18. decembar 2011.14 god. comment_11517 Real gazi Primerom, al Barca im nikako ne leži, to se zna od kad je Pep došao u Barcu. Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11520 Callejon se protiv Seville nije ni vidio (dao je go za koji nije niko siguran da je dirao loptu ) Real nevjerovatna ekipa , pobjedjuju sve po 3-4-5 golova razlike i dodje Barca i pukne im fleku u po' Madrida , oni se prije svakog El Clasica "nafuraju , nabriju" i dodje Barca i spusti ih na zemlju !!! Samo da hoce osvojiti Real ove godine a ne Barcelona Callejon zabija golove.. zabio je protiv Seville, zabio je 2 protiv Ajaxa i ukupno u Ligi Prvaka je zabio 4 gola u 3 utakmice, sto je respektabilno.. pored toga ga je i goal.com izabrao u top 20 igraca grupne faze LP.. tako da je meni sve ovo odlicno s obzirom na njegovu minutazu u ekipi i konkurenciju na njegovoj poziciji.. Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11526 Callejon zabija golove.. zabio je protiv Seville, zabio je 2 protiv Ajaxa i ukupno u Ligi Prvaka je zabio 4 gola u 3 utakmice, sto je respektabilno.. pored toga ga je i goal.com izabrao u top 20 igraca grupne faze LP.. tako da je meni sve ovo odlicno s obzirom na njegovu minutazu u ekipi i konkurenciju na njegovoj poziciji.. Govorim za utakmicu sa Sevillom ! A ako nisi vidio go vidi , pa reci jel on dirao loptu ? BTW:mislis da je Callejon bolji og Higuaina ili Benzeme ? Realna i Hihuan i Benzema su mnogo bolji od njega , a jos su mladji ! On igra zato sto je "dijete" Reala , bio u Espanjolu 2-3 sezone i dokazao se bio je nositelj igre Espanjola , da bi ga Real vratio ne zbog toga sto im je potrebam nego samo da oslabe Espanjol ! :) Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11534 Govorim za utakmicu sa Sevillom ! A ako nisi vidio go vidi , pa reci jel on dirao loptu ? BTW:mislis da je Callejon bolji og Higuaina ili Benzeme ? Realna i Hihuan i Benzema su mnogo bolji od njega , a jos su mladji ! On igra zato sto je "dijete" Reala , bio u Espanjolu 2-3 sezone i dokazao se bio je nositelj igre Espanjola , da bi ga Real vratio ne zbog toga sto im je potrebam nego samo da oslabe Espanjol ! :) Vidio sam gol i mislim kao prvo da je odlicno utrcao na loptu koju mu je, cini mi se, Di Maria poslao i dirnuo je dovoljno toliko da je malo ubrza i posalje u gol.. i samim tim obavio svoj posao, a to je zabiti gol.. Naravno da ne mislim da je bolji od Higuaina ili Benzeme, to je smijesno, ali kazem da je dobar i sve bolji, jer u zadnje vrijeme konstantno zabija golove.. Nije ga Real doveo da bi oslabio Espanyol, jer i sa Callejonom ili bez njega Espanyol ne moze nista Realu.. on je doveden samo da bi koliko toliko popunio rupu koja je nastala odlaskom Adebayora, jer klubu kakav je Real i broju utakmica koje oni odigraju u sezoni dva napadaca nisu dovoljna, iako se za njega moze reci da i nije bas klasican napadac ali eto.. Prijavi
18. decembar 2011.14 god. Autor comment_11559 Govorim za utakmicu sa Sevillom ! A ako nisi vidio go vidi , pa reci jel on dirao loptu ? BTW:mislis da je Callejon bolji og Higuaina ili Benzeme ? Realna i Hihuan i Benzema su mnogo bolji od njega , a jos su mladji ! On igra zato sto je "dijete" Reala , bio u Espanjolu 2-3 sezone i dokazao se bio je nositelj igre Espanjola , da bi ga Real vratio ne zbog toga sto im je potrebam nego samo da oslabe Espanjol ! :) Da, Espanyol je uvijek bio težak protivnik Realu i napeti meÄevi izmeÄ‘u Reala i Espanyola su poznati širom svijeta..molim te Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11626 Može li mi netko objasniti kako je moguće da se klub usred Katalonije zove Espanyol? Prijavi
