4. juni 2022.4 god. Autor comment_328988 Dodao sam back to top button. Lično, meni je nedostajalo. Volim kad sam na dnu stranice samo da kliknem da button i da me odvede na vrh, bez skrolanja. Prijavi
4. juni 2022.4 god. comment_329010 zašto na nekim stranicama vidim tvit a na drugim ne? super za update Prijavi
4. juni 2022.4 god. comment_329011 Ljudi update je takvo osvjezenje, ja sam jos upalio dark mode, znaci gazi forum. Preglednije je, pristupacnije, modernije. Relo svaka cast! Steta je samo sto ljudi vise ne furaju forume sto je steta, toliko sam naucio od Adija, Kuna, Rela, diabla, kera i.t.d i o klubu i o samoj igri. Nisam nesto previse aktivan jer opet u moru dobrih forumasa tesko je dodati nesto sto im je promaklo posebno Adiju. Da ne duzim srecan nam novi forum i poz i CG. Prijavi
4. juni 2022.4 god. Autor Popularna objava comment_329012 Hvala na pohvalama. Istina, forum je bio zapušten. Ali ovaj update na najnoviju verziju omogućava da se ubuduće forum ažurira bukvalno za 5 minuta. I ja ću aBd redovno pratiti kako budu izlazile nove verzije i ažurirati čim budem mogao. Slažem se da je šteta što nema više forumaša. Ali, ovaj forum je već sada nešto unikatno na Balkanu, barem što se Chelseaja tiče. Činjenica da forum postoji neprekidno (izuzev onih mjesec dana kad hosting nije produžen) od 5. jula 2011. godine, i da su na njemu neki ljudi prešli put od djece do adolescenata, neki upisali i završili faxove, neki se oženili i dobili 2-3 djece. A pošto za njegovo održava trenutno godišnje treba oko 50€, što je mizerna cifra, ne vidim da forum neće trajati sve dok barem jedna osoba dnevno uđe na njega. Toliko je dobrih postova ovdje napisano da bi šteta za navijačku bazu Plavaca na Balkanu bila velika ukoliko forum ne bi više postojao. Dok se mene bude pitalo, ključ u bravu će staviti neko od trojca Wisey-diablo-Kun, kad aBd budu dede i samo ako ne uspiju nekog unuka nafurati da nastavi održavati forum. Prijavi
4. juni 2022.4 god. comment_329013 47 minutes ago, reLo said: Hvala na pohvalama. Istina, forum je bio zapušten. Ali ovaj update na najnoviju verziju omogućava da se ubuduće forum ažurira bukvalno za 5 minuta. I ja ću aBd redovno pratiti kako budu izlazile nove verzije i ažurirati čim budem mogao. Slažem se da je šteta što nema više forumaša. Ali, ovaj forum je već sada nešto unikatno na Balkanu, barem što se Chelseaja tiče. Činjenica da forum postoji neprekidno (izuzev onih mjesec dana kad hosting nije produžen) od 5. jula 2011. godine, i da su na njemu neki ljudi prešli put od djece do adolescenata, neki upisali i završili faxove, neki se oženili i dobili 2-3 djece. A pošto za njegovo održava trenutno godišnje treba oko 50€, što je mizerna cifra, ne vidim da forum neće trajati sve dok barem jedna osoba dnevno uđe na njega. Toliko je dobrih postova ovdje napisano da bi šteta za navijačku bazu Plavaca na Balkanu bila velika ukoliko forum ne bi više postojao. Dok se mene bude pitalo, ključ u bravu će staviti neko od trojca Wisey-diablo-Kun, kad aBd budu dede i samo ako ne uspiju nekog unuka nafurati da nastavi održavati forum. Ucicemo decu pravim vrednostima Bendzamine, nemas brige. Prijavi
4. juni 2022.4 god. comment_329014 Ma ja ovaj forum do unucadi guram. Zadovoljstvo je imati sve vas za prijatelje. Prijavi
5. juni 2022.4 god. comment_329016 Moramo poceti djecu praviti samo za foruma, da pisu i da ga odrzavaju Prijavi
5. juni 2022.4 god. comment_329017 Ja kada sam se prikljucio forumu, bila je jedna verzija prije ove pa je ukinuta, bio sam prvi razred srednje skole. Dakle ovde sam zavrsio i srednju i fax, tacno mi dodje da ganjam neki doktorat sad Prijavi
5. juni 2022.4 god. comment_329019 Čekaj, ne vidi se lepo "kvotanje" od stare verzije, a na dalje radi sve normalno? mučim se da pročitam neke stare postove, dok ukapiram ko je šta pisao Prijavi
5. juni 2022.4 god. comment_329022 53 minutes ago, chiba said: Čekaj, ne vidi se lepo "kvotanje" od stare verzije, a na dalje radi sve normalno? mučim se da pročitam neke stare postove, dok ukapiram ko je šta pisao Jos se rebuilda baza, valjda ce se unormaliti kada sve zavrsi, jbg. Prijavi
