Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

ne branim nikog, al i ti chiba preozbiljno shvatas posao moderatora.. previse brises,lockujes...sta vec radis

Nikad ja nisam nesto zakljucao,brisao sam iskljucivo spam i vredjanje

Jedino sto sam vam zabranio to je da se raspravljate o zrtvama i to ponovo zbog drugih na forumu jer medju nama ima i onih kojima je otac poginuo/ubijen u ratu,necu sad da imenujem o kome se radi.

Ako ne mozete mene da iskulirate pokazite bar malo postovanja prema njima

Chiba samo cvrsto, imas moju podrsku

Covjek koji me sto puta banovao ili urgirao kod rela da me banuje :D

Ivamovic 2 bice banovan zbog spama,nije da trazim apsolutnu ozbiljnost,ipak ovde vlada opustena atmosfera ali ne treba preterivati

.I. banuj Caeta picko prodana :P, usput mogao bi fino napisat nick clana, makar toliko postovanja ocekujemo od tebe, kao moderatora

Jel radi tapatalk? Nece da mi udje na chelsea balkan forum preko moba. Kaze javite moderatoru? Taman nabavim fon koji podrzava to i sada ne sljaka :D 

meni nece, kaze problemi sa konektovanjem na forum, kontaktirajte administratora. Probao sam na drugi forum hoce. Nemam pojma.

šta fali mobilnoj verziji foruma,meni je sasvim ok,nema potrebe za tim tt :-??

zavisi kakav tel imas. Eo na s4 i ja koristim browser dok na htc one v nisam mogao bez tapatalka. Steka te sporo sve.

Opet neko hoce notifikacija da mu dodje kad ga citira i sl

zato što u 98 % slučajueva nema svrhe otvarati temu nakon tvog posta

a nisi glup,možeš da napišeš ponekad i nešto "normalno"

sad ti kažem,nastaviš li da preteruješ banovaću te debelo ,ponovo podvlačim,ovda vlada opuštena atmosfera ali ti preteruješ u dužem vremenskom periodu

imaš sb i podforum za spam i tamo me ne interesuje

Meni radi tapatalk I stvarno je bolje nego mobilna verzija. Da ne govorim koliko je brze I koliko bolje radi sa mobilnim netom.

samo da ima shoutbox na tapatalku bilo bi savrseno al i ovako je odlicno..brze,preglednije..mocno bas

samo zbog sb ulazim preko browsera..kad sam na mob

zato što u 98 % slučajueva nema svrhe otvarati temu nakon tvog posta

Tako je, treba sasjeci  u korjenu novog Caeta. Dosta je ovaj jedan sto nas maltetira, a niko ga ne smije banovat, jer je zasticen kao Covic, mafija neka,stoji iza njega :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.