Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

[quote name='klicko' timestamp='1346063516' post='74368']
Ako moze da se otvori tema za sve ljubitelje PES-a u informatici ili cu ja da otvaram :)
[/quote]

Pa imaš u Informatici temu Igre di se piše o igrama. Taman kad se uvelo malo reda ne treba nam da se opet stvara nered i otvaraju teme za svaku pojedinu igru. Bar je to moje mišljenje, na Benji i Andyu je da odluče ;)
  • Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

[quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]Pa imaš u Informatici temu Igre di se piše o igrama. Taman kad se uvelo malo reda ne treba nam da se opet stvara nered i otvaraju teme za svaku pojedinu igru. Bar je to moje mišljenje, na Benji i Andyu je da odluče [/font] ;)[font=helvetica, arial, sans-serif] [/font][/color][/quote]

Da,ali da diskutujemo bas o toj igri o patchevima,football life,onlline jel igar neko,o ligama i jos mnogo cemu :)
[quote name='klicko' timestamp='1346142116' post='74682']
Da,ali da diskutujemo bas o toj igri o patchevima,football life,onlline jel igar neko,o ligama i jos mnogo cemu :)
[/quote]

Sve to možeš i u navedenoj temi. Kažem ti, nakon toga će se počet otvarat teme za svaku igricu skoro i eto ti opet nereda.
Nakon današnjeg 'nastupa' ovog Voldemorta mislim da bismo trebali razmisliti o opciji (nešto slično kao na ss.ba forumu) da nakon napisanog posta moraš sačekati određeno vrijeme da bi mogao napisati sljedeći post.
[quote name='Wisey' timestamp='1346330253' post='75415']
Nakon današnjeg 'nastupa' ovog Voldemorta mislim da bismo trebali razmisliti o opciji (nešto slično kao na ss.ba forumu) da nakon napisanog posta moraš sačekati određeno vrijeme da bi mogao napisati sljedeći post.
[/quote]

To reagiraš prije nego te lik prestigne :D
[quote name='true_blue' timestamp='1346330350' post='75417']
To reagiraš prije nego te lik prestigne :D
[/quote]
Kako je krenulo, neću dugo čekati da se i to desi.
Mozda bi neko trebao banovati LordaVoldermorta

Razlog:
Prvo zog ovog komentara
[img]http://www.dodaj.rs/f/3a/qE/1kMicj0v/snap-2012-08-31-at-14332.jpg[/img]

Drugo zbog ovog komentara.Obratite paznju na komentar:"nuzno je napoenuti da bi srbi namjestali utakmice i sve u njihovoj korist radili"
[img]http://www.dodaj.rs/f/Q/Mk/2alEWD9q/snap-2012-08-31-at-12513.jpg[/img]U oba komentara iznosi mrznju prema srpskom narodu :D,a posto je ovo forum za sve iz bivse Jugslavije mislim da bi se srpski narod uvredio ovim izjavama :D.Mislim da to nisu prikladni komentari za ovaj forum.OK ima on pravo da iznosi svoje misljenje,ali ne na ovom forumu i ne u tim temama
[quote name='klicko' timestamp='1346416778' post='75830']
Mozda bi neko trebao banovati LordaVoldermorta

Razlog:
Prvo zog ovog komentara
[img]http://www.dodaj.rs/f/3a/qE/1kMicj0v/snap-2012-08-31-at-14332.jpg[/img]

Drugo zbog ovog komentara.Obratite paznju na komentar:"nuzno je napoenuti da bi srbi namjestali utakmice i sve u njihovoj korist radili"
[img]http://www.dodaj.rs/f/Q/Mk/2alEWD9q/snap-2012-08-31-at-12513.jpg[/img]U oba komentara iznosi mrznju prema srpskom narodu :D,a posto je ovo forum za sve iz bivse Jugslavije mislim da bi se srpski narod uvredio ovim izjavama :D.Mislim da to nisu prikladni komentari za ovaj forum.OK ima on pravo da iznosi svoje misljenje,ali ne na ovom forumu i ne u tim temama
[/quote]

Samo cu copy/paste svoj komentar sa ivanoviceve teme:

