Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Kako vidim, chiba vas nije pitao je li zaslužio ban i sl., samo vas je obavjestio i upozorio da ne slijedite ivanoviceve stope.

ko tebe šta pita ? bivši führeru

Lol, ovo me je podsetilo na Caeta kada je kačio novogodišnju čestitku u temi svakog igrača.

Trebalo bi stvarno napisati pravila pa da se zna šta se ne sme.

Iskreno serete puno, da vi u admin timu.

Kao prvo vi prvi trebati biti primjer nama, dakle vi mozete spamati i drkati kurac i raditi sta hocete bez ikakvih pravila i onda nakon sto vam se na sva zvona istrubi i milijardu puta dokaze (Cae slucaj) da lik spama vi mu onda izdate UPOZORENJE !!????

Koji ba kurac, ostali ljudi budu banovani milijardu puta dok jedan od vas dođe do upozorenja, obicnim clanovima trazite dlaku u jajetu u svaki post zavirujete, odmah serete, jednostavno nije to to i ovakvim radom necete postici nikakav napredak.
Cae ne osjecaj se uvređeno ja samo kazem kako jeste.

Ja samo ne shvatam što ste počeli to rješavati nakon toliko godina postojanja foruma. Prvo se okupila raja u opuštenoj atmosferi, koji spam tu i tamo bilo ga uvijek, oni kojima je smetao dosadašnji sistem su otišli. 

Slažem se s chibom i reLom. Ovaj forum treba da postane strog ko konc. logor. Dosta je bilo više spamanja i pisanja gluposti. Vrijeme je za PROFESIONALNOST. Mi admini ćemo sve kažnjavati za spam, strogo i bez izuzetka uključujući i nas međusobno kao što je reLo rekao i upozorio mene i bilo koga. 

Do sada je 6,7 osoba banovano i tu se neće stati, da samo znate.

Znači profesionalno, konstruktivno, intelektualno i strastveno - to ovaj forum treba i to ovaj forum zaslužuje. 

KTBFFH!

Tolike godine se toleriše i sad odjednom ljudi bivaju banovani na po mjesec dana zbog toga ali ja imam poruku za vas.

Šta bre kenjate?

https://www.youtube.com/watch?v=NbB0b2GqF7o

Kad ste ovog proljeća gospodnjeg 2015. godine odlučili biti pravedni, skinite mi ban sa TM naloga jer i sam Allah zna da je nepravedno dodijeljen.

Kad ste ovog proljeća gospodnjeg 2015. godine odlučili biti pravedni, skinite mi ban sa TM naloga jer i sam Allah zna da je nepravedno dodijeljen.

Kakve veze ima koji ti je nalog ako svi znaju da si ovo ti odnosno TM?Ovako se relo pravi lud da ne zna ko je Vagabundo :D

Ima veze da li si licemjerna slina ili stvarno hoćeš da napraviš red.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.