Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Jedna molba samo

ako neko od dragih kolega sa foruma napise post koji se "sastoji od 15 cm" i pritom lepo obrazlaže svoje mišljenje i stanje stvari ,nemojte ga molim vas citirati i na to dodati 3-4 reči

ako postoji kakav deo na koji bi imao šta da dodas dovoljno je da se taj deo sam izdvoji,nije preko potrebno da se ceo post citira  

• 2 sedmice kasnije...

Ja bih zamolio, mada znam da neće pomoći al eto, da se ne citiraju zadnji postovi u temi tj. post iznad. Jedino ako želiš neki dio specifičan pa ajd isjeci ga nekako šta ja znam, al kad neko stavi 17 slika i onda dođe neko i citira sve te slike da bi napiso dvije riječi... Pa nepregledno je do kurca.

I posebno me čudi što Cae to radi u zadnje vrijeme, iako je on ovdje od početka...

Ja bih zamolio, mada znam da neće pomoći al eto, da se ne citiraju zadnji postovi u temi tj. post iznad. Jedino ako želiš neki dio specifičan pa ajd isjeci ga nekako šta ja znam, al kad neko stavi 17 slika i onda dođe neko i citira sve te slike da bi napiso dvije riječi... Pa nepregledno je do kurca.

I posebno me čudi što Cae to radi u zadnje vrijeme, iako je on ovdje od početka...

ok :D

Upravu si. I ja sam to primjetio. Neću to više raditi.

Predlažem da se kod stavljanja nekih vijesti o klubu stavi link sa portala, a ne nekog stranog medija, ako u tom trenutku postoji.
Nema mi logike postavljat linkove stranih izvora, a imamo svoj vlastiti portal.

Predlažem da se kod stavljanja nekih vijesti o klubu stavi link sa portala, a ne nekog stranog medija, ako u tom trenutku postoji.
Nema mi logike postavljat linkove stranih izvora, a imamo svoj vlastiti portal.

Ne daj na se, ne daj svoje, nemoj tuđe - prokleto je :P

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.