26. maj 2013.13 god. comment_125598 Jedna molba samo ako neko od dragih kolega sa foruma napise post koji se "sastoji od 15 cm" i pritom lepo obrazlaže svoje mišljenje i stanje stvari ,nemojte ga molim vas citirati i na to dodati 3-4 reči ako postoji kakav deo na koji bi imao šta da dodas dovoljno je da se taj deo sam izdvoji,nije preko potrebno da se ceo post citira Prijavi
6. juni 2013.13 god. Autor comment_127729 Sta se desava sa Tapatalk-om? Napravljen, radi ponovo! Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127822 Ja bih zamolio, mada znam da neće pomoći al eto, da se ne citiraju zadnji postovi u temi tj. post iznad. Jedino ako želiš neki dio specifičan pa ajd isjeci ga nekako šta ja znam, al kad neko stavi 17 slika i onda dođe neko i citira sve te slike da bi napiso dvije riječi... Pa nepregledno je do kurca. I posebno me čudi što Cae to radi u zadnje vrijeme, iako je on ovdje od početka... Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127914 Ja bih zamolio, mada znam da neće pomoći al eto, da se ne citiraju zadnji postovi u temi tj. post iznad. Jedino ako želiš neki dio specifičan pa ajd isjeci ga nekako šta ja znam, al kad neko stavi 17 slika i onda dođe neko i citira sve te slike da bi napiso dvije riječi... Pa nepregledno je do kurca. I posebno me čudi što Cae to radi u zadnje vrijeme, iako je on ovdje od početka... ok :D Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_127938 Ja bih zamolio, mada znam da neće pomoći al eto, da se ne citiraju zadnji postovi u temi tj. post iznad. Jedino ako želiš neki dio specifičan pa ajd isjeci ga nekako šta ja znam, al kad neko stavi 17 slika i onda dođe neko i citira sve te slike da bi napiso dvije riječi... Pa nepregledno je do kurca. I posebno me čudi što Cae to radi u zadnje vrijeme, iako je on ovdje od početka... Upravu si. I ja sam to primjetio. Neću to više raditi. Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128029 Ponovo radi bioskop :-DSent from my HTC One X using Tapatalk 2 Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129421 Predlažem da se kod stavljanja nekih vijesti o klubu stavi link sa portala, a ne nekog stranog medija, ako u tom trenutku postoji. Nema mi logike postavljat linkove stranih izvora, a imamo svoj vlastiti portal. Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129422 Predlažem da se kod stavljanja nekih vijesti o klubu stavi link sa portala, a ne nekog stranog medija, ako u tom trenutku postoji. Nema mi logike postavljat linkove stranih izvora, a imamo svoj vlastiti portal. Ne daj na se, ne daj svoje, nemoj tuđe - prokleto je :P Prijavi
16. juni 2013.13 god. comment_129878 Milslim zato što je Boga opsovao kad ga je hasselbank iznervirao, a dobro onda to je samo 5 dana znam iz iskustva... Prijavi
16. juni 2013.13 god. comment_129985 reLo se razbaco ovih dana neš.Otvorite oči i uši reLo vreba!!! :D Prijavi
16. juni 2013.13 god. comment_130006 Sami smo krivi,jos nam je covjek lijepo sliku stavio da nas SAMO gleda ! X_X :D Prijavi
16. juni 2013.13 god. comment_130011 Nek odmori malo Kale, nek se ispuše, bolje za njega. A inače: Prijavi
16. juni 2013.13 god. comment_130022 Daj nemojte pizdit i davat banove za psovanje boga, koji vam je, nismo jebena katolička škola za djevojčice nego nogometni forum. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.