6. juli 2015.11 god. comment_223390 Slažem se sa Kaletom oko onog pisanja o tenisu temi o Grizmannu, i to treba odmah brisati i dijeliti opomene, banove ili šta već.. Ako se ide na povećanje kvaliteta foruma onda treba ići istom linijom tolerancije za svakog, nema veze koji je nick. Prijavi
6. juli 2015.11 god. comment_223407 nije isto kad napiše whisper i ti,whis je uglavnom ozbiljan i nema takve ispade zabole mene tuki što se soxx nešto buni i prosipa pamet kad godinama od njega nije bilo normalnog posta oni koji se trude i rade nešto uvek imaju kod mene bolji tretman a kalouda gospodin piše ozbiljno samo u temi košarka i navijači ,ostale teme nemam potrebe da otvaram jer je to uglavnom spam i zajebancija whis piše ljudski i zaslužio je da mu se progleda kroz prste a ti ,ivanović,masko,dzan samo nešto kukate a ništa ne dajete,zato vam i sad kažem da ako nastavite da mi terate inate biće ponovo banova pa molim lepo masko dolazi i svaki dan napiše par posta po par reči i ja sad treba nešto oko toga da se cimam sledeći ban lepo mesec dva pa se javite tamo u septembru ps: i nemoj da mi plačete više ko fufice neke jer je cae banovan na 3 meseca pa se ništa nije žalio Sta me ba uzimas u usta koji k vise, popusti me. Pisem postove i tjt. Ne seri beze Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
6. juli 2015.11 god. comment_223453 kako forum da bude ozbiljan kad mu je osnivač benjamin hrustić poznatij pod aliasom reLo ? prvo kreni od tog chibabachi. ne, za ovo me ne možeš banovat jer sam postavio ozbiljno pitanje. Prijavi
7. juli 2015.11 god. comment_223545 obrisan igijev post u temi tenis...nije problem tolko u tom jednom postu nego sto nastavlja da truje doticnu temu Prijavi
7. juli 2015.11 god. comment_223546 obrisan igijev post u temi tenis...nije problem tolko u tom jednom postu nego sto nastavlja da truje doticnu temu Prijavi
7. juli 2015.11 god. comment_223646 obrisan kerov post sa slikom doticnog .... uopšte neću da rizikujem da se posle 2-3 stranice ponovo posvadjate nešto znači ne kačite slike vezane za ratove na ovim prostorima,uopšte neću da rizikujem bilo šta u tom pravcu Prijavi
7. juli 2015.11 god. comment_223668 Ovo je smijesno. Mogao si obrisati jos Bilale Bosnice i slicno, ali ne. Doduse nijedan post nije bio u vezi rata vec u vezi vjere i brade (niko se nije svadjao). Prijavi
7. juli 2015.11 god. comment_223677 u pravu si,i ranije je tako sve naivno krenulo pa se na kraju završilo kako se završilo i druga stvar ja ne mogu da pokrijem forum 24 h,mnoge stvari mogu da propustim,recimo ono što ste se žalili u temi grizman,to nisam ni video i što je najgore ja sad uopšte nemam vremana da nešto sam postam,nego i to malo što napravim,moram da potrošim vas da iskontrolišem Prijavi
7. juli 2015.11 god. comment_223679 Ma u redu je. Medjutim ako se brise, neka se brise sve. Ispadam ovde sovinista, pomislice ljudi da sam bog zna sta stavio a ne sliku iz sprdnje. Dok drugi postavljaju sta hoce, ali uvijek nekako imaju srece pa to izmakne vasem nadzoru. Prijavi
7. juli 2015.11 god. comment_223681 imaš opciju prijavi post pa mi pošalji,rekoh ti da ne mogu sve sam da postignem ja sam sad video dražu i obrisao ga,nema to veze sa tobom ,nit se ja tu nešto ljutim ,tako da se ne opterećuješ oko toga ja jednostavno potenciram tu transparentnost pa okačim da drugi vide zašto sam i kad sam nešto napravio Prijavi
