Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

Daj nemojte pizdit i davat banove za psovanje boga, koji vam je, nismo jebena katolička škola za djevojčice nego nogometni forum.

I zbog toga bi netko trebao imat' pravo da po forumu psuje ko kočijaš?

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Daj nemojte pizdit i davat banove za psovanje boga, koji vam je, nismo jebena katolička škola za djevojčice nego nogometni forum.

Na nogometnom forumu se moze lijepo diskutovati i bez psovanja Boga.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Psovanje Boga je direktni atak na forumaše koji u istog vjeruju, što znači da je to vrijeđanje na monoteističkoj osnovi.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2

Jeste, jeste tako pise u zakonu.

Psovanje Boga je direktni atak na forumaše koji u istog vjeruju, što znači da je to vrijeđanje na monoteističkoj osnovi.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2

E jbga sad..

Smiješno. Ubuduće banuj svakoga ko okači onaj smajlić za hljeb, jer ja to vidim kao direktan atak na mene koji vjerujem u hljeb. 

Yn91Zlh.jpg

Nije baš smajlić, ali uvijek se može napraviti mali Aliaksandr koji drži tablu. :D

Smiješno. Ubuduće banuj svakoga ko okači onaj smajlić za hljeb, jer ja to vidim kao direktan atak na mene koji vjerujem u hljeb. 

Pretjero si. Nije ni približno isto. Šta bi bilo kad bi svatko sada psovao, doklen bi to dovelo. Ima nas što nam se sviđa što nitko ne psuje nego se kulturno razgovara. Iako i ja i ostali opsujemo nešto to nije ni blizu ove psovke. 

Pretjero si. Nije ni približno isto. Šta bi bilo kad bi svatko sada psovao, doklen bi to dovelo. Ima nas što nam se sviđa što nitko ne psuje nego se kulturno razgovara. Iako i ja i ostali opsujemo nešto to nije ni blizu ove psovke. 

A čuj, imaš ljude koji su štovali krave, ako dokazano postoje takvi koji štuju i vjeruju u kruh/hl(j)eb zabranit ćemo i to :D

A čuj, imaš ljude koji su štovali krave, ako dokazano postoje takvi koji štuju i vjeruju u kruh/hl(j)eb zabranit ćemo i to :D

A znam. U mojoj vjeri kruh ima značajnu ulogu ali opet smatram da ovoj psovki nema mjesta ovdje. I ja se naživciram lako ali kada do toga dođe psujem roga :D Baš mi se i sviđa što nije ovo "krčma" neka i što nas ima od svakuda i različitih i što se ne psuje kao u "krčmi". Al dobro, tko sam ja da sudim, tu je Relo :D

Mislim da bi ovo trebala biti zabranjena forma psovanja na forumu:

Jebo te Bog (zabranjeno)

a ovo dozvoljena:

Jebo te bog / jebali te bogovi (dozvoljeno)

U svim pravopisima (i HR i Bos i Srb) Bog (onaj u kojeg vjeruju vjernici katolici, pravoslavci, muslimani - svak na svoj način) piše se velikim početnim slovom i to je svetinja mnogima. Treba razumjeti i onda to izbjegavati. Ali kad se piše malim slovom u jednini ili množini ima skroz drugi značaj. Može u tom slučaju biti npr. "Drogba je bog" ili kad opsuješ tako boga ili bogove "Jebem ti troboga", "Jebem ti sto bogova". Misli se na uzvišeno biće, legendu (Drogba), misli se na grčke bogove itd. Ali Bog je Bog u monoteizmu i to ne treba psovati. Znači staviti malo početno slovo ili u množini i onda zaista ne vidim razloga da ikoga to zaboli što se psuje neki tamo bog ili bogovi, bio to Hercules, Zeus, šta li već.

Ipak da bude preporuka da se izbjegava psovanje bilo čega, jer je to odraz nekulture :D ajmo reći...

Mislim da bi ovo trebala biti zabranjena forma psovanja na forumu:

Jebo te Bog (zabranjeno)

a ovo dozvoljena:

Jebo te bog / jebali te bogovi (dozvoljeno)

U svim pravopisima (i HR i Bos i Srb) Bog (onaj u kojeg vjeruju vjernici katolici, pravoslavci, muslimani - svak na svoj način) piše se velikim početnim slovom i to je svetinja mnogima. Treba razumjeti i onda to izbjegavati. Ali kad se piše malim slovom u jednini ili množini ima skroz drugi značaj. Može u tom slučaju biti npr. "Drogba je bog" ili kad opsuješ tako boga ili bogove "Jebem ti troboga", "Jebem ti sto bogova". Misli se na uzvišeno biće, legendu (Drogba), misli se na grčke bogove itd. Ali Bog je Bog u monoteizmu i to ne treba psovati. Znači staviti malo početno slovo ili u množini i onda zaista ne vidim razloga da ikoga to zaboli što se psuje neki tamo bog ili bogovi, bio to Hercules, Zeus, šta li već.

Ipak da bude preporuka da se izbjegava psovanje bilo čega, jer je to odraz nekulture :D ajmo reći...

jao Cae. Ova Mostarska vrućina stvarno na tebe utječe :D

Nije usvojen zakon, evo opet ban na 5 dana :D

Hahahahhahahah.. Kako si mu hladnokrvno uručio ban.. :D 
P.S. Cae prestani više ložit ovaj napaćeni narod! :D 
Usvoji li se Caeov prijedlog onda se stvarno trebamo zapitati šta nam je. .:D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.