Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

Ok moze i tako da se gleda. Ali onda je to samo kratkorocni dobitak. A svi znamo kakvu reputaciju ima admin stranice. :)

I neozbiljno je, veoma. Ipak je ovo kao neka zvanicna stranica, a ne neka privatna kao iva2 sto ima :D

To je istina, ali svaka vijest na portalu je profesionalno napisana i nigdje ne možeš primjetiti subjektivnost u tekstu. Na fb pageu je drugačije, ipak ne radimo mi kao novinari pa svako može napisati svoj komentar uz vijest. Na čitaocima je da protumače to kako hoće.

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Ne znam šta da kažem. 
Ja sam oduvijek bio za to da se radi profesionalno, samim time se podrazumijeva da nema iznošenja subjektivnih stavova pod krinkom Balkan Chelsea Supporters Cluba.
Mogao je reLo potpaliti ovakvim komentarom i logiranjem na svoj fb i ostavljanjem komentara. Znači putem svog osobnog FB profila.

Ovakve stvari su se događale i dok sam ja bio jedan od urednika. Blaćenje po Torresu(kojeg ni sam nisam podržavao) ali jednostavno u nekim stvarima treba imati dozu profesionalizma. 
Ja sam se trudio dosta da pišem članke i sve, i onda uleti neki reLin subjektivni komentar i svi admini stranice se prozovu djecom. I nakon upozorenja reLi da pripazi na to isto se ponavljalo. 
I zbog toga sam odstupio od uređivanja stranice kad nekome čiju svaku riječ slušaš ne može uvažit ništa tvoje, nekoliko puta govoreno, onda nema smisla.

P.S. Ne dao Bog da bi netko shvatio da imam nešto protiv reLe, prvenstveno da nije njega ne bi bilo ni ovoga svega, al na neke stvari se treba ukazati, iako se i do sada ukazivalo. :D 

Nešto službeno, zvanično, što čitaju milioni širom sveta i ne treba da bude zabavnog karaktera.

Ono na šta sad ukazujete gore se dešavalo i ranije, ali se naravno ništa tu neće promeniti. Zbog toga se, između ostalog, Chelsea Croatia odvojila od ostatka.

Nešto službeno, zvanično, što čitaju milioni širom sveta i ne treba da bude zabavnog karaktera.

Ono na šta sad ukazujete gore se dešavalo i ranije, ali se naravno ništa tu neće promeniti. Zbog toga se, između ostalog, Chelsea Croatia odvojila od ostatka.

Ovo ti nije trebalo bajo moj,

I neozbiljno je, veoma. Ipak je ovo kao neka zvanicna stranica, a ne neka privatna kao iva2 sto ima :D

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Podržavam Rela zbog ove rečenice

Realno mogli bi mi svi ovde pametovati o tome da li je i koliko relo profesinalan, o tome da li je ispravno nešto ili nije, ali sve to možeš baciti u Moravu jer relo sve radi sam, sve što treba platiti on plati, sve što treba odraditi on odradi, i šta bi ja sad njemu trebao pametovati. I ja sam imao nekih zamjerki, ali to je njegovo i ima svako pravo da radi šta hoće, svako od nas ako odustane od foruma forum će i dalje postojati, ali ako relo odustane onda je gotovo, tako da neka gazi koliko može, meni je bitno da imam gdje napisati neko svoje mišljenje.

Što se Cecha tiče relo nije napisao ništa što nije tačno, kako Cech prema nama tako i mi prema Cechu, zub za zub.

Ma ne zamjeram ja reLi ništa. Samo kažem da nekad komentari onakvi ostavljaju krivu sliku i krivi dojam o cijeloj stranici i projektu. 
reLi treba skinut kapu za sav trud koji je do sad uložio, tu nema nikakvog spora. :D 

Sve se svodi na ovo, jedno su vaše želje, težnje i nadanja a drugo je reLina volja. Dakle ono što želim reći je da je stranica njegova i da on ima apsolutno pravo raditi sa njom šta hoće. I ovdje staje sva rasprava.

Što se Cecha tiče relo nije napisao ništa što nije tačno, kako Cech prema nama tako i mi prema Cechu, zub za zub.

Rekao je da ogromna vecina zeli Cehu lose i da ga mrzi, a da je samo sacica na Cehovoj strani. I to je ono sto apsolutno nije tacno, i moguce je da je samo stavljeno zbog marketinga ili tako necega. Potpuno netacna tvrdnja. Ali potpuno, ne znam kako mozes da kazes da je sve u redu i da je tacno napisano...

reLova je stranica i ima pravo da radi sta hoce. Ja za dobro stranice kazem da bi mogla da bude malo ozbiljnija, ako reLo smatra da kenjam i da moj komentar nije potreban, ubuduce cu cutati i pustiti ga da radi sta god hoce..

