Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

• Autor

Uvijek se očekuje spektakl neki, a onda utakmica nekad zna biti tako dosadna da zaspim.

dovoljno je reći da je utakmica bila toliko zanimljiva da smo nas 8 koji smo gledali skupa ugasili utakmicu i upalili himym stare sezone.

Svake godine se uzvice real i na kraju popusi. Bio sam 90% siguran da ce Barca pobjedit i jeste.. Malo mi je i drago zbog onih fejsbuk likova

forum.chelseabalkan.com

da nisi pogrijesio

Ma uvijek izvicu utakmicu, a rekao sam vec - to je ciganski derbi. Fuj! Nema tu muskog fudbala ni sekunde... Onaj Sanchez postao ciganin odmah, brzo se uklopio. Haos, padaju na najmanji dodir tijelom jbt... Kakve fufice, na obje strane! Samo zbog Mournha se nadam da ce Real uzeti prvenstvo. Samo ulazu u 2 kluba, samo postoje tamo 2 kluba, pola klubova u ligi nema sponzore, ocaj.

U Engleskoj se igra pravi muski fudbal, a ne casovi glume!

Znate kako neki kažu da Real upropasti igrače, pa evo izgleda da upropaštava i trenere. Kad se sjetim Moua iz Chelseajevog doba recimo, on nikad ne bi napravio onako nešto kad je zavrnuo uho pomoćnom treneru Barce. Jest i tada bio arogantan, imao lude izjave, ali uvijek je bio čvrsto nogama na zemlji i nikad nije govorio nešto što nema veze s vezom. ;) Totalno se promijenio dolaskom u Španiju i time u velikoj mjeri srozao ogroman respekt koji sam imao prema tom čovjeku. :(

Ma on ako ove sezone ne uzme Primeru ili LS, ode on iz Reala... Nece on vise trpiti ovu halabuku novinarsku.

Za mene potpuno ne gledljiva utakmica puna valjanja i glumatanja... za mene je tzv. "El Classico" zapravo u ponedjeljak u 21 h a ovo je samo lakrdija na koju sam bespotrebno izgubio 2 sata. Premiership <3

PL je neprocjenjivi uzitak!

Ovaj gore je izgleda jedan od rijetkih Plavaca kome je drago što Barca pobjeđuje :D

Što se tiče samo utakmice, ja sam samo realan i kažem da su zasluženo pobijedili jer su bili bolji, ali ono valjanje Sancheza mi ne ide u glavu nikako... Doduše i Realovci su se valjali, valjda je Mourinho rekao svojima da se klin izbija klinom, al pretjeruju stvarno jer ne znam ni jedan Engleski derbi u kome ima takvih valjanja... Tačno degradiraju fudbal.

Real mi je postao drazi od Barcelone 2009 godine (i prije mi je bila mrska ali tada je postala cak mrza i od najljuceg rivala Mancheste-a) !! :)

Barca mi je mrska iz tri razloga :

1.Velika pomoc sudija

2.Valjanje po terenu

3.Idot Messi ( da je ne znam ti koliko puta najbolji igrac nas svijetu ne bih ja njega volio vidjeti u Chelsea-u )

A za tog sto navija za Barcu , pustite ga njemu su oci zamazane ili je tek od neki dan poceo gledati fudbal pa nije vidio sta sve taj ciganski klub radi ...

Ja mrzim Barcelonu zbog svega zadnjih nekoliko godina, ali još više mrzim Primeru. Pa to je liga očaja. Oduzmi im Real i Barcelonu i bit će u rangu s ruskom ligom, ako ne i ispod. Bar u ruskoj ligi svaki klub ima sponzora, što se za Primeru ne može reći. Ja znam tri lika što navijaju za Chelsea, a simpatiziraju Barcelonu tako nemojte biti pregrubi prema ovom soxx-u. A šta reći za tzv "El Classico" Barca je bolja ekipa od Reala - to je svima jasno i bit će tako dok igraju Xavi, Iniesta i Messi....Kad vam netko kaže da na Balkanu živi ciganluk, samo ga uputite na Pirineje.

Uz Villu, ozljedio se i Sanchez, pitam se ko će sad igrat u napadu, makar ovi će nešto izmislit.

Uz Villu, ozljedio se i Sanchez, pitam se ko će sad igrat u napadu, makar ovi će nešto izmislit.

Snaci ce se oni, puni su talenata a mogu i kombinovati sa Messiem, Pedrom i Iniestom ili Thiagom ili odlicnim Cuencom

Real strasan, onaj poraz od Barce nije ni malo uticao na njih, cini se.. ii onaj Callejon iz utakmice u utakmicu sve bolji..

Real strasan, onaj poraz od Barce nije ni malo uticao na njih, cini se.. ii onaj Callejon iz utakmice u utakmicu sve bolji..

Callejon se protiv Seville nije ni vidio (dao je go za koji nije niko siguran da je dirao loptu )

Real nevjerovatna ekipa , pobjedjuju sve po 3-4-5 golova razlike i dodje Barca i pukne im fleku u po' Madrida , oni se prije svakog El Clasica "nafuraju , nabriju" i dodje Barca i spusti ih na zemlju !!!

Samo da hoce osvojiti Real ove godine a ne Barcelona

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.