21. septembar 2011.15 god. comment_1768 Mislim da bi bilo dobro da neko prati nase posudjene igrace,i svaki put kad bi igrali u kulubu kojem su posudjeni da neko napise vijest il sta slicno o tome sta su i kolko su uradili na toj tekmi.. ukoliko uhvatis vremena slobodno slozi neki clanak pa posalji na pm :) Prijavi
21. septembar 2011.15 god. comment_1769 ukoliko uhvatis vremena slobodno slozi neki clanak pa posalji na pm :) Ok, pokusat cu.. :D Prijavi
21. septembar 2011.15 god. comment_1791 Momci mogli bi napravi posebnu temu za himne i pjesme navijaca chelsea... :D Prijavi
21. septembar 2011.15 god. comment_1793 Momci mogli bi napravi posebnu temu za himne i pjesme navijaca chelsea... napravi ko ti brani uostalom, bila je i na starom forumu Prijavi
21. septembar 2011.15 god. comment_1795 napravi ko ti brani uostalom, bila je i na starom forumu nisam bas strucan za to...bolje neka je neko napravi ko zna pjesme,posto ja znam mozda jednu.. i ako moze neko sad da mi posalje jedno 2-3 pjesme... Prijavi
23. septembar 2011.15 god. comment_1998 Zna li neko koliko je Chelsea prijavio profita ove sezone ? Nisam znao gdje pitati pa sam ovdje :P Prijavi
23. septembar 2011.15 god. comment_1999 Zna li neko koliko je Chelsea prijavio profita ove sezone ? Nisam znao gdje pitati pa sam ovdje To ide godišnje. Porez, takse i slično obraÄunava se na kraju godine ko i u svakom biznisu. Prijavi
23. septembar 2011.15 god. comment_2001 Ne bih rekao : http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFEyElyZylihYCIpAq&tmpl=coranto_spa_news http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=24509 Prijavi
23. septembar 2011.15 god. comment_2023 Znam da smo bili u dugu oko 70 miliona funti na kraju 2010. A onda u januaru dovedemo dva igrača za tu istu cijenu. Vidjet ćemo kakvo je stanje u klubu kad se ova godina završi. Prijavi
24. septembar 2011.15 god. comment_2113 Ocu da mi se vrati titula Al da mi date neku aktivnu temu, "transfere i glasine" recimo, da imam sta da radim ovde... Prijavi
26. septembar 2011.15 god. comment_2216 htio sam pitat, ima li još netko problema sa stavljanem slike "profila", svaku koju pokušam stavit piše "faild to set a photo" ? Prijavi
26. septembar 2011.15 god. Autor comment_2225 htio sam pitat, ima li još netko problema sa stavljanem slike "profila", svaku koju pokušam stavit piše "faild to set a photo" ? Koristi drugi browser za to. Ja koristim najnoviji firefox i nemam problema. Pokusaj sa Chrome ili Explorerom. Prijavi
26. septembar 2011.15 god. comment_2232 pokušat ću sa explorerom, trenuto koristim chrome i nikako neće, sad mi je žao što sam prošlu micao uopće. Prijavi
27. septembar 2011.15 god. comment_2308 Daj ba ucinite nesto da mozemo sigove stavljat, cini mi se da je na proslom forumu moglo..:D Prijavi
27. septembar 2011.15 god. Autor comment_2332 Daj ba ucinite nesto da mozemo sigove stavljat, cini mi se da je na proslom forumu moglo.. To sam namjerno zabranio jer je teško svima dogovoriti da ne smiju stavljati kilometarske slike i postove u sig. Osim toga, ovako je mnogo preglednije i nema razmišljanja o tome šta je post a šta signature. Prijavi
30. septembar 2011.15 god. comment_2713 Šta znaci ovo kod mene Warn status?? :D Stvarno ne znam... Prijavi
30. septembar 2011.15 god. Autor comment_2715 Šta znaci ovo kod mene Warn status?? :D Stvarno ne znam... Kad ti se napuni nečeć više moći pisati na forumu :D Prijavi
30. septembar 2011.15 god. comment_2721 Kad ti se napuni neÄeć više moći pisati na forumu dobro je, jos je prazno :D Prijavi
3. oktobar 2011.15 god. comment_2960 e u ovoj vijesti CECH ZADOVOLJAN SASTAVOM CHELSEA je napisano da je Chelsea izbacio Everton iz Carling Cupa, a svi znamo da je Fulham :) zbunio si se jer sledeću rundu igramo sa Evertonom hehe samo sam primjetio.... Prijavi
3. oktobar 2011.15 god. comment_2962 mene samo zanima kako 90% Älanova uspije zamijeniti pdf-ove chelsea balkan portal i chelsea balkan forum.. Prijavi
11. oktobar 2011.14 god. comment_3263 Sta mislite o otvaranju topicc-a o Footbal Manageru ? To je igra, koju sam siguran da svi igramo, a i bice zanimljiva tema za diskusiju i razmenu iskustva, u nedostatku novih vesti o Celsiju.... Prijavi
11. oktobar 2011.14 god. comment_3267 Sta mislite o otvaranju topicc-a o Footbal Manageru ? To je igra, koju sam siguran da svi igramo, a i bice zanimljiva tema za diskusiju i razmenu iskustva, u nedostatku novih vesti o Celsiju.... Brijem da je vec otvoren, ako nije, slobodno ga otvori :) Prijavi
15. oktobar 2011.14 god. comment_3474 Sta mislite o otvaranju topicc-a o Footbal Manageru ? To je igra, koju sam siguran da svi igramo, a i bice zanimljiva tema za diskusiju i razmenu iskustva, u nedostatku novih vesti o Celsiju.... Pa ja sam otvorio topic za FM2012, samo što još nije izašo, nego samo demo, al ima tema u Spam Headquarters ;) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.