Rekao je da ogromna vecina zeli Cehu lose i da ga mrzi, a da je samo sacica na Cehovoj strani. I to je ono sto apsolutno nije tacno, i moguce je da je samo stavljeno zbog marketinga ili tako necega. Potpuno netacna tvrdnja. Ali potpuno, ne znam kako mozes da kazes da je sve u redu i da je tacno napisano...

reLova je stranica i ima pravo da radi sta hoce. Ja za dobro stranice kazem da bi mogla da bude malo ozbiljnija, ako reLo smatra da kenjam i da moj komentar nije potreban, ubuduce cu cutati i pustiti ga da radi sta god hoce..

Ako si ti toliko uvjeren u to da je zapravo obrnuta situacija i da je većina na Cechovoj strani a da je manjina protiv njega onda ne znam zašto ti toliko predstavlja problem to što je relo napisao.Shvati da relo svoje mišljenje iznosi preko ChelseaBalkan fb stranice, možda je to greška, ali to je tako i šta sada, na kraju krajeva ima pravo na to jer sam vodi sve.

Što se tiče ove posljednje rečenice što si napisao, o ozbiljnosti ili profesionalizmu sam ja trubio ima sigurno godinu dana, ali sam u međuvrmenu shvatio da je bitno samo da opstane forum.

Uveren sam u to kao i u svaku drugu cinjenicu. Kao npr da je 1+1=2. Toliko.

Smeta mi samo to sto je potpuno netacan podatak, i napisano je vrlo subjektivno, namerno protiv Ceha. Kao da je pisao zanimljivosti o Himleru ili Gebelsu npr. Sad znas zasto mi predstavlja problem. Zele mu smrt kao. Pa to je sramota reci bilo kome ko je jednom u zivotu pogledao CFC a ne da sebe naziva navijacem Celsija.

Svaka cast, ali i ja zelim isto. Necu odustati dok relo ne kaze da sam smorio. :)

Ovdje izgleda svaki igrac prosjek i precijenjen... nevjerovatno

iskuliraj se malo i napiši nešto normalno,razumem da se kako kad izlupavamo al ti tebra duži vremenski period sam "truješ" forum ovakvim postovima,nikakve konstruktive od tebe

bolje napiši jedan normalan post nego 10 x ovako,prošli put si vredjao forumaše,sad ponovo
sledeći post koji vidim ovakav ideš na godišnji odmor pa tamo leči rane,ionako je leto 

iskuliraj se malo i napiši nešto normalno,razumem da se kako kad izlupavamo al ti tebra duži vremenski period sam "truješ" forum ovakvim postovima,nikakve konstruktive od tebe

bolje napiši jedan normalan post nego 10 x ovako,prošli put si vredjao forumaše,sad ponovo
sledeći post koji vidim ovakav ideš na godišnji odmor pa tamo leči rane,ionako je leto 

Nije frka ni na godisnji otic, a ni konstruktive se uhvatit. Al brate mili koji god igrac da se spomene je rinaka i mrtvi prosjek. Ne kontam :D

preteruješ sad,mnogo igrača hvalimo i očito ne čitaš forum dovoljno,nego samo preletiš

pa i da nije tako to ne menja činjenicu da ti u  dužem vremenskom periodu dodješ i samo nešto popljuješ i odeš 

i što je najgore,meni to ne smeta nego upadneš sa nekim prozivanjem i vredjanjem forumaša a to neću da tolerišem

problem je u tome što ti nikakav argument ne staviš il bilo šta da neko može da ti odgovori,da se nadoveže pa makar i da se "posvadjate"

nije da to radiš,par puta nego konstantno

trgni se malo i napiši ljudski jer ovo stvarno nema smisla 

Obrisana dva posta igija u temi tenis

biće banovan nešto sitno ako nastavi da smara u temi tenis 

nema smisla ,prvo si banovan jedanput zbog prozivanja bosanskog naroda,sad ponovo dokazuješ nešto,jebem li ga kome

Aj onaj prvi, bio upucen tebi, ali drugi je bio normalan skroz? Sta, nemam pravo nista da pisem tamo zato sto nisam pisao ranije?

I ne, nisam zbog toga banovan nego zbog prozivanja HYN-a. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.