18. decembar 2011.14 god. Autor comment_11635 Može li mi netko objasniti kako je moguće da se klub usred Katalonije zove Espanyol? Hahahahahahha, e toÄno to :D Prijavi
20. decembar 2011.14 god. comment_11826 Pokazatelj zasto je Casillas najbolji na svijetu http://www.youtube.com/watch?v=uRlOKmnolqk&feature=player_embedded Prijavi
20. decembar 2011.14 god. comment_11837 Pokazatelj zasto je Casillas najbolji na svijetu http://www.youtube.com/watch?v=uRlOKmnolqk&feature=player_embedded Gledao sam ovu utakmicu ovo je bilo kod rezultata 1:0 za Real ! 90% komentatora je vec reklo da je go , pa tako i Topalbecirevic xD ! :D Prijavi
20. decembar 2011.14 god. comment_11893 Casillas je top20 svih vremena sigurno. Uz Leva Džesina među boljim golmanima. Prijavi
20. decembar 2011.14 god. comment_11907 Real pobjedio 5:1 u kupu.. Callejon ovaj put dva gola, strasno pojacanje je ovaj momak ako se uzme u obzir da je doveden za "samo" 5-6 miliona eura.. Prijavi
21. decembar 2011.14 god. comment_11942 Jedan od najvecih, uz Kahna, Buffona, Schmeichela, Vvan der Saaraa, Zubizarrete, Toldo, Kepkea pa i nas Cech slovi za jednog od najboljih svih vremena... Prijavi
21. decembar 2011.14 god. comment_11959 B) http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/pepe-ljubomora-real-je-mnogo-veci-od-barce/70821 Prijavi
21. decembar 2011.14 god. comment_11966 jedan od najomrazenijih igraca mi je taj Dani Alves... Dobar je igrac ali mi je postao mrzak glumom na terenu... poslije nogometne karijere on bi bio dobar i u Hollywoodu ali u horor filmovima jer za komedije, romantiku i akciju nije dovoljno lijep.... Prijavi
21. decembar 2011.14 god. Autor comment_12021 Atletico će još ispast iz kupa od nekih trećeligaša :o Prijavi
21. decembar 2011.14 god. comment_12022 Atletico će još ispast iz kupa od nekih trećeligaša Sta mislis sto ce ispasti ??? Pa ja ih na kladionici igrao :( da nisam ubili ih 3:0 ! :P Prijavi
21. decembar 2011.14 god. Autor comment_12024 Sta mislis sto ce ispasti ??? Pa ja ih na kladionici igrao :( da nisam ubili ih 3:0 ! Ispadoše Prijavi
21. decembar 2011.14 god. comment_12030 Zanimljivo je to da je Atletico primio ovaj gol u prvoj minuti, a opet nisu uspjeli da izjednace.. Prijavi
23. decembar 2011.14 god. comment_12238 Kup kralja, 1/16 finala, uzvrat: Valencia - Cadiz 4:0 (Ruiz 5, Jonas 28, Soldado 41, Banega 68), prva utakmica 0-0 Bravo Valencia! Prijavi
23. decembar 2011.14 god. comment_12261 U januaru opet 2 utakmice izmedju Reala i Barcelone :) u kupu se sastaju "ako" prodju svoje protivnike Prijavi
23. decembar 2011.14 god. comment_12265 Barcelona sinoc jedva dobila trecoligasa rezultat je bio 9:0 Da su ovi dali samo jos deset golova prosli bi ali jbg valjda ce ih Real u januaru izbaciti ! ;) Prijavi
24. decembar 2011.14 god. comment_12399 Barcelona sinoc jedva dobila trecoligasa rezultat je bio 9:0 Da su ovi dali samo jos deset golova prosli bi ali jbg valjda ce ih Real u januaru izbaciti ! Barca ce ih i u Januaru razvalit.. Real je jos daleko iza njih.. Prijavi
24. decembar 2011.14 god. comment_12407 Ma Real prolazi dalje 100% jedna nerjesena u drugoj pobjeduje ;) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.