9. oktobar 2020.5 god. comment_304150 Ma ne moze se o reprezentativnom fudbalu normalno razgovarati, osim negdje gdje imas skup normalnih ljudi koji nesto znaju o lopti a nisu previse ostrasceni. I to je jedino ovaj forum. Inace uvijek oko tih balkanskih reprezentacija svaka susa se pravi da sve zna. Izidjes u carsiju sve neki selektori, pametni se prave, svi sve znaju a godisnje 3 utakmice ne pogledaju. Zato jebes reprezentacije, samo da se Celzi sto prije vrati. Drago mi je da je Srbija uzela sinoc, izgleda i Milinkovic Savic konacno pokazao zasto je tu. Prijavi
9. oktobar 2020.5 god. comment_304151 Vidjet ces kako ce pljuvati po Dini Hoticu, a lik je pravi igrac. Lose odigran mec i svi ce mu jebati mater, a Dzekica, Visca i ekipa sto je katastrofalno odigrala, ma joj gdje ces nesto reci. Prijavi
9. oktobar 2020.5 god. comment_304154 Vidjet ces kako ce pljuvati po Dini Hoticu, a lik je pravi igrac. Lose odigran mec i svi ce mu jebati mater, a Dzekica, Visca i ekipa sto je katastrofalno odigrala, ma joj gdje ces nesto reci. Nažalost, pljuju se sve i jedan. Džeko jest podbacio, ali ovi što predlažu da se oprosti neka pogledaju reprizu utakmice protiv Italije. Prijavi
9. oktobar 2020.5 god. comment_304155 Ma moze Dzekica jos koju godinu, ali dozvoljeno je i njega izbaciti kada igra k'o da je amater. Cim ti vidis njegovu izjavu, kao 120 minuta na pocetku sezone tesko odigrati, k'o da je pocela sezona prije sedmicu, znas koliko su i on i ostali neozbiljni igraci. Prijavi
9. oktobar 2020.5 god. comment_304157 Ma nemaju Dzeko i Pjana želje da igraju za repku i zato trebaju u penziju. Treba mladih, talentovanih igrača, onih koji se žele dokazati.Većina novih igrača ili su babini sinovi ili je skauting loš. Nagledo sam se utakmica Chelsea gdje ne mogu nista pokazati i smorio se, ali jucer mi smo mogli a nismo pokazali. Prijavi
10. oktobar 2020.5 god. comment_304173 Da mi pobedimo Škotsku, o Mađarima i Turcima ćemo kasnije brinuti. Prvo idu utakmice protiv Mađarske i Turske 11-og Mađarska 14-og Turska Škotska je 12.11. Prijavi
11. oktobar 2020.5 god. comment_304188 Prvo idu utakmice protiv Mađarske i Turske 11-og Mađarska 14-og Turska Škotska je 12.11. Škotska je finale baraza, druge dve su deo novog ciklusa, na to sam mislio. Prijavi
11. oktobar 2020.5 god. comment_304198 Škotska je finale baraza, druge dve su deo novog ciklusa, na to sam mislio.znam ja to, samo si se malo sjebao jer prvo ide liga nacija Prijavi
11. oktobar 2020.5 god. comment_304200 znam ja to, samo si se malo sjebao jer prvo ide liga nacija Al si ti dosadan neki prankster u pokušaju :D Nisam ni obraćao pažnju na redosled meceva :D U svakom slučaju bitnija je Škotska. Prijavi
11. oktobar 2020.5 god. comment_304203 Dosta je, smirite se. I nauči redoslijed mečeva prije komentarisanja, nema smisla da ljudi gube vrijeme objašnjavajući. :P Prijavi
12. oktobar 2020.5 god. comment_304219 Dosta je, smirite se. I nauči redoslijed mečeva prije komentarisanja, nema smisla da ljudi gube vrijeme objašnjavajući. :P A čovjek je u godinama, ne razumije se u tehnologiju pa mu moraš malo pojasniti, ne smeta meni to :D Prijavi
13. novembar 2020.5 god. comment_305524 Legenda Mitrovic kaze: Fulam u srcu ali fulam i penal seriju. Oj cikno sam kad sam procito :D Prijavi
13. novembar 2020.5 god. comment_305525 https://citymagazine.rs/zdravlje/rekreacija/7-razloga-zasto-ce-srbija-da-pobedi-skotsku/ kek Vidi, neko govori o sebi :D Prijavi
13. novembar 2020.5 god. comment_305528 Nemoj Igi, opet će nas moderatori opominjati jer "plujemo Srbe i Srbiju". Prijavi
17. novembar 2020.5 god. comment_305541 Sledeće "sezone" C skupina u Ligi Nacija, možda uzmu nešto :D Prijavi
18. novembar 2020.5 god. comment_305579 Šta ovo uradi Srbija Rusiji? Slovenija sa 1 primljenim golom prošla u B grupu, Crna Gora isto ušla u B, Bosna ispala u B, Srbija ostala. Moglo bi biti interesantnih grupa za sljedeće izdanje. Prijavi
19. novembar 2020.5 god. comment_305580 Najgluplja stvar ikad je ova Liga nacija, znaš koliko me briga što igraju Španija i Njemačka isprobavajući taktike i neisprobane igrače. Nijednu utakmicu nisam pogledao, čekam kad će klupski fudbal nazad. Najgluplja stvar ikad je ova Liga nacija, znaš koliko me briga što igraju Španjolska i Njemačka isprobavajući taktike i neisprobane igrače. Nijednu utakmicu nisam pogledao, čekam kad će klupski nogomet nazad. Ðајглуља Ñтвар икад је ова Лига нација, знаш колико ме брига што играју Шпанија и Њемачка иÑпробавајући тактике и неиÑпробане играче. Ðиједну утакмицу ниÑам погледао, чекам кад ће клупÑки фудбал назад. Prijavi
19. novembar 2020.5 god. comment_305585 Da, pogotovo u ovo doba korone kad je i tako prenatrpan raspored i broj ozljeda nikad veći totalno besmisleno da se to igra Prijavi
19. novembar 2020.5 god. comment_305597 I meni je to natjecanje skroz nepotrebno i bezveze, pogledam nešto eventualno iz najjače skupine, ali i to je jadno Prijavi
21. novembar 2020.5 god. comment_305649 ja vise pojmare nemam kad se igra liga nacija, a kad normalno kvalifikacije za neko takmicenje. i sad ove zadnje utakmice, kvalifikacije kad su bile, imao sam osjecaj kao da su prijateljske utakmice bile. nikakvog osjecaja da su to kompetitivni mecevi. sjebali su ga bas. Prijavi
3. decembar 2020.5 god. comment_306100 Čestitam navijačima Dinama i Crvene Zvezde na europskom proljeću. Pogledao sam po poluvrijeme i jednih i drugih tako da ne mogu ništa posebno komentarisati. Prijavi
7. decembar 2020.5 god. comment_306263 Danas se izvače ove grupe za kvalifikacije za svjetsko prvenstvo. Moguće je da budu Hrvatska, Srbija i Bosna u istoj. Prijavi
7. decembar 2020.5 god. comment_306268 E čuj Srbija raspala u pot 2 Hrvatska, Srbija, Mađarska, Bosna i Kosovo idemooooooooooooooooo Prijavi
7. decembar 2020.5 god. comment_306277 Bih u grupi sa Francuzima, Fincima, Ukrajinom i Kazahstanom.Grupa nije teska ali za nas je preteska. Nekih 10-12 bodova cemo uzeti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.