9. maj 2013.13 god. comment_121186 pa ljudi moji kad bi vi mene čuli rekli bi da sam lud. tjeraju me iz stana kad gledam na tv-u utakmicu. stari mi mater psuje :D šta da kažem :D Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121203 Ljudi jedan savjet:Cim sudija svira kraj utakmice odmah se odjavite sa foruma. Odličan savjet, i ja sam bio ljut jučer, i bio sam ovdje nakon utakmice, ali ništa nisam htio pisat jer bi počeo normalno i onda bi završilo tako da nakon 10 psovki napišem normalnu riječ...treba se primirit malo nakon utakmice. Znamo da će bit i dobrih dana kada ćemo svi sretni i zadovoljni pisat po temama igrača i temi utakmice hvaleći sve živo i neživo. Ali problem su oni loši dani kad prosipamo bodove, tada smo svi ludi, sjećam se onog gola Suareza sad u prošloj protiv Liverpoola, samo sam uzeo stolicu pored sebe i bacio je na drugu stranu sobe, to je sve bilo spontao i u afektu, htio sam i napisat pokoji post ovdje, krenuo sam pisati ali onda sam samo sve izbrisao jer ipak, barem ja, ću sljedeći dan otići na forum i na tu temu di bi napisao post vulgarnog sadržaja i onda bi se onako, hladne glave pitao koji mi je bio K da sam to išao napisat, jer ljutnja i razočaranje prođe kao i sve drugo. Priznajem, teško se ponekad kontrolirat, moraš nešto napravit da izbaciš tu ljutnju iz sebe, ali pisanje po forumu ako post sadržava 90% psovanja i vrijeđanja nekog igrača meni nema smisla. Zato ja lijepo otiđem u laganu šetnjicu psujem sve i svašta u sebi i nakon pol sata se vratim. Ali naravno, ako je riječ o nekome tko je općenito antipatičan nama navijačima (neću imenovati, ali svi vjerojatno znaju na koga mislim) onda jebanje svega i svačega koliko toliko toleriram, jer nije džabe antipatičan ako nije nama napravio veće sranje. Tad ću i ja psovat po njegovoj temi i vrijeđat ga (u normalnom smislu riječi, bez rasizma i nacionalizma). Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121205 Ja sam uzeo predah od foruma kad je FSW postao trener, nemalu pauzu, i kad sam se vratio opet sam po istom nastavio. Ne možeš to izbiti iz mene. A za ovo psovanje može poslužit shoutbox, da održimo temu čistom malo. Mislim da to većina i radi. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121213 Dokle god se samo dvojica ili trojica žale na to psovanje znači da forum i dalje dobro funkcionira, pa nećemo ga zbog par individualaca mijenjat. Meni na forumu ništa ne smeta i savršen je takav kakav jest, vjerujem da će se većina složiti sa mnom. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121261 Ja sam protiv psovanja, pa jebemu kru ljudi smo, civilizovani smo..koji vam je kurac? Daj se malo kontolišite, pa ovaj forum je postao sranje gdje pojedinci dolaze samo da se najebu majke Jevreju, Plavuši i Debelom Konobaru. Pa kakav je to stav? Oni su igrači ovog kluba i vi njih morate poštovati. Oni su profesionalci i dobijaju platu za ono što rade, a vama je lako sjediti pred računarom i psovati njima. Ugledajte se na dobre članove ovog foruma, koji nikad ne psuju, koji su uzorni, koji su cjenjeni u svijetu, u selu.. (kalouda, dubrovcanin, kun.aguero, chelseathebest...) Jebo ga mladi hitler, jel morate uvjek biti seljaci? Pa šta će reći profesori i školovani ljudi koji čitaju ovaj forum? Hoće li oni psovati Benitezu majku debelu, hoće li oni psovati Benayounu majku mršavu? Neće. Sada se mnogi od vas pitaju zašto? Zato što imaju ponos i obrazovanje, zato što imaju osedlanu djecu, zato što idu u crkvu svake nedelje. Pička mu materina, ponašajte se kao ljudi! Jednom je veliki Tupac rekao:"Before we find world peace, we gotta find peace and end the war in the streets." Svi znamo na koga se to odnosilo. Na Pifonisa i King Chelsea, logično. