15. januar 2013.13 god. comment_101905 [quote name='Kalouda' timestamp='1358263359' post='101895'] Pjesma/pesma koju trenutno slušam Svijet/svet filmova i serija Najsmješnije/najsmešnije izjave na našem forumu Svijet/svet automobilizma Kako provodite ljeto/leto? Lige i reprezentacije iz regije/regiona Svjetsko/svetsko prvenstvo 2014 - Kvalifikacije Transferi u svijetu/svetu Najpodcjenjeniji/najpodcenjeniji i najprecjenjeniji/najprecenjeniji igrači Ostale lige svijeta/sveta i nogometne/fudbalske zanimljivosti Nogometni/fudbalski stadioni Svijet/svet navijača Biseri svetskog/svijetskog fudbala/nogometa Ex-YU fudbalska/nogometna reprezentacija UEFA Financial fair play (financijska/finansijska fair igra) Povijest/historija/istorija SP-a i EURO-a Ljetni/letnji prelazni rok 2012 (non-CFC) Tehnologija u fudbalu/nogometu pa jel mene neko zajebava? [b] [/b] [/quote] mislim da je ovo bezveze...trebalo bi još prevesti i na kineski... Prijavi
15. januar 2013.13 god. comment_101914 Dvojezični natpisi nam nisu potrebni. Ne igramo ovdje nikakve političke igre, pa da smo dužni njegovati nazivlja jednog i drugog jezika. Svi mi na forumu dobro razumijemo šta znači i svet i svijet, i fudbal i nogomet i tako dalje. Nepotrebno je po mom mišljenju, time se pridodaje nepreglednosti foruma i mislim da bi bilo bolje, a vjerujem da takvo mišljenje dijeli većina, da su naslovi tih tema pisani u samo jednom obliku. Koji će se jezik koristiti, hrvatski, srpski, bošnjački, albanski, turski il kineski, svejedno mi je, sve dok se jasno razumije o čemu je pojedina tema. Prijavi
15. januar 2013.13 god. Autor comment_101944 Cae vrati stare naslove. Ako je pokretač teme napisao svet, nemaš ti Šta mijenjati naslov. Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102697 Bi li neko mogao uraditi prevod na nas jezik od dokumentarca : Kings Of Europe, The Chelsea Story? Bio bih mu jako zahvalan . Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102701 [quote name='Blues_95' timestamp='1358620359' post='102697'] Bi li neko mogao uraditi prevod na nas jezik od dokumentarca : Kings Of Europe, The Chelsea Story? Bio bih mu jako zahvalan . [/quote] Do kad mora biti gotovo? Jer sam zauzet sa jednim za******* kolokvijem u ponedjeljak pa ne mogu prije počet Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102703 [quote name='Pifonis' timestamp='1358622558' post='102701'] Do kad mora biti gotovo? Jer sam zauzet sa jednim za******* kolokvijem u ponedjeljak pa ne mogu prije počet [/quote] Kad god mozes druze . Samo nemoj da zaboravis :) Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102704 Ajde ovako, posalji mi tekst u inbox ovdje ako mozes i nakon faksa u ponedjeljak pocinjem sa tim Prijavi
5. februar 2013.13 god. comment_106015 [quote name='Kalouda' timestamp='1358263359' post='101895'] Pjesma/pesma koju trenutno slušam Svijet/svet filmova i serija Najsmješnije/najsmešnije izjave na našem forumu Svijet/svet automobilizma Kako provodite ljeto/leto? Lige i reprezentacije iz regije/regiona Svjetsko/svetsko prvenstvo 2014 - Kvalifikacije Transferi u svijetu/svetu Najpodcjenjeniji/najpodcenjeniji i najprecjenjeniji/najprecenjeniji igrači Ostale lige svijeta/sveta i nogometne/fudbalske zanimljivosti Nogometni/fudbalski stadioni Svijet/svet navijača Biseri svetskog/svijetskog fudbala/nogometa Ex-YU fudbalska/nogometna reprezentacija UEFA Financial fair play (financijska/finansijska fair igra) Povijest/historija/istorija SP-a i EURO-a Ljetni/letnji prelazni rok 2012 (non-CFC) Tehnologija u fudbalu/nogometu pa jel mene neko zajebava? [b] [/b] [/quote] Oće iko išt uradit povodom ovoga ili i dalje gledamo ovu šprdnju od foruma? al ovo mi je ubjedljivo najjače Najpodcjenjeniji/najpodcenjeniji i najprecjenjeniji/najprecenjeniji igrači Prijavi
5. februar 2013.13 god. Autor comment_106017 Cae ispravi ovo, vrati originalne naslove. Ako nećeš ti ja ću! Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
