28. mart 2015.11 god. comment_211086 PS: Masko nemoj da odgovaras na ovo molim te :)) ok, neću :D führeru Prijavi
28. mart 2015.11 god. Autor comment_211087 ne branim nikog, al i ti chiba preozbiljno shvatas posao moderatora.. previse brises,lockujes...sta vec radis chiba odlično radi svoj posao, i baš nam je trebala jedna ovakva ravnoteža meni i Cae-u, koji smo blaži da blaži ne možemo biti. Namazat nas na ranu. Prijavi
28. mart 2015.11 god. comment_211088 ne branim nikog, al i ti chiba preozbiljno shvatas posao moderatora.. previse brises,lockujes...sta vec radis Nikad ja nisam nesto zakljucao,brisao sam iskljucivo spam i vredjanje Jedino sto sam vam zabranio to je da se raspravljate o zrtvama i to ponovo zbog drugih na forumu jer medju nama ima i onih kojima je otac poginuo/ubijen u ratu,necu sad da imenujem o kome se radi. Ako ne mozete mene da iskulirate pokazite bar malo postovanja prema njima Prijavi
28. mart 2015.11 god. comment_211092 Chiba samo cvrsto, imas moju podrsku Covjek koji me sto puta banovao ili urgirao kod rela da me banuje :D Ivamovic 2 bice banovan zbog spama,nije da trazim apsolutnu ozbiljnost,ipak ovde vlada opustena atmosfera ali ne treba preterivati .I. banuj Caeta picko prodana :P, usput mogao bi fino napisat nick clana, makar toliko postovanja ocekujemo od tebe, kao moderatora Prijavi
4. april 2015.11 god. comment_211735 28 sekundi na forumu danas obrisan dupli post u temi "Juan Cuadrado" chiba out ... Prijavi
4. april 2015.11 god. comment_211759 Jel radi tapatalk? Nece da mi udje na chelsea balkan forum preko moba. Kaze javite moderatoru? Taman nabavim fon koji podrzava to i sada ne sljaka :D Prijavi
4. april 2015.11 god. comment_211764 meni nece, kaze problemi sa konektovanjem na forum, kontaktirajte administratora. Probao sam na drugi forum hoce. Nemam pojma. Prijavi
5. april 2015.11 god. comment_211897 šta fali mobilnoj verziji foruma,meni je sasvim ok,nema potrebe za tim tt :-?? Prijavi
5. april 2015.11 god. comment_211900 šta fali mobilnoj verziji foruma,meni je sasvim ok,nema potrebe za tim tt :-??zavisi kakav tel imas. Eo na s4 i ja koristim browser dok na htc one v nisam mogao bez tapatalka. Steka te sporo sve. Opet neko hoce notifikacija da mu dodje kad ga citira i sl Prijavi
5. april 2015.11 god. comment_211901 Opet neko hoce notifikacija da mu dodje kad ga citira i sl ko to oće ? Prijavi
5. april 2015.11 god. comment_211904 jbt soxx nemoj da mu odgovaras taman sam krenuo da mu brisem post ajd sad .. masko bićeš banovan Prijavi
5. april 2015.11 god. comment_211905 masko bićeš banovan zašto ?ovo je na nacionalnoj osnovi 100% Prijavi
5. april 2015.11 god. comment_211906 zato što u 98 % slučajueva nema svrhe otvarati temu nakon tvog posta a nisi glup,možeš da napišeš ponekad i nešto "normalno" sad ti kažem,nastaviš li da preteruješ banovaću te debelo ,ponovo podvlačim,ovda vlada opuštena atmosfera ali ti preteruješ u dužem vremenskom periodu imaš sb i podforum za spam i tamo me ne interesuje Prijavi
5. april 2015.11 god. comment_211908 Meni radi tapatalk I stvarno je bolje nego mobilna verzija. Da ne govorim koliko je brze I koliko bolje radi sa mobilnim netom. Prijavi
5. april 2015.11 god. comment_211911 samo da ima shoutbox na tapatalku bilo bi savrseno al i ovako je odlicno..brze,preglednije..mocno bas samo zbog sb ulazim preko browsera..kad sam na mob Prijavi
6. april 2015.11 god. comment_211976 zato što u 98 % slučajueva nema svrhe otvarati temu nakon tvog posta Tako je, treba sasjeci u korjenu novog Caeta. Dosta je ovaj jedan sto nas maltetira, a niko ga ne smije banovat, jer je zasticen kao Covic, mafija neka,stoji iza njega :D Prijavi
6. april 2015.11 god. comment_211993 Jedina mana Tapatalka je to sto nema kutija, ostalo je sve perfekcija jako pregledno i brzo.Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
6. april 2015.11 god. comment_211996 I što se možeš kurčiti da imaš Nexus. hahahahahahaha Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
6. april 2015.11 god. comment_212005 ne znam kako to ide,listao sam i posećivao gomilu foruma ali nigde nema uživo čata ,mislim da je spojen sa forumom valjda bi ovi napravili nešto dodatno za tt kad bi se to više čat koristio po forumima Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.