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121287 Ja sam protiv psovanja, pa jebemu kru ljudi smo, civilizovani smo..koji vam je kurac? Daj se malo kontolišite, pa ovaj forum je postao sranje gdje pojedinci dolaze samo da se najebu majke Jevreju, Plavuši i Debelom Konobaru. Pa kakav je to stav? Oni su igrači ovog kluba i vi njih morate poštovati. Oni su profesionalci i dobijaju platu za ono što rade, a vama je lako sjediti pred računarom i psovati njima. Ugledajte se na dobre članove ovog foruma, koji nikad ne psuju, koji su uzorni, koji su cjenjeni u svijetu, u selu.. (kalouda, dubrovcanin, kun.aguero, chelseathebest...) Jebo ga mladi hitler, jel morate uvjek biti seljaci? Pa šta će reći profesori i školovani ljudi koji čitaju ovaj forum? Hoće li oni psovati Benitezu majku debelu, hoće li oni psovati Benayounu majku mršavu? Neće. Sada se mnogi od vas pitaju zašto? Zato što imaju ponos i obrazovanje, zato što imaju osedlanu djecu, zato što idu u crkvu svake nedelje. Pička mu materina, ponašajte se kao ljudi! Jednom je veliki Tupac rekao:"Before we find world peace, we gotta find peace and end the war in the streets." Svi znamo na koga se to odnosilo. Na Pifonisa i King Chelsea, logično. Hahaha joj Kale oplako sam =))...po ovom tvom postu covjek bi rekao da si doktor nauka koji je clan gradske biblioteke. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121293 Ja sam protiv psovanja, pa jebemu kru ljudi smo, civilizovani smo..koji vam je kurac? Daj se malo kontolišite, pa ovaj forum je postao sranje gdje pojedinci dolaze samo da se najebu majke Jevreju, Plavuši i Debelom Konobaru. Pa kakav je to stav? Oni su igrači ovog kluba i vi njih morate poštovati. Oni su profesionalci i dobijaju platu za ono što rade, a vama je lako sjediti pred računarom i psovati njima. Ugledajte se na dobre članove ovog foruma, koji nikad ne psuju, koji su uzorni, koji su cjenjeni u svijetu, u selu.. (kalouda, dubrovcanin, kun.aguero, chelseathebest...) Jebo ga mladi hitler, jel morate uvjek biti seljaci? Pa šta će reći profesori i školovani ljudi koji čitaju ovaj forum? Hoće li oni psovati Benitezu majku debelu, hoće li oni psovati Benayounu majku mršavu? Neće. Sada se mnogi od vas pitaju zašto? Zato što imaju ponos i obrazovanje, zato što imaju osedlanu djecu, zato što idu u crkvu svake nedelje. Pička mu materina, ponašajte se kao ljudi! Jednom je veliki Tupac rekao:"Before we find world peace, we gotta find peace and end the war in the streets." Svi znamo na koga se to odnosilo. Na Pifonisa i King Chelsea, logično. ovo je bolje od bilo čega što sam ikad obrađivao na satu hrvatskog jezika :D Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121358 Evo posto sam ja to zapoceo na temi Chelsea-Totenham da kazem svoje vidjenje. Sto jednostavno ne stavite **** umesto psovke,prvo slovo i zvezdice,lepse bi bilo. Jesam par puta opsovao,ali gledam to maksimalno da izbegavam. Ovo ako zelite da postane bas,bas sluzbeni forum Chelsea,onda bi se tako i trebali ponasati. Ne znam jel bas na sluzbenom portalu Chelsea ima toliko psovanja. Neko je napisao iskulira, udje sutra i napise normalan post,pametno,to i ja gledam da radim. Mozda ce nekome biti smesno,ali hteo sam preko sluzbenog profila Baneta Ivanovica da ga pitam da svrati na forum,zamislite direktan kontakt sa jednim cenjenim igracem Chelsea,jednom mesecno naleti ili ovo ponekad i sta treba da vidi,psovanje mami i tati,baba i deda?! Psovanje moze da se iskoreni i samo tako. Sta mislite da sledeci clanovi nece se registrovati,iskulirati forum kada vide sadrzaj istog? Mozda bi do sada imalo i vise clanova da se vodi racuna o nekim stvarima,a ne da bude dzungla. Ako moze da se iskoreni na jednom kladionicarskom sajtu sajtu od 35 000 ljudi psovanje (tj da bude smanjeno na minimum,minimuma,tamo gde ljudi cekaju tikete za ogromne sume) zasto ne bi ovde moglo? Zato sto prvi administratori ne vode racuna o tome,i ismevaju ovo, ili se klanjaju Kaloudi koji kao "ismeva" nas koji kazemo da bi trebalo smanjiti psovke. A njemu to naravno ne odgovara jer mu je Ramirez "camuga" i "ciganin" ,sta je sledece "ustasa" ili "cetnik". Pogledajte samo clana Gandalfa,lepo primereno,odmerene pise postove,jel lose biti takav? Mislim da nije. Ali od volje vam je. Vas je forum,upravljajte sa njim kako hocete i sta hocete, od kada sam se registrovao, ovaj forum mi se pali direktno sa internetom i provodim dosta vremena na njemu zato i kazem,da mi je ovo usputni forum onda bi me bolelo sta radite i kako. Dajem vam sugestiju za mnogo lepsi forum svima. Psuj u sobi uzivo,sto moras psovati preko foruma? Veliki pozdrav. