27. august 2012.14 god. comment_74626 [quote name='klicko' timestamp='1346063516' post='74368'] Ako moze da se otvori tema za sve ljubitelje PES-a u informatici ili cu ja da otvaram :) [/quote] Pa imaÅ¡ u Informatici temu Igre di se piÅ¡e o igrama. Taman kad se uvelo malo reda ne treba nam da se opet stvara nered i otvaraju teme za svaku pojedinu igru. Bar je to moje miÅ¡ljenje, na Benji i Andyu je da odluÄe Prijavi
28. august 2012.14 god. comment_74682 [quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]Pa imaÅ¡ u Informatici temu Igre di se piÅ¡e o igrama. Taman kad se uvelo malo reda ne treba nam da se opet stvara nered i otvaraju teme za svaku pojedinu igru. Bar je to moje miÅ¡ljenje, na Benji i Andyu je da odluÄe [/font] [font=helvetica, arial, sans-serif] [/font][/color][/quote] Da,ali da diskutujemo bas o toj igri o patchevima,football life,onlline jel igar neko,o ligama i jos mnogo cemu :) Prijavi
28. august 2012.14 god. comment_74705 [quote name='klicko' timestamp='1346142116' post='74682'] Da,ali da diskutujemo bas o toj igri o patchevima,football life,onlline jel igar neko,o ligama i jos mnogo cemu :) [/quote] Sve to možeÅ¡ i u navedenoj temi. Kažem ti, nakon toga će se poÄet otvarat teme za svaku igricu skoro i eto ti opet nereda. Prijavi
28. august 2012.14 god. comment_74812 Mislim da je ovaj Mujo malo promasio.Stavio temu koja vec postoji u Premier League o.O Prijavi
30. august 2012.14 god. comment_75415 Nakon danaÅ¡njeg 'nastupa' ovog Voldemorta mislim da bismo trebali razmisliti o opciji (neÅ¡to sliÄno kao na ss.ba forumu) da nakon napisanog posta moraÅ¡ saÄekati odreÄ‘eno vrijeme da bi mogao napisati sljedeći post. Prijavi
30. august 2012.14 god. comment_75417 [quote name='Wisey' timestamp='1346330253' post='75415'] Nakon danaÅ¡njeg 'nastupa' ovog Voldemorta mislim da bismo trebali razmisliti o opciji (neÅ¡to sliÄno kao na ss.ba forumu) da nakon napisanog posta moraÅ¡ saÄekati odreÄ‘eno vrijeme da bi mogao napisati sljedeći post. [/quote] To reagiraÅ¡ prije nego te lik prestigne Prijavi
30. august 2012.14 god. comment_75425 [quote name='true_blue' timestamp='1346330350' post='75417'] To reagiraÅ¡ prije nego te lik prestigne [/quote] Kako je krenulo, neću dugo Äekati da se i to desi. Prijavi
30. august 2012.14 god. comment_75566 Meni se liÄno viÅ¡e sviÄ‘ala ona opcija komentiranja na portalu. Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_75773 Daj ljudi neka netko Kaloudi otvori neku OK temu, pa nek tamo spama. Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_75830 Mozda bi neko trebao banovati LordaVoldermorta Razlog: Prvo zog ovog komentara [img]http://www.dodaj.rs/f/3a/qE/1kMicj0v/snap-2012-08-31-at-14332.jpg[/img] Drugo zbog ovog komentara.Obratite paznju na komentar:"nuzno je napoenuti da bi srbi namjestali utakmice i sve u njihovoj korist radili" [img]http://www.dodaj.rs/f/Q/Mk/2alEWD9q/snap-2012-08-31-at-12513.jpg[/img]U oba komentara iznosi mrznju prema srpskom narodu ,a posto je ovo forum za sve iz bivse Jugslavije mislim da bi se srpski narod uvredio ovim izjavama .Mislim da to nisu prikladni komentari za ovaj forum.OK ima on pravo da iznosi svoje misljenje,ali ne na ovom forumu i ne u tim temama Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_75832 [quote name='klicko' timestamp='1346416778' post='75830'] Mozda bi neko trebao banovati LordaVoldermorta Razlog: Prvo zog ovog komentara [img]http://www.dodaj.rs/f/3a/qE/1kMicj0v/snap-2012-08-31-at-14332.jpg[/img] Drugo zbog ovog komentara.Obratite paznju na komentar:"nuzno je napoenuti da bi srbi namjestali utakmice i sve u njihovoj korist radili" [img]http://www.dodaj.rs/f/Q/Mk/2alEWD9q/snap-2012-08-31-at-12513.jpg[/img]U oba komentara iznosi mrznju prema srpskom narodu ,a posto je ovo forum za sve iz bivse Jugslavije mislim da bi se srpski narod uvredio ovim izjavama .Mislim da to nisu prikladni komentari za ovaj forum.OK ima on pravo da iznosi svoje misljenje,ali ne na ovom forumu i ne u tim temama [/quote] Samo cu copy/paste svoj komentar sa ivanoviceve teme: "nemate osnovu da ga banate... barem ne radi ovog njegovog posta... decko ne voli pripadnike Srpske nacionalnosti i sta sad... to je njegov problem... mada sam ja stajalista da covjeka treba cijenit po karakteru a ne po vjerskoj ili nacionalnoj