Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

[quote name='reLo' timestamp='1357261645' post='99027']
Forum i portal nisu povezani, a te likove ćemo banovati...
[/quote]

Ok. zahvaljujem na odgovoru.
  • Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

[quote name='Caeruleus' timestamp='1357440718' post='99636']
Ma ima onaj jedan tip nick mu Barcelonist na komentarima na člancima. Čim mu otkrijemo IP adresu odmah ćemo unajmiti kostolomce da mu pokažu znanje.
[/quote]

http://www.facebook.com/damir.kismetovic Mozda je ovo on, pojavio se na fb nesto komentarisuci sliku Lamparda "Gospodin u kopackama" sa komentarom "nemate pojma" ...a nazad cover Barselone...mozda se usudio da se momacki pojavi i na stranici :D
[quote name='Torresinho_9' timestamp='1357582856' post='100046']
inspektor grena :D
[/quote]

ahhaha Kako on meni ide na zivce...a upada mi nekako u opis...omalovazava,voli Barselonu i obican musavac je,po slici nema vise od 16 godina :D
Ej ekipo slušaj vamo.

Imam jednu ideju koju bi mogli vrlo lako realizirat, a ujedno možda bi se i culo za nas i to u širem glasu. Ako bi naravno imali sreće.

Ideja je sljedeča. Da se organiziramo i damo napravit zastavu (ili nešto treče) s likom našeg omiljenog veznjaka Lamparda i s natpisom podrške i želje da mu se produži ugovor. Kada se to napravi to pošaljemo na adresu ako ju uspijemo nabavit samog Lamparda, a ako ne onda na adresu kluba. Ideju treba još malo doradit, a ujedno i organizirat da prikupimo novce za izradu i pošiljku paketa u London (pošto nas je puno na forumu, a to nije toliko skupo lako bi mogli prikupit sredstva i obavit taj dio posla).

Evo čekamo admine i ostale članove foruma da čujemo što imaju za reć.

Ako bi bilo sreće Lampard bi uvidio našu podršku i možda nam i odgovorio! :D
  • Autor
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1358021717' post='101422']Ej ekipo slušaj vamo.

Imam jednu ideju koju bi mogli vrlo lako realizirat, a ujedno možda bi se i culo za nas i to u širem glasu. Ako bi naravno imali sreće.

Ideja je sljedeča. Da se organiziramo i damo napravit zastavu (ili nešto treče) s likom našeg omiljenog veznjaka Lamparda i s natpisom podrške i želje da mu se produži ugovor. Kada se to napravi to pošaljemo na adresu ako ju uspijemo nabavit samog Lamparda, a ako ne onda na adresu kluba. Ideju treba još malo doradit, a ujedno i organizirat da prikupimo novce za izradu i pošiljku paketa u London (pošto nas je puno na forumu, a to nije toliko skupo lako bi mogli prikupit sredstva i obavit taj dio posla).

Evo čekamo admine i ostale članove foruma da čujemo što imaju za reć.

Ako bi bilo sreće Lampard bi uvidio našu podršku i možda nam i odgovorio! :D[/quote]

Ili da napravimo zastavu, skupi se nas 20 koji će je držati, i napravimo video na fazon onih curica iz Gračanice na kome se deru: 'Justinn Bieber please come to Bosnia'.

Nema ništa od toga, vjeruj mi.. Čisto bacanje para. Bolje da pare za tu namjenu uložimo u hosting i budemo mirni još 3 godine s njim.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2
[quote name='reLo' timestamp='1358022288' post='101427']
Ili da napravimo zastavu, skupi se nas 20 koji će je držati, i napravimo video na fazon onih curica iz Gračanice na kome se deru: 'Justinn Bieber please come to Bosnia'.

Nema ništa od toga, vjeruj mi.. Čisto bacanje para. Bolje da pare za tu namjenu uložimo u hosting i budemo mirni još 3 godine s njim.

