17. novembar 2012.13 god. Autor comment_89198 dubrovcanin - ban na 30 dana zbog nacionalizma (i zahvali Bogu, htio sam permanent) Takođe, skinut mu je i moderator. Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89199 Ma nema potrebe da se ja sad nesto moljakam i tuzakam,nije mi to cilj,nego to govorim za dobrobit same nase male zajednice,a svi ovde dobro znamo sta je u pitanju ! Prijavi
17. novembar 2012.13 god. Autor comment_89201 [quote name='DROGBA750' timestamp='1353176387' post='89199'] Ma nema potrebe da se ja sad nesto moljakam i tuzakam,nije mi to cilj,nego to govorim za dobrobit same nase male zajednice,a svi ovde dobro znamo sta je u pitanju ! [/quote] Evo slučajno sam naletio na to... Neki vrag me natjera da otvorim temu 'Čestitke' i vidio sam da je tu problem... Naravno, to je sankcionisano, a bilo bi i prije da je neko prijavio post. Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89225 [quote name='reLo' timestamp='1353176379' post='89198'] dubrovcanin - ban na 30 dana zbog nacionalizma (i zahvali Bogu, htio sam permanent) Takođe, skinut mu je i moderator. [/quote] iskreno, ne slažem se s time dubro nije ništa loše napisao, a vjerujem ni mislio to je bio jako bitan i sretan dan za svakog Hrvata i dubro je uputio čestitke ja ne vidim tu nacionalizam - nije ništa loše pisao o nekoj naciji, govorio je samo o jednoj stvari koja nema veze s nacionalizmom (neću točno precizirati o čemu jer ne mislim pisati ovdje o politici, jedino ako netko baš ima veliku želju da kažem) to je kao da ja kažem sretan Dan neovisnosti svim Hrvatima i sad se uvrijedi netko tko smatra da Hrvatska ne bi trebala biti neovisna, a ja dobijem ban zbog nacionalizma ako se netko uvrijedio na post, neka admin obriše ili šta već, ali ovo veze nema s nacionalizmom i samim time ban je apsurdan Prijavi
17. novembar 2012.13 god. Autor comment_89227 [quote name='chelseathebest' timestamp='1353179927' post='89225'] iskreno, ne slažem se s time dubro nije ništa loše napisao, a vjerujem ni mislio to je bio jako bitan i sretan dan za svakog Hrvata i dubro je uputio čestitke ja ne vidim tu nacionalizam - nije ništa loše pisao o nekoj naciji, govorio je samo o jednoj stvari koja nema veze s nacionalizmom (neću točno precizirati o čemu jer ne mislim pisati ovdje o politici, jedino ako netko baš ima veliku želju da kažem) to je kao da ja kažem sretan Dan neovisnosti svim Hrvatima i sad se uvrijedi netko tko smatra da Hrvatska ne bi trebala biti neovisna, a ja dobijem ban zbog nacionalizma ako se netko uvrijedio na post, neka admin obriše ili šta već, ali ovo veze nema s nacionalizmom i samim time ban je apsurdan [/quote] Kad se taj tvoj i dubrin dan proglasi Danom neovisnosti Hrvatske tad će biti regularno da ga se čestita. Do tada će biti kažnjen bananom. Jer, trenutno je to velika provokacija za članove foruma Srpske nacionalnosti. I, zapamti, ja sam neutralan, tako da sam sigurno dobro prosudio. Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89232 Nije uopće u tome stvar, caka je da se o tome uopće nije dozvoljeno niti je potrebno da se spominje ili aludira na to iako sam svjestan važnosti. Jednostavno, na pogrešnom ste mjestu. Forum je tako koncipiran da neki član može biti neonacista u stvarnom životu što se nas tiče, ali ako ovdje raspravlja o Chelseaju, fudbalu i sportu onda je dobrodošao. Dok je recimo udruženje navijača druga priča, tu se ne prima svako. Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89234 Bas to wisey, dubro je mlado dijete, nadam se da ce se nauciti nekim stvarima u buducnosti... Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89236 [quote name='Wisey' timestamp='1353180606' post='89232'] Nije uopće u tome stvar, caka je da se o tome uopće nije dozvoljeno niti je potrebno da se spominje ili aludira na to iako sam svjestan važnosti. Jednostavno, na pogrešnom ste mjestu. Forum je tako koncipiran da neki član može biti neonacista u stvarnom životu što se nas tiče, ali ako ovdje raspravlja o Chelseaju, fudbalu i sportu onda je dobrodošao. Dok je recimo udruženje navijača druga priča, tu se ne prima svako. [/quote] slažem se i zato dubru upozoriš da ne piše o tome, da bi to možda moglo nekoga povrijediti i obrišeš post potpuno razumijem da su neki članovi uvrijeđeni time, ali ban zbog nečega što konkretno nije nacionalizam je po meni neprimjeren no dobro, nema potrebe ni za kakvim daljnjim