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121363 ne diratje mi forum,preterujte,nemam vremena sad da pišem ,niste u pravu,sve je u granicama dozvoljenog,i kad je bilo nekog vredjanja ti forumaši su uklonjenji,ja sam ovde jedan od starijih,svašta sam pročitao ali nikad ali baš nikad i kad je bilo kakovog psovanja to nije bilo upućeno sa nekom zlom namerom e da neznam dal ste primetili da se cela rasprava povela baš na 9 maj kad se inače slavi dan pobede nad fašizmom :D Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121365 Psovke se ne mogu iskoreniti,ali se mogu smanjiti.Potpuno je neprihvatljivo vređanje igrača na rasnoj,verskoj i nacionalnoj osnovi.Ja imam 34 godine i porodičan sam čovek,i kad igra Chelsea ori se cela zgrada,ali od mene nikada nećete pročitati nijednu psovku upućenu nekome iz kluba.To je stvar kulture,vaspitanja i ljubavi prema klubu. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121374 ne diratje mi forum,preterujte,nemam vremena sad da pišem ,niste u pravu,sve je u granicama dozvoljenog,i kad je bilo nekog vredjanja ti forumaši su uklonjenji,ja sam ovde jedan od starijih,svašta sam pročitao ali nikad ali baš nikad i kad je bilo kakovog psovanja to nije bilo upućeno sa nekom zlom namerom e da neznam dal ste primetili da se cela rasprava povela baš na 9 maj kad se inače slavi dan pobede nad fašizmom :D Niti ja zelim da diram forum,niti da ga sabotiram,taman posla, dao Bog da ima 50 000 ljudi sa Balkana simpatizera Chelsea i da svi budu ovde. Ne znam kako je bilo pre,ovde sam par meseci,ne znam ni ja tacno koliko,nije ni bitno. Danas je 1000 ljudi, dolazice novi daj Boze, povuci ce ponasanje starih i ovde izleciti frustracije jer ce videti da je dozvoljeno a tek onda neces moci izaci na kraj sa takvima sa 5 000. Nije cilj ko je koliko na forumu,valjda bi stariji clanovi (duzina na forumu,ne godiste) trebalo da bude primer kako se ponasati. Ne moras banovati nekog "starijeg" dovoljno je da se skrene paznja i da taj "stariji" clan shvati to i primeni. Imas 1000 ljudi,neka bude pravih za primer sa kojima mozes pricati lepo i otvoreno,dati komentar utakmice,dati svoje vidjenje stvari. Prvi uvek kada dodjem na neko novo mesto,kao sto sam i ovde dosao gledam da ne krsim pravila foruma,stranice i tako gledam da radim sve dok sam tu. Nisam po glavnom chatu lepio linkove jer nisam znao da li je dozvoljeno,necu da krsim pravila foruma/stranice,jer svi treba da imaju svoja pravila i da se ona postuju. Nema toliko psovki,ok desi se,ali ono sto je pisano kod "Ramireza" necu da ponavljam vise to,2 x sam skretao paznju i ono sto je pisano kod "Chelsea-Totenham" je van svake normalne granice sa moje tacke gledista. I tog beniteza ne volimo,otici ce, nije on kriv sto je dobio ponudu od Romana,naravno da ce prihvatiti,2 godine bez angazmana. Nije ni onaj Benayoun kriv sto igra, kriv je onaj sto ga je doveo. Sta sad tu da radimo? Sve cemo mu po spisku i olaksati sebi. Uzmi izderi se u sobi,na livadi dodji ovde i normalno diskutuj. Nisi faca ako dodjes ovde j*** sve zivo i mrtvo,sva pokoljenja i izgovaras najgore psovke,pravis se mangup (bez uvrede za bilo koga),faca si kada dodjes ovde okacis slike sa SB i ispricas svoj dogadjaj kao sto radi Gandalf, ne folira se,kultaran covek koji ce ti pomoci bila kada i bilo gde. Tada si faca. Gandalfa sam vec 2 puta spomenuo jer je stvarno faca covek i sasvim korektan i kulturan,a u pozicije je da moze nosem parati oblake,ali to ne radi. Shvatam i ja da je ovo navijacki forum,ali pokazimo malo kulture,sve se moze i na lepsi nacin reci,Ili ako se omakne izmeniti rec umesto jebem-staviti hebem ili kako vec ako bas moras.Psovke se ne mogu iskoreniti,ali se mogu smanjiti.Potpuno je neprihvatljivo vređanje igrača na rasnoj,verskoj i nacionalnoj osnovi.Ja imam 34 godine i porodičan sam čovek,i kad igra Chelsea ori se cela zgrada,ali od mene nikada nećete pročitati nijednu psovku upućenu nekome iz kluba.To je stvar kulture,vaspitanja i ljubavi prema klubu. Upravo tako, Kapa dole za post. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121401 Afaik, za android se ne treba crackatevo linkahttp://www.apk4.net/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=660Inace za android sve aplikacije na googleu mozete nac, pored naziva i verzije aplikacije upisite "apk"Hvala i tebi i relu,konačno sam uspeo,svaka čast.