7. decembar 2020.5 god. comment_306278 Na papiru smo treća najjača ekipa u grupi, ali treba i to dokazati na terenu. Za Bosnu su najgore ove ekipe koje nisu velesile ali su jake (npr. Poljska, u ovom slučaju Ukrajina). Dobar je žrijeb, ali teško da ovaj sastav može do prvenstva. Prijavi
12. decembar 2020.5 god. comment_306416 koliko su srbi puta igrali protiv portugalaca do sad? Prijavi
21. mart 2021.5 god. comment_311774 https://youtu.be/HQbL1dBmsHw samo ću da dodam da spletom okolnosti znam da i u nižim rangovima nije ništa bolja situacija, samo su "manji" igrači u igri Uređeno 21. mart 2021.5 god., autor izmjene: chiba Prijavi
21. mart 2021.5 god. comment_311777 Ako mi ima ista mrzd od ovih reprezentativnih utakmica. Dvije sedmice bez klupskog fudbala jbte hljeb. Prijavi
21. mart 2021.5 god. comment_311809 Upravo zbog ovih stvari ja reprezentacije nikako ne gledam, ni Bosnu ni Srbiju, bulvalno su u istom mulju i govnima. Zaista mi ne znaci bilo kakav uspjeh ili neuspjeh repke, svejedno mi je. Sto se Srbije tice, govorio je i prije Kolarov, pa Vidic i evo sad Matic, međutim slabo se sta preduzima i mijenja, jebi ga nema ko da zatvori lopove. Prijavi
21. mart 2021.5 god. comment_311817 ma kakvi nase repke, jedino se hrvati tu izdvajaju ja koliko ne pratim bosnu, kad se dzeko i pjanic oproste od repke, necu znati nikoga ko tamo igra Prijavi
22. mart 2021.5 god. comment_311821 Mene bosanska liga, tj. M:tel Bh telecom Premijer liga nikada naročito nije interesovala. Pogledam na TV-u jednom u dvije godine neku utakmicu i to ne svojom voljom. Uživo sam prisustvovao samo jednoj i to prije nekih 15-ak godina. Ali zato reprezentaciju pratim, znam otići i na domaće utakmice, gledam i prijateljske i gledat ću makar bili u D grupi Lige Nacija i zadnji šešir u rangu sa Gibraltarom. Inače nemam ništa protiv reprezentacija i reprezentativnih okupljanja tokom sezone, ali ovaj termin se mogao i preskočiti. Pogotovo zato što se ove utakmice imaju kad nadoknaditi jer je Svjetsko pomjereno na jesen, a predviđeno je da Europa ranije završi kvalifikacije. Bio sam protiv i ovog zadnjeg ciklusa Lige Nacija, ali tu je jasno da je UEFA insistirala da se to igra i da se uzmu pare za TV prenose. Prijavi
22. mart 2021.5 god. comment_311826 Ma Liga Nacija je bespotrebno takmičenje i gomilanje utakmica. EURO i SP te kvalifikacije kako su prije bilo i to je to. Ne treba više ekipa ni na SP a ni na EURU, ko prođe prođe, neka se najbolji takmiče Prijavi
22. mart 2021.5 god. comment_311839 Predsednik fss gospodin kokeza podneo je ostavku. Selektor je piksi Misljenja sam da se stvari menjaju na bolje i da imamo veliki potencijal Cela nacija reprezentacija Prijavi
22. mart 2021.5 god. comment_311850 Neki dan izasla kao vrijednost repki, Srbijs iznad Hrvatske. Nije neka velika razlika ali eto, po rezultatima miljama iza... Obje repke su bile tu negdje od 12og do 15og mjesta Prijavi
25. mart 2021.5 god. comment_311872 BiH - bod protiv Finske u gostima. Otprilike slično onome što smo gledali u zadnje 2 godine. U prošlim kvalifikacijama smo izgubili sva gostovanja osim Lihtenštajna tako da ovo ispade napredak. Ako su ambicije drugo mjesto (a jesu) onda se u ovom kolu rezultati nisu baš povoljni. Finska se trebala dobiti, a ne valja ni što je Ukrajina uzela bod Francuskoj. Teško će Francuzi opet kiksati. Srbija - dobili reprezentaciju Irske uz jako čudan izbor igrača. Vjerovatno je odmarao neke igrače za Portugal, ali nisam očekivao da će se kockati sa sastavom u prvoj utakmici na klupi. Irska je u zadnje vrijeme očajna i ovo što su odigrali sinoć je čak i dobro. Brani im rezerva Bournemoutha koja ima 20 godina i 2 utakmice u zadnje 2 sezone. Vidjelo se. Hrvatska - izgubila u Sloveniji. Ne mogu reći da sam znao, ali očekivao sam da će Slovenija u jednoj od utakmica da uzme bod ili pobijedi. Kek poznaje Hrvatsku i ovi će se sigurno posebno napaliti. Gledao sam samo highlighte tako da ne znam šta je bio problem, ali Hrvatska uvijek napravi ovako neki kiks i opet se plasira. Bit će prvi na kraju. Slovenija - navijam da budu drugi u grupi i odu u baraž. Bili su dobri u prošloj Ligi Nacija i niko nije mogao gol da im zabije. Imaju dvije zvijezde i par solidnih igrača. Bolji su od Slovaka sigurno. Crna Gora - pobijedila Latviju nakon preokreta. Ova Latvija je dotakla samo dno fudbala. U zadnji su u predzadnjem šeširu i u zadnjoj grupi Lige Nacija. Sjećam se da su igrali 2004. na Euru, prvo koje pamtim. Pobjeda na kvalitet Jovetića. Prvi gol je na silu ugurao, a drugi prava majstorija. Nemaju šanse da se plasiraju bolje od četvrtog mjesta, tako da je bitno da barem pobijede ove Gibraltare i Latvije. Prijavi