obrazlaganjem, shvaćam da vladar donosi odluke, a ne građanin Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89241 nisi trebo 30 dana ja mislim da dubro nije ništa loše mislio prema nama Srbima, a svedno on je član foruma od ranog početka i dosta je uradio za forum da bi tako olako dobio tolki ban Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89246 dobio je on i ban za vrijedanje nekog veoma uvazenog clana jel tako relo Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89253 ma nemojte radit gluposti, zašto bi dobio ban zato što je bio sretan jednim događajem u danu ? to je isto ko da ja tražim ban Kaletu jer je rekao nabijem haški sud (ili tako nešto) i sad kažem da se osječam uvrijeđeno a dajte molim vas.... nas ima tu iz Hrv i Srb i jasno je bilo da će bit malo napetosti ali sad da se tužakamo i banujemo za svaku rječ pa to je glupo, sve će to proć euforija će popustit i na kraju ćemo svi ostat prijatelji kao što smo i bili (bar mi aktivniji) netreba to sad papit i solit nekim bananama, da je rječ o nečem ozbiljnom nebi ništa rekao al zbog ovoga.... Kao što neteko reće gore, ako su se Srbi time našli uvrijeđeni pobrisat komentar Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89276 Ja sta sam imao da zamerim Dubru,ja sam mu i rekao i on je to prihvatio. Forum nije mesto za propagiranje necega,sto ce uvrediti bilo koga od nas. Dubro je pogresio,ali on to nije namerno uradio,i stoga smatram da je kazna prevelika. Sto se mene tice,ukinuti mu kaznu bi bilo pravo resenje. Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89286 Zašto to uopće iznositi na fudbalski forum, sportski forum ? Pogotovo kad si svjestan, kad znaš da je na tom istom forumu registrovano puno članova koji se mogu naći uvrijeđeni. Izvinite, ali mi 'na vlasti' (iako sam ja samo potrčko haha) moramo bilo kakve ispade sasjeći u korijenu, jer se jedino tako šalje poruka ostalima da tome mjesta na ovom forumu i sajtu nema. I tačka. Prijavi
18. novembar 2012.13 god. comment_89319 [quote name='Wisey' timestamp='1353194907' post='89286'] Zašto to uopće iznositi na fudbalski forum, sportski forum ? Pogotovo kad si svjestan, kad znaš da je na tom istom forumu registrovano puno članova koji se mogu naći uvrijeđeni. Izvinite, ali mi 'na vlasti' (iako sam ja samo potrčko haha) moramo bilo kakve ispade sasjeći u korijenu, jer se jedino tako šalje poruka ostalima da tome mjesta na ovom forumu i sajtu nema. I tačka. [/quote] Sve si u pravu,ali kazna je prevelika.Dubro je pogresio,i ne verujem da je namerno.Ako ja kazem,da ne treba da bude iskljucen na 30 dana,a malo sam vise prosao u zivotu,nego vecina vas,veruj mi da je tako. A sto se tice,vas na vlasti,Caerulus je lajkovao Dubrov post.Sta na to reci?Koliko njega treba banovati? Skinite tu kaznu, a svaki sledeci incident secite koliko i kako hocete. P.S.Nisam verovao da cu na Dubra potrositi 1000.post,ali eto i to se desi. Prijavi
19. novembar 2012.13 god. comment_89428 Ne da mi se pisati ovdje o tome, napisao sam u [b]Chelsea Balkan Administracija[/b] grupi na fb. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89891 Zamolio bih administraciju da mi se dozvoli promena nicka u WhisperDiMateo Prijavi
21. novembar 2012.13 god. Autor comment_90082 Nema više promjene nicka tj. imate pravo samo ako ćete na već postojeću osnovu dodati nešto... npr. evo Whisper#2 može promijeniti u ovo što je tražio... Al da promijeni Whisper#2 u "Dingospo" ili tako nešto, ne može. Eto, da znate, da me ne pitate, a sve zahtjeve za promjenu nicka šaljite meni na pm. Razlog ovome gore jeste što ne želim da se na forumu zbunjuju članovi oko toga ko je ko. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90148 [quote name='reLo' timestamp='1353525281' post='90082'] Nema više promjene nicka tj. imate pravo samo ako ćete na već postojeću osnovu dodati nešto... npr. evo Whisper#2 može promijeniti u ovo što je tražio... Al da promijeni Whisper#2 u "Dingospo" ili tako nešto, ne može. Eto, da znate, da me ne pitate, a sve zahtjeve za promjenu nicka šaljite meni na pm. Razlog ovome gore jeste što ne želim da se na forumu zbunjuju članovi oko toga ko je ko. [/quote] Ako vec ne mozemo mijenjati nick , onda ne bi trebalo ni da mozemo ista dodavati na vec postojeci . Prijavi
27. novembar 2012.13 god. comment_91399 Da Cae slobodno otkljuca svoju temu Evo necu vise, obecavam Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.