7. juli 2015.11 god. comment_223684 Ovo je smijesno. Mogao si obrisati jos Bilale Bosnice i slicno, ali ne. Doduse nijedan post nije bio u vezi rata vec u vezi vjere i brade (niko se nije svadjao). meni je smijesto sto se brisu te stvari iz teme trola bez kontrolora, jer se u toj temi najviše zajebavamo i podjebavamo jedne druge i onda se pojavi chiba i nešto pametuje ja ne znam da je iko ikoga uvrijedio dosada, izuzmemo li dvanaestog, nije da je ovaj forum od jučer, znamo se već dugo vremena, jos samo fali da se uzivo upoznamo to sto brise gluposti u drugim temama koje nemaju nikakve veze s tom temom, to je ok, nemam nista protiv toga, i neka nastavi tako ali trola bez kontrolora neka je, jer tu ne raspravljamo samo o religiji, ratovima, vec o svemu i svacemu. #supportforkalouda Prijavi
7. juli 2015.11 god. comment_223708 Samo može izbiti svadja, ne mislimo isto i nema potrebe da o tome raspravljamo. Neka to ostane na zezanciji i humoru. Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223736 u pravu je spaha sve i to ništa ne dovodim u pitanje al eto,kad nije bilo kontrole onda je i došlo na kraju do te situacije sa 12,mislim nije 12 samo kriv,bilo je tu milion sitnica al da se tad povukla kočnica u pravo vreme otišlo bi to u drugom smeru,da je to neki drugi forum pa i ajde,al ne možeš ti jbg da pustiš bosanca,hrvata i srbina same da se igraju sad šta je tu je,idemo dalje Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223740 Pravila samo treba da budu ravnopravna za sve i to je to.. Sumnjam da će se nekada stati na kraj raspravama o nekim "osjetiljivim" temama jer primjetio sam da na forumu ima par forumaša koji jedva čekaju raspravu baš o "osjetljivim" temama, tačno se kod njih vidi strast u pisanju, dok kada pišu na fudbalskim temama ta strast ne postoji. Ne znam uopšte odakle potreba za takvim raspravama ali hajde ima nas svakakvih.. Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223745 To si u pravu 100% King. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223746 Moze se pricati o svakakvim temama (ne bas sad o ratu, jer to nikad na dobro ne izadje), ali o 99% tema sigurno moze. Naravno uvijek se desi da se neka osoba uvrijedi bez razloga i onda kroz svoju nemoc da upise nesto rijecima krece sa direktnim napadanjem druge osobe. Bolje bi bilo da se sankcionisu bilo kakva vrijedjanja drugih forumasa, pa ces moci razgovarati o mnostvu tema sa tim da ce ljudi gledati da brane svoj stav, a ne svoje emocije. Ocigledno da su ovdje par forumasa dobili etiketu sovinista (ne bih se zacudio da sam i ja, a nisam ni blizu toga), samo zato sto neke osobe ne mogu shvatiti DA POSTOJE OSOBE KOJE GLEDAJU STVARI IZ DRUGACIJE PERSPEKTIVE. Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223773 Iskreno meni je postala strast da se kačim s reLom i AdiSom na temi "Trola bez kontrolora" jer su teokratski nastrojeni :) To mi je glavno na ovom forumu. A onda poslije malo i o Chelseaju pročitam usput ali nakon što pročitam "Trolu bez kontrolora". I to nije dobro jer je ovo forum o Chelseaju a sve manje ga koristimo u te svrhe :( Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223969 A sta da covjek piše kad nam je transfer politika kilava. Ili da nista ne pise ili da nadje neku zamjensku temu. Ili da zabrlja pa da ga reLo dinamitaš banuje na jedno dvadesetak dana. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
9. juli 2015.11 god. Autor comment_224068 Zemo je malouman Chiba nemoj me banovati, ovo je ozbiljan post 7 dana zabrane pisanja po forumu. Prijavi