28. mart 2021.5 god. comment_311900 Gusto sinoć bilo na Marakani izgleda, nisam gledao utakmicu ali Ronaldo je svuda na netu :D Primili su dva jeftina gola na početku ali onda po ovome što se vidi na pregledu nisu bili loši. https://www.youtube.com/watch?v=9J5wXchCJiM Ova kontra zaista odlična https://www.youtube.com/watch?v=luunoc_nkAw dobro je Ronaldo rekao, prešla 20 cm Prijavi
28. mart 2021.5 god. comment_311926 Neka pjeni, baš mi je drago, šta li je on golova iz ofsajda dao, sudijskih odluka u svoju korist imao. Jeste nepravedno, ali me zaboli uvo. Prijavi
28. mart 2021.5 god. comment_311927 mislim da je bas protiv srbije prije dvije godine dao gol iz ofsajda. tada se nije bunio i prijetio da ce izaci sa terena. licemjerno djubre Prijavi
29. mart 2021.5 god. comment_311932 Neka pjeni, baš mi je drago, šta li je on golova iz ofsajda dao, sudijskih odluka u svoju korist imao. Jeste nepravedno, ali me zaboli uvo. Jebi ga, kad daš 800 golova, mora nekoliko biti iz ofsajda :D Prijavi
29. mart 2021.5 god. comment_311933 Ma de bolan, lopta 30 cenata u golu, i to polako ide preko crte, nije uopste jak sut. Svi vide. Jest Ronaldo svakakav al ovdje je potpuno u pravu, pa mogu misliti da je obratno bilo. Prijavi
29. mart 2021.5 god. comment_311935 pa mogu misliti da je obratno bilo. Da, da, eto da je Srbiji poništen čist gol svi bi pjenili, ovako ne pjeni niko... Pa vidi li iko reakciju ljudi na netu? Npr. Portugalaca? Ne govorim ja zbog Portugalaca nego zbog Ronalda, licemjer obični. Prijavi
29. mart 2021.5 god. comment_311937 Bilo bi isto, samo što bismo iz prve ruke čitali komentare navijača oštećene reprezentacije. I dan danas se piše o nedosuđenom penalu protiv Švicarske koji je za mene bio 50:50. Kao i o offsideu protiv Nigerije. Prijavi
29. mart 2021.5 god. comment_311946 Bilo bi isto, samo što bismo iz prve ruke čitali komentare navijača oštećene reprezentacije. I dan danas se piše o nedosuđenom penalu protiv Švicarske koji je za mene bio 50:50. Kao i o offsideu protiv Nigerije. Apsolutno tacno. Bosanci o ofsajdu protiv Nigerije kao i Srbi o nagazenoj liniji Tuncerija(kosarka) ce pricati i nase 2-3 generacije. Prijavi
29. mart 2021.5 god. comment_311955 Bio je penal na SP-u 2010 ja mislim kada je Srbiju vodio Antić, tekma protiv Australije, sudija portugalac. Sjećam se toga, jako dobra ekipa sa odličnim selektorom koji je poslije otišao zbog istrulog saveza. Tu onda srbi bukvalno imaju jednu od najboljih generacija ikada ali ona je postigla jako malo upravo zbog saveza Prijavi
29. mart 2021.5 god. comment_311957 Apsolutno tacno. Bosanci o ofsajdu protiv Nigerije kao i Srbi o nagazenoj liniji Tuncerija(kosarka) ce pricati i nase 2-3 generacije. Samo što Bosanci i Srbi rijetko kad su bili povlašteni i da je korist bila u njihovu korist, dok ovi u čiju korist se najviše sudi najviše kukaju kad se njima desi ono što se ostalima dešava. A ako je penal protiv Švajcarske bio 50/50 onda mi ne gledamo isti fudbal. I nisam čuo da neko to spominje tako često. Prijavi
29. mart 2021.5 god. comment_311959 Nakon svake sudijske greške na bilo kojoj utakmici u komentarima se piše "tako ni nama nije suđen penal protiv Švajcarske", svaki put kad Brich sudi komentatori prepričavaju događaje sa Svjetskog prvenstva itd. Prijavi
29. mart 2021.5 god. comment_311960 Čitam komentare stalno i ne sjećam se kad sam zadnji put vidio. Kako i zašto ti to primjećuješ ja neću ulaziti. Al' eto, mora se znati ko je najgori i stalno ponavljati. Prijavi
29. mart 2021.5 god. comment_311962 To je čar fudbala bez VARa, uvijek ima tema za pokolj. Uvijek su manje ekipe te koje puše Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.