5. juni 2022.4 god. comment_329024 Aha, super A svidja mi se i ovo sto ti izlazi notifikacija ako ti neko replicira post Dal je neko probao ovo da privuce fajl, tek sad to primetio Prijavi
10. juni 2022.4 god. Autor comment_329250 Ubačen segment "Videos" sa svim utakmicama iz prošle sezone. Pa ćemo od sljedeće sezone svaku utakmicu aBd stavljati redovno. Prijavi
10. juni 2022.4 god. comment_329252 Kako bi to izgledalo? ne kapiram, kačiš pregled utakmice ili nešto slično? dal smo mi beše nešto ranije pokušavali pa nikada nije zaživelo? Prijavi
10. juni 2022.4 god. Autor comment_329253 5 minutes ago, chiba said: Kako bi to izgledalo? ne kapiram, kačiš pregled utakmice ili nešto slično? dal smo mi beše nešto ranije pokušavali pa nikada nije zaživelo? Kad završi tekma okačili highlihtse s utakmice u sekciju Video. Prijavi
10. juni 2022.4 god. comment_329255 Bilo bi fora na te videe postoji komentator u vidu diabla ili rele ili nekog i tako ostavimo licni pecat Prijavi
10. juni 2022.4 god. Popularna objava comment_329257 34 minutes ago, klicko said: Bilo bi fora na te videe postoji komentator u vidu diabla ili rele ili nekog i tako ostavimo licni pecat Kakvo uvlacenje administratorima E moj Klicko... Prijavi
10. juni 2022.4 god. comment_329260 3 hours ago, klicko said: Bilo bi fora na te videe postoji komentator u vidu diabla ili rele ili nekog i tako ostavimo licni pecat Da igra Ardzentajna moglo bi Prijavi
11. juni 2022.4 god. comment_329280 ako ne diraju ovi sa jutjuba video onda će ovo biti dobro, odnosno ako ne upućuju na drugu platformu dobra opcija, nisam ni znao da može gore da se zakači, odma klikneš Prijavi
11. juni 2022.4 god. Autor comment_329281 35 minutes ago, chiba said: ako ne diraju ovi sa jutjuba video onda će ovo biti dobro, odnosno ako ne upućuju na drugu platformu dobra opcija, nisam ni znao da može gore da se zakači, odma klikneš 99% su klipovi sa oficijelnih izvora: Sport Klub, Arena Sport, FIFA, UEFA. Tako da nema brige. Prijavi
11. juni 2022.4 god. comment_329298 Problem je sto je dosta tih izvora zakljucano na region, ali hajd, vecina ih radi na Balkanu jer kad se kupuju autorska prava uglavnom Balkan spada pod jedno. Prijavi
12. juni 2022.4 god. comment_329315 relo bil` znao napraviti kad udjem na podforum neki i otvorim temu da me baci na zadnji post? Prijavi
12. juni 2022.4 god. Autor comment_329316 20 minutes ago, Spaha said: relo bil` znao napraviti kad udjem na podforum neki i otvorim temu da me baci na zadnji post? To već postoji. Ideš na zadnji nepročitani post. Klikneš na krug ili zvjezdicu koja se nalazi lijevo od naslova teme. Prijavi
12. juni 2022.4 god. comment_329317 Mozes staviti to i kao default opciju, tako sto odes u Settings > Content View Behavior i tu ides na opciju "Take me to comments I haven't read" i onda ce automatski otvarati prvi neprocitani post. Prijavi
12. juni 2022.4 god. comment_329318 Hvala Keru, doduše mislim da je Relo već o tome pisao (spaha što ne pratiš ) a ovo za krug i za zvezdicu, pa nikad mi ne bi palo na pamet na to da kliknem, još stoji pored nika forumaša Prijavi
12. juni 2022.4 god. comment_329325 4 hours ago, chiba said: Hvala Keru, doduše mislim da je Relo već o tome pisao (spaha što ne pratiš ) a ovo za krug i za zvezdicu, pa nikad mi ne bi palo na pamet na to da kliknem, još stoji pored nika forumaša ma buraz, na staroj verziji radilo kad kliknem na zadnji broj (stranicu) od teme, ocekujem da isto radi i na novoj verziji. ovo za zvijezdicu sto relo kaze nikad ne bih saznao da on to nije rekao. obicno funkcija zvijezde je ili da bookmarkujes ili da dodas u favorites, a ne da me baci na zadnji post u ovom slucaju. ne pratim jer ocekujem jos promjena, al vidim da se stalo iako se pompezno najavljivalo jos do sada nevidjenih featurea, promjena i poboljšanja. očito da se stalo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.