ti Chibe, zove ljude na druge forume, a sve moderator :D

Hajde, i ja cu reci da je zasluzeno sad banovan, nego odakle je lik, meni je bas gotiva, da je kako ga dozvati na okupljanje :D

iz doboja je, znam da se crv baš potreso za njeg kad su bile poplave

chiba na koji to forum zoves ljude jebo te hljeb.

Neo Chelsea Balkan

Došao ovde do pozicije Moda, a u tajnosti regrutuje potencijalne kvalitetne forumaše za svoj novi forum :D

E moj chiba sad si me razočarao i ko čovjek i ko mod, ovde zavodiš red a sa druge strane deportuješ naše forumaše na neke tajne forume. :P

Ko zna šta ćemo za fuhrera saznati, on vjerovatno na osnovu IP adrese forumaša diže kredite po švicarskim bankama. :D

Uvest ću da svaki član mora potvrditi identitet tako što će mi poslati necenzurisanu sliku lične karte

Masko jedino da ti posalje sliku sa mjesecne karte gradskog prevoza

Imam jednu ideju za koju mislim da nedostaje ovom forumu.

Sta mislite da od iduce sezone napravimo temu(ako vec ne postoji) na kojoj cemo mi forumaši glasati za MOTM nekog igraca posle svake odigrane utakmice.Recimo pravimo neko bodovno stanje,tabelu ili nesto slicno tome.NPR,nakon svakog odigranog kola,igrac koji je imao najvise glasova forumasa nosi titulu MOTM i dobija recimo 10 bodova,igrac sa drugim najvecim brojem glasova 7 a treci 5 bodova na osnovu toga koliko je doprinjeo igri,odnosno koliko vi smatrate da je dobro odigrao.To bi se recimo odnosilo samo na prva 3 najbolje ocjenjena igraca.Na kraju sezone mogli bi imati uvid u to kako su cjenjeni članovi ovog foruma vidjeli pojedine igrace tokom sezone,mogli bi napraviti neku rang listu najboljih odnosno igraca koji su najvise doprinjeli ili oduzeli nasoj ekipi.

Jer svi mi vidimo drugacije,neko vise obraca paznju na neke stvari a neko manje.Ja bih licno volio da to organizujemo jer me zanima VAŠE misljenje,mišljenje mojih virtuelnih kolega i prijatelja koji navijaju za isti klub kao i ja.Dosta mi je vise Nevilla,Caraghera i Rednapa hocu da vidim naše misljenje i da mi unutar ovog foruma proglasimo najboljeg igraca protekle sezone i najboljih 11 nase ekipe.Takodjer mislim da bi bilo veoma zanimljivo,interesantno i zabavno.

Ovo je malo nagrubo napisano,bez nekog pretjeranog razmisljanja o samoj realizaciji,dalo bi se to mozda sigurno jos malo bolje realizovati,pripremiti ...

Sta mislite o tome moji dragi forumaši?

to ima na we aint got no history

što se tiče mene može,problem je samo u tome što to povlači za sobom odgovornost,neko bi morao da vodi evidenciju nakon svake utakmice i sve to da zbraja/sabira

i nisam za to da se to piše u okviru utakmice,jer bi se onda napravio cirkus,nego ako baš imate želju da se mlatite sa tim onda nek se napravi posebna tema

inače pozitivna strana toga bi bila ta što bi na taj način imali uvid u partija svakog pojedinca pa ne bi nešto otišlo u zaborav tek tako(što kaže grena kao se baš sećate te i te utakmice)

Mogli bi se anketom glasati.Mada bi se moglo i obicim pisanjem,bude rok do kad vazi glasanje i sve posle toga se ne uzima u obzir.
Ma sve se moze to veoma fino i efikasno napraviti.Najveca prednost svega je sto bi bilo veoma zanimljivo i zabavnoa i ne bi se zatrpavala tema same utakmice.

Odličan prijedlog, ja sam za. Samo to treba razraditi, tačno da se znaju zaduženja, mada kontam nije to strašan posao.

Njie strašan posao ali traži odgovornost,čak i preko nedelje ne i toliko al na kraju il bar povremeno neko mora to da sabira

u svakom slučaju ako bi se i krenulo sa tim to bi išlo tek od avgusta,tako da otom potom

i trebalo bi bar po mom mišlejnju da izgleda nešto nalik ovome

http://weaintgotnohistory.sbnation.com/2015/5/12/8588863/chelsea-liverpool-player-ratings-man-of-the-match

komentar o tri najbolje izglsana igrača uz ocene ostalih

Sve što će donijeti neko konstruktivne postove i razmišljanje treba uvažiti, svaka ideja je dobrodošla, ovo što je hamco predstavio isto nije loše, zahtjeva vrijemena ali sve se može.

Nego, zašto ne aktivirati i portal, sigurno da ima materijala i za to..

Prijedlog je jako dobar i uopšte ne zahtjeva neko vrijeme ako se sve dobro razradi.

Dakle samo treba odlučiti da li se glasanje odnosi na sva takmičenja i sve kupove jer su neki manje neki više bitni, ako se to odluči, samo se donesu neka pravila, tipa broj bodova, onda da se makar jednom rečenicom potkrijepi broj bodova koje je dati igrač osvojio kako ne bi došlo do ovog relovog sranja.

Sabiranje jako lagano svake nedelje bez obzira koliko utakmica odigrali u toku te iste sedmice izlazi tabela, nikakav problem

• 2 sedmice kasnije...

Koji glupan moras bit da mu oprostis sve ovo. Mnogo glupana ovdje

obrisan poslednji post u temi lampard

zbog ovakvih stvari treba da banujem al ono,odavno nisam pa ću i sad samo da upozorim

iskuliraj malo i bez vredjanja forumaša 

svako ima pravo na svoje mišljenje i dal neko voli il ne voli nekog igrača je njegova stvar

jbg i mene nekad neko mišlenje iznervira pa iskuliraš,verujem da nisi ništa loše mislio 

e sad dal će te relo banovat,to ne znam  :D  al ja hoću sigurno ako ponoviš ovako nešto 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.