Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Twelfth Man nije zaslužio trajni ban.. tu je odavno, praštale si se ovde i gore stvari od nazivanja Alije zločincem
To što adis i on nemaju iste stavove, isto nije razlog za ban. Neka diskutuju ako žele, nikom ne smeta, zato i služi forum

Ko se slaže?

Twelfth Man nije zaslužio trajni ban.. tu je odavno, praštale si se ovde i gore stvari od nazivanja Alije zločincem
To što adis i on nemaju iste stavove, isto nije razlog za ban. Neka diskutuju ako žele, nikom ne smeta, zato i služi forum

Ko se slaže?

Ja se slazem. Ako je Relo banovao TM-a, mora onda da banuje HowYesNo,Cae-ta(SPAM),Kaloudu, mene, Adisa, sebe ...

Najbolje ne pisati po forumu ako će tako ići. Twelfth godinama jedan od najboljih i najredovnijih forumaša, taman da je meni jebo majku lično ne bih ga trajno banovao. Sramota.

Ja mislim da ce se strasti smiriti ako Relo meni da Global moderatora. :D 

Ja kao rookie forumas moram rec da je u zadnje vrijeme previse sarkazma, previse podjebavanja i previse spama. A o trollu da ne pricam. Kad sam se tek registrovao svega je bilo, ali u dosta manjoj mjeri. Sta god da se napise neko drka u bilo kojoj temi na bilo kakav post. Sto se tice 12. za mene je dobar forumas, al vrijedjanje bespotrebno zasluzuje ban. Naravno ne permanent ban

Au zbog kakvih gluposti banujete ljude (i to trajno)...... Ne mogu da verujem.

Opasce aktivnost na forumu narednih dana, videcete.

Ajmo da glasamo ko je za to da se vrati TM, a ko je za to da ja preuzmem forum.

1. TM da se vrati

2. Ja preuzimam forum, Relu dajem funkciju moderatora za temu trola bez kontrole, Caeta banujem, Wizija i Chibu ostavljam kao global moderatore. Kinga preusmjeravam na pisanje vise kolumni, a manje zajebavanja. Masku ogranicavam pisanje na 20 shoutova i 8 psotova dnevno. Kun preuzima plavu analizu. Grena donira pare  za hosting od sledeceg dobitnog. Soxx-u se nudi povratak funckije moderatora. Crvu ide zabrana na pisanje u temi ljubavne dogodovstvine. Ko napise Vucicu pederu, dobija trajni ban

LET's vote

PROMJENE SU POTREBNE !!!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.