7. april 2015.11 god. comment_212088 I što se možeš kurčiti da imaš Nexus. moze se tu staviti da pises i sa space shuttlea, to nije mjerodavno :D Prijavi
7. april 2015.11 god. comment_212090 moze se tu staviti da pises i sa space shuttlea, to nije mjerodavno :D pa dobro sad, ne moraš kvariti sve Prijavi
7. april 2015.11 god. comment_212154 shoutbox i stvari poput ovoga ne mogu na tapatalk, tapatalk sluzi samo za brzo pregledavanje foruma i pisanje postova jedino napraviti mobilnu aplikaciju foruma koja bi podrzavala shoutbox Prijavi
9. april 2015.11 god. comment_212407 Cae nemoj spajati temu "league 1" sa "nogomet - generalna" diskusija,živ bio primera i seria a ništa više nisu posećenije pa nikom ne smetaju Prijavi
9. april 2015.11 god. comment_212419 Cae nemoj spajati temu "league 1" sa "nogomet - generalna" diskusija,živ bio primera i seria a ništa više nisu posećenije pa nikom ne smetaju Sledece ban. Prijavi
9. april 2015.11 god. comment_212459 Cae nemoj spajati temu "league 1" sa "nogomet - generalna" diskusija,živ bio primera i seria a ništa više nisu posećenije pa nikom ne smetaju Morate se naviknuti na to da ce vas Cae uvijek penetrirati sa svojim genijalnostima kada su teme u pitanju, od prebacivanja, spajanja, zakljucavanja, anketa etc. Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
10. april 2015.11 god. comment_212487 Cae nemoj spajati temu "league 1" sa "nogomet - generalna" diskusija,živ bio primera i seria a ništa više nisu posećenije pa nikom ne smetaju Smeta ta tema a ne smetaju teme tipa Kaka, Miloš Krasić lol, Chicharito, Steven Gerrard, Wilfired Bony, Hulk, Seydou Doumbia, HATEM BEN ARFA, Dede, Alvaro Pereira, Mario Gotze, JAVIER ZANETTI, Alonso, Lewandowski, ALAN DŽAGOEV itd. spisak je kilometarski. Smeće od tema, taj dio transferi i glasine liči na zapišani haustor. Prijavi
12. april 2015.11 god. comment_212718 Ja sam temu Ligue 1 samo jednom spojio s Nogomet opca diskusija. Kad smo radili reorganizaciju foruma. I nikad vise to nisam radio. Ako osjecate potrebu za tom temom onda dobro. Otvorili ste je i pisite u njoj. Prijavi
12. april 2015.11 god. comment_212726 dobro,što se tiče tema ala "miloš krasić" itd tu se ništa ne razlikujemo od drugih foruma,ne samo za čelzi nego inače,čak situacija može biti "mnogo gora" npr na talkchelsea imaju u okviru transfera teme za igrače koji se "stvarno" povezuju i "želje" pa vi sad zamislite kolko tu tek ima tema na drugu stranu,pisao sam svojevremeno i na forumu zatvorenog tipa gde ne može da pristupi bilo ko i kako ko,tamo je pa bilo par tema u okviru par foruma i tolko pa se sve tu butalo sad da ga jebem,meni to ne bode oči tolko,ne smeta mi rak rana svih foruma su spameri i trolovi koji ubijaju konstruktivnu diskusiju,treba normalno zadržati i zajebanciju na zavidnom nivou ali i privući forumaše koji su spremni da kuckaju svakodnevno jer bolje mi je da imam 50-100 aktivnih korisnika,koji će svakog dana pisati,pa možeš sve i svašta da pročitaš(sad jbg,ne moraju svi davati doprinus u istom pravcu,neko će pisati o filmovima,neko o muzici,neko o fudbalu..itd) ovako imaš 10 spamera koji će ti oterati 10 kasvetnih korisnika i zarad čega,da bi izdrkali u svojim sobama kako su nekog istrolali,ono jbt kontam,jednom,3x,pa i kako kad al kad to neko radi svakodnevno to već kreće da smara uzmi za primer relomira koji se ubija za taj portal,prevodi,pa dodje ovde i iskulira,wisey ima preko 9000 postova i ne sećam se da je i jedan od tih bio spam a i relo i wisey se zajebavaju svakog dana i guraju forum napred Prijavi
13. april 2015.11 god. comment_212906 Sto se tice transfera i tog dela. Trebalo bi ostaviti teme igraca koji se stvarno povezuju sa nama, a napraviti jedan folder. Zelje, misljenja i slicno. Prijavi
13. april 2015.11 god. comment_212929 Sto se tice transfera i tog dela. Trebalo bi ostaviti teme igraca koji se stvarno povezuju sa nama, a napraviti jedan folder. Zelje, misljenja i slicno. pa pišite želje,mišljenja...itd normalno u temi "letnji/zimski prelazni rok " niko vam neće braniti Prijavi
13. april 2015.11 god. comment_212934 a dobro, relativno neke teme datiraju od 2012/13 tada je mozda i bilo par vijesti o tim igracima, ali ne mozes kupiti citav svijet majku mu. Mislim da dizete previse polemike oko toga i da neki traze dlaku u jajetu. Ako te teme smetaju u smislu da usporavaju forum ili na bilo koji drugi nacin cine nesto "lose" relo ih moze arhivirati ili na kraju krajeva ukloniti.Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
13. april 2015.11 god. comment_212992 pa pišite želje,mišljenja...itd normalno u temi "letnji/zimski prelazni rok " niko vam neće braniti i to sto kazes, zaboravio sam na tu temu. Prijavi
13. april 2015.11 god. comment_212997 pa pišite želje,mišljenja...itd normalno u temi "letnji/zimski prelazni rok " niko vam neće braniti ja napišem da bi volio da stefan kisling dođe i obriše mi se post momentalno. TO JE ZATO ŠTO SAM SEMBERAC! Prijavi
13. april 2015.11 god. comment_213000 ja napišem da bi volio da stefan kisling dođe i obriše mi se post momentalno. TO JE ZATO ŠTO SAM SEMBERAC! pišite slobodno vaše žalje u temi "letnji prelazni rok" čak je to i poželjno kako bi čuli mišljenja i drugih na tu temu samo NE OTVARAJTE za svakog igrača posebno temu osim ako se stvarno ne povezuje ... Prijavi
13. april 2015.11 god. comment_213003 pišite slobodno vaše žalje u temi "letnji prelazni rok" čak je to i poželjno kako bi čuli mišljenja i drugih na tu temu samo NE OTVARAJTE za svakog igrača posebno temu osim ako se stvarno ne povezuje ... pa ja napiso kisling i obrisan mi post jbt :o :o :o čiba nisi pravedan prema svima :D Prijavi
13. april 2015.11 god. comment_213019 Ne svidja mi se kako chiba pojedine banuje a drugim progleda kroz prste. Il banuj sve il nemoj nikog Prijavi
13. april 2015.11 god. comment_213052 pa nije nikog banova sem spamska ja sam mala maca za neke... Prijavi
14. april 2015.11 god. comment_213087 pa ja napiso kisling i obrisan mi post jbt :o :o :o čiba nisi pravedan prema svima :D ja bi kislinga doveo, klasa je to iako je star ne laži ovaj napaćeni narod,što bi ti neko to brisao#longliveCHiba Prijavi
14. april 2015.11 god. comment_213097 vratio post iz arhive :D čiba spin majstor, zajebo tonia blera. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.