17. august 2021.5 god. comment_318098 BT14 banan na 2 mjeseca, razlog: "Odoiju mjesto na RWB." To je za trajnog bana :D Prijavi
19. august 2021.5 god. comment_318126 Banovan samedcfc, drugi nalog sampite i još nekog desnog korisnika, treći nalog zapravo Prijavi
19. august 2021.5 god. comment_318130 Pa bolje imati 25 normalnih ljudi, neko da nas ima 50 i tu 15 ovih maloumnih idiota koji saml dzaba vazduh trose i seru na planeti Prijavi
21. august 2021.5 god. comment_318195 Sta se desilo skari? Odjednom covjek prestate pisati. Ne znam ni ja, sve vrijeme visio tu čekao Havertza i sad kad je ovaj došao ugasio se lik Prijavi
21. august 2021.5 god. comment_318201 Pisao je i prije Havertza, msm sezonu prije, tako da cudno. Prijavi
22. august 2021.5 god. comment_318251 Pisao je i prije Havertza, msm sezonu prije, tako da cudno. Ali bukvalno je utihnuo kada su Havertza počeli prozivati i to je to. Mislim da je napisao samo post kad smo osvojili LŠ Prijavi
22. august 2021.5 god. comment_318253 Dešava mu se da ne uđe mjesecima. Nadam se da je živ i zdrav. Vratit će se kad Mendy šta pogriješi. Prijavi
22. august 2021.5 god. comment_318257 Dešava mu se da ne uđe mjesecima. Nadam se da je živ i zdrav. Vratit će se kad Mendy šta pogriješi. I ja se prije svega nadam da je momak ziv i zdrav. Skoro mi jaran prica, navija za Milan i aktivan je na forumu sportsport.ba, kaze neki forumas sto navija za Milan dozivio tesku saobracajnu pa mu se brat javio. Uglavnom sad jr valjda dobro i idalje pise. Prijavi
22. august 2021.5 god. comment_318312 Diablo postao adminstrator. Elem, sjeti se Irfane ko je prvi pozvao da ti se da ta titula. I promijeni mi username u "ker". :D Prijavi
22. august 2021.5 god. comment_318331 Diablo postao adminstrator. Elem, sjeti se Irfane ko je prvi pozvao da ti se da ta titula. I promijeni mi username u "ker". :D Hocu sutra, ker ili mrtavker? Ima ovdje posla nekog veceg, od upgradea foruma do poboljsanja opcija za moderatore, jer izgleda da se na trenutnoj verziji ne moze popraviti to. Prijavi
23. august 2021.5 god. comment_318343 Hocu sutra, ker ili mrtavker? Ima ovdje posla nekog veceg, od upgradea foruma do poboljsanja opcija za moderatore, jer izgleda da se na trenutnoj verziji ne moze popraviti to. Pa pod ruku sa kerom i napravite to, nabijem vas na kurac Prijavi
23. august 2021.5 god. comment_318346 Hocu sutra, ker ili mrtavker? Ima ovdje posla nekog veceg, od upgradea foruma do poboljsanja opcija za moderatore, jer izgleda da se na trenutnoj verziji ne moze popraviti to. ker stavi A jbg sto se tice sredjivanja polako, ima nas pa cemo rjesavati sta se moze rijesiti, meni kao korisniku forum je dobar, vjerovatno su veci problemi vama adminima i moderatorima sto ne mozete banovati i moderirati kako treba. Ali treba i to rjesavati. Prijavi
23. august 2021.5 god. comment_318357 Keru ako možeš, pomogni Irfanu ili ko već ima znanja za to, i kad imate vremena Banovana je inače ona IP adresa sa koje su se 5 puta otvarali nalozi, to smo ostali dužni Prijavi
23. august 2021.5 god. comment_318366 Kakve su sanse da se ponovo otvori portal? Male, treba dosta vremena pisati vijesti kao normalan portal, updateovati ostale stvari, a tesko da iko od nas bas ima toliko vremena. Prijavi
23. august 2021.5 god. comment_318367 Dosta ovaj forum, fina je ekipa, fino i kvalitetno se pise. Ne treba nam portal. Prijavi
23. august 2021.5 god. comment_318379 Eto, kada zavrsi sezona, ide update foruma, shoutboxa isto, svega. Bit ce vrh. Ako bude doslo dosta ljudi voljnih da pisu vijesti i novih clanova, onda mozemo mozda otvoriti i portal, svi smo haman po 30+ ili oko te cifre, pa se moze i donirati lahko. Sve ide lagano i lijepo, i tim Chelseaja moramo pratiti, ne mozemo zaostajati :D Prijavi
23. august 2021.5 god. comment_318386 Ne znam koliko ima smisla portal u 21 stoljeću s milijun kako domaćih tako i stranih portala s vijestima + puste društvene mreže, puno posla a mala vrijednost jer to sve možeš naći na drugim portalima. Portal bi, po meni, imao smisla jedino ako bi se proizvodio kvalitetan originalan sadržaj, recimo taktičke analize utakmica... Prijavi
23. august 2021.5 god. comment_318387 Ma forum dotjerati (ovo sto kaze diablo), a ako neko hoce da pise mozemo otvoriti i podforum za "analize". Mada tu bi samo Adi pisao :D Prijavi
23. august 2021.5 god. comment_318391 Mozda poceti i podcast kao ovi arsenalovci, samo sto cemo mi malo vise psovati. Prijavi
23. august 2021.5 god. comment_318401 Napravit YT kanal i watch along sa diablom i Kunom, svaka druga Bog... Prijavi
23. august 2021.5 god. comment_318403 Napravit YT kanal i watch along sa diablom i Kunom, svaka druga Bog... Hahah više se bog spominje nego u crkvi Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.