30. april 2021.5 god. comment_313594 I ja neki dan gledam tabelu kad ono Borac prvi, nisam mogao da vjerujem. Ne znam šta je u pitanju, mada s obzirom da je liga naštimana kao i obično, nema tu neke mudrolije. Prijavi
30. april 2021.5 god. comment_313598 Odlaskom Tatara i Rahmanovica te povreda Ahme, Sarajevo preocajno. Toliko ocajno da su prokockali sigurnu titulu. Prijavi
30. april 2021.5 god. comment_313599 Pokradose Veleza u 89. minuti dosuđen nepostojeci penal za Borac, koja lakrdija. Prijavi
30. april 2021.5 god. comment_313602 Pa Velez- Borac sudi sudija iz Prijedora. To samo kod nas ima. Prijavi
1. maj 2021.5 god. comment_313607 Pa samo kod nas ima da se gleda iz kog grada je sudija. Kako se sudi to je vec problem. :D EDIT 1: Evo sad vidio penal, je l' me zezas? EDIT 2: Pogledah usporeni snimak i izgleda da ga je stvarno nagazio. Ipak je penal ovo. Prijavi
1. maj 2021.5 god. comment_313617 Danas derbi Sarajevo-Željo Treba staviti pare na Sarajevo jer su dobili stadion od Opštine na sledećih 30 godina.... Inače zaboli me kurac ko će osvojiti, samo ne Sarajevo... Velež ili Borac svejedno Prijavi
1. maj 2021.5 god. comment_313622 Kako nema moga kluba u Premierligi, nisam pogledao nijednu jedinu utakmicu. Ovako slucajno na tv naletim na rezultate, ili naslove procitam po portalima. To je to sto se tice ove nase kukuruz lige. Prijavi
1. maj 2021.5 god. comment_313623 Pa samo kod nas ima da se gleda iz kog grada je sudija. Kako se sudi to je vec problem. :D EDIT 1: Evo sad vidio penal, je l' me zezas? EDIT 2: Pogledah usporeni snimak i izgleda da ga je stvarno nagazio. Ipak je penal ovo. Na prvu izgleda kao da nema ni minimalnog kontakta ali na slici koju si postavio izgleda da je Grbic donio ispravnu odluku. Mislim da ce danas Zeljeznicar iznenaditi, ulaze rastereceni, ne bore se ni za jedan trofej i u prvi plan im je derbi. Pri tome imaju katastrofalan omjer ove polusezone morat ce se iskupiti navijacima. Prijavi
3. maj 2021.5 god. comment_313744 Zeljo ne iznenadjuje, kada igraju lose, igraju lose, kada igraju dobro, igrat ce dobro. Ili prvi ili borba za trece, samo eto ove sezone konstantno losi, pa sredina tabele. Prijavi
3. maj 2021.5 god. comment_313747 11 utakmica bez pobjede, inace sponzor je mtel i predsjednik je iz RS pa me ne bi iznenadila ona teza Jagodica da ce Borac biti prvak, liga ili kup nesto sigurno uzimaju. Prijavi
18. maj 2021.5 god. comment_315060 Borac Banja Luka Čekam 3 minute da se učita neki link (video, tweet, bilo šta) kad nema ništa. Prijavi
18. maj 2021.5 god. comment_315061 Čekam 3 minute da se učita neki link (video, tweet, bilo šta) kad nema ništa. Hahahah, samo provociram Prijavi
18. maj 2021.5 god. comment_315092 Je li to gotova liga, jesu osvojili pojma nemam, meni ovdje nista nije jasno, liga sa 12 timova a vidim odigrali po 30 kola haha sta kog vraga Prijavi
18. maj 2021.5 god. comment_315097 pojma nemam, meni ovdje nista nije jasno, liga sa 12 timova a vidim odigrali po 30 kola haha sta kog vraga Pa vjerovatno igraju 3x, po srpski, zato ce Borac da osvoji :D Prijavi
4. septembar 2021.5 god. comment_318956 Iz ove grupe gdje je Bosna niko ne zaslužuje da ode na prvenstvo. Prijavi
4. septembar 2021.5 god. comment_318958 Kad god gledam Bosnu imam osjecaj da je usporeni snimak, cak i protivnik izgleda usporeno kad igra protiv Bosne. Prijavi
4. septembar 2021.5 god. comment_318959 Petev je to nekako ustabilio, pa skontao da mozemo samo igrati sa smanjenim tempom. Ne znamo mi kada treba trcati. Nadam se samo da ce zovnuti i jos nekih igraca kao Gazibegovic i takvih ljudi koji su talentovani. Prijavi
4. septembar 2021.5 god. comment_318960 Dobio je Gazibegovic poziv, ali valjda je bolestan. Losa tekma veceras, ali ocekivano. Druga rkipa, nikakav protivnik, bez navijaca, izasli su malo da istrce i to je to. U utorak moramo igrati ozbiljno i moramo pobjediti, imamo ipak sanse za drugo mjesto, treba zo iskoristiti. Prijavi
4. septembar 2021.5 god. comment_318961 Ovu repku vode kriminalci iz Saveza i Zdravko Mamic sa menadzerima. Prijavi
5. septembar 2021.5 god. comment_318965 Poludio Begović sinoć na Twitteru sve ih redom isprozivao :D Ma BiH je otišla u kurac u svemu tako i i fudbalu, kad skontaš da je ovo prva pobjeda repke od 2019-e dakle od vremena prije korone... I to Kuwait izveo neke nepoznate likove skroz, djecu neku ili šta već... Prijavi
5. septembar 2021.5 god. comment_318974 Kad god gledam Bosnu imam osjecaj da je usporeni snimak, cak i protivnik izgleda usporeno kad igra protiv Bosne. Problem Bosne u svim sportovima je što nema brze igrače. Šta god da se igra i protiv bilo koga da se igra, u studiju je emisija u kojoj se kaže kako su protivnici brži od nas i da se trebamo paziti. I taj jedan što je bio brz (Višća) se iz nekog razloga oprostio od reprezentacije. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.