Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Ma igraju vecina, ko ne zeli da igra za svoju drzavu, ko ga jebe realno :D

Igraju kurac, igraju oni što ne bi mogli igrati za Srbiju i Hrvatsku. Isto kao što Irci stalno kukaju da mladi iskoriste njihovu repku samo da se probiju i onda ako su dobri odmah trče da igraju za Englesku. Primjeri Declan Rice i Jack Grealish

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Mi crnogorci se ne mozemo pohvalit da igramo neki fudbal na nivou(niti ss to ocekuje jer nas ima 600 hiljada), ali imamo Jovetica koji je produktivniji za repku od Mesija :D

Samo jos da Vrancica zovne i bit ce ovo fina repka. Ne znam, zelim da se nadam da nije tako, ali mozda i jesi u pravu.

Ne znam, mislim da je to gotova priča bio mi je dobar i prošle sezone kad je Norwich ispao, dobar je i ove sezone. 31-u godinu ima dakle ako je nekad trebao da igra trebalo je sad jer to je to što se njega tiče. Siguran sam da je bolji od pojedinaca koji su sad u repki.

Kaže Begović: "izgleda da selektoru nisu platili kablovsku da gleda englesku ligu, jer nema Marija i mene". Obojica zaslužuju mjesto na spisku bez obzira na to što imaju preko 30 godina. Možda su za prve postave, možda nisu, ali svakako su bolji od ovih menadžerskih poluigrača koji se pozivaju u zadnje 2-3 godine.

Ne bi to nista promjenilo. Sehic je sasvim dobar golman, ostatak reprezentacije je u raspadu. Dzeko ne moze vise nositi sve na svojim ledjima, Pjanic je svakako bio drugi igrac u klubu i repki ali i kao takav je drugi najbolji igrac reprezentacije. Nama fali suhe kvalitete i to na svim pozicijama. Pa evo onaj Todorovic nema mjesta u Hajduku(nije regularan starter) igra hladno za repku.
Dzeko, Sehic, Pjanic i Krunic su jedini igraci vrijedni pomena a nisu u svome zenitu. Kada nas oni napuste igrat cemo u Ligi D.

Ne bi to nista promjenilo. Sehic je sasvim dobar golman, ostatak reprezentacije je u raspadu. Dzeko ne moze vise nositi sve na svojim ledjima, Pjanic je svakako bio drugi igrac u klubu i repki ali i kao takav je drugi najbolji igrac reprezentacije. Nama fali suhe kvalitete i to na svim pozicijama. Pa evo onaj Todorovic nema mjesta u Hajduku(nije regularan starter) igra hladno za repku.
Dzeko, Sehic, Pjanic i Krunic su jedini igraci vrijedni pomena a nisu u svome zenitu. Kada nas oni napuste igrat cemo u Ligi D.

Istog sam misljenja i isto sam ovo govorio neku noc ocu svom dok smo gledali utakmicu. Ljudi su euforicni, ocekuju da se sa ovim sastavom nosimo sa najboljim reprezentacijama svijeta a nemamo s cim. Dzeko je u padu forme, usporio je mnogo sto je i normalno s godinama, Pjanic uopste ne igra za Barselonu a Krunic je cisti prosjek. Ostali nisu ni prosjek, vec su losi igraci. 

Kaze kod mene stari, jbte Fince ne mozemo pobjedit. Zapravo igracki nismo uopste ni bolji od njih i isto to i oni mogu reci za nas, Bosance ne mozemo pobjediti. 

Sto je najgore ni nemas nekih talenata, igraca koji dolaze, koji bi mogli donekle zamjeniti Dzeku ili Pjanica.
Najbolji od tih mladih igraca je Demirovic, osim njega apsolutno niko vrijedan pomena
Igrao je Vrancic ranije u reprezentaciji i bivao uvjek neprimjetan i nebitan. Ne kontam sto zvati takvog igraca.

