26. novembar 2021.4 god. Autor comment_321381 Pokrenuo sam podforum "Vijesti", gdje ću se truditi barem jednom dnevno da napišem neku vijest. Naravno, odmah je sherujem na FB. Cilj projekta: popularizirati forum. Prijavi
26. novembar 2021.4 god. comment_321383 prosledi im link na viber grupu ali plus 18 i dodatna provera, može da udje samo onaj sa 2 promila alkohola Prijavi
26. novembar 2021.4 god. comment_321387 Cilj projekta: popularizirati forum. https://www.youtube.com/watch?v=B1dlAgLCWaA Prijavi
26. novembar 2021.4 god. comment_321388 Pokrenuo sam podforum "Vijesti", gdje ću se truditi barem jednom dnevno da napišem neku vijest. Naravno, odmah je sherujem na FB. Cilj projekta: popularizirati forum. Ovo je potez vrijedan pohvala, bravo reLo. Prijavi
27. februar 2022.4 god. comment_324853 S obzirom na celokupnu situaciju oko kluba i u vezi sa klubom i vlasnikom, a kao stariji član ovde, zamolio bih sve da sačuvaju mirne glave i uzdrže se od pisanja bilo kakvih postova koji mogu vredjati nekoga na verskoj, političkoj, nacionalnoj pripadnosti. Pričam sad u svoje ime, nije namera da se zabrani pisanje nego jelte, da se izbegnu moguće svadje, pokušajte ako je ikako moguće da se suština posta, odnosno da akcenat posta bude na samom klubu jel jelte ovo i jeste navijački forum pre svega, a ne mesto za komentarisanje političke scene. Malo nas ima, više stvari ima koje nas dele, a jedino što nas drži ovde jeste ljubav prema sportu i Čelziju. #KTBFFH Prijavi
27. februar 2022.4 god. comment_324856 S obzirom na celokupnu situaciju oko kluba i u vezi sa klubom i vlasnikom, a kao stariji član ovde, zamolio bih sve da sačuvaju mirne glave i uzdrže se od pisanja bilo kakvih postova koji mogu vredjati nekoga na verskoj, političkoj, nacionalnoj pripadnosti. Pričam sad u svoje ime, nije namera da se zabrani pisanje nego jelte, da se izbegnu moguće svadje, pokušajte ako je ikako moguće da se suština posta, odnosno da akcenat posta bude na samom klubu jel jelte ovo i jeste navijački forum pre svega, a ne mesto za komentarisanje političke scene. Malo nas ima, više stvari ima koje nas dele, a jedino što nas drži ovde jeste ljubav prema sportu i Čelziju. #KTBFFH Retkost je da u danasnje vreme, pored toliko alternativa uopste i postoji ovakav forum. Uspeli smo da ga sacuvamo sve ove godine bas iz razloga sto volimo Celsi vise nego sto medju nama postoje razlike. Zelimo i trudimo se da tako ostane i u buducnosti. Prijavi
27. februar 2022.4 god. comment_324861 Zato je izuzetno bitno da se izrodi opominju trenutnim banom a kasnije ako bude nuzno i trajnim. Recimo klicko je nekoliko puta prelazio granicu i zadnji put je i dobio ban od 2 mjeseca. Iduci put ako bi i uradio slicno treba ga trajno banovati. Ta pravila trebaju vaziti za svakoga, bez izuzetka. Prijavi
27. februar 2022.4 god. comment_324871 Kličko je banovan u petak. Zato što je pomenuo Rusiju, verovatno bi i kasnije nastavio da proziva i trola u kutiji, što nije smelo da se dozvoli, pored toga, nije mu prvi put da krši pravila, pa se sad banuje bez upozorenja. Diablo ga je mislim u prethodnom periodu par puta upozoravao da iskulira, ali dzabe. Prijavi
1. juni 2022.4 god. comment_328907 Zasto pisete u temu o portalu?Ulazim par puta danas vidim radi se update, rekoh moli boga da ovo na dobro izadje. Hajde bar je sve tu na mjestu, sem shoutboxa. Izgleda bolje, pogotovo na telefonu, ali treba jos posla, tipa ovaj encoding da prepoznaje slova sa kvacicama itd. Prijavi
1. juni 2022.4 god. Autor comment_328908 Popravit ćemo sve aBd i bit će sve ok.Verzija je novija ali ima još 5 novijih. Pa moram još ažurirati. Onda ću se malo dizajnu posvetiti. Prijavi
1. juni 2022.4 god. comment_328913 to je to zapamtite ljudi diablovo ime sljedece uplate za forum umjesto na relin racun, ide na diablov forza diablo here we go Prijavi
1. juni 2022.4 god. comment_328914 Hoce, ima odlican shoutbox, sa vise opcija Kako na forumu da kao na proslom pritosnem novi postovi i izbaci mi sve teme u kojima su zadnji upisi Prijavi
1. juni 2022.4 god. comment_328915 Ide u dobrom pravcu, lijepo izgleda. Nemojte koristiti slova sa kvacicama do daljenjeg. Ja i dalje nemam global moda Prijavi
1. juni 2022.4 god. comment_328916 Primjetio sam da ne oznaci temu automatski procitanom kad procitam post, nego je i dalje tu u New Content Prijavi
1. juni 2022.4 god. comment_328919 Sa lijeve strane imate da oznacite only items I haven't read, ali rece relo da ima jos updatea, zasad je patnja jos. Prijavi
1. juni 2022.4 god. comment_328922 Diablo i reLoSvaka cast na updateu. Idemo dalje jos jaci ! Prijavi
1. juni 2022.4 god. comment_328925 Je li diablo ista od ovoga radio Takodjer ne mogu se lajkovati postovi Mislim da bi i mi trebali da pisemo kad primjetimo nesto, ne da vas kritikujemo nego cisto da vam pomognemo Prijavi
1. juni 2022.4 god. Autor comment_328929 Ovo sada nije ni beta verzija. Ovo je nešto kao alfa. I pustio sam je bukvalno da forumaši mogu pisati jer prije petka nemam vremena išta da radim. Prijavi
1. juni 2022.4 god. comment_328930 Prije kada bih kliknuo na neku temu odma bi me odvelo na zadnji post koji sam pročita, sad nije tako (ili ja nešto krivo radim). To je bila baš korisna stvar, pa eto samo napominjem da znate pa probate to osposobiti i u novoj verziji...Inače, bravo super je ovo, samo tako dalje! Prijavi
1. juni 2022.4 god. comment_328931 Klikni ovdje, gdje je vrijeme: Uređeno 1. juni 2022.4 god., autor izmjene: ker Prijavi
1. juni 2022.4 god. comment_328932 Ok tnx, čini se da radi, probam kad negdi bude neki novi post :) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.