14. april 2015.11 god. comment_213133 nisam ništa vratio,prvo sam ga tražio u obrisanim postivma,nije ga bilo,posle sam prelistao temu sigurno si ti istripovao zato što je bio zadnji post na stranici pa ti je promako... Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213312 Twelfth Man nije zaslužio trajni ban.. tu je odavno, praštale si se ovde i gore stvari od nazivanja Alije zločincem To što adis i on nemaju iste stavove, isto nije razlog za ban. Neka diskutuju ako žele, nikom ne smeta, zato i služi forum Ko se slaže? Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213314 Twelfth Man nije zaslužio trajni ban.. tu je odavno, praštale si se ovde i gore stvari od nazivanja Alije zločincem To što adis i on nemaju iste stavove, isto nije razlog za ban. Neka diskutuju ako žele, nikom ne smeta, zato i služi forum Ko se slaže? Ja se slazem. Ako je Relo banovao TM-a, mora onda da banuje HowYesNo,Cae-ta(SPAM),Kaloudu, mene, Adisa, sebe ... Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213316 Najbolje ne pisati po forumu ako će tako ići. Twelfth godinama jedan od najboljih i najredovnijih forumaša, taman da je meni jebo majku lično ne bih ga trajno banovao. Sramota. Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213318 Ja necu nista da kazem, admin je tu, on zna najbolje za ovaj forum Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213319 Vise je nemira uneseno samim tim sto je on banovan,nego sto je pisao to sto je pisao, istina jedino sto je bilo pretjerano je sto je na kraju licno vrijedjao. Ako ce kriterijum biti isti trebaju da se banuju ljudi koji su zapoceli samu raspravu i kojima sovinizam štrči iz avatara Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213322 TAKO je skinite relu čiba za admina [spoiler] moj plan se polako ostvaruje :D [/spoiler] Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213331 reLo ne jedi govna. Kvalitet foruma je ionako u padu i ti još banaš jednog od najboljih forumaša. Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213337 Ja mislim da ce se strasti smiriti ako Relo meni da Global moderatora. :D Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213346 jbt zasto ste 12tog banovali jbt pas zaedno smo strijepli kad su bile poplave jel ziv jbt jedva ssan ga doceka viit da se javi na forumu Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213348 Sad kad budu poplave boli te qrac jel ziv nije vise na forumu Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213350 kao bivsi admin zahtjevam da me neko obavijesti sta se zbilo Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213352 kao bivsi admin zahtjevam da me neko obavijesti sta se zbiloreLo se oprzio o mlijeko Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213355 ljudi moji pa nemojte spamat bar ovu temu jbt aaaaaaaaaa Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213357 Ja kao rookie forumas moram rec da je u zadnje vrijeme previse sarkazma, previse podjebavanja i previse spama. A o trollu da ne pricam. Kad sam se tek registrovao svega je bilo, ali u dosta manjoj mjeri. Sta god da se napise neko drka u bilo kojoj temi na bilo kakav post. Sto se tice 12. za mene je dobar forumas, al vrijedjanje bespotrebno zasluzuje ban. Naravno ne permanent ban Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213367 Au zbog kakvih gluposti banujete ljude (i to trajno)...... Ne mogu da verujem. Opasce aktivnost na forumu narednih dana, videcete. Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213368 Ajmo da glasamo ko je za to da se vrati TM, a ko je za to da ja preuzmem forum. 1. TM da se vrati 2. Ja preuzimam forum, Relu dajem funkciju moderatora za temu trola bez kontrole, Caeta banujem, Wizija i Chibu ostavljam kao global moderatore. Kinga preusmjeravam na pisanje vise kolumni, a manje zajebavanja. Masku ogranicavam pisanje na 20 shoutova i 8 psotova dnevno. Kun preuzima plavu analizu. Grena donira pare za hosting od sledeceg dobitnog. Soxx-u se nudi povratak funckije moderatora. Crvu ide zabrana na pisanje u temi ljubavne dogodovstvine. Ko napise Vucicu pederu, dobija trajni ban LET's vote PROMJENE SU POTREBNE !!! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.