pripadnosti i smatram da ovo nije u redu od lord-a, ali kao sto sam rekao... ovaj njegov post nema osnovu za ban... jer ako ga banate zbog ovog onda treba banat i sve ostale ljude koji su ikad na ovom forumu rekli bilo sta a da je zadrzavalo cinizam ili zlo prema ostalim vjerskim i nacionalnim pripadnostima... a kada bi to isli radit banali bi 90% ovog foruma... jer smo skoro svi zgrijesili sa Levy-em i njegovom vjerskom pripadnosti... samo se sjetite kolko ste ga prozivali... pa ponavljam... ako vas covjek smeta onda ga banajte radi opravdanih razloga, a ne radi jedne vama neprihvatljive rijeci... budimo fer prema sebi i ostalima... jer inace ovaj forum onda nema smisla..." i da se nadodam na ovaj drugi dio tj. drugi njegov post: jedino je malo skakljiv ovaj dio u vezi "krađe"... ali nije daleko od istine... ali to nema nikakve veze s mrznjom... to su cinjenice... Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_75834 [quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]Corava posla... nemas osnove... [/font][/color][/quote] Bice jos takvih komentara nek ga barem opomenu [quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]Samo cu copy/paste svoj komentar sa ivanoviceve teme:[/font][/color] [color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]"nemate osnovu da ga banate... barem ne radi ovog njegovog posta... decko ne voli pripadnike Srpske nacionalnosti i sta sad... to je njegov problem... mada sam ja stajalista da covjeka treba cijenit po karakteru a ne po vjerskoj ili nacionalnoj pripadnosti i smatram da ovo nije u redu od lord-a, ali kao sto sam rekao... ovaj njegov post nema osnovu za ban...[/font] [font=helvetica, arial, sans-serif]jer ako ga banate zbog ovog onda treba banat i sve ostale ljude koji su ikad na ovom forumu rekli bilo sta a da je zadrzavalo cinizam ili zlo prema ostalim vjerskim i nacionalnim pripadnostima... a kada bi to isli radit banali bi 90% ovog foruma... jer smo skoro svi zgrijesili sa Levy-em i njegovom vjerskom pripadnosti... samo se sjetite kolko ste ga prozivali...[/font] [font=helvetica, arial, sans-serif]pa ponavljam... ako vas covjek smeta onda ga banajte radi opravdanih razloga, a ne radi jedne vama neprihvatljive rijeci... budimo fer prema sebi i ostalima... jer inace ovaj forum onda nema smisla..."[/font] [font=helvetica, arial, sans-serif]i da se nadodam na ovaj drugi dio tj. drugi njegov post:[/font][/color] [color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]jedino je malo skakljiv ovaj dio u vezi "kraÄ‘e"... ali nije daleko od istine... ali to nema nikakve veze s mrznjom... to su cinjenice... [/font][/color][/quote] Ako je njegov problem, sto to mora podeliti sve sa nama?Ovo je forum vezan za Chelsea ne za njegove probleme kakokaze Villas-Boas.On na ovom forumu nema pravo da vredja narode druge nacionalnosti Uređeno 31. august 2012.14 god., autor izmjene: klicko Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_75837 on je samo izjasnio svoje stajaliste... ne voli Ivanovica radi nacionalne pripadnosti... to je njegov stav.. i ima ga pravo podijelit... i nije vas nigdje vrijedjao nit nista... a to sto ste se vi nasli uvrijedjeni je apsolutno druga stvar... Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_75842 [quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]on je samo izjasnio svoje stajaliste... ne voli Ivanovica radi nacionalne pripadnosti... to je njegov [b]stav[/b].. i ima ga pravo podijelit... i nije vas nigdje vrijedjao nit nista... a to sto ste se vi nasli uvrijedjeni je apsolutno druga stvar... [/font][/color][/quote] Cekaj,jel to njego stav ili problem? Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_75843 [quote name='klicko' timestamp='1346418945' post='75842'] Cekaj,jel to njego stav ili problem? [/quote] pa vjerojatno njegov stav, a ujedno i problem... Jer nije u redu prema nekom iskazivat negativne simpatije zbog nacionalnosti ili vjere... barem ja tako razmisljam... ali se drzim stajalista da u svojim postovima nije dosao do te mjere da zasluzuje ban... Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_75845 klicko ne prdi, što se tako nisi bunio kad sam ja rekao da ne volim vjernike niti jedne vrste? tad nitko nije pisnuo Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_75848 Evo nek se ovako uradi ako moze.Nek on dobije opomenu,ako nastavi da vredja druge nacionalnosti(nemislim samo na Srbe)nek dobije ban Evo njegov spam koji sam zaboravio da stavim: [img]http://www.dodaj.rs/f/Q/2T/3PvU7Ztu/1/snap-2012-08-30-at-14542.jpg[/img]to su vec 3 razloga,ali eto neka bude opomena,a on ako bude ovo citao verovatno nece vise postavljati postove o mrznji drugih naroda,ali svakako mu treba poslati opomenu [quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]klicko ne prdi, što se tako nisi bunio kad sam ja rekao da ne volim vjernike niti jedne vrste? tad nitko nije pisnuo [/font][/color][/quote] Ti si moderator protiv tebe ne moze niko nista ,a i mislim da si to rekao na SB-u ipak jbg nije post [quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]ali se drzim stajalista da u svojim postovima nije dosao do te mjere da zasluzuje ban... [/font][/color][/quote] Slazem se,ali to su dva posta,a ako su to vec 2 posta sigurno ce ih biti jos Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_75854 To je itekako osnova za bananu, zato Å¡to je moguće da će u budućnosti voditi ka bilo kakvoj netrpeljivosti i neželjenim deÅ¡avanjima. Bolje sprijeÄiti nego lijeÄiti. Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_75859 Meni je poÄeo ispitni rok,po ceo dan sam u biblioteci,ko studira zna kako je to,znam da vas za to boli kurac,bolelo bi i mene ali nije u tome problem. Kad sednem tih 5 min za kompjuter imam samo da vidim postove OK OK OK OK OK OK OK,pa onda ko koga (ne) voli zbog nacionalnosti,i posle toga ne mogu da pohvatam ljude koje izbacuju neÅ¡to Å¡to je stvarno vezano za ovaj klub, dakle,ako nemate pametnija posla,idite negde na pivo,na igraliÅ¡te pa izbacite viÅ¡ak energije,postoji i taj SB pa lupaj glupsoti tamo 24 h kolko hoćeÅ¡ OK oK OK OK Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_75894 [color=#ff0000]Zbog stalnog ponavljanja rijeÄi "OK" na jako dosta tema i zbog oÄiglednog trollanja, korisnika Kaloudu sam poslao na odmor na Karibe - 5 dana![/color] Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_75896 A da se spam prestane javno prijavljivat? Svaki post ima gumb prijavi Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_75929 Malo si se zeznuo klicko, on ovdje nije govorio o nikakvoj mržnji, rekao je da ih ne voli i to je to, nije ih vrijeÄ‘ao nego je rekao da su namjeÅ¡tali dio utakmica Å¡to lako može biti istina, opet ista situacija kao i kad sam ja rekao da Srbi ne mogu niÅ¡ta u rukometu bez domaćeg terena i lasera kojima su dogurali do finala na prvenstvu u Srbiji. Osobno, smatram da bi mu se trebalo dati odreÄ‘en broj warn pointsa Äime bi doÅ¡ao na nekih 70% do bana, znaÄi ako bi se ovo ponovilo joÅ¡ jednom ili dvaput, ban. Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_75933 [quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]Osobno, smatram da bi mu se trebalo dati odreÄ‘en broj warn pointsa Äime bi doÅ¡ao na nekih 70% do bana, znaÄi ako bi se ovo ponovilo joÅ¡ jednom ili dvaput, ban. [/font][/color][/quote] E to bi bilo OK Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76492 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1346432741' post='75929'] Malo si se zeznuo klicko, on ovdje nije govorio o nikakvoj mržnji, rekao je da ih ne voli i to je to, nije ih vrijeÄ‘ao nego je rekao da su namjeÅ¡tali dio utakmica Å¡to lako može biti istina, opet ista situacija kao i kad sam ja rekao da Srbi ne mogu niÅ¡ta u rukometu bez domaćeg terena i lasera kojima su dogurali do finala na prvenstvu u Srbiji. Osobno, smatram da bi mu se trebalo dati odreÄ‘en broj warn pointsa Äime bi doÅ¡ao na nekih 70% do bana, znaÄi ako bi se ovo ponovilo joÅ¡ jednom ili dvaput, ban. [/quote] posto lord vise nista ne pise na ovom forumu ocigledno da je dobio ban... a to je dokaz da ovdje na forumu nema pravde... Prijavi
1. septembar 2012.14 god. Autor comment_76496 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1346531441' post='76492'] posto lord vise nista ne pise na ovom forumu ocigledno da je dobio ban... a to je dokaz da ovdje na forumu nema pravde... [/quote] Ako ti se ne sviÄ‘a, imaÅ¡ u gornjem desnom uglu 'logout' i lagano u skokovima odi sa foruma... Ja ti nemam niÅ¡ta pametnije poruÄiti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.