16. april 2015.11 god. comment_213517 u jest,u pravu si pardon da ga jebem,bilo bi dobro da se vine vidi,il možda i može samo ja ne znam šta da kopiram koj kurac Prijavi
16. april 2015.11 god. comment_213523 ispisali ste 3 stranice o tome kako zelite TM-a nazad, a reLu boli kuracPoslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
16. april 2015.11 god. comment_213526 koja vladavina,pa relomir ne jebe živu silu,i Staljin bi mu pozavidio :D Prijavi
17. april 2015.11 god. comment_213555 I jel TM vraćen? Pobrisao sam Spahin post na temi Trola bez kontrolora (o Armiji RBiH) i sve ostale postove koji se se nadovezivali na taj (uključujući i svoj). Trola bez kontrola ostaje, ali će od sada biti bez srpsko-hrvatsko-bošnjačkih političkih tema. I držite se toga i sve će biti OK. I nemojte psovati jedni drugima. Ako se ovog ne možete pridržavati, onda niste dorasli forumu. The end of story. Ovim putem ćemo na ovoj temi otvoriti anketu da li TM-u treba ukinuti ban. Ako bude preko 66% za ukidanje (dvotrećinska većina), onda treba da mu se ukine ili ćemo svi u štrajk glađu :) Prijavi
17. april 2015.11 god. comment_213567 ceo dan ima da kampujem u ovoj temi da pratim rezultate glasanja nikom ne verujem Prijavi
17. april 2015.11 god. comment_213617 Trola bez kontrola ostaje, ali će od sada biti bez srpsko-hrvatsko-bošnjačkih političkih tema. I držite se toga i sve će biti OK. I nemojte psovati jedni drugima. Ako se ovog ne možete pridržavati, onda niste dorasli forumu. The end of story. Što se tiče gore navedenog,Cae i ja smo se tu složili,Vajzija nisam ništa pitao ali pretpostavljam da se i on slaže,ajd sačekaćemo da dodje i da se izjasni... Zarad mira na forumu nadam se da će se ljudi pridržavati ovoga Normalno,ne znači to da će se banovati i kažnjavati za svaku psovku,oduvek je ovaj forum bio mesto gde su ljudi dolazili da se opuste i take će biti i ubuduće Prijavi
17. april 2015.11 god. comment_213638 Što se tiče TM-a mislim da se i izglasa tih 66% (sto reLo može namjestiti da bude 65 :D ) mislim da reLa boli kurac i da nema namjeru da mu skine ban dok se njemu ne digne kurac Prijavi
17. april 2015.11 god. comment_213640 samo cu rec dok smo ja i kun moderatori bilo nije bilo problema. Sta da kazem kad pojedinci odu iz opanaka u cipele. Tm nije banovan zbog ovih nacionalistick8h il kakvih vec postova, nisam ni citao. Nego sto relu lagano zapali. Pali ga ko sibicu krese ga ko bicov. On gori ko hepo kocka. Jer nema logike nikakve da je zbog toga banovan jer je 100x bili licnih situacija cak i hori gdje su jedni druge vrijedjalo a rwlo sta ce hudnjak ne zna se odbranit pa ban ga ko ga jebe. hehheeh Prijavi
17. april 2015.11 god. comment_213641 samo cu rec dok smo ja i kun moderatori bilo nije bilo problema. Sta da kazem kad pojedinci odu iz opanaka u cipele. Tm nije banovan zbog ovih nacionalistick8h il kakvih vec postova, nisam ni citao. Nego sto relu lagano zapali. Pali ga ko sibicu krese ga ko bicov. On gori ko hepo kocka. Jer nema logike nikakve da je zbog toga banovan jer je 100x bili licnih situacija cak i hori gdje su jedni druge vrijedjalo a rwlo sta ce hudnjak ne zna se odbranit pa ban ga ko ga jebe. hehheeh slazem se sa prvim dijelom, naravno relo bot kakav jeste ne zna skontati kome dati pravog global moda i tu je glavni problem foruma. Prijavi
