Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Ljudi update je takvo osvjezenje, ja sam jos upalio dark mode, znaci gazi forum.

Preglednije je, pristupacnije, modernije.

Relo svaka cast! 

Steta je samo sto ljudi vise ne furaju forume sto je steta, toliko sam naucio od Adija, Kuna, Rela, diabla, kera i.t.d i o klubu i o samoj igri. Nisam nesto previse aktivan jer opet u moru dobrih forumasa tesko je dodati nesto sto im je promaklo posebno Adiju. Da ne duzim srecan nam novi forum i poz i CG.

• Autor
  • Popularna objava

Hvala na pohvalama.

Istina, forum je bio zapušten. Ali ovaj update na najnoviju verziju omogućava da se ubuduće forum ažurira bukvalno za 5 minuta. I ja ću aBd redovno pratiti kako budu izlazile nove verzije i ažurirati čim budem mogao.

Slažem se da je šteta što nema više forumaša. Ali, ovaj forum je već sada nešto unikatno na Balkanu, barem što se Chelseaja tiče. Činjenica da forum postoji neprekidno (izuzev onih mjesec dana kad hosting nije produžen) od 5. jula 2011. godine, i da su na njemu neki ljudi prešli put od djece do adolescenata, neki upisali i završili faxove, neki se oženili i dobili 2-3 djece. A pošto za njegovo održava trenutno godišnje treba oko 50€, što je mizerna cifra, ne vidim da forum neće trajati sve dok barem jedna osoba dnevno uđe na njega.

Toliko je dobrih postova ovdje napisano da bi šteta za navijačku bazu Plavaca na Balkanu bila velika ukoliko forum ne bi više postojao.

Dok se mene bude pitalo, ključ u bravu će staviti neko od trojca Wisey-diablo-Kun, kad aBd budu dede i samo ako ne uspiju nekog unuka nafurati da nastavi održavati forum. :D

47 minutes ago, reLo said:

Hvala na pohvalama.

Istina, forum je bio zapušten. Ali ovaj update na najnoviju verziju omogućava da se ubuduće forum ažurira bukvalno za 5 minuta. I ja ću aBd redovno pratiti kako budu izlazile nove verzije i ažurirati čim budem mogao.

Slažem se da je šteta što nema više forumaša. Ali, ovaj forum je već sada nešto unikatno na Balkanu, barem što se Chelseaja tiče. Činjenica da forum postoji neprekidno (izuzev onih mjesec dana kad hosting nije produžen) od 5. jula 2011. godine, i da su na njemu neki ljudi prešli put od djece do adolescenata, neki upisali i završili faxove, neki se oženili i dobili 2-3 djece. A pošto za njegovo održava trenutno godišnje treba oko 50€, što je mizerna cifra, ne vidim da forum neće trajati sve dok barem jedna osoba dnevno uđe na njega.

Toliko je dobrih postova ovdje napisano da bi šteta za navijačku bazu Plavaca na Balkanu bila velika ukoliko forum ne bi više postojao.

Dok se mene bude pitalo, ključ u bravu će staviti neko od trojca Wisey-diablo-Kun, kad aBd budu dede i samo ako ne uspiju nekog unuka nafurati da nastavi održavati forum. :D

Ucicemo decu pravim vrednostima Bendzamine, nemas brige. 

• Autor
35 minutes ago, chiba said:

ako ne diraju ovi sa jutjuba video onda će ovo biti dobro, odnosno ako ne upućuju na drugu platformu

dobra opcija, nisam ni znao da može gore da se zakači, odma klikneš

99% su klipovi sa oficijelnih izvora: Sport Klub, Arena Sport, FIFA, UEFA. Tako da nema brige.

Mozes staviti to i kao default opciju, tako sto odes u Settings > Content View Behavior i tu ides na opciju "Take me to comments I haven't read" i onda ce automatski otvarati prvi neprocitani post.

4 hours ago, chiba said:

Hvala Keru, doduše mislim da je Relo već o tome pisao (spaha što ne pratiš :fantom:)

a ovo za krug i za zvezdicu, pa nikad mi ne bi palo na pamet na to da kliknem, još stoji pored nika forumaša

ma buraz, na staroj verziji radilo kad kliknem na zadnji broj (stranicu) od teme, ocekujem da isto radi i na novoj verziji.

ovo za zvijezdicu sto relo kaze nikad ne bih saznao da on to nije rekao. obicno funkcija zvijezde je ili da bookmarkujes ili da dodas u favorites, a ne da me baci na zadnji post u ovom slucaju.

ne pratim jer ocekujem jos promjena, al vidim da se stalo iako se pompezno najavljivalo jos do sada nevidjenih featurea, promjena i poboljšanja. očito da se stalo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.