Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Kad ste vec navrli toliko da otvarate teme barem je otvorite kako Bog zapovjeda makar naslov.

Pa kažem ja njima, ljudi čekajte da Kun nešto nauči bar bilješke o piscu pa će on da otvori temu, ali ne isplati se pričat. :P

Nez meni su ovi wiseyovi uvodi najbolji ikad, sa zadovoljstvom mu pročitam svaki uvod. A naslov ko da ko gleda. xD

• 4 sedmice kasnije...
  • Autor

Pošto imamo problema sa novom verzijom tapatalka, koja je izašla prije par dana a koja uzrokuju da se stranica ne refreshuje nakon što napišete neki post koristeći web browser, i samim tim mislite da niste napisali post a u stvari jeste, prisiljen sam ukinuti tapatalk dok se problem ne riješi.

Uglavnom, koristite mobilnu verziju foruma dok ovi ne izbace update.

Pošto imamo problema sa novom verzijom tapatalka, koja je izašla prije par dana a koja uzrokuju da se stranica ne refreshuje nakon što napišete neki post koristeći web browser, i samim tim mislite da niste napisali post a u stvari jeste, prisiljen sam ukinuti tapatalk dok se problem ne riješi.

Uglavnom, koristite mobilnu verziju foruma dok ovi ne izbace update.

Pa meni radi sve normalno na TTu.
  • 2 sedmice kasnije...

Obrisana tema o religiji i neka nikad niko više nikad i ne pomisli da nešto slično pokrene. Svaka rasprava o tome (osim shoutboxa) biće u startu obrisana.

hahaha samo sam cekao...

• Autor

Morali ste pobrisati temu o religiji i filozofiji kad se ne znate ko ljudi raspravljati. Nestane argumenata, nestane teme  :-h

Nema argumenata u religiji, ili vjeruješ ili ne vjeruješ. Problem je što se ubacilo vas par ateista koji nas jebete u mozak, hoćete argumente, dobijete ih, al' naravno izmislite nešto deseto što to pobija, a u stvari ne pobija. Ne može jednostavno, nema više o tome i tačka.

Nema argumenata u religiji, ili vjeruješ ili ne vjeruješ. Problem je što se ubacilo vas par ateista koji nas jebete u mozak, hoćete argumente, dobijete ih, al' naravno izmislite nešto deseto što to pobija, a u stvari ne pobija. Ne može jednostavno, nema više o tome i tačka.

Ja nisam ateist reLo i ništa nisam izmišljao L-)  Za pidyja ne znam, nisam nešto ni čitao temu previše. Znam da je on radikalni ateist, kao i ti radikalni musliman. Samo se pitam gdje ste se vas dvojica našli i upoznali inače, nekako ste mi nespojivi hahaha :)) .. Ali jebiga, bolje da nema teme ako nema fine priče. Mada šteta, valjalo bi jednu onakvu temu, ali da je normalna rasprava. Kad već ne može tako, onda ništa.

Daj onda neku temu o filozofiji, pogledima na zivot. Hocu da se prosevaram malo. :D

Ne mora religija ako smeta nekima da vodimo razgovor o tome, to je u redu.

• Autor

Ja nisam ateist reLo i ništa nisam izmišljao L-)  Za pidyja ne znam, nisam nešto ni čitao temu previše. Znam da je on radikalni ateist, kao i ti radikalni musliman. Samo se pitam gdje ste se vas dvojica našli i upoznali inače, nekako ste mi nespojivi hahaha :)) .. Ali jebiga, bolje da nema teme ako nema fine priče. Mada šteta, valjalo bi jednu onakvu temu, ali da je normalna rasprava. Kad već ne može tako, onda ništa.

pidy je bio normalan do puberteta, onda ga roditelji nisu nadgledali šta radi pa je zalutao, jbg.

Može tema za filozofiju ali bez trunke religije.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.