8. maj 2013.13 god. comment_120653 Morao sam ponovo da instaliram tapatalk<br /><br />Sent from my HTC One X using Tapatalk 2 Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_120942 relo popravi ovo u vezi yt videa, mogu vidjeti samo kad neko direktan link staviSent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121043 jel moze neko da mi da link za besplatan tapatalk, ako postoji? Prijavi
9. maj 2013.13 god. Autor comment_121059 jel moze neko da mi da link za besplatan tapatalk, ako postoji?forum.mobilism.comRegistruj se na tu stanicu, na njoj imaš svaku aplikaciju krekovanu.Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121061 Afaik, za android se ne treba crackatevo linkahttp://www.apk4.net/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=660Inace za android sve aplikacije na googleu mozete nac, pored naziva i verzije aplikacije upisite "apk" Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121073 Predlažem nadopunu i ispravljanje pravilnika koji se ionako u praksi uopće ne primjenjuje, i to pothitno. Forum je texas bez ikakvih pravila i kontrole, jedino što se pazi je da se nekom ne kaže da je četnik ili ustaša, a kada se psuju i vrijeđaju igrači na temelju rase, religije (židovi) i slično, to je potpuno normalno i dopušta se. Ne razumijete da je to loše za reputaciju foruma, da zbog toga je svaka tema puna klinačkih prepucavanja, a velika većina starijih navijača nema volje sudjelovati u tim glupim i površnim natezanjima. Vrhunac je zadnja tema utakmice s Tottenhamom, stvarno se zapitam što nije u redu s pojedincima. Psuješ Benitezu, psuješ Benayounu, psuješ Torresu, pa prijatelju dragi, to su profesionalci čiji je posao baviti se nogometom, dobili su taj posao u našem klubu i obavljaju ga najbolje što znaju. Ne izađe Benayoun na teren pa kaže, danas mi se baš ne da, pa ne igra dobro. Kako vam takve osnovne stvari nisu jasne? Mene bi trebalo biti baš briga, što je meni ovaj forum, ali dobronamjerno savjetujem kako administraciju, tako i sve članove, s ovim odvratnim ponašanjem i praksom koja se ustalila, ostat ćete vremenom na skupini od 10 ljudi pa se vrijeđajte međusobno. Ne znam čemu koristi "prijavi post" opcija, što uopće u pravilniku ima za prijavljanje? Prema pravilniku, potpuno je dopušteno pisanje bilo kakvih psovki i uvreda. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121083 ja se slažem, psovanja na nacionalnoj, rasnoj i vjerskoj osnovi bi trebala bit sankcionirana al opet mora se razumjet i psovanje i igrača, pa to je nogomet to je normalno, kolko sam ja osobno puta i kolko sam samo puta čuo grde komentare na račun igrača za vrijeme utakmica, ovo je maltene isto, živci rade, al slažem se neka granica bi trebala bit ako nema moralna onda je mora administracija napravit. I moram reć da razumijem vrijeđanja toresa i beniteza, o prvom je potrošeno rječi i stvarno mi se više neda, drugi nije štedio navijače chelsija davnih dana zašto bi njega navijači Chelsija sad ? al sve u svmeu da, neke gnjusne i brutalne komentare bi trebalo kaznit Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121086 Nikad nisam napisao za Benayouna neku uvredu zbog toga što je židov ili tako nešto, Mikelu, Ramiresu i ostalima zato što su crnci. Ali zašto ne bi napisa Torresu da je nesposoban? Najbolje da neće bit psovki pa jebote svak na forumu voli ovaj klub i gube se živci, najbolje da ću ja pazit kad izgubim živce da ne napišem da im jebem ovo ili ono.. Ali uvrede na rasnoj i vjerskoj osnovi bi trebalo kažnjavati. