Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Autor

Prije kada bih kliknuo na neku temu odma bi me odvelo na zadnji post koji sam pročita, sad nije tako (ili ja nešto krivo radim). To je bila baš korisna stvar, pa eto samo napominjem da znate pa probate to osposobiti i u novoj verziji...

Inače, bravo super je ovo, samo tako dalje!

Možeš kliknuti na zvijezdu lijevo od teme i isto će te odvesti na zadnji nepročitani post.

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Ok tnx, čini se da radi, probam kad negdi bude neki novi post :)

​Ipak je ovo sa zvjezdicom sto je Relo napisao. Cak i pise kad predjes misem. :D 

Je ovo je sa zvjezdicom, ovo s datumom odvede na najzadnji post, ne zadnji procitani... S zvjedzicom radi, fala ljudi. Ja sam na mobu pa ne prolazim mišem :) nezz kad sam zadnji put upalia forum na pc, uvik ga čitam priko moba

Ovo je sramota da nema shoutboxa... skinite admina diablu_bih pre svega

Uređeno , autor izmjene: klicko

• Autor
1 minute ago, Kun Aguer0 said:

Takodjer svidja mi se ovaj meni sa strane gdje pise ko je imao najvise postova u temi, izdvojeni neki popularni postovi i slike, jako lijepo to izgleda.

Znas li reLo, kad udjemo na neciji profil, ima ovaj reputation level, sta je to, na osnovu cega se racuna ? 

To je zamjena za lajk.

Imaš u donjem desnom uglu svakog posta da ostaviš neku reakciju (ovo srce), i svaka reakcija = 1 reputacija. Postovi sa 5' reputacija će biti posebno istaknuti.

1 minute ago, reLo said:

To je zamjena za lajk.

Imaš u donjem desnom uglu svakog posta da ostaviš neku reakciju (ovo srce), i svaka reakcija = 1 reputacija. Postovi sa 5' reputacija će biti posebno istaknuti.

Ma da tako sam i mislio, samo sam vidio da ti recimo imas manju "reputaciju" ili ti lajkove nego sto je to prije bio slucaj ali dobro, nije se moglo izvuci sve :D

Izgleda da je to to, jos ove dijakritičke znakove rjesiti i to je to, ne pada mi nista drugo na pamet. Eto to moze irfan, valjda ce zavrsiti do kraja sledece sezone

• Autor

I znakovi su riješeni, novi postovi normalno rade, problem je samo sa starim - nije dobro odrađena konverzija mysql baze podataka. Ali to nije ni bitno, rijetko ko će čitati stare postove.

Lajkove nisam uspio prebaciti na novi forum.

Morate uzeti u obzir da ovo nije bio obični update. Morali smo preći sa verzije foruma stare 10 godina na verziju foruma staru godinu dana. A to je uključivalo dosta manuelnih operacija, tipa manuelne konverzije baze podataka iz jedne u drugu, pa korak po korak ažuriranje (od stare verzije do trenutne izvršeno je 5 različitih ažuriranja). Uglavnom, mukotrpan i peglativan posao, ali vrijedilo je.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.