5. februar 2013.13 god. Autor comment_106112 Ispravio sam naslove tema i usput sam se čudio kako je Cae-u naumpala tolika glupost da na 3 jezika piše naslove :S Ako uočite još neku temu da nije ispravljen naslov postajte mi ovdje link ka istoj. Prijavi
8. februar 2013.13 god. comment_106448 Ja bih da se Cae-u oduzmu sve "titule" koje ovde ima... Al nije do mene... Prijavi
8. februar 2013.13 god. Autor comment_106456 [quote name='Gospodin Posebni' timestamp='1360327566' post='106450'] Oduzete su mu sve titule. [/quote] Oduzeo sam mu sve titule, ali izgleda džaba... On ih i dalje računa. [img]http://i.imgur.com/QSMgxye.png[/img] [img]http://i.imgur.com/ie3vgBk.png[/img] Prijavi
8. februar 2013.13 god. comment_106461 [quote name='reLo' timestamp='1360330715' post='106456'] Oduzeo sam mu sve titule [size=4][/quote][/size] [size=4] [/size] [size=4] [/size] [size=4] [/size] Prijavi
9. februar 2013.13 god. comment_106593 Nije fer da se sad koplje lomi na jednom čoveku(Cae)!!! Meni npr mnogo smeta([b]a i jedino[/b]) to što ima mnogo spama,neke teme više i ne posećujem(tipa Tores),da ne pominjem temu Falkao u zadnjih par dana koja se svela na razmenu ličnih mišljenja a pri tom niko nije izbacio neku vest koja je od suštinske važnosti I pored svega toga tom problemu ne pridajem veliku važnost iz prostog razloga što je većina forumaša još uvek u pubertetu,to je sasvim normalna stvar,kako vreme prolazi oni će odrasti pa će i ovaj forum postati "ozbiljan" Druga stvar je i to da na ovom forumu vlada nekakva "porodična" atmosfera pa ih ne možeš ni tek tako kažnjavati,tako da mi ovde uživamo izvesnu "pesničku slobodu" što može da predstavlja veliki plus sve dok se to ne zloupotrebljava. Tolko od mene Prijavi
9. februar 2013.13 god. comment_106619 problem sa Cae-tom je urednički posao na portalu,objavljivanje svakojakih vijesti,forum je tu sporedna stvar. Prijavi
10. februar 2013.13 god. comment_106853 pitanje: da li svima šteka kada ulaze u temu "[url="http://forum.chelseabalkan.com/index.php?/topic/64-pjesmapesma-koju-trenutno-slusam/"]Pjesma/pesma koju trenutno slušam[/url]" ? možda je samo meni, ali moguće da većini šteka jbg 45 stranica pune videa.. prijedlog da se obriše ta tema ili da se stavi u arhivu negdje, a i da se otvori nova pod istim nazivom.. Prijavi
10. februar 2013.13 god. comment_106856 [quote name='Kalouda' timestamp='1360510506' post='106853'] pitanje: da li svima šteka kada ulaze u temu "[url="http://forum.chelseabalkan.com/index.php?/topic/64-pjesmapesma-koju-trenutno-slusam/"]Pjesma/pesma koju trenutno slušam[/url]" ? možda je samo meni, ali moguće da većini šteka jbg 45 stranica pune videa.. prijedlog da se obriše ta tema ili da se stavi u arhivu negdje, a i da se otvori nova pod istim nazivom.. [/quote] meni ne šteka Prijavi
10. februar 2013.13 god. comment_106880 [quote name='Kalouda' timestamp='1360510506' post='106853'] pitanje: da li svima šteka kada ulaze u temu "[url="http://forum.chelseabalkan.com/index.php?/topic/64-pjesmapesma-koju-trenutno-slusam/"]Pjesma/pesma koju trenutno slušam[/url]" ? možda je samo meni, ali moguće da većini šteka jbg 45 stranica pune videa.. prijedlog da se obriše ta tema ili da se stavi u arhivu negdje, a i da se otvori nova pod istim nazivom.. [/quote] Meni steka . Treba dobrih 30 sekundi da se pojave videi . Prijavi
10. februar 2013.13 god. comment_106885 Nema to veze koliko tema ima stranica. Stvar je u tome što na jednoj stranici ima puno pjesma. Svaki post je novopostavljena stvar. I zato vam štopa. Prijavi
10. februar 2013.13 god. comment_106934 Ja se stvarno izvninjavam što vas prekidam Imam problem,kad god kliknem na "pogledaj novi sadržaj" izbacuje mi "Žao nam je, ali nismo našli novi sadržaj"!!! To mi se prvi put dešava.ranije mi uvek lepo izbaci sve po redosledu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.