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121089 Ja se jedino ne slažem s vrijeđanjem Benayouna na osnovu njegove vjere. I to čak možda ne toliko samo zbog toga, već radi licemjerstva jer ti isti ljudi psuju Yossia, a drugog Židova Abramoviča kuju u zvijezde. Srećom normalna smo raja, nema ispada na nacionalnoj i religijskoj osnovi ili bilo kakvih teških uvreda među članovima, a ostalo je dobro. Mi smo svi navijači, ovo je navijački forum i bilo bi mi potpuno glupo da ne mogu doći ovdje s hejtom prema FSW-u i vidjeti da taj hejt dijele i drugi ljudi. Bilo bi mi još gluplje da se moram pretvarati i pisati diplomatske postove kad znam šta osjećam i kako to želim i mogu najbolje ispoljiti (tako što ću ga poslati u pm). Ima li koji navijač da je otišo na utakmicu i da nije psovao, ako ima neka se javi da mu prvo skinem kapu, a onda kažem da nije pravi navijač. ;) Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121091 Sto se mene tice sve se moze zabraniti, ali ja cu i dalje vrijedjati benayouna po rasnoj, religijskoj, mentalnoj, nosatoj osnovi, a debelog dok ne ode iz kluba. Nema veze banujte svaki put, ali to se jednostavno mora. Prijavi
9. maj 2013.13 god. Autor comment_121093 Da se takvi postovi kažnjavaju na forumu bi bilo maksimalno pet ljudi.Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121094 Postoji prijavi post, zato da prijavis nekoga ko vrijedja drugog korisnika foruma, onoga koji spama itd. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121109 Postoji prijavi post, zato da prijavis nekoga ko vrijedja drugog korisnika foruma, onoga koji spama itd. Kad prijavis post postajes drukara. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121135 @Vinko, ovo je maltene isto? Ne psuješ u bradu živčan nego svjesno sjediš u stolici i tipkaš po tipkovnici kako nekom jebeš mater. Ne ti, nego bilo tko. Kako Torres nije štedio navijače Chelseaja? Njegov posao je nogomet, doveden je u Chelsea zato jer je klub tako htio, i ne postavlja se sam da igra. Daje najbolje od sebe, i ima najbolju želju, gdje je tu opravdanje za vrijeđanje? To je sramota za stranicu, forum i zajednicu. @Wisey, ma kakvi smo mi navijači, kad je trebalo platiti hosting za taj naš "sveti" forum, utjelovljenje našeg kluba na našim prostorima, petoro ljudi se javilo. I ja prvi psujem, i to ne malo, ali ovo je forum, ovo je tekst crno na bijelo što može svatko vidjeti, i to je sramota i neugodno takve stvari čitati. Nitko ne kaže da trebaš diplomatski oblikovati postove, ali ovo što se događa na forumu je potpuno druga krajnost. Da se takvi postovi kažnjavaju na forumu bi bilo maksimalno pet ljudi. Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Ali zato bi ti došli ljudi koji imaju volju neke konstruktivne stvari pisati i raspravljati. I ne trebaš kažnjavati, nego napraviti pravilnik koji će se poštovati, i nitko ti neće otići s foruma zato jer ne može jebat mater nekome na temi. Imate shoutbox, razvalite se od psovanja. Ti si prvi napisao da je Benayoun "dobar za sapuna". Evo, ja sam Židov. To me vrijeđa na nacionalnoj i vjerskoj osnovi. Što sad? Prijavi
9. maj 2013.13 god. Autor comment_121137 @Vinko, ovo je maltene isto? Ne psuješ u bradu živčan nego svjesno sjediš u stolici i tipkaš po tipkovnici kako nekom jebeš mater. Ne ti, nego bilo tko.Kako Torres nije štedio navijače Chelseaja? Njegov posao je nogomet, doveden je u Chelsea zato jer je klub tako htio, i ne postavlja se sam da igra. Daje najbolje od sebe, i ima najbolju želju, gdje je tu opravdanje za vrijeđanje? To je sramota za stranicu, forum i zajednicu. @Wisey, ma kakvi smo mi navijači, kad je trebalo platiti hosting za taj naš "sveti" forum, utjelovljenje našeg kluba na našim prostorima, petoro ljudi se javilo. I ja prvi psujem, i to ne malo, ali ovo je forum, ovo je tekst crno na bijelo što može svatko vidjeti, i to je sramota i neugodno takve stvari čitati. Nitko ne kaže da trebaš diplomatski oblikovati postove, ali ovo što se događa na forumu je potpuno druga krajnost. Da se takvi postovi kažnjavaju na forumu bi bilo maksimalno pet ljudi.Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Ali zato bi ti došli ljudi koji imaju volju neke konstruktivne stvari pisati i raspravljati. I ne trebaš kažnjavati, nego napraviti pravilnik koji će se poštovati, i nitko ti neće otići s foruma zato jer ne može jebat mater nekome na temi. Imate shoutbox, razvalite se od psovanja. Ti si prvi napisao da je Benayoun "dobar za sapuna". Evo, ja sam Židov. To me vrijeđa na nacionalnoj i vjerskoj osnovi. Što sad?Nema veze sapun s tim. To sam rekao jer ima kvalitetne kosti, može se iz njih kvalitetna židovska želatina izvući.Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121139 Nema veze sapun s tim. To sam rekao jer ima kvalitetne kosti, može se iz njih kvalitetna židovska želatina izvući. Sent from my XT701 using Tapatalk 2 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHA, BOG APSOLUTNI Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121141 Predlažem nadopunu i ispravljanje pravilnika koji se ionako u praksi uopće ne primjenjuje, i to pothitno. Forum je texas bez ikakvih pravila i kontrole, jedino što se pazi je da se nekom ne kaže da je četnik ili ustaša, a kada se psuju i vrijeđaju igrači na temelju rase, religije (židovi) i slično, to je potpuno normalno i dopušta se. Ne razumijete da je to loše za reputaciju foruma, da zbog toga je svaka tema puna klinačkih prepucavanja, a velika većina starijih navijača nema volje sudjelovati u tim glupim i površnim natezanjima. Vrhunac je zadnja tema utakmice s Tottenhamom, stvarno se zapitam što nije u redu s pojedincima. Psuješ Benitezu, psuješ Benayounu, psuješ Torresu, pa prijatelju dragi, to su profesionalci čiji je posao baviti se nogometom, dobili su taj posao u našem klubu i obavljaju ga najbolje što znaju. Ne izađe Benayoun na teren pa kaže, danas mi se baš ne da, pa ne igra dobro. Kako vam takve osnovne stvari nisu jasne? Mene bi trebalo biti baš briga, što je meni ovaj forum, ali dobronamjerno savjetujem kako administraciju, tako i sve članove, s ovim odvratnim ponašanjem i praksom koja se ustalila, ostat ćete vremenom na skupini od 10 ljudi pa se vrijeđajte međusobno. Ne znam čemu koristi "prijavi post" opcija, što uopće u pravilniku ima za prijavljanje? Prema pravilniku, potpuno je dopušteno pisanje bilo kakvih psovki i uvreda. EDIT: Što nema jednog čovjeka što se slaže sa mnom? Vidio sam da je grena nešto slično napisao za psovanje, a ostali, što vam je potpuno normalno sve ovo? :S Pokušao sam na to ukazati još prije godinu dana, da se odaberu ozbiljniji moderatori koji će kontrolirati i dijeliti kazne, no ništa nije bilo na kraju. Razlog i zbog kojeg sam prestao biti aktivan i posjećivat forum, jednostavno je Teksas kako ti kažeš. "Hejt" se može izraziti i drugačije, ne samo vulgarizmom i hebanjem po spisku. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121144 Nema veze sapun s tim. To sam rekao jer ima kvalitetne kosti, može se iz njih kvalitetna židovska želatina izvući. Sent from my XT701 using Tapatalk 2 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHA, BOG APSOLUTNI Ha ha, jest smiješno u pičku materinu, evo valjam se po podu kakve ste božine i kraljine. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121147 Čekaj malo. Stif nam prosipa neku priča, a u njegovoj 'čaršiji', odnosno na njegovom avataru jedna veom lijepa, kulturna i uljudna fotografija, u skladu s pravilima svakog mogućem foruma. Ne trebam više ništa reći. File Eto prekosutra je okupljanje, doći će 50-ak ljudi, članova, službenog navijačkog kluba koji ima svoju web-stranicu i forum. Svi su oni platili članarinu. Ne znam o kakvim ti 'navijačima' govoriš, ali ja znam o kakvim ja navijačima govorim. I ovo što oni kažu, ja ću ti prvi sad otići na temu FSW-a i jebaću mu milu majku, pa nek mi pukne bananu. Ja ću se vratiti i uradiću to opet i opet. De mi ti molim te nađi neki lijep način kako da mu jebem majku, pa ću te poslušati. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121150 krivo si pročitao, ne da torres nije štedio navijčae Chelsija, Benitez ih nije štedio, ako se prisjetiš (a ako ne kolege su na njegovoj temi kad je došao ostavile u više navrata njegove izjave) on je dosta pljuvao po Chelsijevim navijačima odnosno nama, naravno na jedan fin način pred medijima privatno je to vjerojatno zvučalo vulgarnije, al neznamo pa ostanimo na tim finim podjebavanjima. Zašto bi nakon toga mi Chelsijevi navijači trebali njega poštovat i pričat o njemu kao ravnopravnom članu ovog kluba ? samo zato što su ga "veliki nogometni znalci" u našoj upravi stavili na tu funkciju ? š čim su usput budi rečeno također pokazali kolko poštuju i cjene navijače. I kao što si rekao njemu je to bio posao, torresu je to posao a s druge strane se tjera Lampsa i otjeralo se RDM-a kojima je ovaj klub puno više od posla, e to je ono što treba da zabrinjava navijače Chelsija a ne to što se nekom debelom kretenu govori da je debeli kreten i što se torresu govori da je bust jer je bustčina največa, takav fail u nogometu još viđen nije, ljudi se i dan danas rugaju toresu.. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121153 Čekaj malo. Stif nam prosipa neku priča, a u njegovoj 'čaršiji', odnosno na njegovom avataru jedna veom lijepa, kulturna i uljudna fotografija, u skladu s pravilima svakog mogućem foruma. Ne trebam više ništa reći. I ovo što oni kažu, ja ću ti prvi sad otići na temu FSW-a i jebaću mu milu majku, pa nek mi pukne bananu. Ja ću se vratiti i uradiću to opet i opet. De mi ti molim te nađi neki lijep način kako da mu jebem majku, pa ću te poslušati. Slika ne prikazuje ništa vulgarno, ne prikazuje bradavice ni ništa. A čim se hvata za tako tanke niti znamo gdje smo. I ne prosipam ništa, nego samo želim ukazati kako forum učiniti boljim i kvalitetnijim, ali vidim da u BiH to kod rijetkih dolazi do glave da se napravi civiliziranije mjesto okupljanja navijača. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121162 Ima li koji navijač da je otišo na utakmicu i da nije psovao, ako ima neka se javi da mu prvo skinem kapu, a onda kažem da nije pravi navijač. ;) ja san otisa na hajduka i nisan ispsova nista Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121170 Nema veze sapun s tim. To sam rekao jer ima kvalitetne kosti, može se iz njih kvalitetna židovska želatina izvući. Sent from my XT701 using Tapatalk 2 jbt relo plačem AHAHAHAHHAHAHAHAHAH dajte ljudi moji, zaboravljate neke stvari kao prvo - ovo je navijački (nogometni) forum a kao drugo - Balkanci smo, realno psovke su dio naše kulture i ne treba se toga sramiti sve je dobro dok se forumaši ne počnu vrijeđat međusobno Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121173 Ljudi jedan savjet:Cim sudija svira kraj utakmice odmah se odjavite sa foruma. Na taj nacin postovi koji sadrze psovke ce se smanjiti za 50-60%,jer komentarisanjem utakmica,igraca, trenera odmah posle utakmice posebno ovih losih utakmica jednostavno niko nije u stanju da razmislja razumno to znam po sebi. Ja npr.sam sinoc cim je sudija svirao kraj odmah otisao na balkon uzeo svjezeg vazduha i otisao na spavanje(prije toga sam 3-4 puta udario sakom u zid) a toliko sam bio ljut da sam mogao da opsujem sve i svasta na temi Chelsea-Tottenham,Benitez,Benayun itd ali sam se jednostavno suzdržao od toga i sutradan sam hladne glave napisao razuman post. Sa druge strane donekle razumijem i nekog ko na forumu napise post sa psovkama jer ipak živci rade,ali u slucaju nekih uvreda na nacionalnoj,vjerskoj ili rasnoj osnovi ipak treba da postoje neke kazne. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.