[/quote]

Dobro, od tebe nisam ni očekivao drugaciji odgovor pošto sam ja u pitanju!
  • Autor
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1358022594' post='101432']

Dobro, od tebe nisam ni očekivao drugaciji odgovor pogotovo zato što sam ja dao prijedlog...[/quote]

Nemam apsolutno ništa protiv tebe i gledam te kao i svakog drugog forumaša.. Dokaz za to je činjenica da na fejsu povodom skidanja bana nisi pričao sa.caeom, nego sa mnom.. A koliko sam se korektno ponio (kao i uvijek) mislio si da se radi o caeu. Uglavnom, nemam razloga da te gledam drugim očima sve dok si normalan član foruma.
Eto nek se izjasni još par ljudi povodom ovoga, jer ti moje mišljenje ne treba značiti ništa posebno.. Ako afirmišeš ostale krenie u akciju, imate moju podršku.

[quote name='reLo' timestamp='1358022990' post='101434']
Nemam apsolutno ništa protiv tebe i gledam te kao i svakog drugog forumaša.. Dokaz za to je činjenica da na fejsu povodom skidanja bana nisi pričao sa.caeom, nego sa mnom.. A koliko sam se korektno ponio (kao i uvijek) mislio si da se radi o caeu. Uglavnom, nemam razloga da te gledam drugim očima sve dok si normalan član foruma.
Eto nek se izjasni još par ljudi povodom ovoga, jer ti moje mišljenje ne treba značiti ništa posebno.. Ako afirmišeš ostale krenie u akciju, imate moju podršku.

[/quote]

Uvijek si me uzimao na nož. Barem sam ja dobio takav dojam.

A što se tice ove moje nazovimo to "ideje" ako se ljudi sloze ok, a ako ne isto ok. Meni sinulo i dao ovdje prijedlog. A sad cemo vidjet dal ce ideja bit hop ili flop.
ja san uvik za samo ne znan koliko bi to upalilo ka sta rece relo, to bi tribalo doradit, ako jos kome padne nesto nek iskaze misljenje
btw ipak mene relo najvise voli(mrzi) ovdi
[quote name='reLo' timestamp='1358022288' post='101427']
[b]Ili da napravimo zastavu, skupi se nas 20 koji će je držati, i napravimo video na fazon onih curica iz Gračanice na kome se deru: 'Justinn Bieber please come to Bosnia'.[/b]

[/quote]oj oplakahhhhhhhhhhhh .. jbt bas konto ic spavat ovo me razbudi hahahahaha

inace i ja msm da je bacanje para i da lampardu stize stotine takvih stvari a mi cemo poslat i necemo vise ni cut za to.. sanse da ce on odg. il nesto slicno su manje od 0,01 posto
Evo ovako moj stav je o ovome - ako postoji dosta onih koji su spremni financirati takvo što onda OK, ako ne onda ništa. Evo ja npr. još nisam uplatio ni 20KM za Chelsea BiH članarinu, a kamo li ovo. Zato sve zavisi od financijske moći. Vidjet ćemo.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1358103039' post='101587']
Evo ovako moj stav je o ovome - ako postoji dosta onih koji su spremni financirati takvo što onda OK, ako ne onda ništa. Evo ja npr. još nisam uplatio ni 20KM za Chelsea BiH članarinu, a kamo li ovo. Zato sve zavisi od financijske moći. Vidjet ćemo.
[/quote]
Cae je u pravu,pogledajte koliko je ljudi ukupno uplatilo clanarinu,pa tek onda razmislite o finansiranju ove i bilo koje druge ideje.
Pjesma/pesma koju trenutno slušam
Svijet/svet filmova i serija
Najsmješnije/najsmešnije izjave na našem forumu
Svijet/svet automobilizma
Kako provodite ljeto/leto?
Lige i reprezentacije iz regije/regiona
Svjetsko/svetsko prvenstvo 2014 - Kvalifikacije
Transferi u svijetu/svetu
Najpodcjenjeniji/najpodcenjeniji i najprecjenjeniji/najprecenjeniji igrači
Ostale lige svijeta/sveta i nogometne/fudbalske zanimljivosti
Nogometni/fudbalski stadioni
Svijet/svet navijača
Biseri svetskog/svijetskog fudbala/nogometa
Ex-YU fudbalska/nogometna reprezentacija
UEFA Financial fair play (financijska/finansijska fair igra)
Povijest/historija/istorija SP-a i EURO-a
Ljetni/letnji prelazni rok 2012 (non-CFC)
Tehnologija u fudbalu/nogometu

pa jel mene neko zajebava?
[b] [/b]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.