1. septembar 2012.14 god. comment_76505 to nije bilo u redu, na osnovu onoga što je klicko prijavio čovjek nije zaslužio ban, čitao sam njegovih komentara i naa Euronogometu i rajer je kompletna budala (barem se takvim pokazao) ali ipak nije ovo materijal za ban, a samim time što ga je dobio se daje loša slika o forumu (da nema pravde) Prijavi
1. septembar 2012.14 god. Autor comment_76506 [quote name='Vinko' timestamp='1346536659' post='76505'] to nije bilo u redu, na osnovu onoga što je klicko prijavio čovjek nije zaslužio ban, čitao sam njegovih komentara i naa Euronogometu i rajer je kompletna budala (barem se takvim pokazao) ali ipak nije ovo materijal za ban, a samim time što ga je dobio se daje loša slika o forumu (da nema pravde) [/quote] Vinkec nije on banovan... Njemu je profil obrisan, on više ne postoji na ovom forumu, niti će postojati... Neka se opet registruje, ja ću ga opet obrisati. Lik je spamer i troller koji samo unosi razdor među forumaše, ne donosi ništa pozitivno forumu. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76514 [quote name='reLo' timestamp='1346536768' post='76506'] Vinkec nije on banovan... Njemu je profil obrisan, on više ne postoji na ovom forumu, niti će postojati... Neka se opet registruje, ja ću ga opet obrisati. Lik je spamer i troller koji samo unosi razdor među forumaše, ne donosi ništa pozitivno forumu. [/quote] to je ok, za to što si naveo spamanje i trollanje jest zaslužio ban, al za ovo što je klicko naveo je gluposti, a i ti klicko si glupost napravio nemožeš svaki put kad se osjetiš uvrijeđenim tu moljakat za ban. Kao što rekoh čitao sam njegove komentare i prije i taj bi kad tad popio ban, neka si ga takvi nazovi navijači nam netrebaju Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76522 Podrzavam reLa u onome sto je uradio momak je pretjerao... Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76526 [quote name='Vinko' timestamp='1346537940' post='76514'] to je ok, za to što si naveo spamanje i trollanje jest zaslužio ban, al za ovo što je klicko naveo je gluposti, a i ti klicko si glupost napravio nemožeš svaki put kad se osjetiš uvrijeđenim tu moljakat za ban. Kao što rekoh čitao sam njegove komentare i prije i taj bi kad tad popio ban, neka si ga takvi nazovi navijači nam netrebaju [/quote] Nije to zbog klicka uradio, vec radi samog voldemorta. Prijavi
2. septembar 2012.14 god. comment_76559 [quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]to je ok, za to što si naveo spamanje i trollanje jest zaslužio ban, al za ovo što je klicko naveo je gluposti, a i ti klicko si glupost napravio nemožeš svaki put kad se osjetiš uvrijeđenim tu moljakat za ban[/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif].[/font][/color][/quote] Ja sam prvo trazio ban e onda kad sam video sta je Dubro napisao ja sam se sa tim slozio :) Prijavi
2. septembar 2012.14 god. comment_76567 razdor u ovaj forum uvode oni ljudi (medju kojima se nadje i pokoji admin) koji su malo previse prepotentni i bahati... a ne spameri i trolleri... i sa takvim svojim ponasanjem ce narusit ravnotezu dobrih odnosa na ovom forumu... Prijavi
2. septembar 2012.14 god. comment_76618 Čovjek je apsolutno zaslužio vječni bann svojim trollanjem i spamanjem, kao i pokušajem unošenja razdora na forumu. Bezveze raspravljate oko nikakve stvari. Mogući razdor je upravo i sasječen u korjenu kad mu je Benjo opalio bananu jer te budale više nema na forumu. End of story. Prijavi
2. septembar 2012.14 god. comment_76718 [quote name='hunter' timestamp='1346613557' post='76713'] Imam pitanje, je li moguće dodati potpis uopšte ? [/quote] Moguće je, da si barem prelistao temu o potpisima koja postoji na forumu znao bi i kako Zahtjev za potpis se šalje direktno reLi putem privatne poruke tako što mu u istoj pošalješ željeni potpis pa ti ga on osobno postavi Prijavi
