18. april 2023.3 god. comment_344184 4 minutes ago, chiba said: Vidim Diablo se ne javlja, mora da je 10h ujutru, jok, kraj radnog vremena, pa kakv je to admin? sigurno je lego u 7 ujutru Upravo, gledao seriju From na HBO max do pola 7 @Adi koliko ti kasni? Meni dodju sve regularno Prijavi
18. april 2023.3 god. comment_344185 Ajde citiraj me ili lupi reakciju da vidim jesam li nastimao. EDIT: Evo ga radi. Prijavi
18. april 2023.3 god. comment_344189 1 hour ago, Bari said: Ajde citiraj me ili lupi reakciju da vidim jesam li nastimao. EDIT: Evo ga radi. Citat 1 hour ago, diablo_bih said: Upravo, gledao seriju From na HBO max do pola 7 @Adi koliko ti kasni? Meni dodju sve regularno Nisam baš mjerio. Možda 10 minuta do pola sata. Prijavi
18. april 2023.3 god. Autor comment_344190 Moguće da ti je do browsera. Meni u realnom vremenu sve stiže. Prijavi
18. april 2023.3 god. comment_344196 Moze li se napraviti widget s desne strane sa nekim anketama, da bude iznad ovog who's online Prijavi
18. april 2023.3 god. Autor comment_344197 Može, prva anketa će biti: Kličko glup? 1. Da 2. Naravno Prijavi
11. maj 2023.3 god. Autor comment_344897 Vrijeme je da polahko otvorim donacije za hosting, međutim na Intesa sam banci gdje su od korone zabranili povlačenje novca s paypala na karticu. Da li neko u BiH ima tu mogućnost, da stavimo njegov paypal za primanje novca, pa da mi onda samo proslijedi novac na račun? Prijavi
11. maj 2023.3 god. comment_344902 Mogo bi se ugledati na vlasnike kluba i da zamrzneš potrebnu za donacijama dok se ne popravi situacija u klubu 😋 Spoiler šalim se 😄 Prijavi
12. maj 2023.3 god. comment_344918 Cuj kao kad je korona nastupila zabranili povlacenje para a nece da kaze koliko je para opro i proteina nauzimo. Otvorio proteinshopove u svakom gradu cak i kod mene ima Spoiler Salim se i ja 😁 Prijavi
12. maj 2023.3 god. comment_344924 drugacija situacija sad, tamo 2012 mahom svi bili srednjoskolci i studenti....sad vec krenuli neki i decu da prave...dobro je sve dok ne stignemo do penzije nego Relo, Diablo.. da li moze da se vrati ona opcija da se vidi ukupno vreme provedeno na forumu? 😀 Prijavi
13. maj 2023.3 god. comment_344931 8 hours ago, chiba said: drugacija situacija sad, tamo 2012 mahom svi bili srednjoskolci i studenti....sad vec krenuli neki i decu da prave...dobro je sve dok ne stignemo do penzije nego Relo, Diablo.. da li moze da se vrati ona opcija da se vidi ukupno vreme provedeno na forumu? 😀 Kako nove verzije dolaze, tako nesto dodaju, ali i oduzmu jbg. Koliko sam vidio u opcijama nema, mozda neka ekstenzija ima za to... 7 hours ago, soxx said: Al zar nije moguce platit hosting preko paypala? Jeste sve moguce, ali jedino da neko odmah uplati citav iznos. Prijavi
13. maj 2023.3 god. comment_344932 Pa hocu rec uda uplatimo reludinu na paypal i odmah uplati na njega ili nesto ne kontam Prijavi
13. maj 2023.3 god. Autor comment_344933 1 hour ago, soxx said: Pa hocu rec uda uplatimo reludinu na paypal i odmah uplati na njega ili nesto ne kontam Ne može. Imam 20 dolara na paypalu što je onomad forumaš drogba uplatio za reklamiranje. I tih 20 dolara mi od tad stoji. Nit ih mogu podići, niti iskoristiti. Bukvalno tu stoje i ne mogu ništa s njima. Jedino ću moći ako nekad na paypal povežem karticu na koju mogu povući taj novac. Prijavi
13. maj 2023.3 god. comment_344934 Ja placam netflix i spotify sa paypala pa meni ne bi bio problem i da stoje pare na paypalu samo bi ti mogao u junu poslat tek pare na racun dok dodjem u bosnu jer inace slanje iz Njemacke u Bosnu puno uzme provizije mi Prijavi
13. maj 2023.3 god. Autor comment_344935 Plaćanje je jedno, primanje novca preko paypala drugo. I ja mogu plaćati, ali ne mogu primati. Koja ti je kartica u pitanju, kod koje banke, pa ću ti odmah reći možeš li primati. A svakako nije hitno što se tiče para - treba skupiti do kraja godine. Sad u julu ide domena, ali to je 15 dolara i ja to platim od sebe. Prijavi
13. maj 2023.3 god. comment_344947 Ma ja kazem relo da se meni uplati na paypal i nek stoje pare na paypalu a ja bi kad dodjem otiso u banku i na tvoj iban uplatio novac, taj s paypala ne bi ni dirao al to je solucija ako se ne snadjete. Valjda bude kakva druga opcija I da, koliko je godina hostinga? Prijavi
14. maj 2023.3 god. comment_344955 Ojjjj jebem ti bjedare cuj 68 KM ne mozes uplatiti sam od sebe Daj relo racun, da uplatim dio. Prijavi
14. maj 2023.3 god. Autor comment_344956 Naravno da mogu uplatiti sam, ali ovo je ujedno način da i drugi forumaši forum osjete svojim. Nema mi svrhe plaćati forum a druge zaboli briga za njega. Račun je javan i može se vidjeti na sljedećem linku: https://elba2.intesasanpaolobanka.ba/portal/api/s/3EFC6C2989B99196D39B Prijavi
14. maj 2023.3 god. Popularna objava comment_344957 Zanimljivo da je hosting poskupio istovremeno kad i protieini. Uzima vas godinama na istu foru. Prijavi
14. maj 2023.3 god. Popularna objava comment_344967 4 hours ago, reLo said: Naravno da mogu uplatiti sam, ali ovo je ujedno način da i drugi forumaši forum osjete svojim. Nema mi svrhe plaćati forum a druge zaboli briga za njega. Račun je javan i može se vidjeti na sljedećem linku: https://elba2.intesasanpaolobanka.ba/portal/api/s/3EFC6C2989B99196D39B uvijek se nasmijem na ove gacice bb, da li ce ikad prestati biti smijesno Prijavi
13. juni 2023.3 god. comment_345754 bio mi je neki "bag", pojavila mi se 3 ista posta u temi košarka, ja obrišem jedan, ono kao ode sve, na kraju vratio jedan i sad je normalno suma sumarum, možda nisa ništa ni trebao da diram ali rešeno je Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.