Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Morali ste pobrisati temu o religiji i filozofiji kad se ne znate ko ljudi raspravljati. Nestane argumenata, nestane teme  :-h

Diktatura jarane, to ti je naš Führko  :fuhrer:

reLo je pička !

potvrđujem i s ovog profila

• Autor

zašto neke slike ne mogu da se postaju na forumu,može li to ikako da se sredi

evo sad pokušavam da nalepim kvardadovu sliku i odbija 

mislim to je star problem al eto sad postavljam pitanje,a ponekad baš iritira 

Mora završavat sa .jpg , .png ili nešto treće. Ako ne može, snimiš je na računar, uploaduješ na imgur pa onda postaš link.

• 3 sedmice kasnije...

predlažem da se od sad pa na dalje klipovi,video sa konferencije pred utakmicu ubaci u prvi post nakon što video izadje

ono,ok su i oni statistički podaci ali interesuje me više ova konferencija a nije neka muka da se sve skupi u jednom,prvom postu

da sve bude na jednom mestu

jer evo ja sam sad izbacio u temi al možda bi bilo lepše da ih uvek imamo u prvom postu 

Upreš desnim na vrijeme (ovo 5m), kopi link location, paste ovdje link u post i dobiješ ovako

https://twitter.com/1RobBeasley/status/571404954340077568

https://twitter.com/1RobBeasley/status/571404954340077568

aha radi,nisam znao da si to namestio,a jbt,ovako mnogo bolje,trebao si napisati negde obaveštenje u tom pravcu

Zato sto  si mu konkurencija.

HVALA BOGU PA SI NAPOKON CHIBABACHIU DAO MODERATORA  ^:)^

ko si ti da ga zoveš chibabachi kad ga svi zovu chiba, odnosno čiba

Ali zato ni ja više ne mogu editirati svoje postove u kojima objavljujem parove pojedinih kup natjecanja...  :-q

Da li je ponovo nestala tema za francusku ligu :))

Ne znam šta drugo da ti predložim...

Ispravi me ako gresim

Kad neko posta pa se taj post citira nakon toga,cini mi se da se posle ne moze vise citirano editovati ako nisam nesto pomesao sa nekim drugim forumom

Ako je tako onda u okviru teme za kup cim se okace parovi neko od rivala ili ivanovic(posto I onako vodi tamo glavu rec) moze da citira postove ili eventualno durgo resenje da ih skuplja sve u jedan,njegov post koji ce se nakon toga citirati/zakljucati,ionako ih citira vec,ovako bi bar imalo funkciju neku

Pod uslovom naravno da se vrati opcija edit u starom ruhu
  • Autor

Da li je ponovo nestala tema za francusku ligu :))

Ispravi me ako gresim

Kad neko posta pa se taj post citira nakon toga,cini mi se da se posle ne moze vise citirano editovati ako nisam nesto pomesao sa nekim drugim forumom

Ako je tako onda u okviru teme za kup cim se okace parovi neko od rivala ili ivanovic(posto I onako vodi tamo glavu rec) moze da citira postove ili eventualno durgo resenje da ih skuplja sve u jedan,njegov post koji ce se nakon toga citirati/zakljucati,ionako ih citira vec,ovako bi bar imalo funkciju neku

Pod uslovom naravno da se vrati opcija edit u starom ruhu

Može se sve to riješiti tako što će se slati parovi ivanovicu u inbox i onda on sve okači u jedan post i mirna Bosna. Samo ne znam hoće li on to.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.