4. septembar 2012.14 god. comment_76994 Zašto je zapušten Chelsea Balkan's Channel? [url="http://www.youtube.com/user/chelseabalkan?feature=results_main"]http://www.youtube.com/user/chelseabalkan?feature=results_main[/url] Prijavi
4. septembar 2012.14 god. comment_77100 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1346745297' post='76994'] Zašto je zapušten Chelsea Balkan's Channel? [url="http://www.youtube.com/user/chelseabalkan?feature=results_main"]http://www.youtube.c...re=results_main[/url] [/quote] kolega caerulus ne zeli urdit wallpaper po mojo zelji da se uredi Prijavi
8. septembar 2012.14 god. comment_77536 Jedno glupo pitanje.Kako da mi se vidi YT snimak u postu?Ubijte me ako mogu da nadjem ovde opciju. Prijavi
8. septembar 2012.14 god. comment_77542 [quote name='Batigol' timestamp='1347142004' post='77536'] Jedno glupo pitanje.Kako da mi se vidi YT snimak u postu?Ubijte me ako mogu da nadjem ovde opciju. [/quote] Provjereno znam da je u Firefoxu i u Chromeu dovoljno samo zalijepiti URL Youtube videa u post i samo od sebe će ti ga prikazati kao video u postu. Prijavi
9. septembar 2012.14 god. comment_77548 .... Jeste majku mu,ali kad se to promenilo,ranije mi nije htelo,imam postove kao dokaz Hvala! Prijavi
9. septembar 2012.14 god. comment_77581 [quote name='Batigol' timestamp='1347175165' post='77548'] .... Jeste majku mu,ali kad se to promenilo,ranije mi nije htelo,imam postove kao dokaz Hvala! [/quote] Moraš samo maknut ono &feature= i dalje od toga, znači sve nakon ovog znaka & uključujući i njega. Prijavi
9. septembar 2012.14 god. comment_77608 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1347191192' post='77581'] Moraš samo maknut ono &feature= i dalje od toga, znači sve nakon ovog znaka & uključujući i njega. [/quote] Ne mora vise ni to . Ali imaju neki linkovi sa YT koji se nmg vidjeti . Prijavi
14. septembar 2012.14 god. comment_78193 [quote name='klicko' timestamp='1347630164' post='78191'] Ajde sada da Shoutbox zovemo Klickobox [/quote] Ja odavno nisam cuo bolju ideju.Bravo majstore! Prijavi
24. septembar 2012.14 god. comment_80094 Evo jedan prijedlog... Prestanite ocrnjavat naše pojedine igrače preko Facebook stranice sa raznoraznim objavama i statusima od strane admina... one admine koji to konstantno rade treba kaznit... jer među 5000 ljudi koji like-ju našu stranicu postoje i oni koji imaju poštovanja prema svim igračima i ovo im itekako smeta... kolko god vi osobno ne voljeli igrače i kolko god vas živcirali mislite malo na ovu našu zajednicu i na one koji podupiru i vole baš te igrače... radite bezveze tenzije tamo di ih ne smije i ne treba imat... a onaj admin koji to radi nek se zapita kolko voli ovaj klub kad na takav "javan" način proziva vlastitog/te igrača/če... Prijavi
24. septembar 2012.14 god. Autor comment_80157 Evo kaznit ću se (LOL) Nema tu loše namjere, čisto da se nasmijemo... Osim naravno kada je neka rasprava u pitanju.btw. Ovo si trebao napisti u temi namijenjenoj za naš FB fan page. Prijavi
24. septembar 2012.14 god. comment_80162 [quote name='reLo' timestamp='1348511444' post='80157'] Evo kaznit ću se (LOL) Nema tu loše namjere, čisto da se nasmijemo... Osim naravno kada je neka rasprava u pitanju. btw. Ovo si trebao napisti u temi namijenjenoj za naš FB fan page. [/quote] i bolje ti je... nego...mislim ako već želimo bit ozbiljna stranica i udruga navijača onda si ne smijemo dopuštat ovakve ekscese... ipak su to sve naši igrači i kolko god da nas iznervirali i razočarali moramo stajat iza njih... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.