31. januar 2021.5 god. comment_309212 Dodajte da kad se novi korisnik registruje da mu se dodijeli random avatar Marcosa Alonsa. Prijavi
1. februar 2021.5 god. comment_309288 Mozel se napravit iznad avatara da ovaj nickname bude malo veci i crne boje npr? da je upecatljiviji. Da sutra stavim skarin avatar haverca svi bi mislili da skaro pise dok ne bi me neko skontao Moze to jedino Relo, ali ako bude ista dirao, usrat ce hahah Prijavi
21. februar 2021.5 god. comment_310213 Koji je ovo kurac sa ekstenzijom slike na forumu jebo ga hljeb više, ni jednu jebenu sliku ne možeš postaviti zbog ekstenzije jebala ga ekstenzija da ga jebala Prijavi
21. februar 2021.5 god. comment_310216 Koji je ovo kurac sa ekstenzijom slike na forumu jebo ga hljeb više, ni jednu jebenu sliku ne možeš postaviti zbog ekstenzije jebala ga ekstenzija da ga jebala Upload na imgur pa onda ovdje preko linka dodaj. Srediće se ekstenzije automatski. Prijavi
21. februar 2021.5 god. comment_310219 Upload na imgur pa onda ovdje preko linka dodaj. Srediće se ekstenzije automatski. i da mu kurac još popušim Prijavi
11. august 2021.5 god. comment_317890 Ovaj sampita ko kod da je banovan privremeno je dok se ne jave moderatori i relo i vidi šta i kako, pa neka se onda reši njegov status upozoren je na četu od diabla ali to nije dalo rezultata Prijavi
11. august 2021.5 god. comment_317898 Napravite temu za banovane i da pise ko koga banuje i zbog cega. Prijavi
12. august 2021.5 god. comment_317943 Banovan je zbog tzv. flejmovanja u kratkom vremenskom intervalu, iako je bio upozoren da se upristoji u tri navrata Pored toga treba da se vidi da li je u pitanju slucaj otvaranja drugog naloga nekoga ko je ranije banovan. To je sto se tice te konkretne situacije Drugo, mislim da sad nema smisla da vadimo ponovo kosture iz ormana, sta je bilo ranije, bilo je i to je to. Ko je ostao/vratio se na forum, mogo je da vidi da Relo udje jednom u dve/tri nedelje na forum, maltene je prepusten samim clanovima, i nikakvih problema nije bilo, osim izdvojenih situacija I poseban problem predstavljaju neke "tehnicke prepreke" u vezi opcija za ban koje jos nisu resene. Prijavi
13. august 2021.5 god. comment_317969 Nema veze sto se ne banuje stalno, nego jednostavno neka se ima mjesto gdje ce samo modovi pisati ko je banovan, kad i zbog cega i na koliko. Sam sam bio banovan od rele mozda 2-3 puta, doduse davno, ali sam ga morao onda gnjaviti na viberu da mi kaze zbog cega. Jednom me i onaj glupan rogex banovao. evo whisper i chiba odavno traze vece ovlasti, ko zna kakva se čistka sprema uskoro :D Prijavi
13. august 2021.5 god. comment_317974 Sve trolove, nacionaliste treba po kratkom postupku banovati. Za pocetak kao zuti karton neka bude 1-2 mjeseca, poslije ako nastave ide crveni karton i ban zastalno. Prijavi
13. august 2021.5 god. comment_317975 Slažem se, nemam ništa protiv trolanja (nogometne tematike), nemam ništa ni protiv vrijeđanja u žaru rasprave (ne mogu me olako uvrijediti ljudi na forumu koje ni ne poznajem i mislim da nikog ni ne bi trebali) i ne mislim da bi tu trebali olako padati banovi, ali bilo kakav oblik vrijeđanja na rasnoj, nacionalnoj vjerskoj i sl. osnovi treba odma banirat, došao sam na balkan forum misleći da su tu ljudi koji se ne opterećuju s time a ne da i tu slušam nacijonalističke pizdarije... Ali mislim da je ova rasprava ne potrebna, forum je dosad dobro funkcionira, nema nas puno i relativno je mirno po tom pitanju, a koliko sam primijetio kad god bi se pojavio netko s nacionalističkim i sl. glupostima vrlo bi brzo bio otklonjen... Prijavi
13. august 2021.5 god. comment_317976 evo whisper i chiba odavno traze vece ovlasti, ko zna kakva se čistka sprema uskoro :D Ma kakva čistka, nisi nas razumeo, prosto opcije za banovanje ne rade, to sam ja i pokušavao da objasnim, da je forum maltene prepušten samim korisnicima i našoj dobroj volji a to ne znači naravno, da treba sad da se napravi totalni haos, ipak radi ova opcija da se neko označi kao spamer a za ovo da se obrazloži, i ja sam za to Prijavi
13. august 2021.5 god. comment_317996 Ma ja, zato oznacis spamerom, k'o da si ga zauvijek banovao dok Relo ne dodje :D Prijavi
16. august 2021.5 god. comment_318082 dobro, ali neke situacije nisu za to, ovako treba relomira da juriš, pa on kad nadje vremena, ko onda kad je kun najebao :D Prijavi
16. august 2021.5 god. comment_318090 Ili dajte admina nekome ko je imao bar 2 iz informatike u 6. osnovne. Nema ovako smisla. Prijavi
16. august 2021.5 god. comment_318092 Ili dajte admina nekome ko je imao bar 2 iz informatike u 6. osnovne. Nema ovako smisla. Pa nije do nas, nece Relo da sjedne i napravi, jednom potrosio citavih 5 minuta i rekao mrsko mi :D Prijavi
17. august 2021.5 god. comment_318093 Zato i kazem admina, a ne moderatora. Eto tebi neka da admina pa ces moci cackati. Prijavi
17. august 2021.5 god. comment_318094 Cuj diablu dat admina. Pa reci jednu losu protiv akademaca, dobit ces ban. Prijavi
17. august 2021.5 god. comment_318095 BT14 banan na 2 mjeseca, razlog: "Odoiju mjesto na RWB." Prijavi
17. august 2021.5 god. comment_318096 BT14 banan na 2 mjeseca, razlog: "Odoiju mjesto na RWB." To je fakat. Prijavi
17. august 2021.5 god. comment_318097 Nije pitanje da li nekome treba dati admina, nego da taj neki zna, može da otkloni ove tehničke probleme ne preostaje ništa drugo nego da idemo Relu na vrata Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.