Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

Real gazi Primerom, al Barca im nikako ne leži, to se zna od kad je Pep došao u Barcu.

• Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

Callejon se protiv Seville nije ni vidio (dao je go za koji nije niko siguran da je dirao loptu )

Real nevjerovatna ekipa , pobjedjuju sve po 3-4-5 golova razlike i dodje Barca i pukne im fleku u po' Madrida , oni se prije svakog El Clasica "nafuraju , nabriju" i dodje Barca i spusti ih na zemlju !!!

Samo da hoce osvojiti Real ove godine a ne Barcelona

Callejon zabija golove.. zabio je protiv Seville, zabio je 2 protiv Ajaxa i ukupno u Ligi Prvaka je zabio 4 gola u 3 utakmice, sto je respektabilno.. pored toga ga je i goal.com izabrao u top 20 igraca grupne faze LP.. tako da je meni sve ovo odlicno s obzirom na njegovu minutazu u ekipi i konkurenciju na njegovoj poziciji..

Callejon zabija golove.. zabio je protiv Seville, zabio je 2 protiv Ajaxa i ukupno u Ligi Prvaka je zabio 4 gola u 3 utakmice, sto je respektabilno.. pored toga ga je i goal.com izabrao u top 20 igraca grupne faze LP.. tako da je meni sve ovo odlicno s obzirom na njegovu minutazu u ekipi i konkurenciju na njegovoj poziciji..

Govorim za utakmicu sa Sevillom !

A ako nisi vidio go vidi , pa reci jel on dirao loptu ?

BTW:mislis da je Callejon bolji og Higuaina ili Benzeme ? Realna i Hihuan i Benzema su mnogo bolji od njega , a jos su mladji !

On igra zato sto je "dijete" Reala , bio u Espanjolu 2-3 sezone i dokazao se bio je nositelj igre Espanjola , da bi ga Real vratio ne zbog toga sto im je potrebam nego samo da oslabe Espanjol ! :)

BTW:mislis da je Callejon bolji og Higuaina ili Benzeme ? Realna i Hihuan i Benzema su mnogo bolji od njega , a jos su mladji !

On igra zato sto je "dijete" Reala , bio u Espanjolu 2-3 sezone i dokazao se bio je nositelj igre Espanjola , da bi ga Real vratio ne zbog toga sto im je potrebam nego samo da oslabe Espanjol ! :)

Vidio sam gol i mislim kao prvo da je odlicno utrcao na loptu koju mu je, cini mi se, Di Maria poslao i dirnuo je dovoljno toliko da je malo ubrza i posalje u gol.. i samim tim obavio svoj posao, a to je zabiti gol.. Naravno da ne mislim da je bolji od Higuaina ili Benzeme, to je smijesno, ali kazem da je dobar i sve bolji, jer u zadnje vrijeme konstantno zabija golove.. Nije ga Real doveo da bi oslabio Espanyol, jer i sa Callejonom ili bez njega Espanyol ne moze nista Realu.. on je doveden samo da bi koliko toliko popunio rupu koja je nastala odlaskom Adebayora, jer klubu kakav je Real i broju utakmica koje oni odigraju u sezoni dva napadaca nisu dovoljna, iako se za njega moze reci da i nije bas klasican napadac ali eto..

• Autor

Da, Espanyol je uvijek bio težak protivnik Realu i napeti meÄevi izmeÄ‘u Reala i Espanyola su poznati širom svijeta..molim te

Pokazatelj zasto je Casillas najbolji na svijetu

http://www.youtube.com/watch?v=uRlOKmnolqk&feature=player_embedded

Gledao sam ovu utakmicu ovo je bilo kod rezultata 1:0 za Real ! :D

90% komentatora je vec reklo da je go , pa tako i Topalbecirevic xD ! :D

Real pobjedio 5:1 u kupu.. Callejon ovaj put dva gola, strasno pojacanje je ovaj momak ako se uzme u obzir da je doveden za "samo" 5-6 miliona eura..

jedan od najomrazenijih igraca mi je taj Dani Alves... Dobar je igrac ali mi je postao mrzak glumom na terenu... poslije nogometne karijere on bi bio dobar i u Hollywoodu ali u horor filmovima jer za komedije, romantiku i akciju nije dovoljno lijep....

Atletico će još ispast iz kupa od nekih trećeligaša :o

Sta mislis sto ce ispasti ???

Pa ja ih na kladionici igrao :( :( :( da nisam ubili ih 3:0 ! :P

Zanimljivo je to da je Atletico primio ovaj gol u prvoj minuti, a opet nisu uspjeli da izjednace..

Barcelona sinoc jedva dobila trecoligasa rezultat je bio 9:0 :( Da su ovi dali samo jos deset golova prosli bi ali jbg valjda ce ih Real u januaru izbaciti ! ;)

Barcelona sinoc jedva dobila trecoligasa rezultat je bio 9:0 :( Da su ovi dali samo jos deset golova prosli bi ali jbg valjda ce ih Real u januaru izbaciti ! ;)

Barca ce ih i u Januaru razvalit.. Real je jos daleko iza njih..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.