Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• 1 mjesec kasnije...
  • Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Meni naprotiv bas smeta. Posto cesto postavljam twitove, nekad mi se desi da zapamti zadnji tweet koji sam postao pa onda moram refresh stranicu pa uraditi clear editor i onda zalijepiti novi tweet. 

38 minutes ago, Bari said:

Meni naprotiv bas smeta. Posto cesto postavljam twitove, nekad mi se desi da zapamti zadnji tweet koji sam postao pa onda moram refresh stranicu pa uraditi clear editor i onda zalijepiti novi tweet. 

Nisam te baš razumeo, ako si ga već postao, onda se valjda editor ne pojavljuje? ne bi trebalo da vidiš tweet osim ako ne odeš na edit?

to je valjda pitanje za Irfana

54 minutes ago, chiba said:

Ne znam na koju foru forum pamti ono što sam pisao, pa izašo sa stranice (nisam postao), posle možeš da nastaviš. Jako dobra opcija i pohvala za to 

Cuva to u localStorage u browseru, kome se ne svidja vjerovatno bi mogao naci rjesenje da blokira. Meni je odlicna opcija i ne bi valjalo da se ukida.

4 hours ago, chiba said:

Nisam te baš razumeo, ako si ga već postao, onda se valjda editor ne pojavljuje? ne bi trebalo da vidiš tweet osim ako ne odeš na edit?

to je valjda pitanje za Irfana

Listam twitter i nadjem zanimljiv tweet postavim na forum, izadjem. Kasnije nekad opet nadjem nesto zanimljivo kopiram, udjem na forum u odgovarajucu temu krenem da postavim tweet stoji mi prosli kojeg ne mogu obrisati nego moram uraditi refresh pa mi onda pojavi 'clear'. 

Mislim nije neka procedura, 3 sekunde mi oduzme vremena ali zna da iznervira. 

Prijavi bug, napiši koji web browser koristiš, koja verzija, koji operativni sistem i eventualno priloži screenshot.

Sve to šalješ development timu tj. korisniku @diablo_bih i problem će biti riješen u najkraćem vremenskom roku.

8 minutes ago, Bari said:

Listam twitter i nadjem zanimljiv tweet postavim na forum, izadjem. Kasnije nekad opet nadjem nesto zanimljivo kopiram, udjem na forum u odgovarajucu temu krenem da postavim tweet stoji mi prosli kojeg ne mogu obrisati nego moram uraditi refresh pa mi onda pojavi 'clear'. 

Mislim nije neka procedura, 3 sekunde mi oduzme vremena ali zna da iznervira. 

Da li kada zavrsis post vidis pod reply da ti i dalje stoji nesto?

2 hours ago, reLo said:

Ma stoji mu zato što kači a ne objavljuje. 

Nije ti to baš dobra navika. Jednostavno, okači link samo ako ga želiš objaviti i to je to. A može se obrisati i ako ti ostane, samo kursor staviš ispod i udaraš na delete. 

I onda Bari treba da bude forumas godine… ajde ljudi uozbiljite se

A što se tiče pucanja interneta pokušaj sa Relinim receptom. Ima i slika negdje na forumu kako se to lako riješi, neka ti pošalje,

Znam samo da ti treba bar jedno desetak debljih knjiga i tvojim mukama će doći kraj.

10 minutes ago, reLo said:

image.png

Hahahahaha kraljevski, secam se kao da je juce postavio ovu sliku, balkanci su snalazljivi uvek bili 

Skidam ovu sliku. Ne mogu istu gresku napraviti kao onda kad nisam onaj sacuvao video sto sam snimao kad je vodio intervju sa bbc.ijem

Klicko imas li onaj gif kad igra sa lopte sa onom djecom.

Kakav kralj

• Autor
44 minutes ago, Spaha said:

Skidam ovu sliku. Ne mogu istu gresku napraviti kao onda kad nisam onaj sacuvao video sto sam snimao kad je vodio intervju sa bbc.ijem

Klicko imas li onaj gif kad igra sa lopte sa onom djecom.

Kakav kralj

Taj imam u svojoj arhivi, ženi ga pokazao i sad svaki mjesec traži da joj ga pustim. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.