12. juni 2022.4 god. comment_329326 ovo nešto na račun diabla Relo uradio više za jedan dan nego diablo za tri meseca administriranja 🛀 Prijavi
12. juni 2022.4 god. comment_329332 1 hour ago, chiba said: ovo nešto na račun diabla Relo uradio više za jedan dan nego diablo za tri meseca administriranja 🛀 auf, teske rijeci diablo je sve ovo i pokrenuo Prijavi
13. juni 2022.4 god. comment_329335 Ja bi pružio sve pohvale timu i svima forumašima. Na slovenskom forumu sam od godine 2008 ali ovako nešto kao što imate je extra. To, da svaki dan neko komentariše i pruža svoje vreme i sve za ažuriranje bravo sve pohvale. Kad bude trebalo onih 50e godišnje da se stavi napišite i od srca dam nešto za ovaj forum. Još jednom sve pohvale i samo tako napred. Prijavi
13. juni 2022.4 god. comment_329336 On 6/11/2022 at 11:34 AM, reLo said: 99% su klipovi sa oficijelnih izvora: Sport Klub, Arena Sport, FIFA, UEFA. Tako da nema brige. Daa ali eno vec nema videa za Svjetsko klupsko Prijavi
13. juni 2022.4 god. comment_329337 1 hour ago, Chelsea_fan said: Ja bi pružio sve pohvale timu i svima forumašima. Na slovenskom forumu sam od godine 2008 ali ovako nešto kao što imate je extra. To, da svaki dan neko komentariše i pruža svoje vreme i sve za ažuriranje bravo sve pohvale. Kad bude trebalo onih 50e godišnje da se stavi napišite i od srca dam nešto za ovaj forum. Još jednom sve pohvale i samo tako napred. Bilo bi dobro i da pišeš i budeš aktivan koliko toliko Spaha što kenjaš ? Ponude mu ljudi dvije opcije da mu naprave ono što traži a on navikao na ono sa stare verzije foruma a u drugom dijelu posta traži još neke dodatne featurse... Spaha dozovi se malo Prijavi
13. juni 2022.4 god. Autor comment_329339 41 minutes ago, Bari said: Daa ali eno vec nema videa za Svjetsko klupsko Ima, samo moraš kliknuti da te odvede na YouTube. Neki ne dopuštaju gledanje osim direktno na YouTube stranici. Jedan klik više. Prijavi
13. juni 2022.4 god. comment_329345 3 hours ago, reLo said: Ima, samo moraš kliknuti da te odvede na YouTube. Neki ne dopuštaju gledanje osim direktno na YouTube stranici. Jedan klik više. e onda super, nisam pokusao samo sam vidio da nema u postu videa. Top ideja, pohvale i od mene. Prijavi
13. juni 2022.4 god. comment_329347 3 hours ago, Kun Aguer0 said: Bilo bi dobro i da pišeš i budeš aktivan koliko toliko Spaha što kenjaš ? Ponude mu ljudi dvije opcije da mu naprave ono što traži a on navikao na ono sa stare verzije foruma a u drugom dijelu posta traži još neke dodatne featurse... Spaha dozovi se malo ne kenjam bruda nego samo guram jos unaprijedjenja dok smo jos u predizbornoj godini, inace neces vise promjena vidjeti bar u sljedecih 10 godina. Prijavi
13. juni 2022.4 god. comment_329353 1 hour ago, Adi said: Kako se dolazi do "videos"? Settings (tri crtice u desnom gornjem kutu) pa tu imaš opciju videos. Prijavi
14. juni 2022.4 god. comment_329380 Odlično je što imamo ove statistike ko je najviše postova imao na nekoj temi. Diablo ubjedljivo vodi na Odoijevoj, Kun na Rudigerovoj, skaro na Havertzovoj, a ja na Mendyevoj. Prijavi
14. juni 2022.4 god. comment_329389 25 minutes ago, Igi said: Jel ' postoji neki dark mode @Spaha, na dnu desno ti je dark mode. Vec su pitali ljudi. Prijavi
14. juni 2022.4 god. comment_329390 A evo ga, kad je dark mod onda je desno, a na obicnoj temi je tacno u sredini. Prijavi
15. juni 2022.4 god. comment_329403 21 hours ago, Adi said: Odlično je što imamo ove statistike ko je najviše postova imao na nekoj temi. Diablo ubjedljivo vodi na Odoijevoj, Kun na Rudigerovoj, skaro na Havertzovoj, a ja na Mendyevoj. Kad skontam da na Rudigerovoj vodim cisto zbog cinjenice da sam mu jebao sve živo i mrtvo jedno dvije godine iz sedmice u sedmicu Prijavi
7. juli 2022.4 god. Autor comment_330328 Prekjuče izašla najnovija verzija foruma, danas smo na njoj. Prijavi
7. juli 2022.4 god. Autor comment_330339 Ako ste za da malo izreklamiramo forum, da otvorim donacije. Evo gledam na facebooku, reklama u trajanju od 7 dana sa reachom od 1,8k-5,1k košta 20 dolara. Pa ako ima zainteresovanih, možemo nešto pokrenuti. Ako nema, nema veze. Prijavi
7. juli 2022.4 god. Autor comment_330351 Što ti je čovjek od akcije. Odmah je poslao 20€. Hvala puno! Postavit ću reklamu, nadam se, sutra u toku dana, pa ćemo vidjeti rezultate. Ovdje ću postaviti dokaz. Prijavi
7. juli 2022.4 god. Autor comment_330355 Da čujem prijedloge kakva reklama treba da bude. Ja sam mislio nešto u fazonu: Pridruži se najvećoj bazi navijača Chelseaja na Balkanu! Prvi i jedini balkanski forum koji okuplja isključivo Plavce! www.chelseabalkan.com Ne želim sam da donesem ovako bitnu odluku, s obzirom da od ove reklame želim da izvučemo najviše što se može. Prijavi
7. juli 2022.4 god. comment_330358 Dosta vam je neprovjerenih vijesti? Dosta vam je medijskih patki? Dosta vam je tap-in insidera? Registrujte se na forum i saznajte prvi sve informacije o transferima. Prijavi
7. juli 2022.4 god. Autor comment_330360 17 minutes ago, Adi said: Dosta vam je neprovjerenih vijesti? Dosta vam je medijskih patki? Dosta vam je tap-in insidera? Registrujte se na forum i saznajte prvi sve informacije o transferima. I onda nalete na diablove postove i ode mast upropast. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.