ПоÑлато Ñа ST26i кориÑтећи Тапаток 2 Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121935 Slika ne prikazuje ništa vulgarno, ne prikazuje bradavice ni ništa. A čim se hvata za tako tanke niti znamo gdje smo. I ne prosipam ništa, nego samo želim ukazati kako forum učiniti boljim i kvalitetnijim, ali vidim da u BiH to kod rijetkih dolazi do glave da se napravi civiliziranije mjesto okupljanja navijača. Evo rješenje za ove probleme. Otvoriti u Spam Headquarters sekciji temu - "Psovanje igračima, treneru i ostalim opsovivim stvarima" i samo tu psovati, a na ostalim temama normalnu raspravu voditi. A da ta tema bude naravno vidljiva samo za forumaše, kao što bi i bila u tom dijelu foruma svakako. Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121938 Slika ne prikazuje ništa vulgarno, ne prikazuje bradavice ni ništa.A čim se hvata za tako tanke niti znamo gdje smo. I ne prosipam ništa, nego samo želim ukazati kako forum učiniti boljim i kvalitetnijim, ali vidim da u BiH to kod rijetkih dolazi do glave da se napravi civiliziranije mjesto okupljanja navijača. Evo rješenje za ove probleme. Otvoriti u Spam Headquarters sekciji temu - "Psovanje igračima, treneru i ostalim opsovivim stvarima" i samo tu psovati, a na ostalim temama normalnu raspravu voditi. A da ta tema bude naravno vidljiva samo za forumaše, kao što bi i bila u tom dijelu foruma svakako.Dobar prijedlog.Osobno ga podrzavam, no normalno vodje foruma ce odlucit. Kako god bilo nek bude :) Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121939 ne služi li već SB tome ? olfo da se samo tamo psuje pa da se poštedi teme trenera, igrača itd.. Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121940 E Relo, jel tapatalk plugin na forumu updejtan zadnjih mjeseci? Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121945 ne služi li već SB tome ? olfo da se samo tamo psuje pa da se poštedi teme trenera, igrača itd.. Služi, ali se ne poštuje. Očito neki imaju potrebu baciti koju psovku i dolje na forumu. Ovo je rješenje. Otvoriti temu pa psuj do mile volje. Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121946 Hahahah. Bila bi ludnica kad bi otvorili temu za psovke. Osobono taj prijedlog podrzajem :D. Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121963 također podržavam bila bi šteta da neke maštovite psovke odu u nepovrat na shoutboxu ovako će u temi ostati zauvijek :D Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121970 Cae eto svaka cast za konstruktivno resenje, mislim da bi svima bilo ugodjeno na odlican nacin,mnogo bolje bi bilo i mnogo lepse. Prijavi
12. maj 2013.13 god. Autor comment_121989 E Relo, jel tapatalk plugin na forumu updejtan zadnjih mjeseci? Jeste, prije 15-ak dana. I, ne, ne može tema za psovke. Valja meni mrijet, šta ću Bogu reći kad me upita: A što bolan dozvoli onakvu temu? Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121999 Jeste, prije 15-ak dana. I, ne, ne može tema za psovke. Valja meni mrijet, šta ću Bogu reći kad me upita: A što bolan dozvoli onakvu temu? Pa reci sveo sam na minimum psovke. Ovako se psovalo po citavom forumu i sb-u a ovako samo u "DZEHENEM TEMI" Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_122051 Jeste, prije 15-ak dana. I, ne, ne može tema za psovke. Valja meni mrijet, šta ću Bogu reći kad me upita: A što bolan dozvoli onakvu temu? Pitat će te Bog ovako: reLo što si bolan dozvolio da se psuje po čitavom forumu, kad si mogao to svesti na samo jednu temu? A i bilo bi ljepše kad bi se s 95% foruma uklonilo to psovanje, stvarno kočijaški izgleda. Dobro je stiff rekao. Prijavi
12. maj 2013.13 god. Autor comment_122052 Mogu staviti zvjezdice umjesto određenih riječi, al' to nema efekta jer će se stavljati između slova tačke, donje crtice i sl. samo da se zaobiđe zabrana... Pa sve dok se u paintu ne budu pisale te psovke i kačene u obliku slike :D Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_122060 Ma mani se toga, tih zvjezdica. Nebi bilo lose stvarno imaati temu za ispuhavanje a ovamo na ostalim mjestima zabraniti psovanje Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.