Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

[quote name='Villas-Boas' timestamp='1348512188' post='80162']
i bolje ti je... :P :D

nego...mislim ako već želimo bit ozbiljna stranica i udruga navijača onda si ne smijemo dopuštat ovakve ekscese... ipak su to sve naši igrači i kolko god da nas iznervirali i razočarali moramo stajat iza njih... ;)
[/quote]

To je samo jedna od dosta takvih stvari.
Recimo stavljanje prijave za članstvo u temu Humor.
zelim da se izvinem administratorima foruma i svim clanovima ovog foruma zbog postavljene slike Bakira Izetbegovica,hvala sto ste mi skrenuli paznju i objasnili da je promovisanje politickih stranaka zabranjeno, nisam imao namjeru nikoga provocirati i nisam znao da je zabranjeno.

Veliki pozdrav.
[quote name='Ercov' timestamp='1349893152' post='82919']
Svaka cast,Zemo na izvinjenju.
[/quote]lijepo i ugodno sam prihvacen na ovom forumu i to je bila moja duznost.
  • 2 sedmice kasnije...
[b][color=#ff0000]2 dana zabranje pisanja za korisnika Villas-Boas koji je nastavio vrijeđati nakon što sam izdao upozorenje. Bio sam blag, rekao sam 7 dana, ali ipak sam mu dao 2 dana.[/color][/b]
[quote name='Caeruleus' timestamp='1351191547' post='85176']
[b][color=#ff0000]2 dana zabranje pisanja za korisnika Villas-Boas koji je nastavio vrijeđati nakon što sam izdao upozorenje. Bio sam blag, rekao sam 7 dana, ali ipak sam mu dao 2 dana.[/color][/b]
[/quote]
A za ekipu koja i dalje omalovazava igrace(a)?
Predlazem da se otvori tema o Marku Kretenburgu...jer se pojavljuju neke izjave i ljepse bi bilo da to stavimo negdje da bude prikladnije...
[quote name='Torresinho_9' timestamp='1351532177' post='85853']
Predlazem da se otvori tema o Marku Kretenburgu...jer se pojavljuju neke izjave i ljepse bi bilo da to stavimo negdje da bude prikladnije...
[/quote]

Ajmo napravit natjecanje u kojem će pobjednik bit onaj koji smisli najmaštovitiju psovku tome govnaru :D
Zajebajem se, al ne bi bilo loše :D
[quote name='Ercov' timestamp='1351198732' post='85214']
A za ekipu koja i dalje omalovazava igrace(a)?
[/quote]

vecini od tih roditelji trebaju zabranit internet jer nemaju više od 18, a dokazali su da ovo nije za njih! (cast izuzetcima, ali pojedina ekipa vam kvari prosjek)

Tako da razumijem modove i njihovo suosjecanje s tim momcima
Evo ovde se obrati [url="http://forum.chelseabalkan.com/index.php?/topic/220-zahtjevi-za-sigove-zahtjevi-se-salju-privatno-reli/"]http://forum.chelseabalkan.com/index.php?/topic/220-zahtjevi-za-sigove-zahtjevi-se-salju-privatno-reli/[/url]
nakon ove razocarajuce utakmice u Swansea-u, vidim opet su planule teme Sturridge i Torres! nekima je pun qurac Torresa i traze da Stu bude prvu izbor, dok ipak drugi i dalje vjeruju u Torresa i cijene "njegov trud" . Mislim da bi bilo interesantno da postavite anketu, gdje mozemo glasati za prvi izbor spica u napadu Chelsea, Torres ili Sturridge, pa da vidimo ko ce pobjedit tu anketu
  • 2 sedmice kasnije...
Pitanjce, možda je neki nanovo bug il je do mene, ne znam, al uglavnom: kad kliknem na Novi sadržaj, problem je u tome što mi ne prikazuje novi sadržaj :D Prikazuje mi teme koje sam već pročitao, a većina onih koje nisam pročitao nisu ni navedene na popisu.
  • Autor
[quote name='Brane' timestamp='1352748315' post='88511']
Pitanjce, možda je neki nanovo bug il je do mene, ne znam, al uglavnom: kad kliknem na Novi sadržaj, problem je u tome što mi ne prikazuje novi sadržaj :D Prikazuje mi teme koje sam već pročitao, a većina onih koje nisam pročitao nisu ni navedene na popisu.
[/quote]

Onda si ih vjerovatno čitao kao neulogiran tj. kao gost.
[quote name='reLo' timestamp='1352749259' post='88516']
Onda si ih vjerovatno čitao kao neulogiran tj. kao gost.
[/quote]

Nisam druže, zato i govorim ;)

Što se mene tiče nije ni bitno, ja svakako prelistam sve teme ručno skoro, al samo sam želio reć da nije nešto ispravno. Sad kažem, možda je i do mene nešto.
[quote name='der Kaiser' timestamp='1352933882' post='88748']
Jel postoji koja tema na forumu di piše koji je član otkuda (grad) ?
[/quote]
u temama za predstavljanje vecinom pise
Zamolio bih nadlezne da se stane u kraj,prije nego preraste u nesto vece,ovo nacinalno izjasnjavanje u bilo kojem smislu,a pogotovo provokacije,jer stvarno mislim da nije u redu!NO OFFENSE ! :)>-
  • Autor
[quote name='DROGBA750' timestamp='1353171999' post='89136']
Zamolio bih nadlezne da se stane u kraj,prije nego preraste u nesto vece,ovo nacinalno izjasnjavanje u bilo kojem smislu,a pogotovo provokacije,jer stvarno mislim da nije u redu!NO OFFENSE ! :)>-
[/quote]

Preciziraj i daj primjer. Ako ne želiš ovdje, pošalji mi na pm.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.