28. novembar 2014.11 god. comment_193708 Kad ste vec navrli toliko da otvarate teme barem je otvorite kako Bog zapovjeda makar naslov. Prijavi
28. novembar 2014.11 god. comment_193717 Kad ste vec navrli toliko da otvarate teme barem je otvorite kako Bog zapovjeda makar naslov. Pa kažem ja njima, ljudi čekajte da Kun nešto nauči bar bilješke o piscu pa će on da otvori temu, ali ne isplati se pričat. :P Prijavi
28. novembar 2014.11 god. comment_193720 Nez meni su ovi wiseyovi uvodi najbolji ikad, sa zadovoljstvom mu pročitam svaki uvod. A naslov ko da ko gleda. xD Prijavi
28. novembar 2014.11 god. comment_193731 Nez meni su ovi wiseyovi uvodi najbolji ikad, sa zadovoljstvom mu pročitam svaki uvod. A naslov ko da ko gleda. xD Ma dobro tebi lako mi je za tebe...Napaćeni Bošnjo Prijavi
9. decembar 2014.11 god. comment_194699 čudi me relo da nisi stavio ovaj novi logo da bude defolt slika korisnika ?? mada i ovako nije loše Prijavi
9. decembar 2014.11 god. Autor comment_194705 čudi me relo da nisi stavio ovaj novi logo da bude defolt slika korisnika ?? mada i ovako nije loše Stavio bih, al' ne znam tj. neće ma šta god da pokušam :D Jbg :D Prijavi
7. januar 2015.11 god. Autor comment_197519 Pošto imamo problema sa novom verzijom tapatalka, koja je izašla prije par dana a koja uzrokuju da se stranica ne refreshuje nakon što napišete neki post koristeći web browser, i samim tim mislite da niste napisali post a u stvari jeste, prisiljen sam ukinuti tapatalk dok se problem ne riješi. Uglavnom, koristite mobilnu verziju foruma dok ovi ne izbace update. Prijavi
7. januar 2015.11 god. comment_197530 Pošto imamo problema sa novom verzijom tapatalka, koja je izašla prije par dana a koja uzrokuju da se stranica ne refreshuje nakon što napišete neki post koristeći web browser, i samim tim mislite da niste napisali post a u stvari jeste, prisiljen sam ukinuti tapatalk dok se problem ne riješi. Uglavnom, koristite mobilnu verziju foruma dok ovi ne izbace update. Pa meni radi sve normalno na TTu. Prijavi
7. januar 2015.11 god. comment_197532 Radi ti normalno na TTu, ali ne radi nama sa kompa, jer ne pise da smo postavili post uopste :D Prijavi
7. januar 2015.11 god. Autor comment_197536 Radi ti normalno na TTu, ali ne radi nama sa kompa, jer ne pise da smo postavili post uopste :D Malo je čudno, ali evo ušao sam na tapatalk i forum normalno radi iako sam disableo-ovo plugin. nema veze, još bolje - radi forum normala, radi tapatalk. Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200362 Admin info: Spahina i Igijeva rasprava pobrisana na temi "Nemanja Matić". Otišli ste u ofsajd previše. Prijavi
28. januar 2015.11 god. Autor comment_200382 Obrisana tema o religiji i neka nikad niko više nikad i ne pomisli da nešto slično pokrene. Svaka rasprava o tome (osim shoutboxa) biće u startu obrisana. Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200383 što nema shoutboxa ? jbt :o koji kurac ban ? :ooo Uređeno 28. januar 2015.11 god., autor izmjene: MASKO Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200384 Obrisana tema o religiji i neka nikad niko više nikad i ne pomisli da nešto slično pokrene. Svaka rasprava o tome (osim shoutboxa) biće u startu obrisana. hahaha samo sam cekao... Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200425 Morali ste pobrisati temu o religiji i filozofiji kad se ne znate ko ljudi raspravljati. Nestane argumenata, nestane teme :-h Prijavi
28. januar 2015.11 god. Autor comment_200426 Morali ste pobrisati temu o religiji i filozofiji kad se ne znate ko ljudi raspravljati. Nestane argumenata, nestane teme :-h Nema argumenata u religiji, ili vjeruješ ili ne vjeruješ. Problem je što se ubacilo vas par ateista koji nas jebete u mozak, hoćete argumente, dobijete ih, al' naravno izmislite nešto deseto što to pobija, a u stvari ne pobija. Ne može jednostavno, nema više o tome i tačka. Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200430 Nema argumenata u religiji, ili vjeruješ ili ne vjeruješ. Problem je što se ubacilo vas par ateista koji nas jebete u mozak, hoćete argumente, dobijete ih, al' naravno izmislite nešto deseto što to pobija, a u stvari ne pobija. Ne može jednostavno, nema više o tome i tačka. Ja nisam ateist reLo i ništa nisam izmišljao L-) Za pidyja ne znam, nisam nešto ni čitao temu previše. Znam da je on radikalni ateist, kao i ti radikalni musliman. Samo se pitam gdje ste se vas dvojica našli i upoznali inače, nekako ste mi nespojivi hahaha :)) .. Ali jebiga, bolje da nema teme ako nema fine priče. Mada šteta, valjalo bi jednu onakvu temu, ali da je normalna rasprava. Kad već ne može tako, onda ništa. Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200436 Daj onda neku temu o filozofiji, pogledima na zivot. Hocu da se prosevaram malo. :D Ne mora religija ako smeta nekima da vodimo razgovor o tome, to je u redu. Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200437 Ako reLo bude ZA, možemo otvoriti temu Filozofija. To bi bilo OK, ne moramo o religiji ni pričati. reLo oglasi se. Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200438 Kad postoji tema o ovome http://forum.chelseabalkan.com/index.php?/topic/596-nero-i-ostali-programi-za-przenjerezanje/ , onda bi mogla i jedna o filozofiji :D Prijavi
28. januar 2015.11 god. Autor comment_200440 Ja nisam ateist reLo i ništa nisam izmišljao L-) Za pidyja ne znam, nisam nešto ni čitao temu previše. Znam da je on radikalni ateist, kao i ti radikalni musliman. Samo se pitam gdje ste se vas dvojica našli i upoznali inače, nekako ste mi nespojivi hahaha :)) .. Ali jebiga, bolje da nema teme ako nema fine priče. Mada šteta, valjalo bi jednu onakvu temu, ali da je normalna rasprava. Kad već ne može tako, onda ništa. pidy je bio normalan do puberteta, onda ga roditelji nisu nadgledali šta radi pa je zalutao, jbg. Može tema za filozofiju ali bez trunke religije. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.