"nemate osnovu da ga banate... barem ne radi ovog njegovog posta... decko ne voli pripadnike Srpske nacionalnosti i sta sad... to je njegov problem... mada sam ja stajalista da covjeka treba cijenit po karakteru a ne po vjerskoj ili nacionalnoj pripadnosti i smatram da ovo nije u redu od lord-a, ali kao sto sam rekao... ovaj njegov post nema osnovu za ban...

jer ako ga banate zbog ovog onda treba banat i sve ostale ljude koji su ikad na ovom forumu rekli bilo sta a da je zadrzavalo cinizam ili zlo prema ostalim vjerskim i nacionalnim pripadnostima... a kada bi to isli radit banali bi 90% ovog foruma... jer smo skoro svi zgrijesili sa Levy-em i njegovom vjerskom pripadnosti... samo se sjetite kolko ste ga prozivali...

pa ponavljam... ako vas covjek smeta onda ga banajte radi opravdanih razloga, a ne radi jedne vama neprihvatljive rijeci... budimo fer prema sebi i ostalima... jer inace ovaj forum onda nema smisla..."

i da se nadodam na ovaj drugi dio tj. drugi njegov post:

jedino je malo skakljiv ovaj dio u vezi "krađe"... ali nije daleko od istine... ali to nema nikakve veze s mrznjom... to su cinjenice...
[quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]Corava posla... nemas osnove... [/font][/color][/quote]

Bice jos takvih komentara nek ga barem opomenu

[quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]Samo cu copy/paste svoj komentar sa ivanoviceve teme:[/font][/color]

[color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]"nemate osnovu da ga banate... barem ne radi ovog njegovog posta... decko ne voli pripadnike Srpske nacionalnosti i sta sad... to je njegov problem... mada sam ja stajalista da covjeka treba cijenit po karakteru a ne po vjerskoj ili nacionalnoj pripadnosti i smatram da ovo nije u redu od lord-a, ali kao sto sam rekao... ovaj njegov post nema osnovu za ban...[/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif]jer ako ga banate zbog ovog onda treba banat i sve ostale ljude koji su ikad na ovom forumu rekli bilo sta a da je zadrzavalo cinizam ili zlo prema ostalim vjerskim i nacionalnim pripadnostima... a kada bi to isli radit banali bi 90% ovog foruma... jer smo skoro svi zgrijesili sa Levy-em i njegovom vjerskom pripadnosti... samo se sjetite kolko ste ga prozivali...[/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif]pa ponavljam... ako vas covjek smeta onda ga banajte radi opravdanih razloga, a ne radi jedne vama neprihvatljive rijeci... budimo fer prema sebi i ostalima... jer inace ovaj forum onda nema smisla..."[/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif]i da se nadodam na ovaj drugi dio tj. drugi njegov post:[/font][/color]

[color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]jedino je malo skakljiv ovaj dio u vezi "krađe"... ali nije daleko od istine... ali to nema nikakve veze s mrznjom... to su cinjenice... [/font][/color][/quote]

Ako je njegov problem, sto to mora podeliti sve sa nama?Ovo je forum vezan za Chelsea ne za njegove probleme kakokaze Villas-Boas.On na ovom forumu nema pravo da vredja narode druge nacionalnosti

Uređeno , autor izmjene: klicko

on je samo izjasnio svoje stajaliste... ne voli Ivanovica radi nacionalne pripadnosti... to je njegov stav.. i ima ga pravo podijelit... i nije vas nigdje vrijedjao nit nista... a to sto ste se vi nasli uvrijedjeni je apsolutno druga stvar...
[quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]on je samo izjasnio svoje stajaliste... ne voli Ivanovica radi nacionalne pripadnosti... to je njegov [b]stav[/b].. i ima ga pravo podijelit... i nije vas nigdje vrijedjao nit nista... a to sto ste se vi nasli uvrijedjeni je apsolutno druga stvar... [/font][/color][/quote]

Cekaj,jel to njego stav ili problem?
[quote name='klicko' timestamp='1346418945' post='75842']
Cekaj,jel to njego stav ili problem?
[/quote]

pa vjerojatno njegov stav, a ujedno i problem...