17. april 2015.11 god. comment_213649 jest al ne može relo tako da se ponaša,tj. može,njegov forum,njegov portal samo što to ostavlja posledice problem je u tome što kad ovako deluje onda poremeti neki sistem prvo dozvoli da se piše na temu vere,politike... a zna da će se ljudi zakačiti i onda banuje nekog po onoj "kadija te tuzi kadija ti sudi" ja nisam imao nameru da se mešam zato što sam tražio samo da se smanji spam i trola na forumu(što i jesu donekle ljudi ispoštovali) ali taj podforum ne diram iz principa (rekoh neću kao majka da idem po vama kad se bijete oko igračke) ono što meni predstavlja problem to je činjenica da gubimo članove,"zabole" mene za TM,sutra će doći neko drugi i iskuliraće forum zbog ovakvih situacija a zašto zbog gluposti sad je gotovo,šta je bilo,bilo je ako si čovek relo,nemoj vraćati TM pa ne znam šta da se desi,kakvo glasanje,kurci palci,drži se svoje odluke,vratiš li ga,imaš cirkus i sprdanje il ga vrati a prepusti drugome da odlučuje koga i kad treba banovati a ne ovako Prijavi
17. april 2015.11 god. comment_213659 haha 21 glas, pa toliko likova ne koristi forum u toj mjeri, da bi glasalo :D . Kalouda i Cae glasali sa svojih laznih profila, to je jedino objasnjenje ovoliko mnogo glasova. :D Prijavi
17. april 2015.11 god. comment_213671 Cae kolko naloga ima,mož postati predsednik neke mesne zajednice lagano Prijavi
17. april 2015.11 god. comment_213674 Ja naravno necu da glasam jer ne znam kako je tekao TMov boravak na forumu pre mene. Jedino sto mogu da konstatujem je da je imao ubedljivo najodvratniji avatar na forumu :D Prijavi
18. april 2015.11 god. comment_213734 reLo je meni drag, reLo je meni valjao. Poslao mi je i člansku karticu. reLu smatram i prijateljem, reLo mi je dao i global mod na forumu. Doduše, nije da ga nisam zaslužio, jer bez obzira na moj troll ovdje sam od početka i trudim se oko svega. ALI nije uredu što je TM dobio ban. Zaista nije nikako to uredu. Ja znam da je reLo alfa i omega ovog foruma, ali mora i on da se drži nekih načela, jer s ovlastima dolazi i odgovornost. On ovlasti ima, ali ne i odgovornost. Djeluje konstantno na svoju ruku. Zato bih molio da uvaži mišljenje većine i vrati TM-a. Meni TM nije drag (bez obzira što se slažemo oko nekih stvari na temi Trola bez kontrolora). Mislim da je TM jako arogantan. Ali također mislim da je jako kvalitetan forumaš. I nije učinio ništa što i drugi od nas nisu barem jednom. Zašto je onda on dobio trajni ban? To stvarno nije uredu. I to je jedan od razloga zašto nema napretka. Jer ti reLo koliko god se trudiš oko ovog foruma, sa svojim ponašanjem sve to popišaš. Jako često. Ako je tebi stalo do svih ljudi koji pišu po ovom forumu, ako ti je stalo do Chelseaja i projekta prestani provoditi autokraciju, jer projekt stagnira a na kraju će i tebi biti žao kad sve ode u kurac. Eto vidjet ćeš. Prijavi
18. april 2015.11 god. comment_213782 I multietnička Jugoslavija, republika "bratstva i jedinstva" se raspala a da se ne raspadne ovaj forum. :p ReLo je kao Tito. Dok je njega biće i foruma, poslije njega neće ga biti. Da je vama stalo do foruma i chelsea balkan projekta koliko ovdje pišete mi (Chelsea BiH Supporters Club) bi sada imali mnogo veći broj članova. Prijavi
18. april 2015.11 god. comment_213820 Zahvaljujući udruženju neki ovdje su gledali Chelsea uživo a neki samo na TVu. :p Šta tebe sprječava da budeš član udruženja kluba u BiH kojeg gledaš svake sedmice i komentarišeš svaki dan na forumu igrače i sve ostale događaje vezane za klub. Vidim da si iz BiH pa pitam jer si veoma aktivan, cijenjen i na forumu si od decembra 2011.godine a nema te među članovima udruženja. Prijavi
22. april 2015.11 god. comment_214383 :Dsad te ozbiljno pitam, koji ti je kurac sa tim banovima ? Prijavi
22. april 2015.11 god. Autor comment_214384 sad te ozbiljno pitam, koji ti je kurac sa tim banovima ? http://forum.chelseabalkan.com/index.php?/topic/583-polufinale-njema%C4%8Dka-italija/page-4#entry214313 Prijavi
22. april 2015.11 god. comment_214396 http://forum.chelseabalkan.com/index.php?/topic/583-polufinale-njemačka-italija/page-4#entry214313ne kontam Cae drugi nasljednik Caeta prvog Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.