Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

I ja neki dan gledam tabelu kad ono Borac prvi, nisam mogao da vjerujem. Ne znam šta je u pitanju, mada s obzirom da je liga naštimana kao i obično, nema tu neke mudrolije.

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Pa samo kod nas ima da se gleda iz kog grada je sudija.  Kako se sudi to je vec problem. :D

EDIT 1: Evo sad vidio penal, je l' me zezas?

EDIT 2: Pogledah usporeni snimak i izgleda da ga je stvarno nagazio. Ipak je penal ovo.

oBOl5rx.png

Kako nema moga kluba u Premierligi, nisam pogledao nijednu jedinu utakmicu. Ovako slucajno na tv naletim na rezultate, ili naslove procitam po portalima. To je to sto se tice ove nase kukuruz lige.

Pa samo kod nas ima da se gleda iz kog grada je sudija. Kako se sudi to je vec problem. :D

EDIT 1: Evo sad vidio penal, je l' me zezas?

EDIT 2: Pogledah usporeni snimak i izgleda da ga je stvarno nagazio. Ipak je penal ovo.

oBOl5rx.png

Na prvu izgleda kao da nema ni minimalnog kontakta ali na slici koju si postavio izgleda da je Grbic donio ispravnu odluku.
Mislim da ce danas Zeljeznicar iznenaditi, ulaze rastereceni, ne bore se ni za jedan trofej i u prvi plan im je derbi. Pri tome imaju katastrofalan omjer ove polusezone morat ce se iskupiti navijacima.

11 utakmica bez pobjede, inace sponzor je mtel i predsjednik je iz RS pa me ne bi iznenadila ona teza Jagodica da ce Borac biti prvak, liga ili kup nesto sigurno uzimaju.

• 2 sedmice kasnije...

Je li to gotova liga, jesu osvojili

pojma nemam, meni ovdje nista nije jasno, liga sa 12 timova a vidim odigrali po 30 kola haha

sta kog vraga

• 3 mjeseca kasnije...

Kad god gledam Bosnu imam osjecaj da je usporeni snimak, cak i protivnik izgleda usporeno kad igra protiv Bosne.

Dobio je Gazibegovic poziv, ali valjda je bolestan.

Losa tekma veceras, ali ocekivano. Druga rkipa, nikakav protivnik, bez navijaca, izasli su malo da istrce i to je to.

U utorak moramo igrati ozbiljno i moramo pobjediti, imamo ipak sanse za drugo mjesto, treba zo iskoristiti.

Kad god gledam Bosnu imam osjecaj da je usporeni snimak, cak i protivnik izgleda usporeno kad igra protiv Bosne.

Problem Bosne u svim sportovima je što nema brze igrače. Šta god da se igra i protiv bilo koga da se igra, u studiju je emisija u kojoj se kaže kako su protivnici brži od nas i da se trebamo paziti. I taj jedan što je bio brz (Višća) se iz nekog razloga oprostio od reprezentacije.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.