Jer nije u redu prema nekom iskazivat negativne simpatije zbog nacionalnosti ili vjere... barem ja tako razmisljam...

ali se drzim stajalista da u svojim postovima nije dosao do te mjere da zasluzuje ban...
Evo nek se ovako uradi ako moze.Nek on dobije opomenu,ako nastavi da vredja druge nacionalnosti(nemislim samo na Srbe)nek dobije ban

Evo njegov spam koji sam zaboravio da stavim:
[img]http://www.dodaj.rs/f/Q/2T/3PvU7Ztu/1/snap-2012-08-30-at-14542.jpg[/img]to su vec 3 razloga,ali eto neka bude opomena,a on ako bude ovo citao verovatno nece vise postavljati postove o mrznji drugih naroda,ali svakako mu treba poslati opomenu

[quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]klicko ne prdi, što se tako nisi bunio kad sam ja rekao da ne volim vjernike niti jedne vrste? tad nitko nije pisnuo [/font][/color][/quote]

Ti si moderator protiv tebe ne moze niko nista :D,a i mislim da si to rekao na SB-u ipak jbg nije post

[quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]ali se drzim stajalista da u svojim postovima nije dosao do te mjere da zasluzuje ban... [/font][/color][/quote]

Slazem se,ali to su dva posta,a ako su to vec 2 posta sigurno ce ih biti jos
To je itekako osnova za bananu, zato što je moguće da će u budućnosti voditi ka bilo kakvoj netrpeljivosti i neželjenim dešavanjima. Bolje spriječiti nego liječiti.
Meni je počeo ispitni rok,po ceo dan sam u biblioteci,ko studira zna kako je to,znam da vas za to boli kurac,bolelo bi i mene ali nije u tome problem. Kad sednem tih 5 min za kompjuter imam samo da vidim postove OK OK OK OK OK OK OK,pa onda ko koga (ne) voli zbog nacionalnosti,i posle toga ne mogu da pohvatam ljude koje izbacuju nešto što je stvarno vezano za ovaj klub,

dakle,ako nemate pametnija posla,idite negde na pivo,na igralište pa izbacite višak energije,postoji i taj SB pa lupaj glupsoti tamo 24 h kolko hoćeš
OK oK OK OK
Malo si se zeznuo klicko, on ovdje nije govorio o nikakvoj mržnji, rekao je da ih ne voli i to je to, nije ih vrijeđao nego je rekao da su namještali dio utakmica što lako može biti istina, opet ista situacija kao i kad sam ja rekao da Srbi ne mogu ništa u rukometu bez domaćeg terena i lasera kojima su dogurali do finala na prvenstvu u Srbiji.

Osobno, smatram da bi mu se trebalo dati određen broj warn pointsa čime bi došao na nekih 70% do bana, znači ako bi se ovo ponovilo još jednom ili dvaput, ban.
[quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]Osobno, smatram da bi mu se trebalo dati određen broj warn pointsa čime bi došao na nekih 70% do bana, znači ako bi se ovo ponovilo još jednom ili dvaput, ban. [/font][/color][/quote]

E to bi bilo OK =D>
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1346432741' post='75929']
Malo si se zeznuo klicko, on ovdje nije govorio o nikakvoj mržnji, rekao je da ih ne voli i to je to, nije ih vrijeđao nego je rekao da su namještali dio utakmica što lako može biti istina, opet ista situacija kao i kad sam ja rekao da Srbi ne mogu ništa u rukometu bez domaćeg terena i lasera kojima su dogurali do finala na prvenstvu u Srbiji.

Osobno, smatram da bi mu se trebalo dati određen broj warn pointsa čime bi došao na nekih 70% do bana, znači ako bi se ovo ponovilo još jednom ili dvaput, ban.
[/quote]

posto lord vise nista ne pise na ovom forumu ocigledno da je dobio ban... a to je dokaz da ovdje na forumu nema pravde...
  • Autor
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346531441' post='76492']
posto lord vise nista ne pise na ovom forumu ocigledno da je dobio ban... a to je dokaz da ovdje na forumu nema pravde...
[/quote]

Ako ti se ne sviđa, imaš u gornjem desnom uglu 'logout' i lagano u skokovima odi sa foruma... Ja ti nemam ništa pametnije poručiti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.