Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Dešava mu se da ne uđe mjesecima. Nadam se da je živ i zdrav. Vratit će se kad Mendy šta pogriješi.

I ja se prije svega nadam da je momak ziv i zdrav.

Skoro mi jaran prica, navija za Milan i aktivan je na forumu sportsport.ba, kaze neki forumas sto navija za Milan dozivio tesku saobracajnu pa mu se brat javio. Uglavnom sad jr valjda dobro i idalje pise.

Diablo postao adminstrator.

Elem, sjeti se Irfane ko je prvi pozvao da ti se da ta titula. I promijeni mi username u "ker". :D

Diablo postao adminstrator.

Elem, sjeti se Irfane ko je prvi pozvao da ti se da ta titula. I promijeni mi username u "ker". :D

Hocu sutra, ker ili mrtavker?

Ima ovdje posla nekog veceg, od upgradea foruma do poboljsanja opcija za moderatore, jer izgleda da se na trenutnoj verziji ne moze popraviti to.

Hocu sutra, ker ili mrtavker?

Ima ovdje posla nekog veceg, od upgradea foruma do poboljsanja opcija za moderatore, jer izgleda da se na trenutnoj verziji ne moze popraviti to.

ker stavi

A jbg sto se tice sredjivanja polako, ima nas pa cemo rjesavati sta se moze rijesiti, meni kao korisniku forum je dobar, vjerovatno su veci problemi vama adminima i moderatorima sto ne mozete banovati i moderirati kako treba. Ali treba i to rjesavati.

Eto, kada zavrsi sezona, ide update foruma, shoutboxa isto, svega. Bit ce vrh. Ako bude doslo dosta ljudi voljnih da pisu vijesti i novih clanova, onda mozemo mozda otvoriti i portal, svi smo haman po 30+ ili oko te cifre, pa se moze i donirati lahko.

Sve ide lagano i lijepo, i tim Chelseaja moramo pratiti, ne mozemo zaostajati :D

Ne znam koliko ima smisla portal u 21 stoljeću s milijun kako domaćih tako i stranih portala s vijestima + puste društvene mreže, puno posla a mala vrijednost jer to sve možeš naći na drugim portalima.
Portal bi, po meni, imao smisla jedino ako bi se proizvodio kvalitetan originalan sadržaj, recimo taktičke analize utakmica...

Ma forum dotjerati (ovo sto kaze diablo), a ako neko hoce da pise mozemo otvoriti i podforum za "analize". Mada tu bi samo Adi pisao :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.