10. juli 2015.11 god. Autor comment_224091 pu mater ti jebem, čuj zločinu.. isto vam se desilo dabogda, ko god tako mislio, sram vas bilo.. ajde sad relo banuj i mene mater im jebem, ne znam samo kako možeš i ti paščad trpit na ovom forumu, mater im jebem.. i onaj gore king odmah se buni nešto za srebrenicu, ista vam se dogodila dabogda, mater vam jebem u picku 30 dana ban zbog težine prekršaja. Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224098 Ja da sam admin apsolutno bih iskorjenio bilo kakvu raspravu o ratu i vjeri.Al bukvalno,na svaku jebenu rijec ja bih djelio ban.Fazon je sto reLo voli da diskutuje o tim stvarima inace bi i on ovako razmisljao.Shvatite da tim stvarima nije mjesto na ovoj vrsti foruma,sportskom tipu foruma gdje bi mi trebali pricati vecinom o fudbalu,zajebavati se,zezati a ne vredjati.Otkud vi znate sta je HYN prezivio u ovom ratu?Otkud znate kako je njemu sve to citati,ili mozda nekom drugom,trecem....?Zato predlazem da stavite zabranu pisanju o ovim stvarima al skroz na skroz.Bez iznimke,makar nekih mjesec dana da ovaj forum malo ozdravi od ovih nacionalistickih i vjerskih sranja kojima ovdje nije mjesto.Razmislite dobro o tome jer ovom forumu to ne treba. Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224103 Ja ne kontam ovo nikako. Kalouda je banovan je jer napisao nekome da je malouman, Ivanović jer ne može da kontroliše strasti, dok neki ljudi konstatno ponavljaju akte, a i dalje su tu. Ne, nije zato što sam ja u pitanju već jer to u globalu nije normalan vid rasprave. Znam da sam i ja često upadao u ovakve teme, ali držao sam se svog mišljenja, nisam nikad spomenuo građanski rat u Bosni, a jedino kada sam diskutovao u sličnim temama je bilo sa Cfcfanom 97 i sa Igijem, a to nije imalo veze sa problemima sa ovih prostora (već politika u globalu). Sa Igijem i sa Cfcfanom sam i dalje u odličnim odnosima jer su momci pametni i znaju diskutovati bez toga da mi jebu mater nakon jedne rečenice. Prihvataju da ljudi misle drugačije. Da pređem na stvar, kao prvo Zemo je postavio sliku, onu Asmir Begovic i Srebrenica (naravno nista loše, ali odličan povod da dodje do svađe), na tu se javlja par komentara medju kojima sam i ja nešto napisao (vidjećete ispod). Naravno ništa loše, više u vidu, da nemam ništa protiv ovakvih slika jer je to ljudski čin, ali da ovde ljudi imaju drugačije viđenje i da će doći do svađe zbog čiste netrepeljivosti na tu temu kad se razgovara između ova tri naroda. Da li je ovo vokabular i ponašanje na forumu kakvo vi želite? Poštujem i reLa i chibu, ali mislim da bi mogli malo te lance zategnuti, tj. ako bar puštaju ovakve rasprave da to ne prelazi u lično vrijeđanje (mada ja bih ovakve rasprave zabranio skroz). Ako je još neko našao bilo šta uvredljivo u mom postu, neka kaže, a ja se ovom prilikom izvinjavam svima što sam uopšte ovakvo nešto napisao. Takođe žao mi je što sam ovo morao baš da vidim na dan prije obilježavanja počasti žrtvama, ali jednostavno nije do mene. Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224105 Ovaj indijanac je zaslužio brisanje profila, nije mu ovo prvi put, može ovako po forumu da se ponaša jer sjedi tamo negdje daleko.. Čuj ban na mjesec dana, pa šta to znači, ako neko ide npr. na neki duži odmor od mjesec dana i neće ga biti na forumu, onda može prije odlaska napisati ovako nešto i vratiti se nakon mjesec dana kao da nije bilo ništa. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.