Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

koga šta,daj konkretno il pošalji preko opcije pritužbe 

ako se odnosi na nekog igrača,osoblje,trenere to ovde tolerišemo

ne možeš drugačije bar po mom mišljenju,u praksi ljudi stalno psuju kad gledaju utakmicu,meni bar ne smeta kad neko Toresa nazove pederom

Ok, ako su pravila foruma takva, znam da je obicno na slicnim forumima zabranjeno vredjati igrace i trenera, na taj nacin. 

Konkretno mislim na ovog clana, mislim da takvim ljudima nije mesto ni u logoru a kamoli na forumu gde se vodi koliko toliko normalna i intelektualna diskusija.

http://forum.chelseabalkan.com/index.php?/topic/594-8-oscar/page-94#entry208901

http://forum.chelseabalkan.com/index.php?/topic/594-8-oscar/page-94#entry208920

Bez zajebancije banujte ovo stvorenje Hazarda, on ce da naziva nekog manjinama u Srbiji.

Bez zajebancije banujte ovo stvorenje Hazarda, on ce da naziva nekog manjinama u Srbiji.

shvatićeš neke stvari tek za par mjeseci, najteži su prvi dani na forumu

zato ostani s nama, i prati i budi aktivan nam na shoutboxu

Ne mogu ga banovati zbog "manjina" na čatu,jer kaluda 40 x u mesec dana napiše "kosovo je srbija"  a verujem da se neko zbog toga može naći prozvanim 

ovo se ne odnosi na stare članove zato što svi znamo ko je kale ,,,te da nismo imali ozbiljnije ispade na nacionalnoj osnovi,verskoj a i kad ih je bilo,sredilo se to 

na drugu stranu,već sam brisao njegove postove i sledeći put ako krene ponovo sa provokacija sledi ban da se oladi malo 

Ko banuje Azara imace problema sa mnom - Benjamin Hrustic poznatiji kao  Relo

Znaci ide u Real. Mislim da ga Roman nece zadrzat posle provokacija, sve da je Messi.

Otključaj i pošalji mu pm da više ne zaključava, inače će mu relo preotet neku maloljetnicu.

Ma šta mu imam slati, boli me kurac nek i izbriše temu, samo mi nije zašto to radi, ako već ima potrebu za neki troll ili mu je dosadno, onda neka tu potrebu usmjeri na neke druge stvar..

Pa jbt hljeb ko je opet zaključao temu za utakmicu prije vremena?

Jbt ne mogu shvatiti tu količinu gluposti..

Ja sam to napravio. Sorry.

Ajde uvedite neko pravilo koliko dana poslije tekme da tema bude otvorena. Tri? 

hahahahahahhahaha banovan je samo zbog tog što je crnogorac, a ja spamujem ko lud a samo jednom sam banovan zbog tog, i to unbanovan posle 10min samo zato što sam mješanac bosanca i srbina sa ukrainskim genima ruskog hrta

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.