Treba se pozabaviti igracima kao sto su Gigovic, Gazibegovic, od kojih mozes imati koristi u buducnosti, od raznih Vrancica koristi nemas, vec davno dokazano.
Tako sam se ja prije par godina osramotio. Gledamo mi utakmicu BiH protiv nekog, solidno stojimo na terenu a u veznom redu nam Jajalo, i fino on izgledao ja ga pohvalim evo reko dobili smo mladog, dobrog igraca (tada debitovao). Ovi moji se odvalise smijati, ja ne kontam sta im je. Kazu pa taj je blize penziji, 29godina vec. Ja udjem da provjerim kad fakat lik s 29 debitovao.

kolko kog vremena prolazilo, jedno je sigurno, ovi naši u Srbiji, na RTS kad rade neku emisiju pre ili posle repz. večito uvek isti ton glasa, da ne živim tu gde živim, pomislio bih, gle kolko kulturna zemlja fudbala, a mi jebiga nemamo sreće

neko je gore, mislim ker pomenuo pisanja portugalaca u vezi Ronalda, ma jebe mi se za Ronalda i njegov gol, stvarno mi je više komično to da ti imaš situaciju gde manje više znamo u kakvim govnima je taj naš fudbal, i ne, nije to ono klasično, svako se ovde u sve razume, pričam o situacijama od lokala do vrha, ali avaj BITNO DA SE FINANSIRA IZGRADNJA REGINALNOG STADIONA U ZAJEČARU, i to u vreme kada ljudi ostaju masovno bez posla a iz tog Zaječara se odselilo sve što je moglo da se iseli

evo i ta izjava Matića i ranije Vidića, biće to kao i uvek, svako čudo tri dana i onda nikom ništa

niko ne može da mi kaže da nije lepo navijati za svoju reprezentaciju ali nama je to ovde oduzeto, imamo jednu "kvazi/privatnu" tvorevinu koju finansira običan narod a pare skuplja nekolicina čoveka koja se spletom okolnosti i njihove/naše (ne)sposobnosti dovukla do pozicije gde će dirigovati i sastavljati tim radi preprodaje i uzimanja procenta

jedan isti MO koji se kroz različite oblike ali sa istim ciljem - sticanjem dobite i ostvarivanja ličnih interesa, javlja u gotovo svim sferama ovog društva

pozdrav ljudi, čuvajte sebe i svoje porodice, za više nismo a i ne trebamo biti 

Fudbal nam je oličenje države (kako kod nas tako u Srbiji, Hrvatskoj).

Uprava (ono što je u državi vlast) je bahata, korumpirana, skupina lopova koja radi šta želi i koju ne interesuje ništa sem sopstvenih džepova.

Fudbaleri (ono što je narod) duboki stadijum apatije uz par rijetkih trzaja.

Fudbal nam je oličenje države (kako kod nas tako u Srbiji, Hrvatskoj).

Uprava (ono što je u državi vlast) je bahata, korumpirana, skupina lopova koja radi šta želi i koju ne interesuje ništa sem sopstvenih džepova.

Fudbaleri (ono što je narod) duboki stadijum apatije uz par rijetkih trzaja.

Samo što narod za razliku od fudbalera ima više mogućnosti, mogu nešto da promijene ali ne, većini je cilj da postanu bahata, korumpirana, skupina lopova i da drkaju kurac i pune džepove. Naravno dok to ne postanu lajaće i srati po ovima što su na vlasti

Čitam komentare stalno i ne sjećam se kad sam zadnji put vidio. Kako i zašto ti to primjećuješ ja neću ulaziti.

Al' eto, mora se znati ko je najgori i stalno ponavljati.

https://www.youtube.com/watch?v=KMz0tjQ93eE

1:11:57 - 1:12:12

Sjetit ćeš se odmah o čemu je bilo riječ ;) 

Ma znam, ali i dalje stojim da to ne viđam često bez konteksta, osim kad se priča o Brihu ili recimo o toj utakmici. Logično da ćeš to spomenuti.

Hoću da kažem da nije to srpski ekskluzivitet da se spominje nešto iz prošlosti pa ispada da su Srbi najgori i samo se oni žale kad sudija protiv njih pogriješi dok svi ostali to prebole za 2 dana.

