Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

to nije bilo u redu, na osnovu onoga što je klicko prijavio čovjek nije zaslužio ban, čitao sam njegovih komentara i naa Euronogometu i rajer je kompletna budala (barem se takvim pokazao) ali ipak nije ovo materijal za ban, a samim time što ga je dobio se daje loša slika o forumu (da nema pravde)
  • Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

• Autor
[quote name='Vinko' timestamp='1346536659' post='76505']
to nije bilo u redu, na osnovu onoga što je klicko prijavio čovjek nije zaslužio ban, čitao sam njegovih komentara i naa Euronogometu i rajer je kompletna budala (barem se takvim pokazao) ali ipak nije ovo materijal za ban, a samim time što ga je dobio se daje loša slika o forumu (da nema pravde)
[/quote]

Vinkec nije on banovan... Njemu je profil obrisan, on više ne postoji na ovom forumu, niti će postojati... Neka se opet registruje, ja ću ga opet obrisati. Lik je spamer i troller koji samo unosi razdor među forumaše, ne donosi ništa pozitivno forumu.
[quote name='reLo' timestamp='1346536768' post='76506']
Vinkec nije on banovan... Njemu je profil obrisan, on više ne postoji na ovom forumu, niti će postojati... Neka se opet registruje, ja ću ga opet obrisati. Lik je spamer i troller koji samo unosi razdor među forumaše, ne donosi ništa pozitivno forumu.
[/quote]

to je ok, za to što si naveo spamanje i trollanje jest zaslužio ban, al za ovo što je klicko naveo je gluposti, a i ti klicko si glupost napravio nemožeš svaki put kad se osjetiš uvrijeđenim tu moljakat za ban.

Kao što rekoh čitao sam njegove komentare i prije i taj bi kad tad popio ban, neka si ga takvi nazovi navijači nam netrebaju
[quote name='Vinko' timestamp='1346537940' post='76514']
to je ok, za to što si naveo spamanje i trollanje jest zaslužio ban, al za ovo što je klicko naveo je gluposti, a i ti klicko si glupost napravio nemožeš svaki put kad se osjetiš uvrijeđenim tu moljakat za ban.

Kao što rekoh čitao sam njegove komentare i prije i taj bi kad tad popio ban, neka si ga takvi nazovi navijači nam netrebaju
[/quote]
Nije to zbog klicka uradio, vec radi samog voldemorta.
[quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]to je ok, za to što si naveo spamanje i trollanje jest zaslužio ban, al za ovo što je klicko naveo je gluposti, a i ti klicko si glupost napravio nemožeš svaki put kad se osjetiš uvrijeđenim tu moljakat za ban[/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif].[/font][/color][/quote]

Ja sam prvo trazio ban e onda kad sam video sta je Dubro napisao ja sam se sa tim slozio :)
razdor u ovaj forum uvode oni ljudi (medju kojima se nadje i pokoji admin) koji su malo previse prepotentni i bahati... a ne spameri i trolleri... i sa takvim svojim ponasanjem ce narusit ravnotezu dobrih odnosa na ovom forumu...
Čovjek je apsolutno zaslužio vječni bann svojim trollanjem i spamanjem, kao i pokušajem unošenja razdora na forumu. Bezveze raspravljate oko nikakve stvari. Mogući razdor je upravo i sasječen u korjenu kad mu je Benjo opalio bananu jer te budale više nema na forumu.

End of story.
[quote name='hunter' timestamp='1346613557' post='76713']
Imam pitanje, je li moguće dodati potpis uopšte ?
[/quote]

Moguće je, da si barem prelistao temu o potpisima koja postoji na forumu znao bi i kako :P

Zahtjev za potpis se šalje direktno reLi putem privatne poruke tako što mu u istoj pošalješ željeni potpis pa ti ga on osobno postavi ;)
Zašto je zapušten Chelsea Balkan's Channel?

[url="http://www.youtube.com/user/chelseabalkan?feature=results_main"]http://www.youtube.com/user/chelseabalkan?feature=results_main[/url]
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346745297' post='76994']
Zašto je zapušten Chelsea Balkan's Channel?

[url="http://www.youtube.com/user/chelseabalkan?feature=results_main"]http://www.youtube.c...re=results_main[/url]
[/quote]
kolega caerulus ne zeli urdit wallpaper po mojo zelji da se uredi
Jedno glupo pitanje.Kako da mi se vidi YT snimak u postu?Ubijte me ako mogu da nadjem ovde opciju.
[quote name='Batigol' timestamp='1347142004' post='77536']
Jedno glupo pitanje.Kako da mi se vidi YT snimak u postu?Ubijte me ako mogu da nadjem ovde opciju.
[/quote]

Provjereno znam da je u Firefoxu i u Chromeu dovoljno samo zalijepiti URL Youtube videa u post i samo od sebe će ti ga prikazati kao video u postu.
[quote name='Batigol' timestamp='1347175165' post='77548']
....
Jeste majku mu,ali kad se to promenilo,ranije mi nije htelo,imam postove kao dokaz :-j
Hvala!
[/quote]

Moraš samo maknut ono &feature= i dalje od toga, znači sve nakon ovog znaka & uključujući i njega.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1347191192' post='77581']
Moraš samo maknut ono &feature= i dalje od toga, znači sve nakon ovog znaka & uključujući i njega.
[/quote]
Ne mora vise ni to .
Ali imaju neki linkovi sa YT koji se nmg vidjeti .
[quote name='klicko' timestamp='1347630164' post='78191']
Ajde sada da Shoutbox zovemo Klickobox :D
[/quote]
Ja odavno nisam cuo bolju ideju.Bravo majstore!
  • 2 sedmice kasnije...
Evo jedan prijedlog...

Prestanite ocrnjavat naše pojedine igrače preko Facebook stranice sa raznoraznim objavama i statusima od strane admina... one admine koji to konstantno rade treba kaznit...
jer među 5000 ljudi koji like-ju našu stranicu postoje i oni koji imaju poštovanja prema svim igračima i ovo im itekako smeta...

kolko god vi osobno ne voljeli igrače i kolko god vas živcirali mislite malo na ovu našu zajednicu i na one koji podupiru i vole baš te igrače...

radite bezveze tenzije tamo di ih ne smije i ne treba imat...

a onaj admin koji to radi nek se zapita kolko voli ovaj klub kad na takav "javan" način proziva vlastitog/te igrača/če...
[quote name='reLo' timestamp='1348511444' post='80157']
Evo kaznit ću se (LOL) :D
Nema tu loše namjere, čisto da se nasmijemo... Osim naravno kada je neka rasprava u pitanju.

btw. Ovo si trebao napisti u temi namijenjenoj za naš FB fan page.
[/quote]

i bolje ti je... :P :D

nego...mislim ako već želimo bit ozbiljna stranica i udruga navijača onda si ne smijemo dopuštat ovakve ekscese... ipak su to sve naši igrači i kolko god da nas iznervirali i razočarali moramo stajat iza njih... ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.