28. januar 2015.11 god. Autor comment_200450 sta si ti protiv religije relo ? ateiste..... Hajd malo preformuliši pitanje, možda ga tad i skontam. Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200476 Morali ste pobrisati temu o religiji i filozofiji kad se ne znate ko ljudi raspravljati. Nestane argumenata, nestane teme :-h Diktatura jarane, to ti je naš Führko :fuhrer: Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_200861 zašto neke slike ne mogu da se postaju na forumu,može li to ikako da se sredi evo sad pokušavam da nalepim kvardadovu sliku i odbija mislim to je star problem al eto sad postavljam pitanje,a ponekad baš iritira Prijavi
31. januar 2015.11 god. Autor comment_200863 zašto neke slike ne mogu da se postaju na forumu,može li to ikako da se sredi evo sad pokušavam da nalepim kvardadovu sliku i odbija mislim to je star problem al eto sad postavljam pitanje,a ponekad baš iritira Mora završavat sa .jpg , .png ili nešto treće. Ako ne može, snimiš je na računar, uploaduješ na imgur pa onda postaš link. Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_200864 Ak sa twittera skidas sliku makni na kraju linka ono :large Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_200866 ok probat ću i od ovog soxx neke koristi....ranit ću se kad sam i to doživeo radi jebeš mu lebac zašto mi to niste ranije rekli :D :)>- X_X Prijavi
20. februar 2015.11 god. comment_204192 predlažem da se od sad pa na dalje klipovi,video sa konferencije pred utakmicu ubaci u prvi post nakon što video izadje ono,ok su i oni statistički podaci ali interesuje me više ova konferencija a nije neka muka da se sve skupi u jednom,prvom postu da sve bude na jednom mestu jer evo ja sam sad izbacio u temi al možda bi bilo lepše da ih uvek imamo u prvom postu Prijavi
27. februar 2015.11 god. comment_205441 Upreš desnim na vrijeme (ovo 5m), kopi link location, paste ovdje link u post i dobiješ ovako https://twitter.com/1RobBeasley/status/571404954340077568 https://twitter.com/1RobBeasley/status/571404954340077568aha radi,nisam znao da si to namestio,a jbt,ovako mnogo bolje,trebao si napisati negde obaveštenje u tom pravcu Prijavi
27. februar 2015.11 god. Autor comment_205442 https://twitter.com/1RobBeasley/status/571404954340077568 aha radi,nisam znao da si to namestio,a jbt,ovako mnogo bolje,trebao si napisati negde obaveštenje u tom pravcu Bilo je obavještenje, vjerovatno si previdio :P Prijavi
2. mart 2015.11 god. comment_206078 ko je obrisao moju temu kalouda works and designs i zašto Prijavi
2. mart 2015.11 god. Autor comment_206081 ko je obrisao moju temu kalouda works and designs i zašto Cae, ne znam. Prijavi
7. mart 2015.11 god. comment_206739 HVALA BOGU PA SI NAPOKON CHIBABACHIU DAO MODERATORA ^:)^ ko si ti da ga zoveš chibabachi kad ga svi zovu chiba, odnosno čiba Prijavi
7. mart 2015.11 god. Autor comment_206756 Zašto se više ne može uređivati vlastiti stari post? Može, ali u roku od 30 minuta. Morali smo to uvesti zbog kladioničkog kupa, da se ne mogu naknadno parovi editovati. Prijavi
7. mart 2015.11 god. comment_206758 Ali zato ni ja više ne mogu editirati svoje postove u kojima objavljujem parove pojedinih kup natjecanja... :-q Prijavi
7. mart 2015.11 god. Autor comment_206759 Ali zato ni ja više ne mogu editirati svoje postove u kojima objavljujem parove pojedinih kup natjecanja... :-q Stavi u novi post, pa prebaci kad prođe ovaj kladioničarski kup, a brzo će... Ne znam šta drugo da ti predložim... Prijavi
8. mart 2015.11 god. comment_206957 Da li je ponovo nestala tema za francusku ligu :))Ne znam šta drugo da ti predložim... Ispravi me ako gresim Kad neko posta pa se taj post citira nakon toga,cini mi se da se posle ne moze vise citirano editovati ako nisam nesto pomesao sa nekim drugim forumom Ako je tako onda u okviru teme za kup cim se okace parovi neko od rivala ili ivanovic(posto I onako vodi tamo glavu rec) moze da citira postove ili eventualno durgo resenje da ih skuplja sve u jedan,njegov post koji ce se nakon toga citirati/zakljucati,ionako ih citira vec,ovako bi bar imalo funkciju neku Pod uslovom naravno da se vrati opcija edit u starom ruhu Prijavi
8. mart 2015.11 god. Autor comment_206964 Da li je ponovo nestala tema za francusku ligu :)) Ispravi me ako gresim Kad neko posta pa se taj post citira nakon toga,cini mi se da se posle ne moze vise citirano editovati ako nisam nesto pomesao sa nekim drugim forumom Ako je tako onda u okviru teme za kup cim se okace parovi neko od rivala ili ivanovic(posto I onako vodi tamo glavu rec) moze da citira postove ili eventualno durgo resenje da ih skuplja sve u jedan,njegov post koji ce se nakon toga citirati/zakljucati,ionako ih citira vec,ovako bi bar imalo funkciju neku Pod uslovom naravno da se vrati opcija edit u starom ruhu Može se sve to riješiti tako što će se slati parovi ivanovicu u inbox i onda on sve okači u jedan post i mirna Bosna. Samo ne znam hoće li on to. Prijavi
8. mart 2015.11 god. comment_206967 Poslacemo mu ponudu koju nece moci da odbije : )) Salim se,ma de nece,BRAT JE TO,pa ionako je postao tata tamo,ajd sad pricam u njegovo ime Nek dodje sam da se izjasni al ja sam za ne samo iz gore navedenog razloga nego i estetskog/funkcionalnog,bilo bi preglednije Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.