Situacija u Srbiji je takva da "prosečnom" Srbinu nikad repr. neće biti na prvom mestu (pričam za fudbal), uvek će dupe dati za Zvezdu ili Partizan, što mi je nekako posebno izraženo kod delija. 

ja lično, posle prekucanog odredjenog broja godina, više i ne mogu sebe da stavim u bilo kakve podele u kontekstu da sad nešto pratim i nerviram se, jedino što je ostalo od tog rekao bih dečačkog navijanja jeste to da mogu/volim da pogledam koji dokumentarac ili isečak iz tih perioda i samo tad mogu emotivno da reagujem

ali ovo što sam napisao u prvom redu, to je jako teško preneti na papir, to prosto čovek mora da dodje kod nas i udje medju ljude da bi video nivo tog fanatizma za pomenutim klubovima i da se nadovežem na to, kad bih pisao ono što stvarno mislim, verovatno bih sebe morao da "upozorim" i u kranjem slučaju da se samobanujem

samo ću da kažem da ja imam drugare, koje su nabili godine u dupe a za koje znam da će svakog trenutka izjaviti da im je najbitnija Zvezda i šta ti ja znam i to u situaciji kad većina njih, ima nesredjene materijalne statuse, računi nisu plaćeni... a zašto to pominjem zato što celokupna situacija na ovom prostoru, počevši upravo od porodice koja jeste bila i biće u Srbiji još dugu osnovna ćelija društva, utiče normalno i na sam vrh pa i na dešavanja u tom nama jelte omiljenom sportu

dodao bih i to, da sam doživeo "bezbroj" puta da se naši kad igra reprezentacija medjusobno pljuju i prozivaju u kontekstu " da li je igrač Zvezde ili Partizana" trebao da igra, preko toga, da neće prizanti da je neko dobar igrač pa makar mu se noga osušila, samo zato što nije njihov

Bilo bi isto, samo što bismo iz prve ruke čitali komentare navijača oštećene reprezentacije. I dan danas se piše o nedosuđenom penalu protiv Švicarske koji je za mene bio 50:50. Kao i o offsideu protiv Nigerije.

Moram prvo sebe citirati, pa ću ubaciti tvoj kasnije jer nisu na istoj stranici.

Pogrešan si zaključak iz svega ovoga izvukao. Ja nikad nisam, pa tako ni sada, vodio razgovore u stilu Srbi ovo, Bosanci ovo, Hrvati ovo, Eskimi ovo, Laponci ono. Iz ove prve rečenice se da zaključiti da mislim da bi se navijači svih reprezentacija na isti način ponašali kada bi doživjeli tako nešto.

Što se ovog drugog tiče. Dobro, ti ne vidiš, ja vidim. Možda je to slučajno, možda i ne. Samo mislim da suđenje na toj utakmici nije bilo toliko katastrofalno da je uvijek tema. Ali dobro, svakom pravo da govori šta hoće.

Ma znam, ali i dalje stojim da to ne viđam često bez konteksta, osim kad se priča o Brihu ili recimo o toj utakmici. Logično da ćeš to spomenuti.

Hoću da kažem da nije to srpski ekskluzivitet da se spominje nešto iz prošlosti pa ispada da su Srbi najgori i samo se oni žale kad sudija protiv njih pogriješi dok svi ostali to prebole za 2 dana.

Moja greška, sad vidim da nisam uopšte tebi odgovorio na prvi komentar. Ovaj moj odgovor iznad se na to odnosio.

Mada i dalje stojim da Srbi isto pričaju o tom kao što neki drugi pičaju o događajima kad su oni oštećeni. To je valjda prirodno. Ne znam zašto se izdvaja to što Srbi spominju Švajcarsku ili Bosanci Nigeriju. I Ivanović je rekao da se to spomene svaki put kad se priča o Brihu i utakmici sa Švajcarskom, a nije da se to stalno spominje.

I da, besmislena rasprava, neću više o tome.

• 3 sedmice kasnije...

Jel moguce da nitko nije pohvalio Veleza i Borca? Na stranu sto je liga opmtiziovana na nacin da 9/10 klubova nema ulogu osim da popuni slot (realno tako je i u Ling Long, HNL) meni je drago sto su se Velez i Borac ekspresno vratili u Ligu i postali konkurenti za osvajanje Premier Lige. Danas u 20 sati igraju vjerovatno za titulu, osobno bi volio da Velez nakon toliko godina patnje podigne trofej. Ali, isto tako se dugo nije desilo da se cetiri kluba bore mada ja mislim da je Sarajevo prokockalo svoju borbu davnih dana i da ce se okrenuti na Kup BiH.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.