Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

A u pm vise relo ocel taj sb vise ikako,mi smo ti ovde kao obezglavljeni,skroz sam zaboravio kako izgleda pisati na sb,sad sam se zaletio da nesto napisem i sjetih se, budala :D .....ima li ga na vidiku,ili da potpisemo kapitulaciju  :-w

Moze mala pomoc? Tapatalk verzija foruma jel se i dalje moze skinuti? Gledao sam ali je nema,ili je nisam nasao. Mislim da sam i imao to na telefonu,ali sam nesto cackao i sada kada ulazim poreko telefona kao da ulazim preko kompa. Ako moze mala pomoc oko toga,hvala.

Ne podrzava mi telefon tapatalk,cudno telefon je android xperia J,ne znam zasto ne podrzava... hvala Spaha na pomoci. 

Imam i ja jedan problem u vezi sa forumom na mobitelu, nisam prije koristio Tapatalk, a budući da trenutno imam "propali" BlackBerry ne mogu naći besplatnu verziju nigdje zbog drukčijeg software-a, ali nebitno sad.

Znači, zadnja dva dana ne mogu pristupiti na forum, sad ne znam je li problem u novijoj verziji foruma ili ne, ali evo što mi piše:

Fatal error: Call to a member function announcement() on a non-object in /home/reloaded/public_html/forum/admin/applications_addon/shoutbox/sources/classes/library.php on line 397

zna li netko?

Imam i ja jedan problem u vezi sa forumom na mobitelu, nisam prije koristio Tapatalk, a budući da trenutno imam "propali" BlackBerry ne mogu naći besplatnu verziju nigdje zbog drukčijeg software-a, ali nebitno sad.

Znači, zadnja dva dana ne mogu pristupiti na forum, sad ne znam je li problem u novijoj verziji foruma ili ne, ali evo što mi piše:

Fatal error: Call to a member function announcement() on a non-object in /home/reloaded/public_html/forum/admin/applications_addon/shoutbox/sources/classes/library.php on line 397

zna li netko?

ja imam blackberry,našo sam besplatnu verziju i radi mi

tj.radilo je bez problema,e sad neznam dal radi,pošto zadnji put kad sam upadao preko telefona,to je bilo pre 2 meseca,minimum

a besplatnu verziju sam našo preko nekog foruma,al da me ubiješ gde 

Pričekat ću onda još ako se nađe rješenje za ovo, a ako ne izgleda da ću morati ponovno pokrenuti potragu za TapaTalkom

Tapatalk se plaća, bar org apk, ako netko želi mogu mu ja poslati svoj koji imam,može se normalno instalirati ali nek zaboravi na update,a ak imate devizni račun, često budu sniženja, može se uzeti za nekih 1$, jednom kupiš i uvijek imaš

Izgubili smo pravo da editujemo porkicu u sb :-?   :bz  :bz  :bz

ali mi se svidja sad zato što se izdvaja prozor za sb,kul!!!

Pa i pre je tako bilo nekontam?

• 2 sedmice kasnije...

Nece da udje na forum preko tapatalk-a,jel ima neki problem?

Meni radi kako treba.

Jel ti izbaci neki error ili nešto piše?

failed to connect to forum,please check with the forum administrator if this problem persists

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.